Det var inte igår det inte !

Kan väl skylla på idétorka eller bara det att jag inte orkat skriva.

Jag sitter i alla fall här i min ensamhet och tittar på min nybakade sats med brownies, hrm. Testade ett nytt recept ifrån min nya fina bakbok som jag köpte i hufudstaden, och detta innehöll marshmallows. Men eftersom att jag inte hittade några sådana (läs orkade inte leta ...) så tog jag sånna där sockerbitar ni vet som finns i lösgodiset. Det visade sig att dessa inte riktigt gillade 175 gradig värme, de sprack och fick en lite sådär svartaktig färg .. Sen la jag också smeten på bakplåtspapper istället för att smöra, jag vet jag är lat, och det blev lite knasigt.
MENMEN de går ju att äta i alla fall, och om jag får säga det själv så var de inte så pjåkiga, haha. Man kan ju inte alltid lyckas som sagt.

Annars är livet rätt bra just nu, förutom det att det är många som reser iväg och försvinner bort, det är lite jättetråkigt. Sara drar till andra sidan jordklotet för att ta hand om en liten tjej på nio år, och hon tar mathilda med sig. Amanda och Sofie sätter sig på planet mot London. Kusinvitamin Louise åker ner till Afrika för att ta hand om små bebisar på barnhem under två månader. Sedan drar nog Matilda mot grannlandet i väst(Norge) i samma veva, ACKOVE! Men vi som blir kvar får la hålla ställningarna här hemma så länge. . För jag har bestämt mig för att jobba hela hösten och sedan resa ut i Europa till våren och förhoppningsvis om allt går som det ska åka till San Diego och plugga till nästa höst (Y)! skojskojskojskojskoj!

Jobbet går i alla fall kanoners och det är riktigt skoj! Jobbar med två personer som verkligen är toppen och kan få dagen att springa iväg. Det finns mängder att göra och mängder med skratt och prat(Y) passar mig perfekt!
Resten av gänget är också toppen, tipptopp alltsammans helt enkelt. :)

Nahe, vet ni vad nu avslutar jag med en bild här på min nyklippta lugg och sedan kommer Emmy snart och då blir det en massa snack och tédrickande + småätande på mina brownies, grrreat !
Sen är jag också taxi ikväll, ska hämta mami och papi ute på Oknö vid halv ett och lillebror i Blomstermåla vid ett.

Ha det finnemang !

over&out
/ f.


p.s vi får snart en ny familjemedlem, en liten helsvart kattunge som ska heta Sid :D ! d.s.