Idag har jag en sådan där, saknar londonlivet-dag. Vet inte varför, men idag saknar jag stressen i Westminster Abbey shopen. Jag saknar Indras ironiska kommentarer och Russels småsjungande nere på lagret. Saknar Katies och Daniels sätt att skratta, saknar Stacys klockrena repliker och Abus påhitt. Jag saknar Rebeccas maniska städning av smyckesskåpen och Jessicas sätt att få alla att känna sig lite sådär extra speciella. Jag saknar att försöka klura ut vad Morris och Lucy säger på italienska och försöka förstå mig på om Dawn är ironisk eller seriös. Jag saknar Anns och Shushilas tjabb över kassorna och Janes små kommentarer. Jag saknar att lära Nat och Nigel svenska, eller att prata skit med Aron. Jag saknar Erin, Antonia, alla pensionärs volontärer i museumet, Marla, James, vaktisarna, Kirsty och alla andra underbara människor!!! Sen saknar jag Kaisa, Sofie och Sanna,
 den enda jag inte saknar är väl fransmannen Marc...haha.





Här har ni en bild på bröllopshysterin som utspelade sig på andra sidan gatan om kyrkan. Den lilla mannen som står i union-jack mössan till vänster på bilden heter John! Han älskade den brittiska kungafamiljen och var inne hos oss minst en gång i veckan och han kunde blarra i timmar! Han hade visst mist sin hustru för några år sedan..hon hette visst Diana...Han var kanske inte helt klar i huvudet om vi säger så men helt ofarlig och bara väldigt glad i alla saker vi sålde i samband med bröllopet. Eftersom de representerade och var officielt framtagna av buckinghams palace personal. Han var vad man kan kalla en manisk samlare. Han köpte även andra saker vi sålde men just inför bröllopet var han helt manisk haha. Han skulle ha allt, och han pratade om sin tältning och hur länge han skulle sova utanför kyrkan + vad han skulle ha på sig. Hade man otur fastnade man med honom i 20 minuter, under vilka han i väldigt speedad takt pratade om bröllopet och alla hans förberedelser. Tror stackars Daniel fick lyssna på honom i en timma en gång haha. Väldigt märklig liten man, men som sagt helt ofarlig och bara väldigt glad över att vara brittisk. Han skulle även skriva en bok om sina år som royalist. BBC skulle visst göra en dokumentär om honom, vilket jag inte vet är helt sant men maybe. Han är känd i England för att alltid finnas på plats när kungafamiljen gör offentliga framträdanden, då står han där iklädd den brittiska flaggan, ibland även iklädd platåskor.




over and out
f

Hittade detta i ett gammalt blogginlägg...hahaha kan inte sluta skratta!

Igår på religionen skedde ett superroligt missförstånd mellan mig, mårten och jakob. Vi satt och skulle jobba med vårt scientologi-arbete, när vi började snacka om barnens-bibel.

F- Det var superlustigt, för under farfars begravning så kom det fram en tant och gav mig en sån..

J- Jo, men man brukade ju få dem vid lustiga tillfällen

M- Ja, vi fick alltid nya på julafton

F&J- Varje år?

M- Ja, om man satt längst fram så fick man alltid en

J- Samma bok? Varje år?

F- bibeln ?

M- Ja, och inte kunde de liksom slå in den heller, utan man visste alltid att man skulle få en bibel

J- Vaaah? säkert!

M- Ja alltså i kyrkan?

F- JAHAA (hahaha)

M- Jaa ? vad sjutton trodde ni jag snackade om .. ?

J- det lät ju som om ni fick en hemma varje år (hahaha)

F- jaa, den som satt närmast granen fick en bibel...

sedan skrattade vi åt det resten av lektionen.
__________________________________________________________
Ibland saknar jag skolan så det gör ont i magen. Vi hade alltid så kul !!
Minnen, också bland det värdefullaste vi har!

