Imorgon är det fredag och sen är det helg, skönt! Har lovat mig själv att ta det lite lugnt några helger framöver... eller egentligen lovade jag väl mamma men det är en annan femma. Har räknat ut att jag har inte haft mer än en (om ens det) nyker helg sedan 25 maj, ajsing! Dessutom har jag börjat bli så otroligt bakfull så fort jag har druckit, vilket kanske kan tyda på att man ska lugna ner sig lite...huaja. Därför är det null procent alkohol denna helg, möjligtvis ett glas rosé med mamma imorgon bara för att fira att det är helg.

Min kropp har dessutom sagt ifrån denna veckan vilket kan bero på ett litet för högt intag av ost. Vilket inte är asbra om man är allergisk mot mjölprotein....meen jag brukar kunna äta lite fast det är nog slut med det med just nu. Igår var jag sjukis och hemma, mår icke helt perfa idag men kände mig illa tvungen att pallra mig till jobbet. Sitter mest och glor i alla fall men snart kommer posten då får jag pyssla med något.

Hjälp vad jag är trött och ändå sov jag halva dagen igår, om inte mer. Skyller lite på vädret med, grått och regnigt iofs tycker jag det kan vara rätt mösigt med regn och rusk. Fast då vill man helst sitta hemma uppkrupen i en soffa med en kopp te i handen och inte framför en dator på ett kontor.

Håller på att fixa mitt rum, försöker ge det en liten bättre feeling sådär. Det var rätt mycket "frida 15-16-17-18-19 år" där inne, lite för mycket utav allt. Därför har mamma Siv gått lös på mina skåp nu under två dagar, hon riktigt lyser upp när hon får slänga och rensa bland mina saker. Kul att någon har den orken haha, men jag sitter snällt vid sida om och hjälper till så gott jag kan.  Slängde ut skrivbordet och ska få en ny tapet på ena väggen där det varit hål, köpt lite nya saker och mer ska det bli. Ska äntligen få upp mina fina tavlor + den fina hyllan jag och mamma hittade på rean (sista kvar=menat att den skulle till mig!). Det kommer bli tjusigt.
Dock blir jag lite ledsen när jag tänker på att jag kanske inte kommer bo där så länge till, ett år max. Drar jag till London i vår så blir det ännu kortare tid, men jag vet i alla fall att det är mitt, alltid något.

Nehe då får jag väl återgå till att slökolla andra bloggar i brist på annat. Får se om jag står ut hela dagen eller om jag åker hem och sover.

Ha det fiiint!
over and out
/ f.

Måste säga att började bli lite trött på att se mitt egna nylle så fort jag gick in på bloggen så därav bytet av design. Ska försöka flirta in mig hos någon som är duktig på det där som till exempel min älskade kusinfis Louise.

Nu är det tio minutas kvar till mat, och min mage som under den senaste timman har kurrat högt kommer (förhoppningsvis) bli nöjd.

Förmiddagen har krupit fram, satt nästan och sov nyss - ackove på det!
Diggilistan från i söndags går varm här i alla fall, himla smidigt när det är ett program som redan har varit för då kan man välja vad man vill lyssna på beroende på hur bra låtarna är (Y).
"waka waka" - superfint!

åtta minuter kvar nu. .  .. . . . ...  ........   ... . . . . . ..... . . .. . . . bläääää.


over and out
/ f.

Avslutar med en roligt bild på erico, sara och mig
 - gissa vad för slags film vi tittar på...?

Nu är det måndag igen och här sitter jag. Idag är det endast 21.7 grader inne på kontoret vilket gör mig lycklig, utanför är det molning och grått vilket även det känns helt okej! Lugnt som tusan har varit lite kreativ här på morgonkvisten och färglagt lite ritningar, blev himla fint om jag får säga det själv. Annars är det under kontroll, har två saker kvar att göra och cirkus fem timmar kvar så det gäller att fördela tiden rätt så man inte går under av tråkighet.

Helgen har varit kalasbra, eller bortsett från lördagen.
FRIDAY - hem från jobb, stressastressa, förfest hos Olle i tjugo min, buss/tåg in till kalmar för att möta SOFIE på stationen (superdupermegaroligt att ha henne hemma igen!), KM, öl, drinkar och lite mer drinkar, Vallen där vi dansade och dansade + drack tequila (Y). Nattbussen hem och sen bums i säng cirkus 04.00
 
LÖRDAG- AS-MEGA BAKIS ! kunde knappt få i mig mat förren klockan var fem på eftermiddagen, soffläge på den dagen. Avslutades dock med pizzamiddag med mamma,pappa, Micke och Irene :)
(kan trösta mig med att det inte bara var jag som var dålig... haha)

SÖNDAG - Segdag även igår, mamma och jag hamnade framför klassikern "borta med vinden" som höll på i fyra timmar haha. Så där gick den dagen ... njae städade faktiskt på rummet och fick mig en pratstund med emmmmy. Runt halv åtta åkte beccusen och jag hem till Sofie där vi fetade oss med chips och godis + loka citron (mycket viktigt). Det blev en massor med snack och skratt vilket aldrig är fel.

