Hellaaaau :D
Har ar allt tipptopp :) VARMT som attan. Jag holl ju pa att tuppa av nar vi kom ut ifran flyplanet efter en tolvtimmarsflytur for det var sa sjukt fuktigt och kvavt! Men som sagt jag var sa lycklig over att komma ner pa marken igen sa jag brydde mig inte sa mycket :P
Flygresan gick finfint, mellanlandningen i Forenade-arab-emiraterna likasa. Tankte pa tove nar jag skulle igenom sakerhetskontrollen, for hon hade sagt att man blev indragen i ett litet rum dar de kande igenom kladerna :P Och visst gjorde dem det, men jag slapp, sag val inte sa farlig ut kanske ; ) Det enda som var jobbigt pa resan var att de vackte oss klokcan 4 pa morgonen och kom ut med frukost xD + att simon blev lite aksjuk, men det fixade ju sig :)
Nu har vi varit har nere i tre dagar och jag trivs saaaa bra ! Snacka om trevliga manniskor, detta far en att inse hur instangda och trakiga vi i Sverige ar :P Har halsar dem och pratar med en overallt, vissa kan till och med lite svenska ;) Hotellet ar jattejattejatte fint :) Imorgon oppnar det andra, nyrenoverade, poolomradet :)
Det enda jag inte tycker om ar myggen, men det ar val sant man far leva med helt enkelt :P
Imorgon blir det stranden forst sen in till Phuket for shopping pa eftermiddagen :)
Nu maste jag ga och ata kvallsmat, for har ar ju klockan kvallen nu, halv nio med andra ord. Ni dar hemma sitte rval och ater lunch nu eller ngt liknande :)
HAHA, nu maste jag nog verkligen ga for det ser ut som att det ar nya turister pa vag in, och jag sitter i receptionen, vilket med andra ord ar mitt i smeten ;)
SAKNAR ER DAR HEMMA !!
Ha det tipptopp ! :)
Over and ouuuuut
// Frida

.. tills att jag sitter uppe i luften. Jäklar vad fort tiden går, nyss var det ju 7 veckor till att vi skulle åka. Och nu sitter jag här och det är bara 22 timmar kvar :O  ojojoj... Så vid denna tiden imorgon är jag uppe i luften (förhoppningsvis.) O_o
huaha, är inte så nervös just nu faktiskt. Utan det känns rätt bra, inget lustigt. Grejen är då den va att jag tror inte att min hjärna har fattat att det verkligen är på riktigt. Utan vänta tills motorerna startar imorgon, då kommer jag fatta. huaaajaa. Tove vet vad jag menar ; ) 
Men som sagt, jag kommer uppdatera mig både här, bilddagboken (efeia) sen också på resedagboken där pappa har valt namnet "ardennern" (hustomten heter så, alltså inte en tomte, utan våran TOMT där huset står på xD haha) så gå in på  www.resedagboken.se sen klickar ni på sök resenärer och skriver in ardennern, så kommer vi upp :D Där kan ni se bilder och läsa om vad vi hittar på :)) 

