Idag är det sista lovdagen och den börjar gå mot sitt slut. Lovet har varit riktigt bra, har haft något att göra varje dag. Har hunnit med Kalmar två gånger, firat påsk, spa-night, mängder med filmer och massa massa onyttigt (men det är härligt!) och massamassa kompisar :) Men som med alla lov så har man inte hunnit med att träffa alla dem som man kanske egentligen också hade velat träffa, men tiden räcker helt enkelt inte till, utan det får bli till att träffa dem snart i alla fall :) 
Just nu sitter jag och väntar på att Tove ska komma in hit. Vi ska laga lite toast och sen pancakes :D Sen efter det ska vi träffa lina och dra oss ner till solhem och lyssna på lite musik :) Det blir nog en bra kväll. 
Innan idag har tovie och jag gympat loss framför tv:n till friskis och svettis, Haha. Ja, hjälp det var nog en syn det! Men det är härligt med lite träning, man blir liksom pigg i kroppen .. fast just nu är jag rätt trött men det går nog över när man får lite mat i magen ^^
huaaja.  Sitter för övrigt och lyssnar på Håkan Hellströms nyaa album. Var länge sen jag lyssnade på honom och hade tröttnat lite smått, trodde jag. Men han har nog allt en speciell plats i mitt hjärta iaf :) haha. 

nehe ni nu kom tove, så vi ska nog ta och laga lite mat trooor jag. Det ska bli goott med maaat (speciellt pannkakor :) ) 

ha det fiiiiiint! 
over and out 
/f. 



livet är inte rättvist ibland.. 
tänker på er.
och du vet, är det något så vet du att det bara är att ringa, jag finns alltid här <3 
SNART ska jag sova, måste bara skriva lite. 
Idag är det Joosefiiins födelsedag, som jag nämnde i gårdagens inlägg, men GRATTIS igen :) 
Imorgon är det två lektioner sen PÅSKLOV :D Då ska jag hem och laga blåbärspankakor till mami som är hemma och pluggar imorgon (: + att jag bakat blåbär & hallon muffins idag. Jag börjar bli en riktig hejjare på att baka. Men hur svårt är det egentligen att göra muffins liksom ? haha. 

Dagens bästa:
(f)-åh, jag har ju funderat på att bli jurist ..
(k)- VA? eller vad sa du att du sa ?!
(f)- öhm.. att jag funderat på att bli jurist .. (?)
(k)- haha...jahaa, oj jag tänkte väl.. tyckte du sa att du funderade på att bli nudist !!
(f&j)- HAHA (sen ja, fortsatte vi skratta åt det i hundra år)

Detta var en konversation mellan mig och karin+ josefin som satt och lyssnade . Där snackar vi om att höra fel, men tänk vad skoj det kan bli ;D 
Jag, nudist ? njae, skulle inte tro det.. inte riktigt min grej liksom. hahaa. huaja. det var dagens. 
Eller en sak till var väl när vi skulle sjunga för jossan som fyller 17 idag. Ja, där snackar vi inte direkt om att någon gjorde en ansträngning xD hahaa, kunde vi kanske ha tagit i lite mer ? huaha, men men sång fick hon ju iaf. 

sen tycker jag att josefine (rydhage) kan ta att bli frisk, hon saknas i skolan :) !

men det var allt för mig ! nu ska jag ta och sleepa lite. 
glöm inte bort att imorgon är det skärtorsdagen, se upp för påskakärringarna ;) 

over and out!
/f. 
suck, jag kan då inte gå och lägga mig i tid någon gång. Men sånt är livet! 
Jag måste bara skriva ett kortkort inlägg och berätta att jag har fått tillbaka min dator :D (LYCKA) Vet ni vad? Jag har fått ett helt sprillans nytt tangentbord (!!!) som har super härliga tangenter, åh jag är så glad :)) Haha, men det som är bäst är ändå att styrplattan och klickningsmojset funkar utmärkt ! :) Så jag är happyhappy, haha. 

Imorgon är det onsdag ( den 19 ) det betyder att det bara är torsdagen kvar sen är det lov. Ännu härligare är väl att jag alltid slutar tjugo i tolv på torsdagar så det är typ bara onsdag som räknas ;) haha. 
Jag får inte glömma att Jossaaaaan (utter) fyller hela 17 år imorgon :)) Ett stort GRATTIS till henne! Men det ska vi faktiskt fira på torsdagkväll, ska bli riktigt skoj (: 

nehe nu ska jag inte skriva mer, var bara tvungen att berätta om mitt nya härliga tangentbord :D haha. 
Sov så gott ! 
over and out 
/f. 


