Nu ska jag rensa hjärnan lite såhär innan läggdags, som är typ nu.
När jag pratade med Sara här-om-dagen fick jag mig en liten tankeställare. Det är snart tre år sedan vi tog studenten. Det är tre år sedan man lämnade den trygga grunden för att kasta sig ut i en värld av ovisshet. Jag hade min första kris den hösten. Jag visste att jag ville göra något men jag hade ingen aning om vad, mer än att jag var tvungen att åka iväg. Jag ville inte vara kvar i Mönsterås. Jag åkte till andra sidan jorden och mötte upp min fina vän, reste runt i tre månader och levde livet. Där släppte alla spärrar och jag kunde för första gången på riktigt göra något utan att tänka. Det var som att man hoppade på en trampolin, vid varje uppstudsning så svävade man fritt och var inte rädd för att slå i marken. Den känslan och de upplevelsen gjorde mig till den jag är nu. Jag skulle inte säga att jag är samma tjej som tog studenten ifrån Mönsteråsgymnasiet den tionde juni tvåtusennio som jag är idag. Australien var min räddning. Den resan gjorde så att jag idag förstår att jag måste våga tappa fotfästet ibland och även om jag faller i backen så klarar jag av det. Rädslor testades och övervanns, hela tiden fanns tryggheten av familjen och vännerna. Trygghet. Min älskade fina familj och mina fina vänner, det har alltid varit min trygghet. Utan dem hade jag inte varit där jag är nu, och utan dem är jag ingenting. Jag flyttade till London, jobbade arslet av mig i Westminster Abbeys gift-shop och älskade livet. Vi bodde trångt men hade så himla roligt. Det var glädje och frihet. Sen kom kanske det bästa utav allt, jag blev antagen till logopedprogrammet vid Lunds Universitet. Det kan ha varit det bästa som hänt mig, någonsin. Jag älskar att jag vet vad jag vill bli när jag blir stor. Jag älskar att jag inte behöver oroa mig över annat än att klara tentorna. Jag vet vart jag ska ta vägen, jag har fått en plats. Jag älskar Lund och livet här. Alla underbara och fantastiska människor som jag har lärt känna under hösten. Det är märkligt, som jag skrev igår, hur man kan känna sig så himla säker med människor som man inte känt mer än några månader. Men på något vis känns det som att det är meningen att det ska vara såhär. Det är "ödet" på något vis. Att vi alla skulle hamna där vi är idag och träffa de vi har träffat, flytta dit vi har flyttat.
Nätet av vänner hemifrån är fortfarande starkt och jag är så otroligt glad för det. Familjen är alltid där när man behöver dem och det är en trygghet utan dess like. Men jag har mitt liv, det är min bubbla och jag gör det jag vill för endast min egen skulle och ingen annans. Jag har tagit bollen och jag tänker inte dribbla bort den. Visst har man gråa dagar och jobbiga moments, men det tillhör allt. Utan de dagarna kan man inte uppskatta allt det andra. Det där bubblande, roliga och härliga tillfällerna som man älskar. De där kvällarna som man aldrig vill ska ta slut. Trots att man dansat så att fötterna värker så fortsätter man, bara för att det är så otroligt roligt. De där dagarna då man inte kan annat än le och skratta, skratta med de man har allra roligast med. Eller dagar som idag, då man bara är, då man förstår varandra utan att man behöver säga något. Det är de dagarna som betyder mest. Det är de dagarna som räknas.
over and out
f.

Don't tell me the sky is the limit when there is footprints on the moon

Här har ni världens bästa farmor. Imorgon säljer hon sitt älskade hus och jag längtar SÅ till torsdag då jag kan få komma hem och krama om henne. Känns som att jag behöver få komma och se hur hon har det och så att hon mår bra. Jag vet att hon går igenom en otrolig kris för tillfället, för hon älskar det huset över allt annat. Däremot trivs hon otroligt bra i nya lägenheten och som hon sa nyss i telefonen "jag sover så gott så gott om nätterna, det är underbart", vilket känns så himla skönt att få höra. Hon är min ståltant och världens bästa. Den som stod ut med mig varje dag från ett år till tio. Det var där jag var varje dag, gick bara på dagis ett år. Vi var där efter skolan och också innan på mornarna när mamma började tidigt. Hon har stått ut med mitt och Simons tjaffs och tröstat oss när vi varit ledsna. Hon lyssnar alltid när man behöver prata (även om hon inte längre hör så bra...haha). Jag är så rädd för den dagen då hon inte längre kommer finnas ett samtal bort. Fast det är inget man får tänka på nu så klart utan man ska ta vara på det man har. Jag älskar henne av hela mitt hjärta, ni vet sådär så att det nästan gör ont i magen. Hon är en av dem som jag saknar mest och tänker på dagligen. Min finafinafina underbara farmor.
Det är kärlek på hög nivå.

Världens lataste dag, men välbehövlig sådan. Otroligt braigt sällskap och ja ibland är det så skönt att bara få vara. Tacos, guaci och ja chirre + kaffe räddade eftermiddagen + Bring it on och cirkus sju avsnitt av GG. Nerds indeed, men det är väl charmigt? Har kärat ner mig i både Chuck, Nate och Dan helt lovely. Nu blir det ett långt bad sen säng tidigt för hjärnan är helt seg. Imorgon blir det föreläsning sen  P L U G G  och på torsdag åker jag hemåt en svängis och jag  L Ä N G T A R  så efter att få krama på mamma, pappa och simonpimon som för övrigt varken har hemtelefon eller internet atm då någon teliakabel har klippts av haha. Så kan det gå.
over and out
f.

Ja alltså det där med sömn är ju något jag undrar lite över. Kan det bli så att kroppen ställer in sig på dåligt med sömn och vänjer sig med det? Även att jag var trött igår så somnade jag inte före ett, typisch. Sen vaknar jag nu och är pigg whywhywhy? Pappa skrev "det blir bättre när du kommer hem" men va sjutton, jag kan ju inte åka till måset så fort jag hamnar i en period med dålig sömn...Detta måste lösas för det funkar inte. Nu ska jag försöka blunda lite tills det är dags att gå upp och åka på föreläsning (Y). ZzzzZzzzZzz..


Over and out
f.

