Hellaau. 
Idag är det tisdag, som vanligtvis brukar vara en av mina favoritdagar (för dansen, inte i skolan) men icke idag. För jag måste stå över dansen för att plugga =/  Har ett äckligt läxprov i italienskan imorgon och jag skulle inte säga att jag har koll på läget, snarare tvärt om. Så det blir till att traggla italienska all night long. Kanske kan få min granne att åka inlines eller så kan mamma och jag köra lite pilates, haha. Så jag inte säckar ihop totalt. 
Helgen har varit rätt så brao iaf :) 
I fredags blev det föreställning med Carl Einar Häcknér i parkskolans aula. Han bjöd på en riktig show med massor av gapskratt. Jag fick till och med vara "blomsterflicka" och gå upp på scen och krama om honom ;) Det ni, haha.
Lördagen blev till att hjälpa till lite hemma inför att mamma&pappa skulle ha lite vänner hemma på kvällen. Sen var det också matildus 18 årsdag så det blev till att gå ner med paket och invadera släktkalaset. 
Senare på kvällen blev det matlagning hemma hos tove med henne och lina. Det blev chicken mcnuggets och pommeeees =D + lite singstar på det . Efter allt det var vi så trötta så vi satte igång jönssonligan på mallorca, men alla tre satt och halvsov, haha. Sen kom också manne, ted och erico på ett litet besök. Efter det tackade jag för mig och gick den långa vägen över gatan hem ;D Där väntade disk och möbelflyttning, och snäll som jag är hjälpte jag till trots att jag var trött ^^ 
I söndags så kom morfar på ett litet besök efter det så blev det kroppkakor hemma hos farmor :) Efter det var jag duktig och pluggade inför nationella som var igår. kvällen slutade sovandes på soffan framför parlamentet..

Igår var det en kortdag, först np på morgonen, gick väl rätt så bra. Efter det en håltimma + en lektion. Sen åkte jag hem och lagade mat och halvsov på soffan till min käre granne tove kom hem och då bjöd jag på fika :) Efter det blev det krocketturnering i hennes trädgård med en Wilson som satt och undrade vad det var vi höll på med xP Tove vann den matchen kan jag bara säga, de där "hålen" man ska igenom gillade inte riktigt mig.. haaha.
Sen var vi duktiga och pluggade i en timma sen drog vi på oss inlinesen för första åkturen i år. Det var riktigt härligt! 

Så ja, nu blev det ett långt jobbigt inlägg igen. Men det får ni ta ^^ haha.
Nu ska jag kanske läsa lite om Kanada, eller ska man gå på lunch.. aja sånt man märker. 
Ha det fiiint!

over and out
/f. 
Hellu.
Onsdagen är snart över vilket är skönt eftersom det betyder att det snart är helg. Två skoldagar kvar och torsdagar är så bra för det betyder bara två lektioner. Fast imorgon blir det sångmojs inför skolavslutningen och om jag hinner också möte med kulturgruppen .  
Jag vet egentligen inte riktigt vad jag ska skriva.. kände mest att jag behövde uppdatera mig lite. 
Jag har börjat köra med körskolan och det går faktiskt väldigt bra :D (tänkte trycka in lite skryt iaf ^^)
huhu. borde nog sova egentigen.. men jag var så trött igår så jag sov rätt mycket + sovmorgon idag så jag är inte sådär jättetrött, bläk på det. För är man uppe sen och går upp tidigt så är man seg typ hela dagen, inte skoj det inte :P 
Meeeeeeeeeeeeeeeeeen, nog med det.
Måste säga att jag har en lärare som är en riktig pissråtta! Aldrig skulle jag kunna skälla ut någon, men honom vill jag bara ge en riktig utskällning! Det är inte rättvist att förstöra för andra, för det är ju precis det han gör. Han har förstört ett av mina favooritämnen, jag har tappat motivationen helt och hållet. Vad är mening med att lägga ner flera timmar på en uppsats när man veet att man ALDRIG kommer att få sen den igen? GAAH! Jag kan inte låta bli, förlåt. Men jag tycker verkligen inte om honom.. som ni kanske märker. Det hjälper inte att bara be om ursäkt hela tiden, man måste ju leva upp till det man säger att man ska göra, eller hur ? Näe, palla lägga ner energi på att vara sur på honom, han är inte värd det. 