Återigen på kontoret med en kopp kaffe, himla fint. Har haft så otroligt svårt att sova de senaste dagarna. I natt somnade jag strax efter ett, och då klockan ringer kvart över fem är det lite segt. Jag är så jäkla trött men endå kan jag icke sova. Mysterium.

Enda sen det där hemska ofattbara som hänt i Norge har min knopp varit full av tankar. Vet inte varför men jag tror det fick mig att inse ännu mer hur viktigt det är att ta vara på allt man har här och nu. Tänker återigen säga hur tacksam jag är för alla underbara människor jag har i mitt liv. Man är inget utan kärlek och närhet, utan det försvinner man. Det är fruktansvärt hur man som människa kan vilja livet hur någon annan. Vad får en att tro att man är mer värd att leva än någon annan? Vad är det som driver en sådan människa som han Anders? I och för sig är det väl sunt att inte förstå, för det är saker som en frisk människa inte ska göra eller vilja göra. Fruktansvärt är det hur eller hur och tankarna är med dem som drabbats. En av de jag tycker mest om bor inte långt ifrån Oslo, men mår efter omständigheterna bra som tur är. Tror dock aldrig att man riktigt kommer hämta sig, hela världen är i chock.

småttisar
Livet är det finaste och det mest värdefulla vi har. Älska, Skratta och Njut,
seize the day helt enkelt!


over and out
f .
Kaffe kan möjligtvis vara bland det bästa som finns. Smakar gott och gör gott. Det var väl nyligen en studie som visade att några koppar kaffe om dagen till exempel minskar antalet fall av agressiv bröstcancer, det tycker jag känns himla bra. Kaffe in my heart helt enkelt.

Igår blev det inte mycket gjort mer än jobb. Var förbi Eric och hälsade på, kikade på hans och Linas nya lya, himla fint! Satt och sökte boende i Lund, i fall att om jag kommer in på den där reservplatsen. Men det känns som ett enda virrande, det där med boende alltså. Skitsvårt.

Sålde min Emmabodabiljett till Jonna, sved lite i hjärtat då jag gärna hade velat åka..Men det gäller att lyssna på sin kropp och nu är första prion att bli frisk från denna jäkla körtelfeber. Har icke varit bra för varken ekonomin eller mitt sociala liv att ha denna skit i sommar känner jag. Men sånt är livet på en pinne!

Ska sluta blarra och återgå till jobbet. Avslutar med en bild ifrån www.weheartit.com
4363446068_c243eee5fb_large
over and out
f .


one week.
Thomas Stenström - Detsamma

Är det uppenbart för dig?
Det känns så uppenbart för mig!
Är det uppenbart för dig?
För om det innebär att du och jag
aldrig mötte morgondan
så vill jag veta att du kände om känslorna var sanna
känner du detsamma, detsamma, detsamma som mig
För om det innebär att du och jag
aldrig mötte morgondan
så vill jag veta att du kände om känslorna var sanna
känner du detsamma, detsamma, detsamma som mig

Och du kan tolka det hur du vill
och vi kan fortsätta stå still
vi kan låtsas som ingenting
men vi ljuger för oss själva nu
finns inga vinnare i lekar för två
inga vinnare det é bara så
å om allting skulle falla imorn så vill jag veta att du visste hur jag kände det då

Är det uppenbart för dig?
Det är så uppenbart för mig!
Är det uppenbart för dig?
För om det innebär att du och jag
aldrig mötte morgondan
så vill jag veta att du kände om känslorna var sanna
känner du detsamma, detsamma, detsamma som mig
För om det innebär att du och jag
aldrig mötte morgondan
så vill jag veta att du kände om känslorna var sanna
känner du detsamma, detsamma, detsamma som mig

ha, vill inte vänta mer
kan inte vänta mer
du känner samma som mig
vill inte vänta mer
kan inte vänta mer
du känner samma som mig

För om det innebär att du och jag
aldrig mötte morgondan
så vill jag veta att du kände om känslorna var sanna
känner du detsamma, detsamma, detsamma som mig
För om det innebär att du och jag
aldrig mötte morgondan
så vill jag veta att du kände om känslorna var sanna
känner du detsamma, detsamma, detsamma som mig

Känner du samma som mig, samma som mig
samma som mig ...?