Tjatjaaa bloggen..........eller inte kanske.
Idag hamnade jag i mitt näst intill "nya andra hem" om man kan säga så. Egen säng och allt, bäddat&klart vilket är svårt att motstå. Det är lustigt hur man kan känna sig så hemma med människor som man egentligen inte känt mer än några månader. Det känns så tryggt på något vis, och man får den där hemma-känslan som man ibland kan sakna tills magen värker. Sen kommer man hit och allt är lätt och roligt, familjärt så att säga med ett finare ord.
Ett försök till anatomiplugg gjordes idag och jag är mer förvirrad nu än innan, vilket inte känns lyckat. Efter det blev det avokadoknäcke och en kopp svartvinbärste innan handboll och sedan möte med jobbet. Fullspäckad dag så att säga eller nästan i alla fall. Det är nog första gången på väldigt länge som jag är trött såhär tidigt.
Därför ska jag ta vara på det och försöka sovaaaaaa.
over and out
f.

det finns en annan sida, det finns någonting jag aldrig ser
men jag vill inte veta vad, för därifrån syns längtan mer.
men om jag tar mig ifrån en sviken dröm och hit igen
så kanske jag kan känna meningen med tystnaden.


svalkar vinden värmer solen
ser du något bakom molnen
känner du lyckan genom sorgen
jag har inget mer än mina

svalkar vinden värmer solen
ser du något bakom molnen
känner du lyckan genom sorgen
jag har inget mer än mina

svalkar vinden värmer solen
ser du något bakom molnen
känner du lyckan genom sorgen
jag har inget mer än mina tankar

har fått glovord och mordord piska o morot
ångest och oro som jag vore av stål och glas, borde gå men stannar kvar.
jag har lovat och glömt, förlåtit fördömt, försent för å ångra men tid nog
att tänka om och leva med det.


svalkar vinden värmer solen
ser du något bakom molnen
känner du lyckan genom sorgen
jag har inget mer än mina

svalkar vinden värmer solen
ser du något bakom molnen
känner du lyckan genom sorgen
jag har inget mer än mina

svalkar vinden värmer solen
ser du något bakom molnen
känner du lyckan genom sorgen
jag har inget mer än mina tankar

jag saknar det som inte finns och sprider ut mig själv i vinden
bara du kan bära det som gör så ont i mina ögon. vi har något stort
på gång, så länge ingen bryr sig om vilka höjder vi kan nå
på vilken sida som vi står.


svalkar vinden värmer solen
ser du något bakom molnen
känner du lyckan genom sorgen
jag har inget mer än mina

svalkar vinden värmer solen
ser du något bakom molnen
känner du lyckan genom sorgen
jag har inget mer än mina

svalkar vinden värmer solen
ser du något bakom molnen
känner du lyckan genom sorgen
jag har inget mer än mina tankar

Är det bara jag som har missat denna låten helt totalt?
Svenska Björnstammen.

Hittade detta i ett gammalt blogginlägg...hahaha kan inte sluta skratta!

Igår på religionen skedde ett superroligt missförstånd mellan mig, mårten och jakob. Vi satt och skulle jobba med vårt scientologi-arbete, när vi började snacka om barnens-bibel.

F- Det var superlustigt, för under farfars begravning så kom det fram en tant och gav mig en sån..

J- Jo, men man brukade ju få dem vid lustiga tillfällen

M- Ja, vi fick alltid nya på julafton

F&J- Varje år?

M- Ja, om man satt längst fram så fick man alltid en

J- Samma bok? Varje år?

F- bibeln ?

M- Ja, och inte kunde de liksom slå in den heller, utan man visste alltid att man skulle få en bibel

J- Vaaah? säkert!

M- Ja alltså i kyrkan?

F- JAHAA (hahaha)

M- Jaa ? vad sjutton trodde ni jag snackade om .. ?

J- det lät ju som om ni fick en hemma varje år (hahaha)

F- jaa, den som satt närmast granen fick en bibel...

sedan skrattade vi åt det resten av lektionen.

 

Ni vet hur det är när man läser en bok och efter ett tag inser man att det man läst är samma mening om och om igen. Man får inte in det man läser i skallen. Lite sån är jag idag, fast med anatomin. Jag tänkte vara jätteduktig men det sket sig efter redan tio minuter, datorn var roligare. Sen skyller jag lite på Sara också  som ringde, och det var ju tjugotusengånger roligare att prata med henne än att plugga. Nej men okej, det är inte Saras fel det var helt mitt egna men att prata är alltid roligare än att plugga lustigt nog. Weheartit är också otroligt mycket roligare att bläddra igenom än att plugga och the big bang theory är SÅ mycket roligare än att plugga. Ja så ni ser ju vart jag hamnade, eller ni kanske kan förstå att det inte blev så mycket läst. Snart kommer Hannas kompis Svante hit och då blir det lite hata Göteborg och pizzzaaa = inget plugg.....
Lillebror i somras. sommarsommarsommar. längtar så!




over and out.
f.
att våga är att tappa fotfästet för en stund.
att inte våga är att tappa sig själv.
seize the day
Troubles will be gone.

Söndag. Även denna helg har varit kanoners. Chokladfontän, besök och hemmafest i fredags och gårdagen slutade med grekiskt tillsammans med Johanna, massa prat och sen partaj tillsammans med barndomsvännen Daniel och hans kompisar. Idag får det nog bli lite plugg, men det känns inte riktigt motiverande för tillfället.

Jag hade inte direkt haft något problem med att sätta mig på ett plan söder ut just nu. Jag vill inte ha vinter och kyla, skulle milt kunna säga att jag hatar kylan. Ändå så bor man i ett av Europas kallaste länder, typ. Jag hade kunnat åka till Moltaz i LA och haft sol hela dagarna. Men sen är man student och pengar växer tyvärr icke på träd. Jag hade också kunnat tänka mig få ett par sju-mila-klivs-stövlar om det är någon som har sådana. Tänk att ta ett kliv och hamna sju mil bort, tänk vad lätt allt blivit då. Önska kan man alltid göra, sen om det slår in är en annan femma.
Lite tallest man on earth. peppar plugg och städning! (mitt rum lyckas på något vis bli stökigt hela tiden...fattar icke!).
over and out.
f.
Familjen i Thailandet för cirkus fyra år sedan. VÄRME.
Nyduschad och trött sitter jag i sängen. Emmy har åkt mot huvudstaden efter ett dygn i Lundet. Gårdagen var kanonfin med skype, massa prat, tacos (UTAN avokado..), chokladfontän, skratt, spel och trevliga människor. Det blev en fullsmockad lägenhet igårkväll då Hannas fontän skulle invigas. Godis, frukt och massa annat gott doppades i den ljumna chokladen som for upp och ner i fontänen. Det gick inte sådär asbra med en vit-helg kan jag ju säga men jag sparar det till nästa vecka då jag bara ska vara hemma på Hästskovägen. Kul var det allt i alla fall och kvällen avslutades med en Hanna på gitarr och allsång, typ. Mycketmycket trevligt!
Idag har jag ingen direkt aning om vad som händer och fötter. Johannaaa är duktig och tränar men jag sparar det tills efter helgen. Det blev trots allt ganska mycket motion i veckan som var, mycket för att vara Frida Andersson i alla fall, yoga, simning och power-walking (Y). Neeeeeeeeeeeeehe om man ska trotsa den illaluktande hårfönen lite och fixa frillan?
over and out.
f.
London .

