hejdaer. 
Här sitter jag i rutiga pyjamasbyxor en en vit t-shirt med det fina trycket "Drama is my passion, Life is my action", haha. Sådär lagom cool med andra ord.
Nu har halva veckan gått, och snart är det helg igen. Skolan är quuuiiiteeee lugn för tillgfället, sköntskönt. Nästa vecka bär det av mot hufudstaden med sp06, vilket innebär rundtur, svansjön och scientologerna. TÄNK om de kör mentalmojs på mig (!!), nej jag bara skojar, eller .. haha. Ni som känner mig vet nog att jag är halvt seriös.. Det ska bli intressant. Sen ska lille Utter och jag göra intervju för vårt projektarbete. (snart kan jag inte säga lille utter längre, för hon fyller snart myndig..vad ska det då bli istället.. ? ). 
Idag var vi en pytteliten klass, Ragna(mentor) undrade vart alla hade tagit vägen, haha. "Men lite fler brukar ni väl ändå vara...vänta nu.. vilka är borta.. hrm.. juste ja, sjukanmälningarna var rätt många..". Det är väl influensatider nu antar jag, så halva klassen ligger med förkylning. Men vissa, vi med immunförsvar (pepparpeppar) var i skoolan, och fick höra Almas fina kommentarer "Jagning kan tänkas vara ...." (Jagning=JAKT, vilket hon fick höra ett antal gånger) + att hon sa fel tre gånger, och avslutar med " NEEEEJ, nu kommer jag bli sänkt i svenska... MEN KOM IHÅG jag är INTE född i Sverige". hahaha :D Hon får till det ibland hon. (det kanske inte låter så skoj, men alla som känner alma kan tänka sig hur detta lät....kanske iaf ).

Jag ser ännu en gång ut som en prickigkorv i ansiktet. Denna gång har jag lyckats alldeles själv, vet inte vad jag gjort men prickig är jag. bläk.. inte skojigt alls . 
MEN annars ska jag väl inte klaga tror jag. Har varit tröttis hela veckan, men ikväll när jag var nere hos Matilda på en kopp te + prat så försvann det, lustigt nog eftersom vi drack rött te (=lugnande). Annars har jag väl inget direkt intressant att berätta tror jag. Livet är lugnt och skönt, eller till viss del i alla fall. 

Det händer alltid något tråkigt som man går runt och tänker på. Det värsta är när det händer något med någon som står en nära. MEN vi håller tummarna för att allt ska bli bra igen. 
Varje sommar, 
alla minnen. 
Du är den som ska vara den pigga och glada, 
du ska inte vara den svaga. 
Du ska skratta och busa, 
inte försvinna. 
Tänker på dig,
på er. 

Men tiden går fort och man hinner inte riktigt med. 

med detta förvirrande inlägg tänkte jag säga godnatt.

over and out 
/ f. 

Här sitter jag och glor, igen. Attans bananer, jag som skulle sova tidigt! Men sånt är livet på en pinne, det är lätt att vara efterklok helt enkelt. 
MEN jag är säkert hemkommen ifrån romantikens stad - ROMA - (halva ROMAntik, har ni tänkt på det ..? ). Resan har varit tipptopp. Lustigt att komma hem till ett vitt Mönsterås när man spenderat 4 och en halv dag i ett soligt och grönskande Rom. Där ni, där växte det apelsiner och clementiner i träden och gräset var grönt. Solen sken och värmde i alla fall lite. Maten var fiiiinfiin, och jag har åter igen förälskat mig i Parma-skinka, huh så smaskigt! Mathilda och jag fick rosor på stan och vi lyckades shoppa en del med, mellan de olika besöken på diverse sevärda ställen. (Y) tippetitopp!
Jag överlevde flygresan, tänka sig, ännu en gång. 

Nu väntas sportlov i alla fulla fall (: 
Höjdpunkten blir besöket hos kusinerna i Vilshärad, fredag till söndag, ska bli hiiimla mys :) 

Nahe, om man skulle sova lite kanske ? Körlektion vid ett imorgon, sista taget nu innan det smäller, haha. nej usch det lät ju som om jag skulle krascha, det vill jag ju inte. Men, jag tror att ni fattar... eller ? 

Sov så gott,
over and out 
/ f. 

En fräsig bild på mig och grabbaaarna gruuus, där Calle och jag gör JapanPoserna. 

