Ska snart sova. Fastnade bara lite framför dokumentären om Roxette som går på svt. Fantastiskt egentligen hur stora de är. Vilken kämpe hon är Marie Fredriksson!

Är lite sådär allmänt bubblig hela jag. Världens finaste Joel är nu bara cirkus tio minuter bort istället för tolv timmar. Det känns rätt jättebra kan jag lova. Längtar tills "morgondagen" som egentligen är idag. Lycklig tjej indeed. Tänkvadmankansaknanågon.

Har hunnit träffa Glennie en sväng också! Fina fisken. Extrastolarna är nu ute på vift med henne några kvarter bort. I tryggt förvar såklart.

Nu ser jag fram emot morgondagen. Kikar på klänningen som världens bästa mamma fixat till längden på, den känns nu superduperbra! Ska bara klara av att vandra runt i klackaskor en hel kväll...mina fossingar lär dö onda fotdöden...buhu. Men ska man vara fin så får man lida pin...eheeh.

Hoppas ni får en alldeles fantastisk nyårsafton och en underbar start på 2013 mina fina vänner!
(Johoney, jag håller ett öga på din lya nu när jag är på plats! Än så länge ser allt ut som det ska! ;) Grannvakten till din tjänst!).

Nu ska jag blunda så dagen kommer snabbiiiigaaaast.
over and out.
f.

På väg till skåneland igen för några dagar i Lundet. Det nya året ska firas in med bästa pojkvännen och massa andra fina människor. Sen blir det smålandet igen och tentaplugg till max..huh. Men som sagt först blir det champagne och mys, vilken kombo!

Snart rullar tåget ut ifrån Kalmar och in mot de djupa skogarna..
Over and out
f

HEJHOPP I STUGAN!
Jag lever och mår bra. Lite sådan där hormonskallebank bara, alvedon är min bästis. Jag rullar typ fram. ÄTER HELA TIDEN. Har typ fått magkatarr igen bara för all mat haha. Skoj att man töjt ut magsäcken och så ska man tillbaka till Lundet där mammas&pappas mat inte finns......KOMMER HUNGRA IHJÄL. Men sen tänker jag att den drar ihop sig till den normala storleken efter någon vecka utan lussebullar och enmiljonfikor + matmatmat. Så jag hoppas att jag slipper svält. Heh.

 

Annars då? Johosedu, imorgon är det den årliga bowlingen med ligan här hemma. SUPERFUN. Kommer nog dock förlora och inte kunna gå på lördag för träningsvärk (jagärsåsjukligtotränad..). Men det får det vara värt. En shot eller två på det så mjuknar man upp. Finafisken. På lördag ska jag mysa med lillebror, han vet inte om det än men det har jag bestämt. Sen rullar tåget mot älskade Lund på söndag eftermiddag för nyårsfirande. Ska erkänna att det är något jag längtar sådär apigt mycket över (HAHA längta över?! sicken felskrivning...Längtar EFTER ska det ju vara..). För att i Lund finns det en Joel, eller okej han lär väl dyka upp samma kväll, men ändå. Det ska bli himla fint/mysigt/roligt och allt det där. Hoppas på att få träffa den där bästigaste helsingborgstjejen också innan jag rullar tillbaka mot smålandet för tentaplugg delux.

Nu ska jag övertala lillebror om syskonkväll sen sova.
over and out
f

 
Grabbarna grus och jag. Får se till att supa dem under bordet imorgon så jag kan vinna bowlingen....heh.

Imorgon är det julafton. Bästa Bremanders kommer, morfar & Ann-Marie + finaste farmor. Myspys. Fix och bak hela dagen. Love it. Granen, paketinslagning, rim, maten, kalle anka, kan du vissla johanna, lussebullar, fika, glögg, skumtomtar. familj. mys. JULEN. 

Snart dags för att koka kola, MUMMA!

Lustigt hur mycket man kan sakna någon som sagt. 
 
 
over and out 
f. 

Dagens händelse: familjen allergi har skaffat riktigt gran för första gången på typ 18/19 år, typ sen Simon kom till världen. Superfin är den också ska tilläggas! Men det var lite meck med ty få den på plats vill jag lova. Då vi de tidigare åren haft plastgran så blev det liiiite problematiskt när pappa försökte pressa ner den riktiga, bra mycket tjockare stammen i plastgransfoten...sen när jag står där och tittar slår det mig plötsligt: vatten! Vart sjutton ska vi hälla vattnet? För visst måste en levande gran ha just vätska för att inte dö alldeles i förtid..? Haha. Så jag påpekar detta för min fina pappa som kliar sig lite i huvudet och inser tabben. Plastgranar = inget vatten = ingen vattenhållande fot. Levande gran = stort behov av vätska. Tur att ICA finns kan jag säga för nu står granen tryggt med vatten i uterummet!