Jag skulle kunna somna typ exakt nu..men rädslan av att missa Lund och vakna i Danmark gör att jag tvingar upp ögonen. Sitter på tåget efter en dag i Helsingborg. Det blev inte så mycket plugg men vi hann med att simma, ätax2 (avokado<3) och jobba, vilket inte är så illa pinkat om jag får säga det själv.

Imorgon kommer min fina vän Emmy till mig, ska bli så roligt! Hon ska vara i Lund ett dygn och jag ska försöka underhålla henne under de timmarna. Har iaf bokat skype-date imorgon med bästa Matilda som befinner sig på andra sidan jordklotet (typ). Hiiiiimla fint!!

Nu ska jag strax av, ta bussen hem och sen sooova.
Over and out
f

Idag är en sakna-london-livet-dag. Bara för att jag förde över bilderna i kameran igår och hittade alla från resan i höstas. ÄLSKAR den staden. För ett år sedan bodde vi där nu och hade börjat jobba. saknarsaknarsaknar.
NU blir det lite anatomi igen, idag är det om "andingsapparaten" kan ju bli spännande. Sen ska vi simmmmma och workeliworka, niiiiiiiiiiice.
over and ouuuut.
f.
önskaönska runt i ring, önska kosta ingenting, tänk vad man kan ha det bra, säg vad du vill haaaaa:

men då måste du vara snäll, och vänta tills julaftons kväll.

I wish, tänk om det ändå vore så lätt?
Idag vet ni vad, jäklar i min låda vad effektiv jag har varit! Nästan bättre än igår till och med.
Först föreläsning i neuroanatomi som kan vara det mest intressanta vi läst hittills, förläsaren är awesome! (och världskänd inom strokeforskning...lite coolt!). Sen ner en sväng på stan med Mimmi och Linnea, smakråd vid datorfodral-köp. Hem mot ÖT för att TVÄTTA, oh my säger jag bara så otroligt mycket tvätt jag hade. Två IKEA-kassar med kläder/handdukar/lakan osv. Medan tvättmaskinerna snurrade så for jag runt på rummet med dammsugare och soppåsar, rensade och städade och OJ vad tjusigt det blev! After det så åkte jag och Linnea mot Nova för att leta present till hennes kompis. Det slutade med att jag hittade lite för mycket till mig själv, Carlings hade rea och det var en så himla snygg skjorta som bara skrek på mig...samt en t-shirt...men billigt blev det i alla fall! Men nu ska jag spara till skidresa och annat skojigt som dyker upp!
Se upp i backen för skåne-attacken! Kommer bli galet fint i Idre, längtar som en tok!!

Sitter och bokar tågbiljetter hem nästa vecka. Kom på att jag saknade min kära familj lite för mycket så ska åka hem i fyra dagar och krama på mamma, pappa och Simon (och farmor med). Det blir även råpluggggg då det är tenta veckan efter. Längtar efter att få krama om Sara, joss och tovalova också så klart. Mer än det vet jag inte om jag hinner med då jag bara vill vara hemma. För sen blir det inte hemresa före Påsk så ska därför passa på att kramas extra mycket, det är nog det jag saknar. Tryggheten i att ha mamma, pappa och simonpimon en dörr bort. Jag vet att jag är vuxen och ska klara av att bo själv och allt vad det är. Jag älskar livet i Lund/Skåne och skulle aldrig byta bort det för allt i världen. Men ibland vill man bara få vara hemma och mysa med de man har närmast hjärtat. 
Nu anatomi och sen sova. Imorgon blir det föreläsning i två timmar, sen mot Helsingborg med bästa Mimmski för simning, plugg och jobbbbbb på konserthuset! Awesome indeed.
over and out.
f.
VÄRLDENS BÄSTA MAMMA PAPPA LILLEBROR.
(jag ser dock helt lost ut men det är smällar man får ta ibland).
Att sakna något inte någon.
Jag tror att jag står på noll. Känner nog ingenting egentligen mer än lycka över det jag har just nu.
Ändå griper den där känslan av förvirring tag i mig rätt som det är och sliter mig åt olika håll.
Känslan av att sakna något, inte någon.
Det känns som att jag glömt något någonstans. Tappat något på vägen.
Det där något är svårt att sätta fingret på vad det är men jag vet att jag någon gång har haft det hos mig.
Den där känslan av att sakna något som man inte vet vad det är, är svår att beskriva. Det är möjligtvis en bit i pusslet som ska på plats, men jag är inte helt säker. För egentligen är jag nöjd med mitt pussel som det är för tillfället. Det passar mig perfekt, som fisken i vattnet så att säga. Ändå finns den där, känslan av att något saknas.
Time will tell jag kommer nog på det snart, men tills dess får jag helt enkelt stå ut med lite förvirring.

som ni märker är det dags för sömn. är helt slut i huvudet.
Pw med lisa,stina och linnea fick avsluta den effektiva dagen, och efter en varm dusch lockar sängen otrooooligt mycket.
over and out.
f.
kan sitta på www.weheartit.com hur länge som helst. inspiration till tusen.
Att sitta still i tre timmar (okej med lite paus) och lyssna på tjöt om örat är inte roligt kan jag berätta för er. Det bästa av allt är att vi logopeder knappt ens behöver kunna det föreläsaren pratar om utan det är till för audionomerna. Man kan ju tycka att det hade varit schyst att låta oss skippa de förläsningar vi egentligen inte behöver men icke, vi ska vara med och genomlida örats alla jäkla vrår och sjukdomar. Mimmi somnade, Johanna spelade spel, Linnea lyssnade halvt och tjötade lite med mig, jag ritade/kollade bilder, Lisa spelade spel, Stina vet jag inte riktigt om hon lyssnade eller inte....men i alla fall SÅ engagerade var ligan idag. Höjdpunkten var när Linnea och jag gick och köpte kaffe, lite miljöombyte sådär är aldrig fel (eller när mimmi snarkade!). Stackrars herr öronläkare att han ska behöva dras med ett gäng oengagerade logopedstudenter...haha.