Dansen är iaf riktigt rolig nu, skitskoj koreografi + att vi gör en diagonal där man tar sats och sen hoppa så högt man kan och det är skoj ^^ haha. dancedancedancedance som sagt. 

nehe ni, nu borde jag kanske sova? 
tror det.
men ha det fiiint.

over and ouuut
/f. 

ursäkta det röriga inlägget men som sagt visste jag inte vad jag skulle skriva så det blev gott&blandat ;D
Hej på dig bloggen. 
Idag är det lördag och klockan börjar närma sig fyra. Om cirka en timma så kommer vårt hus att invaderas utav släkten Andersson, det blir med andra ord helt enkelt smockfullt här. Det ska faktiskt bli riktigt skoj, inte ofta man har kusinerna och alla farbröder och fastern på besök :) + alla kusinbarnen ( - Elias och Dan för dem ligger i influensa =/. ). Det blir lite frågesport "vad kan ni egentligen om Stefan" ^^ haha. Sen mängder med mat och efterrätt! Mamma hade räknat fel i recepten så det blir tre chokladtårtor (istället för två) + två pajer (istället för en) + mina brownies xD Jag ska med andra ord feta mig riktigt ordentligt idag, härligt ^^haha. 
Det kommer det förhoppnigsvis bli en riktigt lyckad kväll med mycket skratt och skoj! 

men men, jag uppdaterar kanske lite senare eller så blir det imorgon^^
Ha det finnemang :D 

Over and out
/f. 



"don't worry, be happy" 
Ännu ett sent inlägg. Klockan är 23.20, och jag sitter vaken. Har haft studiedag idag och det blev ju självklart en sovmoorgon som gör att jag inte kan sova nu ^^ Men jag får skylla mig själv som sagt.  Tycker dock att vi borde fått ledigt imorgon också, schyst att tvinga oss till skolan för en dag kunde den inte gått som typ en klämdag eller ngt :P? aja, men sånt är som sagt livet på en pinne.

huaja, denna veckan har iaf gått väldigt snabbt, vilket är mycket skönt. Två trafikdagar där vi bland annat fick leka brandmän som var riktigt skoj! Släckte bränder och räddade folk ur bilar, där snackar vi adrenalinkick! Sen har vi lärt oss hur man byter däck och också räknat vilda djur ^^ Mycket lärorikt! 
I onsdags kväll så var jag, eric, mackan, sara, lotta, kalle hemma hos Daniel och lagade tacos och spelade buzz :) Måste ju säga att lotta och jag vann rätt överlägset på musikbuzzet med "bobert" och "albert" xD haha, med andra ord så var det en riktigt trevlig kväll!
Idag så kidnappade jag, erico, mackan och sara, Tove eftersom att hon fyllde år för ett tag sen. Vi satte på henne en ögonbindel och körde in till Kalmar för att äta på Zorbas :) Haha, jag säger då det att inte Tove fick hjärtinfarkt xD näe, tur var väl det! Ännu en mycket trevlig kväll denna vecka :) 
Imorgon blir det nog bowling tror jag eftersom att det inte blev någon pizzakväll, men det tar vi en annan gång :)
Lördag, då blir det släktkalas vilket innebär att jag kommer slitas sönder av alla mina tusentals kusinbarn, men det kan ju också vara rätt skoj xP haha. kommer med andra ord ha träningsvärk på söndag! 
Det var en snabb sammanfattning av denna vecka. 

Jag har problem med kommentarerna, jag kan inte svara på dem och jag kan inte heller skriva några :O Spec safari tror jag att jag ska skylla på :P men tänkte bara så att ni vet !

nehe ni nu ska jag kanske sova, eller vi får väl se. 
ha det fiiint!
over and out
/f. 