nähe ni, jag borde nog sova. Sista natten på tre veckor i min säääng, buhu =/ tyvärr kan man ju inte ta med sig en säng till Thailand då va :P haha :D
Men ha det asbra här hemma :) ! 
Kommer sakna er massoor <3 
over and out
/Frida
Vet ni ?
Om exakt en vecka vid denna tiden (23.45) sitter jag nog på planet på arlanda flygplats pch väntar på att motorerna ska starta. Jag kan slå vad om att mamma sitter och försöker få mig att koncentrera mig på andningen, etersom att jag lär hyperventilera. Haha, herregud hur kan man vara så rädd för något så säkert? Det är ju bara en 13 timmars FLYGresa till Thailand. Det är väl inget ?
Fast iofs vi ska ju faktiskt av i Sharjah, (eller vad det nu heter) som ligger i förenade arabemiraten. Där ska vi iaf spendera en timma utav resan, medan planet städas och matas (haha).
Jag har fått viktiga instruktioner och beskrivningar utav Tove. Att om jag ska gå på toa, så ska jag gå på dem till vänster eftersom att toaletterna på högersidan bara är ett hål i golvet. Vad skulle jag göra utan henne ? 
Ojoj, nu är det bara fem minuter kvar till planet ska starta, 23.55 lyfter vi ifrån svensk mark. Ungerfär nu lär piloten ropa ut att man ska "spänna fast säkerthetsbälterna", man ser säkert också hur planet sakta börjar rulla mot flygbanan. 
shit, får ju för tusan nästan hjärtklappning av att tänka på det :P illailla, med tanke på att jag ligger hemma i min säng just nu, haha. 
kanske har vi om en vecka redan lyft ? eller har planet blivit försenat ? tänktänk. 
(23.55) Tänk på mig nu om en vecka. Tänk på mig när ni ligger där hemma i era varma och mjuka sängar medan jag sitter på väg upp i luften i en obekväm flygstol. =P ujujuj. 

tiden går alldeles för snabbt. 
aja, nu har jag en hel härlig vecka med plugg framför mig innan jag kan ta det lugnt och koppla av. Resan kommer iaf väldigt läglig. Behöver ett break ifrån allt som har med skolan att göra. Kommer dock sakna alla vännerna <3 men ni vet att det kommer ett kort på posten ;) plus att ni kan hålla koll på mig på www.resedagboken.se : )
fast som sagt, det är ju en hel vecka kvar ! :)
NU ska jag iaf soooova., för imorgon är det skola =/ 
over and out :) 
/ Frida
Skulle behöva öppna upp huvudet, ta upp hjärnan och skaka om den lite. För just nu händer det ingenting innanför skallbenet.
Skulle bara vilja fetingskippa matteprovet och alla redovisningar. Men icke sa nicke kan jag det, nejnej. Men drömma kan man ju alltid få göra, eller hur? 
Och inte fick man flytta redovisningen i affärskommunikation i engelska, ohnej ! Jag (Vi ) har ju haft all tid i världen att hinna klart. Visst kanske jag skulle ha haft det om det bara var i det ämnet jag hade redovisning i. Men nu är det ju tyvärr inte så utan alla lärare har så fint tryckt ihop alla arbeten till samma jäkla veckor. + att andreas wisén drog över på geografin, IRRITERANDE eller vad ?! så nu har vi den redovisningen kvar också =/ gaaah !
visst kanske jag överreagerar, men det är sjukt jobbigt att hela tiden vara trött och känna sig sliten. Fritid, vad är det ? 

Just nu skiter jag i den där flygturen på 12 timmar jag hade gärna satt mig på planet redan imorgon om det var så. För jag behöver lite time off tror jag, innan hjärnan exploderar. 

visst jag kanske inte ska klaga, det finns dem som har det 100000000 gånger värre än jag.
men detta är iaf jobbigt för mig. 
bläk. 


nu ska jag försöka trycka in lite mer algebra i hjärnan, snart kommer det väl ut genom öronen eller ngt. 
ciiiaaaaaao !


Borde nog sova nu.. 
Skrev precis in lite nytt på geografiarbetet, snacka stressigt eller ?
Plus att jag har hoppat runt som en jekla känguru inne i vardagsrummet. För att jag kom på att sara, alma och jag ska hålla i uppvärmningen på idrotten imorgon, jiippii. Så dum som jag är sätter ihop först en uppvärmning sen en lite jobbigare del, MEN jag glömmer dock att det hade räckt med uppvärmningsdelen eftersom att vi bara ska ha tre låtar sammanlagt, GAH! men men, uppvärmningen blir ju bra iaf :) 