Annars har jag hunnit med ett pass styrkeyoga, höll bokstavligen på att slå knut på mig själv men det löste sig. Lavinia och Linnea var med dock hamnade vi en halv sal ifrån varandra så det var lite segt men det gick fint i alla fall. Lagat mat har jag också hunnit med. Det brann i munnen kan jag säga...Två vitlöksklyftor, cayenepeppar och vanlig peppar var lite mycket för mina smaklökar men gott blev det i alla fall! Så vid klockan tre har jag typ gjort det mesta, what to do next? Ut med sopor, vandra lite, handla och kolla tvättid kanske? Why not så att säga.
Effektivt indeed.
over and out
f.
Tagga tre timmars föreläsning om jäkla örat. Hade kunnat komma på säkert tio andra saker som jag hellre hade velat läsa om än just det. Koffein är på ingång och matsäck packad, ska på YOGA efter tolv. Lär slå knut på mig själv eller möjligtvis fastna i en ställning och inte komma upp....Kan bli spännande att se hur det slutar. Det är väl cirkus ett år jag yogade sist, och jag känner på mig att kroppen inte är lika smidig at the moment så att säga. Sen med typ fyra timmars sömn i bagaget kan det bli ännu mer spännande. Jag hatar att inte kunna sova, måste börja röra på mig ordentligt så att jag slocknar om kvällarna. Nu jäklar ska det bli andra bullar, haha eller ja något liknande i alla fall.
Nu dags för borstning av tänder sen ut mot bussen.
over and out
f.
Fail på att vara jättemegatrött sen halvsova och sen bli pigg.
Fail på att inse att man är hungrig sådär klockan tjugotre femtioett när man måste sova.
Fail på att inte orka gå upp och göra något åt hungern utan får försöka somna ändå.
Fml.
heeeeeh. mina i-landsproblem as always alltid lika upplyftande. Har legat och kollat på sällskapsresan-klipp all night long, finns inget bättre en seg dag.
z8) -----> HARRY POTTER! Rydie kom på den ultimata smileyfacegubben idag. Love it. (z= ärret, 8=glasseees och ja ) =munnen...kan ju även vara ( beroende på om ni vill ha en glad eller ledsen HP.)
Nu sova.
over and out.
f
Känslomässig berg-och-dalbana. Panikångest all day long och jag vet precis varför. Dåligt med sömn skapar alltid problem, jäkla sömn. Drömde värsta mardrömmarna i natt också vilket inte direkt hjälpte. vakna somna vakna somna. Det är då man saknar att sova tillsammans med någon, att vakna och inte känna sig ensam utan att man bara kan krypa närmre personen bredvid och somna om. Men sen måste man ju klara sig själv också, yepyep.
Förutom det så har dagen varit himla bra. Har suttit på en tre timmars föreläsning om neruoanatomi som var riktigt intressant! Proffesorn som föreläste gjorde halva grejen, så himla duktig på att förmedla kunskap eller vad man nu ska säga. Sen gick Johanna och jag en sväng på stan, Ica as always. Blir nog VIP medlem där snart alltså med tanke på att jag är där minst 6 gånger i veckan om inte mer. Sen har jag pratat med både Louise och Sara idag vilket var helt otroligt fint!

Just nu ser jag fram emot allt som kommer att hända. IDRE VECKA ELVA KOMMER BLI AWESOME. Fasen vad jag längtar. Har inte åkt skidor på cirkus två, nästan tre årrrrrr och sen att man ska åka med kanonfina människor är ju inte helt fel heller. L Ä N G T A R.
Nahe om man ska vara duktig nu och läsa igenom anteckningarna från dagens föreläsning kanske?
.....eller kolla TBBT? hehee.
over and out.
f.
sommar hade suttit fint nu!
skulle kunna vara sant. 
Var megaglad imorse då jag vaknade utan baksmälla. Mådde förvånandsvärt bra efter två dagars partajande, kul.
Hängde med en mindre pigg mimmski och hennes man och lärde mig bland annat hur man pocherar ett ägg. Sen slog dock bakisheten till på tåget och jag slocknade så fort vi rullat ut ifrån Helsingborg. Här hemma har jag bara legat och glott TBBT med guacamole och chirre - himla fint!
Gårdagen kan bara beskrivas som awesome, ännu en gång. Helsingborg sviker aldrig när det kommer till utgång och dans, eller ja inte annars heller för den delen. Är nog allt lite kär i den staden tror jag.
Fredagen var kalasfin den också, utgång i Malmö med förfest hos Amie. Dansade fötterna av oss på Babel, underbart!
Annars är allt jättebra, förutom den jäkla snön. Här var siktet inställt på värme och vår så kommer det en decimeter snö, inte muntert. Det är KALLT som attan också dessutom. Inte okej vintern.
Blev nerknuffad ifrån en bänk idag utav två puckon som inte fattade att de tog plats. Där satt jag och var nöjd med musik i öronen sen rätt som det är kommer det två nissar i dunjackor och ska knö sig ner på bänken. Fine tänkte jag och flyttade lite till sidan...sen kom de närmre...jag flyttade lite till.. och det slutade med att de trängde ut mig. Lite lagom jobbigt läge när man känner att "nu tar bänken slut och jag åker i backen".
så det är väl vad jag har att berätta, nu ska jag återgå till Sheldon och hans vänner - älskar dem!
over and out
f.
Kanonfin kväll hos Ami!
En tankeställare.
Är jag skadad på riktigt? Varför tar man inte åt sig när någon ger en komplimanger? Varför vågar man inte riktigt tro på det någon säger? Varför vågar man inte säga ifrån till hundra procent?!
Jag tror att allt det har med hösten att göra. Du skadade mig. Jag vågar inte riktigt lita på att det något någon säger är sant. Även om det kommer fram världens modigaste kille på krogen och säger "du är det vackraste jag sett, du, tjejen i vinrött linne fångade mig direkt". Det viftas bort direkt och jag skakar på axlarna, för jag tar inte åt mig. Det är lättare att inte känna. Jag pallar inte ont i magen och drama. Varför ska det behöva vara drama...? Varför kan inte aldrig bara få vara lätt.....?
Jag trodde det var rätt. Jag fick en smäll på käften, ett drag tillbaka till verkligheten. Efter det har jag inte vågat känna. Jag vågar inte lita på att det någon faktiskt säger är sant. Även om jag kommit över dig tusen gånger om, så ligger det kvar och känns. Känslan av att misslyckas, att inte räcka till.
Jag är trött på att irra runt och inte fatta någonting. Jag är trött på att inte känna.
Tacka vet jag vänner. LOVELOVELOVELOVE
over and out
f.

