Snart utvecklar jag antingen tinitus eller dövhet för Elajo för ett jäkla liv här uppe i kontorslängan. Idag är dagen då gallrerna ska på plats, och jag vill lova att de kommer upp med buller och brak. Borrande, bankande, bonkande, hackande, dammsugande .... osv. haha Själv sitter jag med hörlurarna långt intryckta i öronen och musik på högsta volym. Därav frågan om dövhet eller tinitus, för har jag inte hörlurarna blir jag döv av bonkandet och nu när jag har de i lär jag väl få tinitus av den höga musiken, lagom med problem sådär. Dessutom är ljudet bra mycket högre i den högra luren, den vänstra håller på att ge upp.

Imorgon börjar mitt nya liv! Jag ska ännu en gång ge mig på gymmet i Mönsterås, frågan är om det håller denna gång?  Jag tror faktiskt det för nu har jag pepparna Sara och Becca att gå med och de lär tjata på mig om jag slappar till det så nu jäklar! Simma lite efter också, måste utnyttja kortet till fullo (Y)

Nu vill jag att någon ska komma och prata lite med mig för idag är jag seeeger. Hade lite sällskap innan utav en trevlig securitasvakt, inte många som är muntra där inte men han var himla trevlig. Den nya som kom efter den trevliga sitter bara i en stol och glor på borrandet. Kul att någon finner det hela intressant, själv tycker jag att det är skrattretande. Men säkerheten kommer först som det heter, men galler är kanske lite att ta i om jag får säga det själv.

Nu är det dags för lite ringande, viktiga uppdrag här vettni!

over and out
/ f.

Sitter och är lite avis på min bästa louise som är på en betydligt varmare och trevligare plats..
men jag hoppas att ni har det tipptopp och håller alla tummar jag har för att dykningen gick bra!




den tjugoåttonde september tvåtusentio - vad hände med att september snart är slut och hösten börjar på riktigt?
time flies är ett uttryck som verkligen stämmer in på detta år. tiden bara rinner iväg vilket känns helt sjukt.
tid tid tid det är något jag vill ha mycket av och hoppas verkligen att jag får också. det finns en miljon olika saker jag skulle vilja göra. men vad vill jag egentligen mest? panik i magen och pirr i fötterna. springa dansa hoppa skutta.  hur ska jag ta mig frammåt när jag inte vet vad jag vill? förvirrat värre - yes indeed!

_

på jobbet och är ensam på kontoret idag. eller inte helt ensam för elajo-nissarna (inte den snyggaste..) håller på att sätta upp galler för mina fönster. japp ni läste rätt de sätter upp GALLER!!!!!! Inte nog med flygplatssäkerhetsmojset man ska ta sig igenom varje morgon + gallergrindar och staket med koder hit och dit, nehe för nu ska de sätta upp galler - INNOMHUS! lite galet, jajamen. de tror väl att vi ska ta den där lilla brandyxan som sitter ovanför de "riktiga" fönstrerna och slå oss igenom dubbelglaset som sitter i väggen till den aktiva svetsverkstaden som ligger nedanför där jag sitter. jag som alltid skrytit om att jag kan stå och se ner på de som är på insidan och jobbar men nu ska de sätta ett deprimerande tjockt jäkla galler emellan. sen ett stort minus till att de borrar och har sig också!
(roligt att jag kallar fönstrerna för mina fönster, när det egentligen sitter 6 stycken till i samma länga som mig...haha)

tycker ni att jag är lite negativ idag kanske? orkar inte skriva stora bokstäver eller bry mig om kommatecken så jag kör på punkt istället . . . . . .  punkt PUNKT punkt. ... ett ganska komiskt ord egentligen. var tvungen att stava punkt i word först total hjärnsläpp gånger 1000 för jag tänkte punGt hahahaha. det hade blivit otroligt roligt. spännande.

intimskämt är också underhållande. fast det ska egentligen vara internskämt men en flamsig dag på kontoret som gav det ena missförståndet efter det andra blev intimskämt grejen istället. känns roligare med intima skämt för det är något som ligger en nära. eller hur? (HAHAHA) nu kom elajo "kör in han bakom röret" och så skrattade de lite åt sig själva. rätt komiskt. det är galler nummer två som de kör in bakom rören. framför fönster nummer två. buhu.

nej men nu ska jag lägga ner och skärpa mig lite! PROMISE. men jag har så himla tråkigt, alla är borta eller nere på trean och jobbar så sitter här i min ensamhet med gallrerna. 