Nyss hemkommen ifrån Rydie där det bjöds på glögg och massa annat gott ikväll! Supermys och jättekul att träffa tjejorna igen!

Nu sova.
Over and out
f

Alltså jäkla störda hormonnivå här sitter jag och storlipar till svenska hjältargalan. Men vilket mod och vilken styrka de här människorna har! Räddar liv och fixar hjärtoperationer till sjuka vietnamesiska barn. Allt ifrån elvaåringar till pensionärer. Helt otroligt! Hatten av för dessa människor.

Idag ska granen kläs och pynt fixas! Myspys! Sen blir det glöggmys med tjejorna här hemma, fina fisken. Stressen har börjat lägga sig och kroppen har slappnat av. Snön faller och det är alldeles vitt utanför fönstret, vinterland indeed!

Nu ska jag fortsätta lipa lite haha.
Over and out
F

Hojt ifrån metropolen Alvesta. Tåget står stilla och jag somnar snart. Satte mig i fel del av tåget först som vanligt. Fick kånka supertunga väskan genom halva tåget för att slippa bli fast i Hässleholm..Sen hittade jag inte min plats. Sitter alltså på ett "obetalt" säte. ett väldigt bra säte...men den snåle smålänningen i mig kommer fram vid tillfällen som dessa då man bokat för att slippa stå...och så finns det massa sittplatser. Men hade jag inte bokat sittplats så hade jag ju definitivt säkert behövt stå. Vilken i-landsdiskussion haha. Halva resan är gjord och nu väntar en och en halvtimmes skogsfärd innan tåget når havet och Kalmar. Hoppas dock att jag slipper hamna i vattnet, vore jobbigt och kallt.

Praktiken gick i alla fall superbra! Bästa Helsingborg. Superfina ord ifrån handledaren gjorde dagen lite extra fin. Fick krama bästis hejdå och ha en heldag med henne, himla bra! Sen hemma blev det ompackning och fix. Joel kom och sa hejdå och blev räddaren i nöden då väskan var aptung...bor man på femte våningen så är det bra att ha en pojkvän som kan bära tunga saker. Händigt värre.

Nu rullar vi igen och täckningen försvinner.

Over and out
f

Att behöva kliva upp ur en varm och gosig säng alldeles för tidigt känns inte kul. Speciellt inte heller att lämna den där fina killen sovandes och veta att det kommer dröja cirkus 10 dagar tills att man får sova bredvid igen. Time flies.
Det är dags för Helsingborg och sista praktikdagen för denna termin. Astråkigt faktiskt att det är slut men det ska bli skönt att slippa ställa klockan på 06:00 varje torsdag. Det kommer känns trist att säga hejdå till barnen som man faktiskt har ändå har träffat rätt många gånger. Men sånt är livet på en pinne. Ska även krama bästa Mimmski hejdå idag, praktiken har varit bäst och mycket beror på den människan!

Igår överraskade Joel med lyxig efterrätt som var mjölkfri. Där hade han stått och knåpat på eftermiddagen, så himla fint. GOTT var det också. Chokladmousse på sojagrädde och blockchoklad, svartvinbär och botten bestod av mixad knäckig pepparkaka. Sen toppades det av svartvinbärssås! Gottttttttttigt indeed.

Nu är jag snart i Helsingborg så over and out
f

Känslan av att vakna upp och veta att han ligger precis intill. Det är en trygghet som jag inte riktigt kan sätta fingret på. De nätter då han inte ligger bredvid känns sängen sådär onödigt stor och tom. Det är inte riktigt samma sak. En känsla som jag faktiskt aldrig tidigare känt. Att vilja ha någon nära mest hela tiden. Det är så olikt mig så det finns inte. Förr fick det mig att springa åt ett annat håll men med honom är allt sådär jättebra. Närhet är trygghet. Känslan av att vara hemma även när man är borta. 

 
Godnatt.
over and out
f. 
 
 
Sitter här hemma och skrattar för mig själv. Bästa Sara har skickat årets roligaste julhälsning hahaha. Åh som du gjorde min dag fina vän! Den kommer förgylla många tråkiga moments vill jag lova.