Hejhoppgummi.....

Ligger fortfarande i sängen och det känns helt okej efter gårdagens maraton av händelser. Ska snart ta mig upp och städa...lockar icke för fem öre kan jag säga! Men eftersom mitt rum ser lite ut som vad min fina pappa hade beskrivit som "en svinstia" så är det nog dags. På med musiken, vrid upp ljudet och bara köööööör!



Ibland måste man våga chansa gott folk och inte tänka på hur morgondagen blir!
Over and out
f

Ni vet när man är sådär trött så att hela kroppen gör motstånd bara man ska lyfta ena foten för att ta ett steg framåt. Så trött är jag nu, men dagen har varit lång och rolig! Föreläsning om muskelfysiologi mellan tio och tolv, segt men intressant. Sen bar det av mot Helsingborg tillsammans med Mimmski, där väntade lunch, spring på stan, klippning(Mimmi) och sen SIMMADE vi i 45min = superhärligt men bidragande faktor till trötthet. I Ramlösa blev det maot innan jobb på konserthuset, första dagen och det var intensivt men kul! Är dock helt slut i skallen efter kassaräkning och folk som inte fattar kö-system. Dagen har i alla fall varit superbra men nu hamnade jag på segtåget hem då ö-tåg inte gick haha. Vill bara hem och sova....

Over and out
jaywalking!
f

Sometimes the blues is just a passing bird
and why can't that always be
tossing aside from your birches crown
just enough dark to see
how you're the light over me
Sommar sol och värme skulle sitta fint nu alltså.
Vi läser om örat all day long och spelar jewels på iphånen under föreläsningarna.
Skypade med bästa Moltaz megalänge igårkväll, saknar den killen massor! Men sommaren kommer bli awesome när han kommer hem på ett break ifrån lalaLAland.
Imorgon är det kort dag sen mot Helsingborg för att röra på kroppen i form av simmning sen blir det jobbbb, KULKUL!
Nu pratar jag med min kära lillebror som skickar massa sjuka länkar..haha. SAKNAR HONOM.
over and out
f.
In that land there's a winter
In that winter's a day
In that day there's a moment it all goes your way
And you know it's lion's heart
That will tumble and tear apart
When he's coming down the hills for you.




lite kär i the tallest man on earth .

Idag har varit en otroligt fin dag! Började med upprop, fina människor och lunch. Sen blev det ny kurs, anatomi och fysiologi muchas nice! Gubben som höll i föreläsningen var näst intill pensionär och som mimmi så fint sa det "han låter som skelettet i mysteriet på greveholm när han pratar!", dålig andedräkt hade han med. Så mycket la vi på minnet efter introduktionen...haha nej men det blir nog en otroligt tuff kurs men förhoppningsvis ska vi lära oss massor på vägen! SEEEN for jag med Mimmski mot Helsingborg och var på en liten jobbintervju med konserthuset! Hör och häpna, jag ska börja jobba extra där SÅÅÅ KUL!!! Börjar redan torsdagkväll, weho! Skujigt. After that blev det att glo lite handbollsträning och sen kommer vi till kvällens höjdpunkt TACOS i casa della familia Jacobsson. Valet stod mellan bio och tacos, maten vann. Det är vad man kan kalla ett beroende av guacamole...Tummen upp för det!
Live love laugh.
hakuna matata, inga bekymmer.
gilla läget and shape up som min fina vän hade sagt!
over and out
f.
jag och två favoriter!!!
(insåg att mitt huvud ser aslitet ut med lugg och glasögon...)
The heart may freeze or it can burn
The pain will ease if I can learn

There is no future
There is no past
Thank God this moment's not the last


There's only us
There's only this
Forget regret-- or life is yours to miss.
No other road
No other way
No day but today


There's only yes
Only tonight
We must let go
To know what is right
No other course
No other way
No day but today


I can't control
My destiny
I trust my soul
My only hope
is just to be


There's only now
There's only here
Give in to love
Or live in fear
No other path
No other way
No day but today




RENT en dag som denna kändes helt okej. Trängdes fyra stycken i min lilla säng och satt tysta i 2 timmar och 8 minuter. Den är underbarunderbar, en film/musikal man kan se hur många gånger som helst. Den tar tag i ens själ och släpper inte taget under hela tiden. Man får tänka och känna. Det är så mycket känslor så man inte vet vart man ska ta vägen. Vacker och musiken, ja den kan nästan inte bli mer klockren.

over and out.
f.
words will be just words till you bring them to life.

Sängen och jag är idag bästa vänner tillsammans med the big Bang theory & family guy. Borde ta tag i mitt liv och städa lite...även sätta upp mina foton.
Helgen har varit kanoners! Men idag har tröttheten slagit till, dock är jag överlycklig över det faktum att baksmällan är frånvarande.

Imorgon börjar vi läsa anatomi och fysiologi, längtar!!
Men nu ska jag återgå till tbbt.
Over and out
F

Vi har gjort vår första termin på logopedprogrammet och har nu bara sju kvar, woho! Godkända och glada tänkte vi fira detta hela helgen och det började redan igår. Först mat och underhållning i helsingborg tillsammans med Mimmi, Lisa och Johanna. Sen for vi ut till förfest och efter det bar det av mot stan. Kvällen kan bara beskrivas med ett ord coh det är klockren! Skratt, dans, bra människor och galenskap är inte fel någonstans! Segis idag, men vad gör väl det för ikväll blir det partaj här i Lund. Sova kan man göra imorgon, även om huvudet är rätt segt atm.
vill ha sommar och värme nunununu!!!
over and out
f.
Jag hade tänkt skriva ett långt tradigt inlägg om sånt jag haft i skallen, men så möttes jag av världens finaste gästis-inlägg här på bloggen och alla gråa tankar försvann på ett kick! Vad har jag gjort för att få ha så mycket underbara och roliga människor i mitt liv?! Utterns inlägg här nedan värmde lill-hjärtat något extremt, så fint. Hon är allt himla flitig hon både dammsugar, diskar, går med boxen (som heter cox egentligen), bakar och styr. Haha skrattade mig igenom texten eftersom jag kunde höra hennes röst i huvudet, det var du i ett nötskal and I love it! tacktacktack.
Så jag ska spara mitt tradiga tjat till senare.
UTTERN DU SKA VETA ATT JAG SAKNAR DIG OCH DINA PÅHITT! Roliga människa, hon får mig alltid på bra humör no matter what!