Sen en på mig och Mathilda när vi schteeker lite i solskenet ^^ haha 

och en på nästan hela gruppen utanför påvens boning, där mathilda och jag bär vår bigga påse med frukost, haha. 

hellau,
Denna dagen började inte bra, huvudvärk och magont, är det resfeber kanske ? Don't know, men sitter i alla fall i skolan just nu. Funderar på om det är bättre att åka hem och sova, så jag är pigg ikväll. Jag menar, vid fem går bussen mot nyköping och sen imorgon kvart i sju lyfter planet mot Rom (: så då måste man vara piggeeeliiin! 
Annars är allt finfint, jag är ännu en gång blondie. Haha, skulle göra LITE blonda slingor..som blev väldigt många.. vilket resulterade i att jag är jätte-blond, haha. Menmen, det går väl an, bara att vänja sig vid det helt enkelt. 
_____
Igår fyllde min sötkusin hela 19 år, och jag säger ännu en gång GRATTIS! och jag hoppas att du hade en mycket trevlig kväll utklädd till midsommarstång (;
också ett STORT GRATTIS  till Alma som tog körkort igår :D
_____
blääk, vad jag mår illa O_o inte skoj alls.. urk på burk .. 

Naeh, jag hör att Mårten och Jakob är duktiga och läser om scientologerna här bakom mig, så jag får nog joina min lilla grupp och vara duktig jag med. 
Men jag tänkte bara säga hejdå, ha det så bra och sakna mig inte allt för mycket ;) huha.
 Är hemma på måndag igeeen, om ni nu skulle undra. 

Lustigt inlägg I know, men sånt är livet på en pinne. 

ha det braaao!

over and out
/ f. 











(tänk vad vad lite som krävs för att göra en glad.. (-_^)  ) 



Hellaau

Just nu sitter jag i mitt stökiga rum som väntas på att bli städat..puh. Men jag ska vara duktig och städa heela huseet idag tänkte jag. Så tjejerna som kommer ikväll slipper oreda och damm, haha. Det blir nämligen girlsnight ikväll med kycklingsallad (kusinernas recept), och sen blir det att skratta åt bidragen i melodifestivalen. Det ska bli riktigt trevligt :) (Y)

Gårdagens kväll spenderade jag i kuggåskyrkan. Vi hade nämligen hyrt den för att ha " Ted Gärdestad" där, eller rättare sagt Erik Winqvist och Simon Forsman, samt en man som jag inte kan komma ihåg namnet på (?!)  som spelade slagverk. De framförde Teds låtar och berättade om hans liv. Tänk att det kan gå så långt att man tar sitt eget liv, att bli så sjuk att man inte vill leva längre. När de berättade om de svåra åren i Teds liv var det rätt svårt att inte bli berörd. Musiken var jättebra, Simon som sjöng och spelade piano + Erik på saxofon och flöjt samt en del sång. Det kanske låter lite halvdant men det ar riktigt bra, härligt med så mycket publik också! 
Ted som skrev musiken och Kenneth som skrev texterna, kunde inte blivit bättre.
Här är en del av Champagnegatan, som jag faktiskt inte hört innan, men fastnade för.
Jag kan aldrig glömma
De rådet hon gav
När sjön är för liten
Måla ett hav

Ta livet i din hand
Och gå så långt du kan
Champagnegatan fram
Låt livet bubbla på
Så länge du kan gå
Champagnegatan fram

Det finns gator som får livet stå still
Ingen bryr sig om du fryser
Andra gator vänder solsidan till
Och kan tindra
För å' lindra
Att vinden är hård

Neh, nu ska jag återgå till städandet
over and out
/f. 
Idag om en vecka är jag i ROOOOM nu med italienska -gänget, skojskojskojskoj. 

Eftersom att min dator inte tycker det är nödvändigt att jag kommenterar i andras bloggar (det tar 250000 år att ladda upp..) Så ska jag skriva det här istället. 
"Lille Utter, jag ber om ursäkt att jag var frånvarande på projektet idag och istället försjunken i cellen och mendels ärtor. Jag lovar att jag ska komma med nya friska tag från och med nu ;D "

Efter skolan blev det fika med tonna och sara på lilla bageriet, vilket var supermys och mycket trevligt. Så pass att vi satt kvar efter stängningsdags, vilket vi inte hade en aning om förrens vi var på väg ut och såg att de stängde vid fem (klockan var då cirkus tjugo i sex.. haha.) Men hade det velat att vi skulle gå hade de nog snällt bett om det. 
Jag hittade våran bil parkerad utanför och jublade lite smått, det visade sig att mamma och pappa var på banken så jag slapp cykla hem (Y) Mycket bra mycket bra, haha. Åkte runt Netto och fann bästa matilda i kassan, som också fick sitt körkort igår så jag måste nog skriva GRATTISGRATTISGRATTIS huldatulda ! :D  Det var en del glädjetjut och hysteri igår när jag fick åka med på första turen, hon körde galaaaant, haha. 

Annars ska jag sätta mig med körkortsteorin, känner mig rätt sugen på att ha det där kortet nu ska jag säga er. Har en kööörlektion tomooooorrow vid 08.00, förhoppningsvis blir det inte så många fler. 
Var ute och körde nyss, skulle köra till nabben MEN det var superfet dimma ute så jag såg knappt någonting, kände mig som en liten tant där jag satt kisandes. Så pappa fick faktiskt ta över i Ålem och gasa på hemåt, haha. Jag är en vekling ibland, men det är inte bra att köra när man inte ser, så det så. 