p.s Jag ska fortfarande göra om bloggen snart, så fort jag orkar.. d.s 
p.ps tänkte faktiskt be min caousin om hjälp för hon är så himla duktig på design och grejer. Så Louise om du läser detta kanske du kan tänka på frågan om att hjälpa mig med min blogg ? ;) haha. d.ds

GODNATT

Hejhejhaallååå.
Söndag är det idag och klockan är 17.37. Dagen har varit lång och händelserik, haha.
Dagen började tio i åtta när väckarklockan ringde, inte så värst skoj. Det blev att tvinga sig själv upp ur sängen och in i baadrummet + lite frukost såklart. Cirkus tio över nio satt Pappa och jag i bilen in till Kalmar (Smedby). Det är nämligen så förstår ni att mitt kusinbarn Tuva döptes idag, i smedby kyrka. Ja det var väl rätt intressant och grymt långtråkigt i kyrkan. Jag har nog inte varit i kyrkan på högmassa sen förra året, är kanske inte det roligaste man kan göra. Men min släkt är för härlig, man kan inte annat än tycka om dem! Ingen i famlijen Andersson är speciellt kyrkliga av sig (förutom farmor såklart, hon tycker om kyrkan) så det var inte så seriöst. Det var ju bara det va att vi var ju inte direkt ensamma i kyrkan xD
 Min farbror Kent hade nog tråkigast för han satt och berättade massa roliga historier för mig istället för att lyssna på prästen xD Det enda som var riktigt intressant var att höra gosspelkören sjunga, det var maffigt måste jag säga. Kom på mig själv med att sitta och gunga i takt till musiken X antal gånger. Sen gick orglen sönder mitt i sista psalmen fast vi tror att kantorn somnade ;)
huaja, men det var trevligt. Sen blev det mat och fika efter det, inte helt fel det inte. Så den sociala delen av dagen har jag absolut fått avklarad.
Efter presentöppningen och all mat och kaffe så åkte papi och jag till IKEA :D Det blev lite ramar till mina foton och lite annat smått och gott till huset :)

Annars har det inte hänt så mycket idag, ätit och fixat ramar. + Pratat med min sjuke vän sara i telefon,
krya på dig !!
Får la se vad som händer senare, blir nog till att gympa lite framför tv:n ikväll tror jag. Fast det är ju parlamentet också och det får man inte missa.

Jag har nog glömt att skriva att den 17 oktober blir det BJÖRN GUSTAFSSON, Måns Möller, Özz och Soran Ismael(eller vad han nu heter) I KalmarSalen :D  längtarlängtar! Tyvärr är det ju ett tag tills dess men det är skönt att se fram emot något :) Jossan och jag sitter på platserna 6-7 på FÖRSTA RADEN det kan inte bli mycket bättre än så !

nehe ni nu ska jag gå och göra något annat, här kan jag ju inte sitta hela kvällen !
ha det fiiiiint!
over and oouuuuut
/f,.

haallooo .
Nu är klockan 19.40 och det är Lördag kväll. Detta innebär att snart (20 minuter) så börjar melodifestivalen final. ojojoj, spänningen är oliiiiidliiig. haha. Så länge inte Christer Sjögren vinner så är jag glad, men jag fasar för att han kommer att göra det. Det finns säkert människor som sitter där hemma och tänker, "oh, han är så härlig så honom röstar vi på, det kan ju vara skoj om han vinner. OH NO! Tänker jag då, för som alla andra redan har sagt i diverse radioprogram så kommer jag definitivt börja fundera på att byta nationalitet om han nu vinner. Jag menar hur framstår vi inte med den låten? Men men, det blir nog bra. Jag tycker att Sanna eller Bwo ska vinna, det är faktiskt bra låtar. Inte för att jag vanligtvis lyssnar på BWO men jag menar bara att det är nog de två låtar som har störst chans där borta. Mjligvis Charlotte också men hon har ju redan fått testa på hur det är att vinna, så låt någon annan få chansen liksom. Jag tror också att Frida och headlines låt "upp o hoppa" kommer att bli sommarens radioplåga, men inte gör det mig något för jag tycker faktiskt att den är riktigt härlig :D
Nehe, nog med melodifestivalsnack nu va?

Idag har det hänt något rätt skoj. Jag har engagerat mig i något, min mamma har tjatat på mig så länge att hitta något att göra som jag tycker är skoj. Förutom dans såklart! 
Jag sitter från och med idag med i styrelsen till kultur&teaterföreningen i mönsterås som ledarmot (eller hur man nu stavar det), haha.  BiblioteksHelena hade rekommenderat mig till Maud som är ordförande. Jag kan bara säga att jag blev smått förvånad när Maud ringde mig i förmiddags men ändå rätt smickrad. Bad att få tänka på saken till ikväll, hade nästan bestämt mig för att tacka nej. Fast ändrade mig faktiskt när jag fick höra vad det innebar och vad jag skulle göra, så istället för nej blev det ett ja. Sitter med i styrelsen under ett år sen får vi se hur det blir i framtiden. Det ska bli intressant och lärorikt.