Dagen har förövrigt spenderats hemma hos fina Stina med resten av finaste ligan! Vi jobbade stenhårt, hehe, med vårt grupparbete som ska redovisas på morgondagens seminarium. Efter arbetet stannade vi kvar en stund och snackade massor, kollade på sjuka videoklipp och ja bara hade det allmänt trevligt. Så himla fint med sällskap, och speciellt av de tjejerna.
NU ska jag äta. öva in traukig text och sen sleepa.
over and out
f.
Hej Frida,
Nu är det dags för mig att berätta om min dag lite kort. Jag vaknade väldigt sent, eller runt tio, om det nu är sent? Men sen tänkte jag, vad gör det? Man måste väl få sova ut när man väl är ledig?
Nåja, åt lite frukost. Inte speciellt nyttig. Men fortsatte leva på min tanke att jag har semester. Efter frukost skulle jag ut och vandra med rydie å bexen. Men det sket sig lite, eftersom vi inte hade några bilar och jag hade en hund. Vandringen blev runt kråkerum (ensam med boxie), du vet den där rundan man sprang med skolan och som vi gick i somras. En viktig detalj att lägga till är att det blåste VÄLDIGT mycket. (hoppas du förstår att det var mer blåst än vanligt då jag skrev väldigt med stora bokstäver)
Väl hemma igen var jag duktig, för jag både diskade och dammsög hela huset. OBS, diskade inte hela huset!! Fikade (med mina bullar) sedan lite med mamma och körde henne till jobbet och efter det skulle jag med mormor på algan. Det är ju en historia för sig, haha. Fick en liten peng som tack för hjälpen och det värmer i den tomma studentplånkan.
Nu håller jag på att baka muffins med rågmjöl, fetaost och massa. Får se hur det blir då de inte alls liknar bilden på receptet. Hållar till i köket och det är väldigt mörkt ute. Lär väl nämna att jag har lite respekt för vårt kök i mörker. Det är endast i detta rum som man kan kolla in genom fönstrena stående på marken. Hujaa, lite rädsla här med.

Nu är min muffins klara. Måste även laga lite mat då jag kom på att jag inte hunnit äta något ordentligt idag. Ska nog ut på en vandring runt köpingen med Rydie. Om det slutar regna. Eller jag ska ju ut i alla fall, med hunden. Ikväll är jag taxi, ska hämta pappa på jobbet och sen hämta mamma. Sicken tur att dem har mig!!

Just det, haha, pappa ringde till mammas mobil idag på morgonen och jag svarade, som vanligt: hallå?! Och han hörde inte att det var jag. Värmer alltid lite extra i lill-hjärtat mitt!


- här är mina muffins. Vilken husmor jag blivit va? Innehållar fil, så tyvärr kan du inte smaka dessa heller.


- och här är jag!!

Puss på dig!!!
Detta inlägg tillängnas min fina vän utter som har tagit bort sin facebook tillfälligt. Jag tänkte då att du skulle få en uppdatering om vad du missat i mitt liv (hehe). Idag halvsov jag på föreläsningen som var i ett fruktansvärt oergonomiskt rum. Man satt på småsmå stolar som hade ett sånt där utfällbart bort du vet som satt på armstödet, med andra ord var det ett skitjobbigt litet bord för man fick inte plats med något på det. Föreläsaren är en riktig höjdare, lite smårolig sådär och får en intresserad av det han pratar om. Tyvärr var inte jag, och några till kanske, inte direkt på humör idag klockan 08.15, alltså lyssnade vi inte så mycket som man ska. Det blev wordfeud fight och även en hel del låttext summering, jag hann med "pussel", "the love is all around me", "sol vind och vatten" och även "nu kan du få mig så lätt". Otroligt givande. Nej men mot slutet lyssnade jag noga, och det där med minne är verkligen intressant. Det är så mycket man inte vet eller tänker på. Jag önskar att min hjärna varit mer mottaglig för information sådär klockan åtta på morgonen, men det funkar inte riktigt. Jaja nog om det. Efter föreläsningen så följde jag med Johanna till Malmö. Där åt vi på Jensens, otroligt smarrigt as always! Sen gick vi lite i affärer och självklart hamnar man vid en jobbig kassörska och åker på ett nytt body shop medlemskap....haha menmen fint med rabatter i alla fall. Sen gick vi på, hör och häpna, Claes Ohlsons där vi gjorde megafynd! Jag köpte en liten plattis för endast trettiofyra riksdaler och Johanna införskaffade sig en ny cykelkorg + lås. Ett ställe man borde besöka oftare, helt klart! När jag kom hem storröjde jag bland mina kläder. Det befann sig mer kläder i mitt rum än i garderoben, men nu så är det vikt och fint! Ja och sen återstår egentligen bara plöjandet av den vetenskapliga artikeln som vi ska redovisa på fredagens seminarium. Den var otroligt intressant och jag ska berätta om den för dig när vi pratar nästa gång! Jag hoppas kanelbullarna smakade fint, nästa gång får du baka utan mjölk och skicka ner hit till mig...! Sådär Uttski, jag hoppas du är nöjd med inlägget. Saknade er ikväll och önskar att jag hade kunnat varit med hos bexen och tacomyst! Får boka in en helg snart då vi ses!!!!
Over and out
f.
jag och laggen ännu en gång!
Bästa Uttski och jag i somras! <3