Det var det, nu är det bara en halvtimma kvar till lunch, det blir hemgjorda köttbullisar och egenodlade nypotäter med brunsås och lingonssylt - UJ så gutt!

Over and ouuuut
/ f.



LOUISE BREMANDER OM DU LÄSER DETTA RING MIG SÅ FOOOORRRT DU KAN!!!!!!!!! (har försökt ringa dig men  gick inte, vet att du jobbar all day & all night, men någon rast? Jag lovaaar att det går fort!)

småttisar

Läser på aftonbladet att "värmen är på väg tillbaka.." vilket leder till att jag frågar mig om den försvunnit? Jag har då icke märkt något vill jag lova, idag har vi 30 grader inne på kontoret vilket är lite lagom sådär skitjobbigt. De håller på att vattna utanför fönstret vilket gör att det blåser in vatten på mig som i sin tur leder till att jag måste skjuta igen fönstret. Detta kommer i sin tur leda till att jag får ännu mer värmeslag! Siv och jag sitte här och suckar om vartannat haha, det är verkligen inte lätt när det är jobbigt vill jag lova. Sussanne kom in här innan och berättade att de hade det varmare på solsidan då de hade 33 grader inomhus (!!!!).  En nisse med långt ovårdat hår dök också upp och berättade att kylanläggningen lagt av pga värme ?!?!?!?! Ska inte en sådan kunna hantera just värme, eller är det jag som har fått det hela om bakfoten?
Kan också glatt meddela att jag håller sakta men säkert på att bli en hejjare på kopieringsmaskiner, alltid en fin talang sådär. Annbritt har gått på semester vilket nu gör mig till ensam ansvarig för kopieringen och självklart ska maskinerna jävlas så fort hon inte är här! I förrgår la den enda färskrivaren av då var det någon toner-uppsamlingsflaska som var full. Jag tänkte då vara lite smart och med tips fårn Siv och Gerd skakade jag den lite försiktigt vilket ledde till att det sa POFF och vips hade jag hela golvet fullt av svart pulver. . . .skoj! Det hjälpte inte att tömma den lite utan maskinen strejkade fortfarande, ringde Annbritt i panik och fick order om att beställa en ny. Lätt som en plätt och idag funkar den (Y). Inte nog med att färgskrivaren skulle paja för idag la den bästa svart-vita skrivaren av... men efter lite svett och tårar satte den igång igen. HÄRLIGT!

Nu ska jag in och göra klart de sista 6 pärmarna.......och jag vill lova att i kpieringsrummet är det varmare än på kontoret.

Ha det finnnneeemang!

over and out
/ f.




p.s - UTTEEEEERRN nu får du snart komma hem och underhålla mig lite för du saknas! d.s

spexigt värre

Jag känner mig som ett litet barn dagen innan julafton! Helt otroligt haha, har nog inte längtat så mycket efter min födelsedag på minst 10 år tror jag. Det är för att jag vet att det står en jättefin och ny cykel under ett lakan i garaget! Jag vet, inte skoj att veta vad man ska få kanske MEN saken är att jag vet inte vilken det är av de två cyklar jag valt ut, fräsigt spännande och ja mycket mer. Sen är det ju som sagt ett + i kanten att besöka systemet huaha, spännande! Längtar som attan efter att träffa alla kusinerna som kommer med, flera jag inte sett sen studenten för lite mer än ett år sedan. Kristofer, Hanna och Lojsan kommer saknas men de är iväg på egna äventyr. Vi ses säkert snart i alla fulla fall ;)

Idag och igår har jag ägnat mig åt dammsugning och dammning, underbart! Var ute en sväng med wilsonhunden innan ikväll vilket var skönt, komma loss lite haha. Grannarna var på kalajs så då fick jag busa med fisehunden. Han är för himla go! Nu var det ju kvällspinken och då ska alltid favorit kaninen -ninen- med. Det roliga är att ninen är ganska tjock så wilson får bita tag riktigt ordentligt, sen gå med huvudet lite höjt. Han ser för söt ut + att han inte kan skälla på andra hundar eller nosa för mkt haha.

Jobbet går kalasfint och alla är så himla snälla och trevliga -förutom tjurtanten jag råkade ut för igår haha men det är en anna historia! saknar mina kompisar på erichs meeen måste säga att detta var en rolig och ny erfarenhet. Körde över ett huvudskyddsombud igår vilket var rapporterat idag, PINSAMT x100! När jag säger körde på menar jag inte med bil eller annat fordon utan med POSTVAGNEN haha! Men han överlevde utan några bestående men.....Fast han tyckte det var så roligt att jäklas med mig för jag skämdes så jag höll på att dö, därför rapporterade han detta i brukets tillbudsprogram vilket ledde till att min chef (farbror) undrar vad sjutton jag sysslat med. Kul att man kan roa några i alla fall, ska i alla fall meddela att jag numera kör väldigt sakta och försiktigt i kurvor och utanför dörrar haha.

NU är det nästan bara två timmar kvar, huhuhuhuhu!

ska gå och hjälpa mami lite!
over and ouuuuuuut
 / f.