shalalallaaalaaa
nu är det blueshelg i lilla mönsterås och solen skiner, det kan inte bli mycket bättre. Dock är inte blues kanske my cup of tea men umgänge, fest och häng är helt min grej ! Idag var det en timmas väntan på pizza, parkhäng med trevliga människor och sen hem och power-napa, köra mamma pappa, hem, sen nu sitter jag här. Ikväll väntas lite pre-partey hemma hos mig med Sara, tonna, beccus - får se om någon mer nisse kikar in. Det ska förtäras en del alkohol, corona is the shit, och spelas lite innan vi drar oss in mot köpingen och hvita hästen som står för kalaset! Jag har en känsla av att trotts trötthet kommer denna kväll bli awsome, gårdagen var kalasbra men denna ska toppa det ! Sitter och försöker fördriva tiden tills jag ska hämta mami och papi, ulla och kent ute i forsa.... Sugarplum Fairy körs för fullt och jag har rätt snygga kläder på mig, så känner peppen haha! Det blir vita converse, bara ben (tunna strumpisar), min billlabong klänning aka askungeklänningen (den satt som en smäck när jag provade den) + jeansjacka och en käck toffs på skallen (Y)... Lägger kanske upp en bild med mig och kläderna senare, vilket verkligen aldrig hänt innan men känner att detta var så bra att jag nästan måste visa upp att.

tio min kvar .........
utter min vän hoppas du har det fint i englandet, tänker på dig idag och skålar för dig - önskar att du vore här!
louisefis, snart är det dags för paolo nutiiiniiiiiiii och jag can't wait - längtar som attan och saknar dig!
huldatulda, skype?! - saknar dig med men hoppas att oslo bjuder dig på en fin lördag!



big love !

over and out
/ f
http://www.youtube.com/watch?v=Glny4jSciVI&feature=related

titta där - en ny version av "we are the world"
rätt mäktigt om jag får säga det själv.




nu är det dags för hemfärd,
blivit en del uppdateringar idag, haha.

over and out
/ f.
utter du är inte butter,
alltid är du där även när du inte är här,
diggar musik och övar springteknik,
london kallar jag trallar!

Hon joggar och far även besöker någon bar,
Dricker och dansar, oj vad jag flamsar,
Saknaden är stor där lilla jag bor,
Men vägarna ska åter mötas och då ska det krökas,
på vallen ska vi dansa, skratta och flamsa!
_____

Härlig va?
Tänk vad kreativ man blir när man sitter och rullar tummarna.
_____

Sara du rara oj vad det klarnar,
minnen från förr fint som smör(r),
vi reser och far, skoj vi har,
solar och badar och i regn vi vadar.
till Australien vi for, och de som där bor,
kommer alltid oss vara nära och även kära.
_________

HAHA, tänk vad jag kan!
lyssnar på monday morning igen, säkert 25 gången för idag. Den är himla svängig!

over and out
/ f.






Idag är det fredag, som jag brukade säga "it's my day it's FRIDAy" yai !
Utanför fönstret piskar iskallt regn, det är grått och tråkigt. Höll bokstavligen på att flyga iväg med paraplyet imorse, föfrös nästan handen som höll i det också = härligt start på dagen. Annars gör jag inte allt för mycket nytta, känns mest som att jag sitter här och kostar dem pengar. Har fortfarande inte fått alla behörigheter, men jag jagar de stackars människor som har hand om programmen. Upptäckte dock att youtube funkar, vilken lycka! Jag sitter just nu och diggar till Monday morning med Melenie Fiona, himla fint! "my darling baby, this is a warning, say that Im leaving on monday morning..." Kom även på mig själv med att sjunga, vilket säkert var väldigt underhållande för ACE killarna som sitter lite längre bort i korridoren.
Har flyttat upp till min gamla plats, vilket känns lite muntrare. Här finns en himla massa fönster som sagt, så man kan sitta och spana på alla som går nedanför... om man inte har något annat för sig vill säga.

Hade hoppas på solsken i helgen, men vad smhi lovar ser det icke ut som jag får min önskan uppfylld. Tovelove har sin bal imorgon, ska sticka ner en snabbis till skolan och kika på dem. Lojsan kommer och det blir kalas för lillebror. (vilket jag nog redan nämnt, men skitsamma). Erico skulle även komma och joina kalajset, vilket känns himla skoj! Förra året gick man nästan i shorts på Simons födelsedag, men icke detta år. Kan man skylla på vulkanen och askan kanske? Påtal om saker med väder så läste jag att mördarmaneterna som jag var lite nervös över i australien har hittat sig in i europa. De har visst slagit till mot spanien och portugal, just för att klimatet har blivit varmare med förändringarna, så jippi på det (not). Satan i gatan, tur att man bor i norden säger jag bara, lite kyligare = inga dumma maneter! (förutom brännisarna på västkusten då).