Jag tycker att jag har lite bekymmer men idag när vi såg don't drink and drive filmen "länge leve livet" insåg jag verkligen hur patetisk man är. Här klagar jag på att jag har lite ont i axeln eller så klagar jag kanske över att jag inte orkar städa på mitt rum.. Men tänk om jag inte hade kunnat känna att jag hade ont i axeln eller känna något annat överhuvudtaget, tänk om jag inte hade kunnat klara av att plocka upp på mitt röriga rum? Jag skämdes måste jag säga, man ska inte klaga! För det finns dem som inte ens kan det. Det finns dem som hade drömmar som blev krossade på bara några sekunder, hela deras liv gick i spillror på ett ögonblick. Detta på grund av att någon var så jävlaidiotiskt dum i huvudet och körde rattfull. Det är mycket jag inte förstår men detta är väl ändå något som alla borde veta om? MAN SÄTTER SIG INTE I BILEN OM MAN ÄR ONYKTER! Det borde för faen vara sunt förnuft, men tyvärr finns det dem som saknar det. Jag skulle aldrig kunna leva med mig själv om jag gjorde något som fick en annan människa dödad. Jag skulle aldrig klara av att mista simon, mamma eller pappa. Jag vill aldrig uppleva den känslan av att dem inte längre finns. aldrigaldrigaldrig. 
Det finns inte ord för hur sjukt det är att köra rattfull.. man kan inte annat än hoppas att fler människor inser det. 
____________________________________________________________________________________

usch, jag får ont i magen bara jag tänker på filmen.. men nu har jag skrivit av mig om det så nu känns det bättre. 
Nu ska jag sova. 
ha det fint. 

over and out.
/ f. 
Just nu surrar en mängd olika tankar inuti mitt huvud.. en liten oskyldig flicka på tio år, hur kan någon vilja göra någon så liten illa? Eller jag kan inte förstå hur någon vill göra någon illa.. jag kan inte heller förstå hur någon som gör något sånt tänker, om man ens tänker, det borde man ju inte göra. fy faen. Hon var bara tio år!  Är man så patetisktidiotisktdumihuvudet att man ger sig på ett barn när man är en vuxen människa eller att man överhuvudtaget ger sig på någon ... Näe, jag kan bara inte fatta och tur är väl det kanske, för sånthär ska man inte förstå sig på. Tyvärr finns det sjuka människor som gör sånna här saker.. det är hemskthemskthemskt..
kan inte komma på något sätt att få ner hur jag känner men jag tror faktiskt att alla är överens om att det är sjukt och sorgligt. 
han förstörde inte bara ett liv utan också hela hennes familj och hennes vänner.. 

r.i.p 
Hej och hå!
Nu är det Söndag och jag måste säga att jag är riktigt nöjd med min helg. I fredags var det som sagt hippietema i skolan, haha Robert var lätt bäst utklädd! Sen på kvällen var det nattvolleyboll med samma tema. Så laget "Happy hippies" träffades hemma hos Sara runt halv tio där vi gjorde oss i ordning. Det blev FÄRG,GLITTER,VOLYM och ja mycket mer, haha. Om vi säger såhär så var vi lätt det snyggaste laget :) ! Laget bestod av Mig, Sara, Danne, JossanR, JossanU, Alma, Tove, Lina och Julia :)  Kvällen gick väl kanske inte riktigt som vi hade tänkt oss (spelmässigt) men vi hade i alla fall grymt skoj och det är väl ändå det viktigaste ? 
Sen igår (lördag) så var det tjejkväll inne hos tove för att hon har fyllt år. Kvällen bestod av prat,mat,tårta,singstar och hopp :D haha, det var riktigt skoj med andra ord, en lyckad kväll!
Och idag hade jag inte tänkt göra någonting ska väl ut och motionera med mamma sen eller om det blir pilates ikväll kanske. Veckan som kommer är i alla fall rätt lugn, tisdag och onsdag är trafikdagar då ska vi få lära oss hur man byter däck, hahah! Det kommer ju sluta lagom bra xP Sen är det studiedag på torsdag, så jag ska inte klaga ;) 

nehe ni, här sitter jag och slösar bort mitt liv. Det finns väl bra mycket bättre saker att göra än att sitta här och glo ^^ Ska nog gå ut och sätta mig hos mamma och pappa och försöka få lite färg i ansiktet.  