Dagen började med långpromenad med matilda och tove in till köpingen och en fika på lillabageriet, det var mys :) Sen har mamma och jag påskpyntat, haha :)
Och ikväll blir det nog Tove och Lina :) Men tove har ännu inte hört av sig så vi får se hur det blir.

Nehe ni nu ska jag gå och hjälpa mamma med lite mat :)
ha det fint !

over and out
/f.


"man ska aldrig säga aldrig för aldrig det var då, aldrig mer aldrig då bara nu"

Idag är det onsdag vilket betyder två dagar till sen helg. Jag är så jäkla trött och vill ha lördag redan imorogn fast ännu mer vill jag ha påsklov. Men det är en vecka kvar sen är det looov :) Har absolut inga planer, bara sova xD haha. Får väl se om jag invarderar min kusin på västkusten. Men hon är ju faktiskt så duktig att hon har skaffat sig ett  jobb, så får se om det funkar :) Skulle vara bra mys att träffa henne, har inte sett ungen sen jul och det var ju ett tag sen. menmen får se hur det bliiiiir.

Nehe ni, idag hatr jag träningsvärk så det bara bubblar om det. Värst är det i högra armen, och jag kan inte komma på vad jag har gjort med den xD Kastatde väl lite väl hårt kanske igår på idrotten? Eller var det allt sträckande på dansen ? Jaja, det får förbli ett mysterium.  Jag ska faktiskt träna lite iaf ikväll, får la hoppas att det släpper lite då.
Nu ropar pappa att det är mat, vilket kommer väldigt lägligt för jag är riktigt hungrig :)

Ni får ursäkta att jag inte har fixat färdigt bloggen, men jag pallar inte just nu. Så den får se hemsk ut, det är bara så det får vara xP

Nu ska jag äta, sen plugga och träna sen vid nio är det Grey's anatomy :D

ha det braaooo
over and out
/ f.
Hej och hå!
Ett kort inlägg här nu bara. Ska ursäkta mig över min dåliga uppdatering, men det är ju fatiskt så att min dator är iväg skickad till skåne eller något för att lagas. Visst har vi som sagt andra datorer här hemma men det blir bara så att jag drar mig för att sätta mig vid dem. Så det är därför, jag lovar att försöka bi bättre på att skriva sen när min dator kommer tillbaka. Man blir så otorligt bekväm när man har en egen dator och man blir helt lam utan den. Det är hemskt att erkänna men det är sant, haha.
Helgen var bra, hemmamys för det mesta.
Nu är jag trötttrötttrött, sov dåligt i natt som de flesta andra söndag till måndag nätter. Dessutom klarade jag av min sista teorilektion, så det så nu är den saken ur världen ;) Härligthärligt.

nehe ni, nu ska jag gå och läsa igenom min och erikas redovisning tills imorgon, balett och tjajkovkij. Kan ni de fem balettpositionerna?

nu ska jag avsluta med något nytt tänkte jag, måste ju bli lite variation, haha :)

pusshej leverpastej !
/f.
Nu är det tisdag kväll eller snart är det väl natt men inte riktigt än. 
Idag har jag hunnit med mycket, skola, sen hem och slänga i mig mackor, dansade (skitskoj! och jag satte äntligen mina dubbelpiruetter :D ), hem och åt, följde med tove ner till vattenpalatset när hon solade som lite sällskap och efter det blev det slappande i soffan där jag kollade gossip girl och house :) Det har varit en bra dag idag. Provet kändes bra &idrotten är inskickad. Nu är det bara historian imorgon, turismen på torsdag sen svenskan på fredag, puh, men det är så småsmå saker att jag inte ska klaga!

Men jag måste bara säga att jag älskar att dansa och speciellt när det går bra! Piruetterna och jag kommer inte alltid överens, jag har en förmåga att börja tippa bakåt när jag snurrat sådär 1 och ett halv varv. Men idag då jäklar satte jag dem en efter en efter en efter en och efter en (!!) Fick till och med beröm ;) haha. Baksidan av det hela är ju att man blir riktigt snurrig i skallen och efter att ha snurrat x antal varv börjar man känna sig smått illamående, men det är sånt man får ta. Kombinationen som vi gör nu är grymt häftig! Massa höfter och knäppa rörelser. Haha, jag har riktiga problem med att "kasta" mig själv åt sidan och sen tillbaka, jag börjar bara skratta när jag ser mig själv i spegeln xD Jag ser inte klok ut! Men som sagt det får man öva på:) 


