Idag är det Torsdag och det betyder att imorgon är det Fredag vilket betyder att vi får JULLOV!! :)) Det ska bli så jäkla skönt med lov, jag känner faktiskt att jag förtjänar lite lov. Förresten så fyller underbarasara 17 år imorgon också , GRATTISGRATTIS säger vi till henne :) 
Imorgon blir det matte på morgonen där vi förhoppningsvis får tillbaka våra matteprov, julklappen som Utter sa :p Näe, matten gick inget vidare tror jag, men sånt får man ta ibland.. attansbananer. Men iaf efter matten så blir det jäääättelååång håltimma, men jag tror jag ska försöka jobba lite med geografiiiin. Sen blir det juuuldans :D Det är typ det bästa med hela dagen + julgröten såklart ;) myspys. 
Efter det är det jullov, då väntas fika med Matilda, Emmy, Ellen, Antonia, Sara, danne och Tove(tror jag) :) Det ska bli riktigt mys! Har nog inte träffat alla dem samtidigt på ett år eller ngt :s illailla. Men nu blir det av i alla fall :)) 

höjdpunkterna på lovet blir vistelsen i Halmstad hos Louise och sen nyår tror jag :D + att det blir en liten pärla i naveln nästa helg ;) 

sådär, vet ni vad, nu ska jag gå och se på en film och bara ta det lugnt ! 
Ha det fiiinneeemaaang! Hörs vi inte innan jul så, GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ;)
ooover and ouut 
/F. 

Det är den trettonde december idag vilket innebär att det är Luciadagen. Den dagen som hela Sverige firar med lussebullar, pepparkakor och självklart också Luciatåget. 
idag var första dagen jag var i skolan på hela veckan, jag menar jag kunde ju inte missa lucian ;) haha. Näe, riktigt så kanske det inte var men jag måste känna att det hade varit tråkigt att missa. Lite tradition är det ju allt. Amanda var i alla fall en mycket fin lucia men tärnorna var lika fina dem :) Härligt med lite okända sånger, eller i alla fall okända för mig. Jag menar det är alltid samma låtar med annars så det var härligt att för en gång skulle få höra lite nytt. 

Jag har i alla fall återhämtat mig ifrån den hemska vinterkräksjukan. Jag hoppas verkligen att alla andra slipper den för det var helt ärligt bland det värsta jag varit med om. nog talat om det :p haha. 
Eftersom att jag har legat totalt deckad sen i Lördags natt ligger jag liiiite efter med skolarbetet. Satt hela dagen idag med historian, höll på att bli galen men jag klarade mig. Men eftersom att jag satt hela dagen så innebär det att jag inte hann klart med engelskan :O ackove, så därför måste jag försöka snacka med Anders i morgon, hjälp? + att jag inte har hunnit öva igenom italienskan, ännu mer hjälp (!!!!) ... men det ska nog gå fint det med. önska kan man ju alltid, eller hur. 

Idag när jag satt och jobbade med historian var jag inne en snabbis på msn.. så började jag prata med Daniel (en kompis i Skåne) och så kom vi in på att han brukar hjälpa till på ett läger varje sommar för förstånds - handikappade barn eller ungdomar.  Och allt det han berättade lät så himla roligt och intressant att jag blev riktigt sugen på att testa! Jag menar jag har faktiskt alltid sagt att jag skulle vilja testa att jobba med det någon dag så varför inte börja redan nu i sommar :) Åh, jag måste säga att jag är riktigt pepp. Så nu får vi se, kanske kommer jag spendera tio dagar av mitt sommarlov nere på läger i Skåne :D ! hoppashoppas. 

En annan sak som är rätt skoj är att det är redan tredje advent på söndag vilket betyder att det bara är EN vecka kvar till jul :D !! Jag längtar såååååååååååååååååååååååååå mycket. Fast det är rätt svårt att få in julstämningen när det är grått och blött ute istället för VITT :) Men förhoppningsvis blir det snö, det var ju jeakligt kallt i morse iaf. 

Nehe ni, hjälp vad klockan är mycket! Jag måste ju för sjutton sova.. 
Skriver mer någon annan dag, blev lite långt inlägg nu och kanske lite hoppigt men det får ni ta ;) 
over and out 
/ F. 

eller vänt.. måste bara säga en rolig sak som jossanU sa idag i skolan. Vi satt och åt (tror jag) så kom vi in på att utan stortån skulle vi inte kunna gå. Då säger jossan " men vet ni vad, jag tror att jag ska hålla upp mina stortår och testa när jag går, så får vi se om det funkar" ;) haha, hon är ju för söt! 
lite småskoj faktiskt :D
men det var det. 
GODNATT !
Hej och hå. Kom nyss hem ifrån ett väldigt trevligt besök hos fröken Jokinen. Det bjöds på singstar och också lite idol tittande + mycket mer :) 
huaja, det blir tyvärr inget kalaaaas för pappa i helgen. För min stackars lillebror har drabbats av den mysiga maginfluensan. Skulle ju vara just snyggt om man höll kalas för så pass många och alla gick härifrån med maginfluensa. Näe, det låter inte direkt bra. haha, så det blir någon gång framöver istället, när alla är piggelina. 
Nu har vi iaf MASSOR av mat och dryck, haha. Inte för att jag någon gång behövt gå hungrig, men med denna mängden lär vi bli lagom feta xD haha. 

Det är SÅÅÅÅ skönt med helg ! Denna veckan har verkligen fått mig att bli skoltrötter igen. Pluggat vaaarje jeeekla kväll + att jag fick plugga när jag var sjuk. Inte fick man ligga och sova hela dagen utan var tvungen att fixa klart geografin. bläk. Men nu är iaf skolveckan över och från och med nu blir det iaf lite lungare. Det är tre inlämningar, två läxförhör och ett matteprov kvar innan man får ta jullov. 
Och tänk om TVÅ veckor är det jul ! :D guuh vad jag längtar !! Om det bara kunde frysa på och hinna bli vitt och fint på marken så skulle allt vara perfa :)

nehe, detta blev allt ett knasigt inlägg, haha men den bjuder jag på :P
Nu är jag trött och tänker sova!
godnatt!
Over and out 
/ F.