Nu kom dominos på P3 - asbra låt .

over and out
/ f .

Mcfly mina damer och herrar!
gamla favoriter, musiken är inte direkt det som toppar mina listor just nu men måste säga att de bara blir hetare och hetare. Snyggt värre.



Påklätt VS Naket ?




Var bara tvungen, hittade bilderna på google.

over and out
/f.

tisdag.

trött.trött.trött.

jobb.jobb.jobb


Jag måste verkligen ta tag i mitt liv, kanske investera i ett gymkort? Igår hade jag ställt in mig på att gå och simma men tror ni jag kom iväg? Svar nej. Filten och soffan lockade mer då jag frusit hela dagen och suttit och halvsovit. Fick mycket trevligt besök av min fine vän Eric, han kom med en något försenad present som jag ska testa den dag jag vågar mig på att dricka igen..haha. Telefonsamtalet med Rydie fick mig att må lite bättre, bara tanken på att man inte var ensam med att vara lite däven efter helgen lättade upp sinnestämningen.

Imorgon blir det ett besök i Västervik, känns skönt att få komma bort lite ifrån kontoret och hälsa på Matilda som är på verkstaden istället. Förhoppningsvis blir det en träff med henne och Hanna på eftermiddagen, det var ju en mindre evighet sen sist så det skulle vara riktigt rooligt.

På Torsdag ska jag fixa min framtid, eller det kanske inte är riktigt sant men jag ska få en del frågetecken angående framtiden lösta. Jag hoppas i alla fall att studievägledaren kan lösa det, annars har jag ju problem..


Naeh nu ska jag fortsätta med grabbarnas CV och kompetensprofiler (Y) hurray!

over and out
/ f.







(Uttern jag svarar på ditt mail när jag kommer hem, funkar inte på jobbet.. :)




finaste fisekatten <3  rip.

Helgen har varit kalasfin!
Hemmakväll i fredags, mamma och jag kollade på filmen om Edith Piafs liv, inget vidare upplyftande men sjunga kunde hon allt!
Lördagen började inget vidare bra, har satt in en annons på fisekatten i tidiningen och det ringde en dam och berättade att hon sett honom på E22'an -överkörd. Det stärkte bara de misstankar vi redan hadde, hon är inte den första som säger det.. blä på att. Ett år fick vi ha honom. Orättvist men man får väl se det så att det var ett jättebra år, karatekatten aka Siddebus. bläbläblä. Jävla skitvägar. Men sånt är livet.
Efter frukost for mamma och jag in till köpingen där vi hittade en himla massa fint! Köpte mig två par höstskor + "Kenza för Jofama" skinnjackan jag gått och suktat efter i snart ett halvår, haha. Ibland behöver man inte köra in till Kalmar för att handla utan lilla köpingen har allt saker den med. Sen blev det sovtime för att ladda batterierna innan kvällen och  100-års kalajset! Festen var suuuuupertrevlig! Det var riktigt lyckat med vänner, skratt och en massa prat. Däremot måste jag nog erkänna att gårdagen inte var direkt rolig....blev sängläge om vi säger så. Fast vid klockan tre vände det och jag var människa igen, haha men otrooooligt seg hela kvällen lång.

Nu är det en ny vecka, får se vad som händer och fötter.

jobbelijobb right now, ska fortsätta med mitt pappersplockande, satt här och snyftade till när jag kollade bilder på Sid, tänk vad en sådan liten krabat kan saknas. bläääääääääääääääääääääääääääääääää.

over and out
/ f.

Onsdag idag vilket känns skönt, helgen närmar sig och jag längtar! Mamma och jag ska dra ut på en roadtrip, åker på fredag och kommer hem på söndag. Först blir det skåneland och besök hos familjen Ivarsson/Rasck, kolla in Lund och shoppa! På lördagen drar vi oss upp mot Halmstad för att hälsa på familjen Bremander, peppra Lojsan med alla australien tips jag har för om en vecka drar hon mot sydligare breddgrader...är inte avundsjuk för fem öre, nejnej. Hur som haver så ska det bli jättekul att träffa alla igen och ska bli kul att komma bort lite.

