Hejdär,

Här sitter jag och halvt om halvt tråkar ihjäl .. haha.. Det kanske var att ta i, men jag lovar det är icke långt ifrån. Började i onsdags med en heldag nere på UBH (Utbildnings-hus, fiffigt värre)och gick en trevlig kurs i ODU/FU. FU (förebyggande underhåll) är preciiis det jag borde sitta och jobba med just nu, men icke sa nicke där heller. Det är nämligen så att de(usy-gänget) inte har fixat inloggning till ODU, så jag kommer inte in och kan börja jobba.. Inte heller hade jag fått en inloggning till datorn, men detta har snälla Karin hjälpt mig med nu. Dock måste jag ner och hämta lösenord i vakten, vilket jag inte direkt har orken till så tar det på måndag. Så morgonen spenderades genom att sitta och stirra på en tom skärm, vilket inte är min typ av nöje. Fick ett härligt samtal från min finfina Louise, som kanske kommer hit idag (annars ses vi snart iaf :) ), detta samtal var höjdpunkten på min morgon, blev lite piggare och gladare. Men sen tröttnade jag och ringde min riktiga chef Thomas och sa att jag inte hade något att göra vilket resulterade i att jag nu sitter uppe på Erichs kontor(vilket känns mycket bättre) istället för nere på CSV, där jag egentligen ska sitta. Jag sa att jag kommer tillbaka på måndag när allt är fixat, för inte orkar jag/vill jag sitta och rulla tummarna en halv dag, detta förstod de självklart och skickade iväg mig hit. Men just nu har jag gjort klart allt det jag fick att göra av Thomas och Maria så nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. Emil sitter mitt emot och gör test, så honom kan jag ju inte störa. MEN till det bästa, jag får åka hem med pappa vid lunch, vilket känns jäkligt skönt! Slipper sitta och glo till klockan fyra i alla fall, alltid något!
Nehe, nu tröttar jag väl ut er med mitt tjat och gnat. Men erkänn att det är lite illa, hur skoj är det att sitta och göra ingenting? Men jag tackar och bockar för att Thomas och Maria finns, de gör dagen lite roligare och lite bättre! :) 

När jag kommer hem ska jag laga maaaaot, sen ska jag dammsuga på mitt dammiga men nystädade rum. För om nu kusinen kommer vill jag inte att hon ska utveckla dammallerig, och om hon inte kommer så dammsuger jag i alla fall för jag vill då inte utveckla någon dammallergi heller.. haha. Något härligt är att solen skiner här utanför fönstret, VÅÅÅÅÅREN !

Vill ni veta något skoj, de har satt upp en provosorisk brandtrappa här utanför fönstret. Om det börjar brinna så ska man ta yxan de placerat över ett av fönstrena och slå sönder rutan, sen klättra ner för denna fjuttiga ostadiga brandstege. Dör man inte i branden lär man väl falla och slå ihjäl sig, vilket känns lite ironiskt. Dessutom kan man fråga sig hur fasen de fick in en YXA?! Man får ju knappt ha med sig perfym för det kan man allt tillverka bomber av inne på toaletterna..Mobiler med kameror är portade, vem vet kanske kommer en terrorist och tar kort på något som de sedan kan planera att spränga...? Men däremot får det hänga yxor på avdelningarna, vad sjutton händer om det jobbar en psykopat här som bestämmer sig för att hugga ihjäl alla i kontrollrummet?! Vips så överhettas verket och allt exploderar.. Nu är detta kanske inte så troligt, men man ska ju som sagt aldrig säga aldrig. När blev en perfym farligare än en yxa?

Neheeeeeeeeee nu ska jag sluta gnataaa och försöka tjata på pappa att vi kan åka hem snart! Thomas och Maria är ute och kollar vid intaget så måste kanske vänta tills de kommer tillbaka.. Fast han sa faktiskt "om vi inte syns mer så ha en trevlig helg" så jag borde kunna åka.


Ha det finfint,
over and out
/ f.




MATILDA, EMMY och ERIC är hemma i helgen vilket gör mig lite extra lycklig :D