Måndag och jag är åter igen vid skrivbordet på OKG. Sitter och går igenom ett års gamla tidssedlar som Thomas grävde fram när han fixade iordning det sista efter branden som var i vintras.
Sov cirkus tre timmar i natt så tog mig en sleep-morning, lustigt det där när man inte vill annat än sova men verkligen inte kan. Skyller på hostan och huvudet som var fullt med tankar. Men nu är jag back on track¨.

Upptäckte igår att skolan börjar en vecka tidigare än jag trodde (!!!!) vilket gör att tiden här hemma är ännu mer knapp. Jag måste rensa mitt rum. Jag vill jobbbbbbaaaa mer eftersom körtelfebern har gjort mig mindre rik. Jag vill pussa och krama på alla de jag tycker om en massa mer. Menmen haha har fortfarande en månad på mig, exakt en månad faktiskt idag. Spännande! Fortfarande ingen lägenhet eller rum, så detta kan bli spännande. Ännu mer spännande eftersom jag ännu inte riktigt vet vart jag ska hamna. Jisses, det kan sluta hur som helst.

Midsommar 2011

(tovalova och jag)

(Jag petar Adnan i ögat....haha)

(Tre favoriter tovalova, joss och uttern)

fyra favoriter denna gången Sofie med (Y)

Uppvärmning inför irländsk julafton (Y)


Slut på lek. nu ska jag vara seriös igen. jobbbbbb!

over and out
f.

Dålig update på grund av att körtelfebern har slagit tillbaka. Den kom i tisdagsmorse med halsont feber och hosta på köpet. Därför har jag nu på stränga order hållt mig inne och sovit vilket jag ska fortsätta med resten av veckan, not fun! Är trött på att sova så nu får det vara bra snart. Mamma och pappa kommer snart hem efter en semester i Berlin, ska bli skönt att få hem dem. Nehe nu pallar inte huvudet mer. Hörs sen! Over&out F
Godmorrrgon!
Mina ögon går i kors idag, trött som attan! Inte blir det bättre av att bilen till jobbet går nästan 15min tidigare vilket gör att klockan ringer extra tidigt...Min chef skämtade och frågade om jag ställt klockan fel imorse då jag var sisådär en halvtimma tidigare än vanligt. Men det hade jag ju inte.

Annars är allt kalasfint! Haft en superfin helg som spenderats mestadels tillsammans med mina fina vänner och även lite sovandes. Men nu är jag trött på att sova, så det så. Vi såg sista Harry Potter i lördagskväll och JÄKLAR vad bra den var!! Kunde sett om den med en gång! Det är lite sådär sorgligt då man växt upp med Harry och resten av Hogwarts-gänget, sen nu är det slut. Låter kanske lite nördigt men det var lite tomt när man hade läst ut sista boken och visste att det inte skulle komma fler. Som tur är finns filmerna så man kan försvinna bort i den världen när man vill, och även läsa om en bok eller två om det skulle vara så.
Igår körde vi över till Borgholm och dansade loss lite till galna No tjaffs, sångaren tappade bokstavligen byxorna vilket han iofs alltid gör bara att denna gången åkte allt av...Ingen syn jag vill vara med om igen, barnen som satt längst fram är väl skadade för livet haha! Men underhålla kan de allt göra, och även sjunga så fyra av fem toasters!

njaehe nu ska jag väl göra något nyttigt, undrar vart Thomas försvann? Regnade bort ute i rökrutan kanske...haha.

over and out
f.

jag och världens bästa lillebror på vallen någon gång i Juni!

WOOOOOOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!
UPPSALAAAAA here I come! :D :D :D Lärarprogrammet (Y)
Men har en fin 1:a reservplats i LUND på Logopedprogrammet så håll tummarna att en av de två före mig tackar nej... För det är ju det hjärtat klappar lite extra för.


SPÄNNANDE!