Japp det blev en luggklippning idag, den gamla var så lång och sleeeten!
Helnöjd tjej indeed!
over and out.
f.
Jag vet exakt vad jag gjorde för ett år sedan idag.
Jag satt på OKG, i mitt lilla provosoriska "efter branden kontor". Skrev tidsedlar på alla som hade jobbat jul/nyår. Telefonen ringer, och det är Simon som fortfarande hade jullov då. Han säger att jag skulle förbereda mig på ett samtal ifrån pappa. Ett samtal som skulle bli jobbigt. Jag visste med en gång, så fort han sa pappa visste jag vad som hade hänt. Mamma och pappa var nämligen på Gran Canaria och hade semester, de skulle inte ringa om det inte var något speciellt som hade hänt. Jag lägger på luren och tio minuter efter ringer pappa. Jag hör på honom att han är ledsen, och innan han hinner säga något bryter jag ihop. Vi gråter i telefonen. Jag stänger dörren, lägger mig på golvet och får inte riktigt luft. Pappa säger "Stefan dog i natt/i morse." Stefan var min pappas "brother from another mother", vet inte riktigt hur jag ska beskriva det på något annat sätt. De var som humle och dumle, piff och puff, alltså bästa vänner. Cancer. Cancer. Jag hatar Cancer. Den äckliga fula sjukdomen har tagit allt för många bra människor ifrån oss. Det går ibland snabbare än vad man tänkt sig, man hinner inte riktigt med att fatta.
Jag har Stefan "kvasten" så mycket att tacka för. Tack vare honom fick jag en av de bästa upplevelserna i mitt liv, jobbet i London. Även det att han inte fanns där när jag kom, så visste jag att han var med hela tiden. Kvasten bodde i London längre än vad han gjorde i Sverige, nästan i alla fall. Han var alltid där och fixade om det var något. Han ringde flera gånger i veckan, vägrade prata svenska med mig bara för att engelskan skulle flyta. Som jag skrev för någon vecka sen, hans begravning/The celebration of the life of Stefan "kvasten" Rosenquist kan ha varit bland det jobbigaste jag varit med om men även det häftigaste. Det blev ett perfekt avslut. Så fort Highway to hell spelas så höjer pappa volymen till max i bilen/hemma och så skriker vi med i refrängen, för då känns det som att du är där. Det var er låt.
Jag sitter här med en klump i magen och ögon som inte riktigt vill vara torra. Jag tänker på min pappa, som kanske har en av de jobbigaste dagarna för tillfället. Jag vet att det inte går en dag utan att du finns hos honom.
Ta vara på det ni har och de ni har omkring er. Man vet aldrig, man vet ingenting.
Jag hade kunnat gå till kyrkan och tända ett ljus, men så vet jag vad du ansåg om kyrkor. Så istället höjer jag kaffekoppen och lyssnar på ACDC.
over and out.
f.
världens bästa ma&pa.
Kaffeskaket från världens största och kanske äckligaste kaffe (Wayne's) har precis släppt. Jag ska alldeles strax hoppa i sängen för imorgon ringer klockan halv sju (!!!!!). Skolan börjar kvart över åtta, gråter nästan vid tanken på hur trött jag kommer vara fram tills klockan tolv då vi slutar. Kursen vi läser nu heter kognition&minne och är så OTROLIGT spännande, traukigt nog läser vi bara den en vecka. Därför vill man ta vara på den tiden som vi har och få in så pass mycket information som möjligt.
Jag mår illaillailla.
Är lite rädd att baconsåsen jag åt till lunch kanske inte var så bra? Eller så är det helt enkelt så att kroppen har tröttnat på sena nätter och behöver vila, därav illamåendet. Who knows, lär märkas i vilket fall som.

Det är först när du blir av med något som du förstår vad det betydde för dig.
Vi såg ett klipp av en dokumentär idag under föreläsningen som handlade om en man med minne på max 10 sekunder. Han hade 1985 drabbats av en inflammation i temporalloben, där bland annat arbetsminnet/korttidsminnet finns. Han minns sin fru men varje gång han träffar henne tror han att det är första gången de ses på flera år. Minnet av att hon kan ha varit där dagen innan är alltså borta.
Tänk er att inte veta vem man är eller vad man gjort. Så fruktansvärt hemskt men även så otroligt intressant. http://www.youtube.com/watch?v=Vwigmktix2Y - Där kan ni se klippet vi såg.

Nehe nu ska jag sova tror jag.
jag saknar det där lilla ruset, den där pirrande känslan i magen av att något känns lätt och kul.

over and out.
f.
JAYWALKING.
önskaönska runt i ring, önska kostar ingenting, tänk vad man kan ha det bra, säg vad du vill haaaaa!


Har haft en kaonfin helg i Helsingborg, as always! kortfattat: Konserhuset, tjejsnack, shopppping, kopppi, maot, konserthuset, skratt, fnatt, vin, sång, dans, talikewalkie, prat, skratt, dans, vin vin vin, slappis.nu. Hon är allt en stjärna den där Mimmi!
Ikväll kom Linnea, Lisa, Stina och Johanna hem hit till mig och vi gottade oss i mängder av tacos och prat! Skrattade så magen gjorde ont under "med andra ord". Det känns så himla bra att ha alla på samma ställe igen och jag ser fram emot våren tillsammans med dessa pärlor!!!
Nu ska jag sova. trött som en liten get som jag brukar säga.
over and out
f.

Nu blir det privat just so you know. Ni vet den där känslan, känslan som bara kommer och inte riktigt går att göra något åt. Det var länge sen den kom men min brist på sömn gör det lättare för kroppen att tillåta sånt som är jobbigt. Jag vet att det är helt ofarligt, även om det känns som att hjärtat ska rusa iväg och att luften ska ta slut. Huvudet snurrar och man försöker fästa blicken och andas sådär djupt ner i magen som mamma sagt. Det går att göra något åt det, andas andas. Slappna av så inte kroppen spänner sig och stretar emot. Märkligt egentligen hur hjärna och nerver kan spela en sådana spratt. Mamma säger alltid något bra och en sak är att "tänk på vad man kan skapa med tanken, sånt som är jobbigt, sen tänker du också på hur man även kan vända allt jobbigt till något bra!". Hjärnan är svårstyrd ibland men oftast kan man påverka tanken och vända det negativa till positivt. Det låter kanske lustigt men jag tror det är mängder med folk som känner igen sig. Det kallas panikångest och är så otroligt vanligt och egentligen helt ofarligt så länge man kan hantera det. I början kunde det styra en hel dag men nu är det oftast över på någon minut. Bara för att man vet att man kan göra något åt det, vänd de jobbiga känslorna till positiva. Det är svårt när kroppen känns bortdomnad och huvudet snurrar men tro mig, det går!