Annars så laddar jag inför fika med före detta roooomieeeen Hannski. PBL är fixat och städningen gick snabbt. Nu är det bara kakbak kvar sen så är allt kirrat. Ska även börja packa för hemfärd ikväll då denna veckan har för få timmar. Morgondagen kommer vara fullsmockad av först skolarbete och sen kvälls/nattjobb i bästa Helsingborg. På onsdag är det seminarium och paketshopping/mys med pojkvän. Torsdag = sista praktikdagen, snyftsnyft och sen går tåget hem mot Måset på kvällen. Time flies helt enkelt. Det ska bli så himla mysigt att komma hem och få vara med familjen lite. Träffa kompisar, vissa har jag inte sett på FEM HELA MÅNADER helt sinnes, och sen titta på tovalovas nya vardagsrum. Utgång, glöggmys och hemmakvällar = me likey!

Nu matdags.
over and out
f.

Jahopp har då varit ledig sen i torsdagskväll. Gårdagen var världens mysigaste "bara vara dag" med pojkvännen. Sov länge, åt massa mat, drack gott och så förlorade jag i tvspel. Tror att killar föds med en tvspelsgen för de kan alltid spela...
Idag blir det dock andra bullar. Tackfest för wake, superkul! Har inte sett de människorna på ett halvår så det blir skoj. Insåg att jag bara har rödvin hemma så måste stressa iväg till systemet. Vill inte bli dålig ikväll icke. Rödvin har en sådan effekt på mig ibland...inga bra fyllor där inte..

Over and out
f

HALLELUJAH! Internet är tillbaka. Jag har nu officiellt internet i lägenheten. LOVE IT. Nu : Seriemaraton! Måste komm ikapp allt jag missat.....tur att vi är lediga imorgon.

over and out
f.

Ligger nerbäddad i sängen med halsont och segt huvud. Tji fick jag för att ha tänkt vänta med att köpa varma skor på mellandagsrean...kalla fossingar = ond hals. Så igår köpte jag ett par gummistövlar med ulligt foder i = inga blöta tår + varma och gosiga fossingar! Hejaheja.

Over and out
f

Kul att man kunde skriva ett tomt inlägg som det innan. Har i alla fall haft ännu en kalasfin helg! Helsingborg var superfun och tivolimys igår var jättteeeeemysigt och fint! Det är snökaos i skånelandet och jag älskar det. Dock inte lika skoj att få massa snö i ögonen...

Ikväll har jag haft Cilla och Wilma här på kladdkakefika. Myspys! Fick söta skålar och lite annat smått och gott. Nu sitter jag och käkar lättsaltade skruvar i soffan framför en Drew Barrimore film, himla fint ska jag säga er! Jag har sagt förut och jag säger det igen: Jag Älskar Min Lägenhet!!!!!

Imorgon väntar auskultation i Malmö på barnhab, Skojskoj!
Over and out
F

Trött tjej. Ligger på soffan och funderar på om jag orkar duscha...ja ni ser hur illa det är. Praktik all day, lika jättekul som alltid! Deppigt värre att det snart är slut. Trött på grund av dålig sömn hos pojkvän. Hans kombo skulle med ett aptidigt flyg så vaknade redan runt fem imorse..buhu. Men jag klagar inte, hade trots allt bästa killen bredvid mig.

Annars så har Mimmski och jag hälsat på barnen som vi ska ha hand om i helgen på Christmas carols. Supersöta allihopa. Åh det kommer bli en så fantastiskt bra helg!!!! Julsånger i mängder, häng med bästa Mimmi och avslutar den tillsammans med Joel på tivoli i Köpenhamn.

Ojojoj nu är jag trötttttt. Roligaste programmet på svt sen sömn! För imorgon ska jag tvätta. Finaste Johoney ska guida mig till tvättstugan, tacka vet jag vänner!! :)

Over and out
F

Internet är på g, beställt men ännu inte helt aktiverat...därav dött här.

Har i alla fall haft världens bästa helg med vänner, kusinfis och pojkvän. Myspys i mängder, partaj och SNÖ på första advent. Awesome indeeeeedy.

Jag. Är. Så. Lycklig

Helgen som kommer ska spenderas i Helsingborg med jobbb på Christmas carols och utgång med fantastiskt braiga människor! På söndag eftermiddag/kväll väntar myspys med Joel, hans bror Anton + Antons flickvän på tivoli i Köpenhamn. Har en känsla av att även denna helg kommer bli superfin!

Nu godnatt!
Over and out
f