Nu kom en låt här "please don't go" lite sådär småfånig men jäklar vad svängig den var! Dessutom kurrar magen och det är dags för morgonfika, wehou.
Det blev ett rätt osamhängande inlägg, men det får bli så ibland.

Läste ett roligt gammalt inlägg som min käre kompanjon och gode vän Utter hade skrivit och fick mig ett gott skratt! Så Utter om du läser detta får du gärna gästa mig igen och skriva en rad eller två, skulle vara himla fint!

Åh nu kom Owl City med, jisses vad härligt! - the saltwater room - får lite australien feeling!

nehe fika som sagt.
ha det kalas!
over and out
/ f.

Hellu sunshines !

Nu sitter jag här och diggar till Melanie Fiona, som jag upptäckte via spotifyreklamen. Lite sådär svängiga låtar man kommer på sig själv med att sitta och gunga med, härligt! Vissa texter är lite sådär småfåniga, men det gör inget för de är himla härliga "sound" till så man blir allt lite glad, ja dubbelt upp med härligt på det!
Nu skulle inte detta inlägg handla om Melenie, nepp, det bara blev starten.

Idag har jag ännu en gång inte haft så mycket för mig på jobbet. Fast som förra gången tog jag saken i egna händer och gav mig upp till Thomas och Maria för att sysselsätta mig. Jag möttes av en sönderstressad Maria som försökte få tag på en försvunnen Thomas...(inte ovanligt, haha). Thomas hade nämligen lämnat en lapp på hennes skrivbord när hon hade varit på toa där det stod "är och möter upp marte och ulf". Detta kanske inte säger er så mycket, men Ulf är VD för hela Erichs Armatur och Marte är Servicechef, och Maria skulle hålla en presentation för dem om sitt projekt, därför hennes stress över att hon var sen. Det slutar med att hon inte får tag på Thomas utan rusar ut för att hitta honom.....Efter fem minuter kommer han ensam in genom dörren med världens flin på läpparna. Då hade han bara lurat Maria om vart han varit och hade egentligen bara varit uppe hos Marcus som är en av cheferna på tvåan. Efter Thomas kommer en sönderstressad Maria, haha hon var helt förstörd och var tvungen att lugna ner sig med en skål yougurt. Marte och Ulf kom inte förrens två timmar senare... Detta är en vanlig händelserik/väldigt underhållande dag, vilket jag saknar när jag sitter borta i mitt fönsterlösa kopieringsrum, haha. Fick i alla fall en hel del att göra, fixa massa papper, städa ordning inför besöket och läsa instruktioner, HÄRLIGT! Fick även hälsa på herr VD, som allt hade koll på att jag varit i Australien och rest runt! Lite läskigt är det allt när människor som man inte känner vet en massa om en själv. "Ja men dig har jag allt hört talas om.." - Den meningen kan som sagt både vara positiv och negativ, men som tur var den positiv denna gång, hade inte varit så skoj annars. Marte träffade jag förra året när jag jobbade, så det var ett trevligt återseende (haha). Thomas gav mig tummen upp efter mötet och sa att jag hade haft flyt och skött mig bra, vad han menar med det är jag inte säker men säger han bra så är det bra (Y).

Annars har jag spenderat kvällen i köket, först städade jag i ordning för det såg ut som kriget. Sen lagade jag mat, avancerat värre med pankakor! Det är faktiskt sant, jag tror smeten har något emot mig för varje gång blir de lite brända i kanten. Fast till mitt försvar måste jag säga att de blev himla goda i alla fall. Pratade med min kusin samtidigt som jag lagade också, vilket bevisar att jag kan göra två saker samtidigt. Även om hon fick höra en del hårda ord om pankakorna som brände sig eller inte ville vända, haha.

Längtar som bara den till helgen! På fredag ska danneman fira sin 20 årsdag och på lördag kommer Lojsan hit !!!! Vilket ska bli hiiiiiiiiiimla trevligt, saknar den tösen något otroligt. Ett stort + är att jag kommer åka dit nästa helg, om jag nu får lifta med Kent, Gerd och farmor. Då blir det roadtrip i deras stora husbil, huhu, bara det blir ett litet äventyr, aldrig åkt husbil! Hoppas på att träffa Ingrid och Göte med (farmors bror och fru) som jag inte sett sen jag var tolv eller något. Men det bästa är klart besöker i Vilshärad hos familjen Bremander, det behövs! En liten minisemester sådär, kristihimmelsfärd och allt. Härligt, härligt, härligt!

Nehe nu är det dags att hoppa i säng, klockan är mycket och väckning är vid tio över fem som vanligt :(
Var nyss ute på pw (som alla skriver) med mamma, så nu borde det vara lite lättare att somna så jag inte är lika trött imorgon som jag var idag.

Ha det kalas!
over and out
/ f.


Måste också tillägga att den 12/6 blir det Paolo Nutini i götet med kusinen, kalaskul!