Hojt. 
Jag har suttit hela kvällen och blivit expert på olika internationella sammarbeten som finns kring Lunds Universitet, mest kring Medicinska fakulteten. Expert är kanske att ta i men jag kan betydligt mer nu än vad jag kunde vid typ 19 när jag började läsa. Sedan har jag även satt mig in i arbetet kring examenshögtiden. Det gäller att börja i tid!! Jag är just nu ganska jättepepp på vad våren har att erbjuda med diverse evenemang och planerande! Hejaheja engagemang! Det är aldrig för sent att börja så att säga. Högtidsmarskalk, studentrepresentant i internationella kommittén för logoped- och audiologiutbildningen samt suppleant i internationella utskottet för Medicinska fakulteten, det ni! Det klingar allt bra fint tycker jag. Nu ska vi försöka få utbildningen att synas mer utåt och kämpa för att ta lite mer plats i roliga evenemang som vi faktiskt kan delta i, världen över. 
 
Det var min kväll. Nu inväntar jag en skypekonferens med U21gruppen. Det vill säga att jag ska sitta i samtal med studenter ifrån massa universitet världen över och prata GLOBAL HÄLSA. Lite coooolt. Dock slog det mig precis att jag egentligen inte vet om det är idag eller imorgon som konferensen ska äga rum. De har nämligen glömt att maila ut om vilken dag det blev. Hmmm. Så time will tell. Det kanske inte blir något och då behöver jag ju icke skämmas för min ringrostiga engelska iaf. Det blir nog bra vilket som.
 
OVER AND OUT (internationell som jag är höhöh). 
Frida
Jag har världens bästa vänner. 
 
Två exempel på hur bästiga de är:  
En som åker buss med mig hela vägen hem ifrån "skolan" bara för att se till så att jag inte tuppar av ensam på vägen, följer mig upp för alla trappor och sedan tar bussen tillbaka igen. En annan som handlar mat och fixar då jag inte kan gå själv. Lisa och Johoney, ni är guld!
 
Sen är resterande vänner självklart också bästiga men jag vill lyfta de här två personerna idag. När magen blir sådär superdupermegaond som min blev idag så är det guld värt att veta att jag har min lilla extrafamilj här nere (det är guld värt alla andra dagar också såklart). Det får mig att känna mig trygg. Tryggheten att jag vet att alla hade varit hos mig så fort de hade kunnat om det skulle vara något, den trygghet är guld värd. Jag hade gjort precis samma sak tillbaka, så klart. That's what friends are for. 
 
Jag är trött på denna förbaskade mage nu. Synd att man inte kan amputera bort den. hehe. 
Läget är i alla fall nu stabilt och jag ska äta en liten kvällsmacka. 
 
over and out
f. 
Ni är G U L D allihopa. 
Världens bästa. BIG LOVE. 
Skrivkramp och hjärnmos ännu en gång. Det är mycket utav den varan just nu. Jag blev i alla fall precis klar med T5, woopwoop! Auskultationsrapport med diverse (hehe två) vetenskapliga artiklar är skriven + reflektion kring den termin som nu är klar. Jag är helnöjd. Tentan skrevs i tisdags och rekordrättades utav bästa CD som publicerade resultatet igår. GODKÄNT. Så otroligt jäkla skönt. Nu är det full fart framåt och siktet är inställt på T6 som börjar på måndag. Röst, stamning, cancer i struphuvudet och massa andra medicinska grejer ska tryckas in under våren. Praktiken fick vi reda på idag och den ska jag spendera i Helsingborg hos bästiga Cecilia! Jag är med andra ord riktigt nöjd med min vecka. Lär väl säkerligen snubbla eller något liknande, bara för att, på läkarnas examenshögtid imorgon då vi ska leka marskalker igen. Jag måste även meddela att jag har fått ett nytt fönster idag = DET ÄR INTE LIKA KALLT!!! Dock glömde de att täta det lilla så det drar fortfarande borta vid soffan. Det viktigaste är dock att gardinerna inte längre fladdrar när det blåser ute. 
 
Pojkvän, det vill säga Joel, är på vägish mot Lundet. Han sitter på tåget men jag lär väl däcka innan han kommer fram. Trött, tröttare, tröttast är min känsla just nu, så jag hoppas ni har överseende om det är rörigt skrivet. 
 
Slut på uppdatering. 
Over and out
f. 
Lite den känslan just nu. Dock hade jag nog inte orkat hoppa men ni förstår grejen. 
 
 
Finaste katten och fina vänner + en fin lillebror. 
over and out
f
 
Paus. 
Det är viktigt att få i sig näring, därför är det nu paus ifrån den lilla bubbla jag för tillfället befinner mig i. Jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv om jag får säga det själv. Sen i söndags har jag flitigt läst om Afasi i alla dess former, behandlingsalternativ, undersökningsmetoder, terapiformer, ät- & sväljproblematik osvosv. Hjärnan är fullproppad av nya termer och igår höll jag på att kräkas på alla latinska namn. Jag kan upplysa er om att småmuskler och nerver har vi gott om i vår hals, vårt svalg och i vår mun mina damer och herrar. Nu är jag rätt lycklig över att jag endast behöver lära mig de omkring och i delar av huvudet hehe. Hade nog exploderat annars. 
 
Nog om det.
Julen var fantastisk fin med släkt och vänner. Det blev en massa mys med familjen och vi hann även med den årliga bowlingen med kompisligan, superkul. Lissabon med pojkvännen över nyår var även det fantastiskt. Lite miljöombyte satt perfekt och häng med världens bästa kille i fem dagar är verkligen aldrig fel. Innan jag entrade pluggbubblan hann jag med en dag nere i skåneland och passade på att träffa två fina filurer vilket var himla trevligt. Ikväll ska jag unna mig en träff med två bästiga tjejor nämligen Joss och Sara, alla lever vi i pluggets värld för tillfället och behövde belöna oss med något kul i allt tråkigt. Fruktsallad och prat står på schemat, snacka om bra morot för eftermiddagens pluggsession!
 
Nu är maten uppäten och det är dags att återgå till ritandet av hjärnor haha. Det är det jag pysslar med just nu. Kreativitet förgyller den annars så trista pluggstunden. Sen det att jag faktiskt lär mig massor samtidigt är ett ganska stort +. 
 
over and out
f. 
Lite jul- och Lissabonbilder, thumbs up.