SÅ SANT.




Är det inte konstigt hur det kan bli ibland. Du har en sak helt klar för dig innuti huvudet, sen när du öppnar munnen för att säga det så låser sig allt och ut kommer bara en massa svammel? Det spelar ingen roll hur ofta du har tänkt på det du ska säga eller hur klart det känns för det är tillfället då du väl ska säga det som avgör hur det blir. Alla känslor rusar och huvudet hinner inte riktigt med allt det otroligt braiga som man tänkt utan man svamlar och försöker göra sig förstådd. Märkligt värre. Men förhoppningsvis slutar det bra i alla fall.

over and out
f.

snodde denna ifrån min allra käraste kusins blogg www.loyuise.blogg.se!
bara för att den är så otroligt bra!

Fick bara känslan av att jag måste skriva. hjärnan jobbar på högvarv igen. vet inte riktigt egentligen vilka som läser bloggen men antar att det är mina kära vänner så ni får stå ut.

Det är så lustigt. Hur man bara sådär en dag kan vakna upp och veta vad man vill göra. Vad man vill bli eller hur man vill spendera sitt liv, eller med vem. Jag har ärligt, med handen på hjärtat, aldrig varit såhär säker på vad jag vill. Nu vet jag att när det kommer till utbildning är jag helt i studera.nu's händer, det får bli som det blir jag är nöjd i alla fall. Ska bara bli kul att få börja på den delen av livet, längtar! Samtidigt är jag så otroligt lycklig över alla de människor jag har i mitt liv NI ÄR DE BÄSTA! Skulle helt ärligt, även här med handen på hjärtat, aldrig någonsin i hela mitt liv vilja byta ut dem. I LOVE YOU. Ni får mig att må så bra och skratta, aldrig något skitsnack och är det problem så kan man alltid prata.

Sen det där till kärlek. Det har alltid varit ett kapitel i mitt liv som jag varit osäker på. Aldrig riktigt vetat eller förstått hur viktigt det är. Nu menar jag inte kärlek som för familjen/vänner för den har alltid varit min starka sida. Utan kärlek till en inviduell person. Jag har alltid flytt, inte vetat hur jag ska hantera känslor. Blev det för mycket sprang jag, utan att riktigt veta varför. Nu däremot är det som att jag har sprungit klart, kan knyta av mig skorna och våga gå lite barfota. Det handlar väl som sagt om en mognad, att inse att man faktiskt vill vara med någon annan till 100%. Det tråkiga är dock om man redan missat sin chans. Det handlar om att inse och vara nöjd med sig själv, du kan inte älska någon annan innan du älskar dig själv. Jag vet vad jag vill, och tänker lägga mina känslor i dina händer, så får du göra det som känns bäst för dig. För jag bryr mig, det har jag alltid gjort, aldrig glömt och aldrig slutat undra. Nu vet jag vad jag vill, frågan är om det redan är för sent?

Blotta sina känslor är nog som att kasta sig handlöst ut för ett stup och sen inte kunna göra något åt vad som händer i slutet. Det går som det går, antingen flyger du eller så faller du huvudstupa mot marken. Men då har man i alla fall tagit klivet, du har vågat det som innan var omöjligt.

"Att våga är att förlora fotfästet en liten stund. Att inte våga är att förlora sig själv"  - Kirkegaard.

Nu får det vara nog med springandet..
over and out
f

Jag är helt förälskad på nytt i denna sida! Vilka underbara bilder och budskap det finns, blir alldeles till mig när jag hittar något nytt citat eller ja bara en vacker bild - www.weheartit.com är helt klart en av fem i topp på min lista över sidor man definitivt ska kolla in för att bli lite inspirerad. love it. 
Picc-wftml0hzz-114759-320-183_large

Tumblr_lo73lsr92h1qe31xzo1_500_large

61660313_dkelp0wn_c_large
5777603637_91d7ea4ba3_z_large

kan fortsätta hela dagen ... men det har jag icke tid med. time for woooork!
lilla istiden är på g igen i alla fall, känns ju lagom muntert att det kommer bli ännu kallare. Kanske fint för klimatförändringarna men tråkigt för en person som mig, som gillar värme... haha.