Jobbig vecka! 
tisdag - geografiredovisning - HIV/ AIDS, sen efter det Idrotten sen också redovisning i Kultur och Idéhistoria. bläk. 
onsdag - lugnt, men PLUGGDAG !
torsdag - Matteprov =/  +  redovisning i affärskommunikation i engelska, ska nog be att få göra den nästa vecka istället. 
Fredag - Italienska läxförhör med massa jäkla glosor =/ sen också muntligt grupp- prov i svenska på isländska sagor och medeltiden. 
HJÄLP ? 
Det är nog tur att vi ska åka bort sen så man får komma iväg ifrån allt lite, annars hade jag nog inte pallat med allt jekla pluggande. 

Knepig dag idag måste jag säga. 
Men det kommer ordna sig, det gör det alltid.
Det kommer fixa sig till slut, finns inga tvivel på. 
- ni vet att jag alltid finns här - 
skulle bara vilja ta bort allt jobbigt och göra allt bra igen, för när ni mår dåligt mår jag dåligt. 
men tyvärr måste man nog bara låta tiden ha sin gång, förr eller senare läker den väl allt, eller ? ... 

mitt nya motto;
Efter regnet kommer solsken ^^
Eller som jossan snyggt sa det
" Efter solsken kommer regn"  ; )

näe, men nu måste jag sova !
GODNATT


föresten så saknar jag min caaaaousin vitaaomin en massa =/ hade jag kunnat hade jag satt mig på första bästa plan till paris, det vet du.  Eller om det hade gått hade jag kidnappat med dig till Thailand. 
<3
oj !
raderade visst ett av de inläggen jag skrev senast. Alltså det  som jag skrev innan det jag skrev idag, ni fattar. Liiite sådär smått klumpigt av mig!
men sånt är livet !
Idag är vi lediga ifrån skolan eftersom att lärarna har en så kallad midterminskonferens. Där de disskuterar hur vi sköter oss i skolan, osv.
Visst är det skönt att vara hemma men skolarbetet slipper man ju tyvärr inte. Det enda som skiljer sig är egentligen bara att du kan bestämma när du ska ta rast själv, vilken frihet.

Livet rullar på som vanligt tycker jag. Inga större förändringar.
Kanske bara att min rygg snart kommer se ut som en pricktavla, mindre skoj men som sagt, det är sånt man får ta. "Vill man bli fin får man lida pin", är det inte så man brukar säga?  Och visst är jag trött på att varje morgon vakna upp och se ut som en jekla prickigkorv i ansiktet. Därför ska den trevliga ryska Pompom ngt sätta lappar på hela min rygg, haha. Snart blir hela jag en prickigkorv xD Lite komiskt faktiskt. Men förhoppningsvis visar testet ngt, och jag slipper vara prickig, hoppashoppas.

Jag har drömt lustiga drömmar hela veckan, vilket jag inte alls tycker om. Det är som att jag möter alla mina rädslor, tankar eller förhoppningar i en och samma dröm varje natt. Vissa drömmar kommer man ihåg och vissa glömmer man bort. De drömmar jag kan minnas är nästan bara sånna som man helst skulle vilja glömma. Det är nog dem som satte djupast spår och vekligen skakade om hjärnan ordentligt. Glöm och dröm, så skulle jag vilja ha det.

"tänk att du andas i en fyrkant" (?) Det är tydligen det jag ska göra, haha. Känns lite knäppt men förhoppningsvis funkar det. För mig hade det varit bäst om man bara kunde knäppa med fingrarna och blunda och sen när du öppnade ögonen så var du framme. Men tyvärr funkar ju inte detta, utan nu ska man sitta i ett flygplan i 12 och en halv timma. jippi, eller inte. Men som sagt, poistiva tankar funkar alltid bäst, sol, bad, shopping.
Två veckor kvar nu !

jahijahå, om man skulle återgå till att vara duktig,
blir nog bäst så kanske.
men ha det fint !
over and out !