Katten är fortfarande borta, känns väldigt traukigt. Men vi ger icke upp, haha igår knackade jag dörr och bad grannarna kolla sina garage då han är otroligt nyfiken och mycket lätt kan ha smitit in någonstans. Han dyker nog upp förr eller senare, på ett eller annat sätt. Det överkörda djuret på E22'an var troligtvis en iller eller en jättekatt, haha vet inte vad ajg ska tro men folk verkar ha sett lite olika saker. De säger i alla fall att det inte alls såg ut som siddenbus iaf, får väl se om han dyker upp...

Jobb i all ära, men jag kan inte rå för att sitta och dagdrömma mig bort till äventyr som väntar. Englandet i vår känns otroligt lockande, antingen jobb på westminister eller tillsammans med uttern någonstans. Längtarlängtar! Sen om man kunde ta den där europatrippen med, det skulle sitta fint.

Babbel? Yes indeed!

Nahe nu ska jag smita ut till kylskåpet och hämta min macka och ta lite te ur automaten, magen kurrar.

ha det kalas!
over and out
/ f.


En härlig bild från Byrum sommaren-09. Morfar, pappa och jag lite sådär snyggt posandes..

Karate-katten Sid är borta, min lilla svarta katt har gett sig av på äventyr... eller så är han instängd någonstans. Han har icke varit hemma sen jag släppte ut honom i torsdags natt 03:00. Helgen har gått åt till att leta längs med vägarna runt om där vi bor, men vi hittar honom inte där heller, för om han har blivit påkörd borde han ju ligga någonstans...eller? Grannarna har blivit utfrågade om de haft besök i garage eller liknande då han är otroligt nyfiken och gillar att upptäcka nya utrymmen... Är han instängd lär han klara sig max 1-2 dagar till innan han hamnar i uttorknings koma - så snälla Sidden:

Kom heeeeeeeeeem
vi börjar om igeen
vi glömmer allt
för därute är ju så kallt
__________________________________________

Annars har helgen varit lugn. Begravningen var superfin men kan lova att inte ett öga var torrt. Säger som jag sa framme vid kistan jag säger inte hej då utan jag säger på återseende.

Lördagen var slödag fast på kvällen körde jag lillebror på fest sen skulle mamma och pappa på kräftskiva, själv drog jag mig hem till bästa Sara. Där blev det tacos och en massa snack, eftersom vi jobbar om varandra hela tiden och knappt hinner ses så var det guld värt. Sen kom Jossan, Utter, Mårten och André då blev det lite planering av roligheter som ska hända framöver samt en hel del snack och skratt. Efter ett tag körde jag Sara och Jossan till bussen då de skulle in och slå klackarna i taket, hade gärna följt med men humöret har inte varit på topp så det blev lugnt.
Det slutade med ett besök hos beccman på statoil där vi (mårten,andré,uttern och jag) stannade rätt länge och snackade skit med de hårt arbetande statoilanställda haha. Körde hem uttern och kramade henne hejdå, men vi ses snart igen! Hyrde med mig en film hem så det blev soffläge tillsammans med en påse godis innan det var dags att leka chaufför och hämta hem mina kära familjemedlemmar igen.

Igår drog jag med mig min lillebror in till kalmar för att köpa honom lite nya kläder. Eller jag var endast smakråd köpa fick han göra själv. Han hittade i alla fall jättefina kläder och jag hann hitta lite småsaker jag gått och längtat efter rätt länge. Baronen är himla bra ibland (Y). Hemma blev det lite jobbande och sedan filmgluttande med pappa som hade soffläge hela dagen som skyllde sin trötthet och huvudvärk på dill-allergi ;) Gick 311 varv runt området och ropade på siddisen men icke kom han.. buhu.

Säger också tusen tack till uttern för det fina reklam-inlägget här under, sådant förgyller dagen lite extra! Håll ett öga på henne mina damer och herrar(?) för hon är himla finnurlig och kommer säkert slå igenom stort inom en snar framtid! (Y)

Naeh, nu ska jag ta lunch, har varit flitig hela förmiddagen men nu kurrar magen..
over and out
/ f.



fisekatten .

 

Vill bara flika in att den här fräna tjejen är nu tillbaka inom kort!




http://josefinutter.webblogg.se/