Idag är en riktigt lat dag. Mysbyxan är på och Grease2 är på tv. Ute öser regnet ner vilket gör att det känns helt okej att ha en latmaskdag. Helgen har spenderats mitt i de småländska skogarna, inte allt för långt hemmifrån. Vi bodde bokstavligen vid vägens slut, mitt i ingenstans. Orsaken bakom mitt-i-skogen-vistelse var teambuilding och sammansvetsning med styrelsen för medicinska föreningen. Vi trampade dressin, kollade in ölproduktionen på Åbro-bryggeri och hade vårt första styrelsemöte. Det känns riktigt roligt och peppt att få vara en del av denna grupp människor! 

Idag laddar jag mest batterierna inför sista året på logopedprogrammet som börjar imorgon. Helt sjukt. Fjärde och sista året is ON! Vi ska ta oss igenom vetenskapsmetodik, dyslexi, fördjupningspraktik och ett magisterarbete! Ett utbyte till NY väntar till våren vilket känns sjukt kul! Sen vid sidan av allt är det då styrelsearbete som utbildningsansvarig också. Även det känns riktigt kul! Magkänslan säger att sista året på logopedprogrammet kommer bli fantastiskt bra!! 


Gällande magen har en hel drös nya prover tagits och jag är kallad till en dietist. Det känns tryggt och bra att de har koll på läget! Hejaheja magen. 

Jag kände att en liten uppdatering kanske var på sin plats. 

Over and out
/f