ha det så braaaaaaaao och hoppas er helg har varit lika bra som min :D
over and ouuuut
/f. 
Hej nu är det kvällen. 
Här sitter jag och halvtjuter, haha, är man patetisk eller? 
Näe, tjuter gör jag väl inte riktigt men lite ledsen i ögat är jag allt. Kan inte bli annat när man sitter och kollar igenom gamla bilder och hittar massor med bilder på sötekatten, :'( då blir jag ledsen i ögat. För allt jag vill är att ta upp henne i knät och gosa in mig i hennes päls och bara glömma allt en stund. Men det går ju tyvärr inte, men jag hade hemskt gärna velat. 
Det har ändå gått tre år i November, 18 November 2005 och nu är det ju som sagt 2008. Tiden går sjukt snabbt när man har något man kan tänka tillbaka på. Det är lite läskigt faktiskt, att tiden går så snabbt. 
huaja, det är mycket man saknar och tiden går fortfortfort. Snart sitter man där på ålderdomshemmet och tänker tillbaka på ungdomens ljusa dagar, haha ^^ Det säger bara vipps så är man där, det gäller att ta vara på det man har just nu för snart kan det vara borta. Usch, vad hemskt jag är egentligen. Jag ber om ursäkt men det är en sån kväll i kväll. Dumma bilder säger jag bara. 

Nehe, nu ska jag inte deppa mer :) 
ha det fint. 
over and out 
/f. 

200712-5
titta bara så fin hon var. 

Ja, egentligen är det väl söndag morgon snart.. hrmhrm, jag måste bättra mig jag vet. Sena nätter är inte bra! Helgen har i alla fall flugit förbi men skoj har den varit :) 
Igår kväll var det en riktig tjejkväll hos matilda. Det var det "gamla" gänget som träffades, Matilda, Emmy,Jag, Sara, Ellen och Antonia och jag måste verkligen säga att det var en av de bästa kvällarna på länge :) Massa prat, spel, skratt och god mat! Och som Sara skrev i sin blogg, det märks verkligen inte att vi har varit ifrån varandra så mycket och länge som vi egentligen har varit. Det är på också ett sätt rätt skönt för det visar verkligen att det är en fin djupt rotad vänskap vi har. Vi upplevde tiden tillsammans då man växer upp ifrån barn och börjar sin väg mot vuxenlivet, vi hade många roliga och bra stunder men också dåliga tillsammans. Det är sånt man växer av och det har vi gjort, tillsammans. Uh, jag tycker så mycket om er allihopa! Och jag tror vi alla är eniga om att vi måste ha fler sånna här kvällar, oftare ! :) 
Sen ikväll har det varit den traditionella revykvällen med familjen Rydhage och i år också familjen Holm/Pettersson :) Håller också med jossan om det hon skrev om revyn, den var inte den bästa men väldigt bra i alla fall :) Efter det blev det massa mat,  efterrätt och också sjukt mycket skratt och spel här hemma :D Det blev en lyckad kväll !

Så min helg har hittills varit väldigt bra, imorgon blir det kanske kalmar en snabbis sen träffa tove och se hennes nya tuffa mobil och efter det P L U G G :P jäkla piss skola, men snart är det sommar snart är det sommar ! :) 

nehe nu är klockan otroligt mycket men jag är inte trött för jag har ätit så mkt i kväll så jag kan inte sova xD haha. men ska ge det ett försök iaf :) 

sov så gott ^^

over and out
/ f. 
Hejsan hoppsan :) 
Idag är en rätt bra dag, jag slutade efter första lektionen det vill säga 09.40 :D Sen är det också bara en dag kvar i skolan och det är sköntsköntskönt. Jag får inte glömma att min favorittove fyller hela 17 år idag, ett stort GRATTIS till henne :) Ska faktiskt gå in dit ikväll och gratta henne lite :) 
Huaja, det jobbiga är att jag sitter med matten, har matteprov i sannolikhetslära och statistik imorgon och har jag pluggat? -svar nej! Jag vet inte vad det är med mig :O Jag brukar ALLTID plugga noga på matten! Men jag har helt enkelt inte orkat, så detta prov kommer nog gå åt skogen. Som tur är har jag HEEELA långa dagen på mig att plugga.. förutom ett avbrott då jag ska tillbaka till skolan och gå på möte med kulturgruppen ^^ Det är lite smått kaos inför kulturveckan som är nästa vecka... ackove. 
Det var nog allt jag hade att säga för idag, som ni kan se så pallade jag inte att fixa designen så jag tog en av de vanliga ^^ jag har gått och blivit otroooliigt lat :O ackove på det också. 
Nehe sidu, nu ska jag sticka ner huvudet i matteboken och bli pluggis! (0_o) 

ha det tjusigt!

over and ouuut!
/f.