nehe ni får ha det så fint!
over and out
f
Måndag.igen....Ännu en helg är slut, trist nog. Efter förra inlägget slog kroppen tillbaka och jag låg däckad från tisdags-eftermiddagen till Fredag. Fick även ett samtal från farbror doktorn (som inte egentligen är en farbror utan mer en man i 35års-åldern), han sa i alla fall att det var körtelfeber till 110%, så det var ju skönt att få veta.
Så jag har inte gjort mer än sovit, mycket spännande!

Däremot tog jag mig i kragen i lördags och mötte upp kompisarna, järngänget haha! Det blev förfest hos bexmex och sen for vi mot Blomstermåla för att dansa loss på blomsterrocken. Dock blev det inte så mycket mer än cirkus en halvtimmas dans innan min kropp var helt slut så då blev det att irra runt och träffa en massa folk istället, mycket trevligt. På scen stod bandet Billys, som bara spelade Gyllene Tider covers, inte sådär jättespännande men otroligt nog gick det hem totalt i alla fal vilken var skoj!

Har inte jättemycket mer att skriva så ska låta er slippa blarrandet.
Dags att ordentligt sätta mig in i jobbbet vilket innefattar tidssedlar och lite kompetensprofiler, härligt!

over and out
f .


magen svämmar över av en miljon fjärilar och jag är typ the happiest girl in the world.
pusselbitarna faller på plats så att säga, och jag känner mig för första gången på väldigt länge hel.
ett steg i taget. och det känns bara så otroligt rätt!!
Ny dag nya möjligheter.
Igår låg jag däckad hela dagen, svimmade hos läkaren och tömdes på lite blod. Idag är som om morgondagen aldrig hände, darret är borta och huvudet hänger med. Dock är kroppen fortfarande inte riktigt kompis med mig. Funderar på om de verkligen kan ha rätt om körtelfeber?? Aja, det återstår att se. Drog mig till jobbet imorse i alla fall, måste skicka tiderna så folk får sin lön.

Helgen var awsome! kunde inte önskat mig en bättre födelsedagshelg! Firade med vännerna i lördags, skratt och dans + skönsång (Y) Sen spenderade jag söndagen ätandes haha, fick besök av farmor, morfar&annmarie och Eric :) MUY trevlig 21årsdag. Stort tack till alla som förgyllde min helg!

Nu ska jag sätta mig på cykeln och fara mot CSV för en liten signatur av mr Roth.

over and out.
f

Anna amanda och lilla jag i lördagskväll/natt :)
Körtelfeber -check!! :(((( (med 99,9% säkerhet enligt farbror doktorn) Fint sätt att inleda sitt 21 levnadsår på! Over and out F

Chris Medina, vilken kille!
Tragisk historia..men vacker!
Googla honom så får ni se, och då förstår ni också låtens innebörd.

http://www.youtube.com/watch?v=nQY4dIxY1H4


Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was sent just for me
And I know I'm meant to be where I am
And I'm gonna be
Standing right beside her tonight

And I'm gonna be by your side
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close

Nu är det äntligen fredag och snart helg! Får sluta en hel timma tidigare idag, lyxigt värre.
Denna helgen kommer bli kanonbra, pepparpeppar, vi håller tummarna för det i alla fall. Ikväll blir det städning till 100 sen kommer Matilda hem! Imorgon ska jag baka och fixa för på kvällen kommer kompisssssarna hem till mig på kalas, och sen blir det utgång! Sen på söndag fyller jag 21, känns himla fint.

Här är jag med tre av mina absoluta favoriter. Aldrig en tråkig studn tillsammans med dessa människor!  :D
Är så otroligt lyckligt lottad med de bästa vänner och familj man kan tänka sig! Finns inget bättre och jag skulle aldrig i livet byta bort stunderna jag får med dem.


ove and out
f .