Imorgon har jag min fina sovmorgon till tjugo i tio, kanske inte så mkt att ropa hej för men det är alltid ngt. Italienska till att börja med och där skulle jag väl kanske bli intervjuad inför kulturveckan, haha xP Det får vi ju se hur det blir med det, jag är inte så haj på intervjuer :P haha. 
JahiJahå! 
Det får nog vara allt för idag för nu känns ögonlocken tunga, bäst att sova.
ha det fint!

over and out
/ f. 
Här sitter jag i min ensamhet, haha. Josefine försvann och det gjorde utter med.
Hon blev ledsen för hon var inte med i ett inlägg jag skrev på bilddagboken. Men nu har jag faktiskt nämnt henne här :) Hon är rolig hon, klär sin hund i kläder och målar honom med färgpennor mitt på huvudet ;D
Nu kom Josefine tillbaka, hon säger att det var teds fel att hon förvsann.

Vi har håltimma på tre timmar idag när de andra har språk. Eller språk steg 4 rättare sagt för vi läser faktiskt steg 1. Sara och Utter läser spanska steg 4, de är så flitiga och duktiga så :D. Jag läser italienska och jossaan tyska, som jag sa steg 1.
Jag är trött och vill hem, pallar inte turismen faktiskt och utter och jag är ju inte klara med powerpointen, ackove.
Ikväll blir det geografi och idrottsplugg + körkortsteori, bläbläblä! Men efter imorgon är det bara redovisningen på torsdag sen är det nog rätt lugnt *pepparpeppar*. Nej juste redovisning i svenska imorgon med O_o jäklar! aja det löser sig väl på ett eller annat sätt.
nehee nu ska jag inte skriva mer här, ärligt så orkar jag inte.

ha det finnemang!
over and out
/ f.

www.josefinutter.blogg.se :D
Du är allt en knasa du utter ;D
Jahu ni, om vanligt ligger jag vaken allt för sent när det är skola imorgon. Men utav någon anledning vill jag inte sova, min kropp säger typ NEJ, sov inte! Ja jag vet då inte vad det är. Men jag lär väl somna sen i alla fall det är iaf så det brukar bli, haha. 
Helgen har för övrigt varit bra. I fredags blev det fest hos Lejla, muy trevligt. Josefine kom till mig innan och vi höll ihop hela kvällen. Andra besöket på Statoil kommer vi iaf sent glömma, HAHA. Näe, usch det var inte trevligt! xP 
Lördag blev till att sova länge (behövligt som vanligt) sen gjorde jag inte så mkt på dagen, slappis.nu, haha. Men vid fyra tiden åkte jag med mami och papi till blomstermåla för att gå på min käre kusin Kristofers 25 års kalajs. Det var trevligt att träffa alla, men jag måste erkänna att jag kände mig liite ensam bland ölandskusinerna (som inte jag är släkt med) och jag insåg då att jag saknade min Louise, väldigt mycket ! 
Efter kalajset åkte vi hemåt då gick jag över till grannen min och vi såg melodifestival + sjöng singstar natten lång :D Vi är ena riktiga talanger tove och jag måste jag säga ; ) 
Sen idag Söndag(klockan är ju 23.55 när jag skriver detta även om att det kommer  vara måndag när jag är klar ) så ringde JAG och väckte TOVE, haha. Det brukar annars vara tvärt om. Runt halv tolv cyklade vi ner till vattenpaalatset och la oss i cancermaskinen i 12 minuter, för min del var det sista solningen på länge. Eftersom att mina fläckar i ansiktet faktiskt är näst intill borta nu så då behöver jag ej fortsätta. Men tove hon har fått smak på det där, även att det är lite läskigt. Efter detta köpte vi oss varsin piggelin och cyklade hem. Sen blev det Geografi och idrottspluggande för min del. Plus att jag slog min saknade kusin en plingeling :) 
Ännu senare ikväll gick över gatan till Tove där också ericoo befann sig. De två cpade loss ordentligt! Sen kom även tedden och johan och vi kollade på tv. skojskoj. 
Det var min helg sammanfattat!

Måste också säga att jag läste jossanRs blogg om det där med att ha en annan blogg! Jag har tänkt exakt samma tanke väldigt länge. Därför tyckte jag det var lite skoj att du med kläckt den idén. Men jag har också tänkt att jag som är så dålig på att uppdatera denna bloggen, hur fasen ska jag hinna med en till. Fast det skulle vara härligt att riktigt få skriva av sig, på RIKTIGT utan att någon vet vem jag är. 
vi får se hur det blir med det. 

nehe ni nu ska jag försöka sova. 
ha det fint, sov så sött !

over and oouuut 
/ f. 


p.s. I en annan del av köping är bara för härligt! d.s.