Over and out
F

TJAHEYHALLÅ
Sitter i köket för tillfället och dricker kaffe, fint som bara den, det är även bra för trötta ögon. Har egentligen inte gjort någon direkt nytta idag mer än att skriva klart min auskultationsrapport. Det kändes skönt! Nu är jag trött på att vara ensam också ska jag säga er, inte för att jag inte trivs med mig själv men det börjar bli tråkigt. Tur är väl det att jag sätter mig på ett tåg mot fina mimmski och helsingborg ikväll, det ska bli SÅ kul.
NU ska jag ner och kolla i brevlådan och se om mina skor har kommit. Tvivlar dock på det eftersom det är söndag idag, och då kommer ingen post....eller? Ska kika för säkerhetsskull i alla falllll.
HEYHALLÅTJA
Jaywalking med Goliath and the Giants är sådär jättebra måste jag också tillägga. Trodde jag lämnat den genrern musik bakom mig men hjärtat klappar fortfarande lite extra för ja vad man nu ska kalla det skate-rock-pop?!
over and out.
dåligt men sömn. lugn kväll. revy på svt. gammal bild.
kanonfin dag med extrafamiljen Ivarsson. ingen motivation eller inspiration.
over and out
f.
det där med sömn är något som för tillfället är en bristvara. måste nog börja på yoga eller liknande så jag kan slappna av. egotrippad kväll med camen. lät väl spännande. fotobomb på väg:
Nu ett försök till lite drömmar.
over and out.
do you think about me now and then?
bläbläbläbläbläbläbläblä act cooool och back off. yepyepyep.
.
Har haft en kanonfin kväll med min finfina vän Daniel och hans fina kisse Molly. Det bjöds på spagetti och köttfärsås, supergott! Vi kollade in nya programet The vocie Sverige, och tror allt att det får bli något att följa. Himla bra upplägg på program. Just nu har jag kollat på Hitch, länge sen sist och krängt en påse chilichips nachostyle. inte bra. Men sååå kan det gåååå.
NU SCRUBS sen sängen.
over and out.
f.
Ingen cykel ännu. men jag är glad ändå. har varit ute i stormen idag och jäklar vad det blåser! sprang en runda på stan, har plockat lite i lägenheten och nästan skrivit på min rapport...haha. Nu ska jag dra mig tillbaka in mot stan för att äta mat med en av mina äldsta vänner Daniel! Det ska bli så himla trrrevligt med lite sällskap, även om jag har trivts rätt bra med mig själv idag haha. Skypade halva natten med Lisa igår och insåg hur mycket jag ser fram emot att träffa alla igen på söndag, eller tidigare. Imorgon kommer mimmski hem från värmen, så får se om jag åker och våldgästar henne lite på fredag! NU måste jag gå, så jag icke missar busseeen.
nöjd tjeja!
over and out.
f.

Inte bra att sitta ensam i en lägenhet. Beställde nya skor. Ur Liberty London sammarbete med Nike. Vill ha ett par till men måste prova dessa först och se om det är bra. Det är en massa små blommor över hela, om ni undrade över mönstret.

Kollade på Jönssonligan nyss, love it. Nu är det Juno på fyran, fin kväll indeed. Imorgon ska jag städa, boka tvättid och leta efter min stulna cykel. På kvällen ska jag till Daniiieeel och käka mat, ska bli supertrevligt!

HOPPAS SKORNA ÄR SNYGGA. Annars blir jag ledsen i ögat.

Auskultationen var hur spännande och intressant som helst, ännu mer säker på mitt val av utbildning nu. Tror Logoped kan vara världens coolaste och bästa yrke! Love life.

Nu Juno, sen sömn.
over and out
f.
Älskadeälskade Lund. Det är så otroligt härligt att kliva av tåget på Lunds central och känna att man är hemma. Som sagt home is where the heart is och det kan ju vara på många olika ställen. Jag tror det är bra att ha många trygga hamnar eller vad man nu ska kalla det. Trivsel är viktigt, faktiskt nästan prio ett om allt ska funka. Säkerhet och trygghet och ja kärlek och allt det där också så klart. Mönsterås är alltid första, för där är säkerheten sen kommer Lund på en stadig andraplats ska jag säga er. Love it.
Undrade dock vem som hade lagt 100kg sten i min väska när jag skulle springa mot bussen...huh blir nog att släpa sig till gärdahallen nästa vecka och träna lite. 

Imorgon är det auskultation som gäller och det ska bli så himla roligt! Elina och jag far mot MAS, Malmös universitetssjukhus vilket ska bli spännnnande!
Nu lite family guy sen sömn!
over and out.
f.
Att packa. Det är ett verb jag helst inte använder. Jag har just nu avslutat tredje ompackningen av min väska. Då jag hade med mig ma&pas megaväska hem för att lämna av den, så uppstod lite problem när allt mitt skulle ner i lilla väskan. Men med lite kämparanda så går allt, jag fick bestämt sätta mig på väskan men det gick igen. Nu är ju nästa problem hur jag ska orka bära denna typ 40kg tunga bag. Men det ska nog gå fint, biff som jag är så att säga...not. Har helt plötsligt hur mycket som helst att göra i veckan, vilket känns jättebra. Middag med Daniel, auskultation, auskultationsrapport, tvätta, städa, umgås med wilma och tobias och få hälsa på bästa Mimmski + mat med hela ligan. Känns som att det kommer bli en kanonfin vecka nere i Lund innan allt drar igång.
Veckan hemma har varit så himla fin. Träffat alla jag tycker om, haft galna utgångar och mysiga hemmakvällar. Så jag är helt klart en nöjd tjej. Nu ska jag försöka trycka ner det sista...någonstans och sen far vi mot kalmar. Lär väl kika in här under tågresan kanske. Öresundståg hela vägen = nada byte= nada väntetid...Pepparpepparpeppar hoppas på att det håller hela vägen i alla fall!
så tack fina Mönsterås för denna gång, så ses vi snart igen!
over and out
f.
Home is where the heart is.
over and out.
f.
2012 here we come!
Griper tag i vita blad och börjar om.
Kroppen känns lätt och allt är fantastiskt.
Imorgon åker jag tillbaka till skåneland och nu känns det bra.
Det nya året firades in med några av de jag tycker allra bäst om.
Happyhappy girl!
over and out
f.