För övrigt tycker jag synd om mina armar, eller mest vänsterarmen, det känns som om någon slitit ut och sedan satt tillbaka den igen. ackackack. Jag vet inte vad jag hade gjort om jag inte hade haft min bästabästa mamma som får det att bli bättre. Det är då inte dumt med en sjukgymnast i familjen ska jag säga er. Haha, näe men eftersom jag knappt har kunnat räta ut armen på hela dagen, så fixade hon det på ett kick, smidigt smidigt. 

neeeh nu ska jag pluggaaah lite. 

over aand out
/ f. 


Hellaau loverzzz 

Just nu sitter jag helt ensam i klassrummet. Luktar jag illa? Är jag jobbig?, frågorna är många. Nej, men fallet är så att vi har historia C och resten av klassen jobbar med släktforskningen medan jag (och jakob som försvann spårlöst..) var den/de enda som har valt att jobba med arbetet idag. Jag kommer dessutom inte ihåg mitt lösenord till inloggningen i datorsalen, så jag ligger lite risigt till. Minnet är inte vad det en gång var, ackove. 
Jag kom precis tillbaka till skolan, var tvungen att cykla hem för att hämta en film, som var lite försenad.. Det var kyligt och motigt, men jag överlevde. Det som inte gjorde saken bättre var det att min lillebror körde om mig med sin moped när jag var halvvägs, och det visade sig att han skulle hem han med. MEn det upptäckte jag ju inte förrens jag väl kommit hem, flåsandes och kall.. Då kläcker min käraste lillebror ur sig " men varför bad du inte mig hämta den?"  JAA, VARFÖR?!?! Det är ju frågan, vilken jag också ställde mig själv, många gånger. Men jag insåg att jag redan hade cyklat hela vägen, och ja då är det lite sent att fråga sig det.. så jag gav upp. Men nu vet man ju det tills nästa gång, alltid något. Man ska lära av sina misstag helt enkelt. 

Skriver fortfarande om mordet på John F. Kennedy, och jag måste säga att det är väldigt intressant! Var det en konspiration, sammansvärjning av FBI och maffian eller bara en galen liten man? Det är frågan det. 

Nu lyssnar jag på min fina spellista på spotify och upptäckte att songbird med oasis inte gick att spela längre (!!!) åh, dagens i-lands-problem. 

jag ska avsluta med en bild på min framtida man:

Ryan Sheckler, bara för att han är grym på skateboard och übersnyggig. 
hojthojt. tillbaka till verkligheten!

nu ska jag fokusera ett tag på skrivandet..phu.. 

over and out 
/ f . 
(är det någon som möjligtvis har kortat av mina armmuskler i sömnen..?? )
Inlägget nedan blev lite längre än jag tänkt så jag ville inte trycka in en bild. Då hade det sett förskräckligt långt ut.. huh.
Men i alla fall, här har ni en bild ifrån OASIS konserten förra veckan. Sjukt att det imorgon är en vecka sedan jag stod där (nästan längst fram) och såg dem. ojoj. 
Här är i alla fall ifrån när Noel sjunger "don't look back in anger" vilket var, enligt mig, det bästa under hela kvällen. gåshud mina vänner gåshud och en liten tår i ögat. 

Ni kanske inte ser så bra vad det är, men i ljusskenet står i alla fall Noel, min mobilkamera är lika med nästintill värdelös. Men detta var en av de bästa bilderna i alla fulla fall. 

nu säger jag godnatt på riktigt. 
dröm sött. 
hejhejhejhej

Nu är klockan egentligen för mycket för att skriva här, men jag ska snart sova.. Promiiiiiise. 
Dagen har varit grrreat! Det har varit "idrottsdag"/"friluftsdag" kalla det vad ni vill., Utter och jag firar tre-års-jubileum i år på denna aktivitetsdag, samma tradition i tre år alltså. 
Dagen i alla fall, började med en lååång väntan på en försenad buss (jag frös nästan ihjäl.) sedan gick vi nästan fel i år igen (utter&jag, vilket var mitt fel, de andra gick rätt..), sedan kom vi fram till Nordic Club där vi trodde att vi skulle få dansa afro power, men icke sa nicke. De hade en jäkla dubbelbokning så vi fick ha styrketräning i grupp, med skivstänger (jippiii...) Nej, jag måste låta mer entusiastisk, det var inte så hemskt, det var faktiskt rätt skoj, det kan dock inte jämföras med dans, men iaf. Helt seriöst så höll jag på att tuppa av när vi körde med de där stängerna och tyngder liggandes på den där "plattan", jag trodde min sista stund var kommen, eller i alla fall mina armars. För OJ vad jag är svag, hahaha. Däremot kan jag skryta med att magövningarna gick riktigt fint, så det är alltid något. Eller i och för sig, det var mest de liggande delarna som tog emot, ståendes lyckades jag himla bra, förutom halvpassen där med underarmarna, det var hemskt. 
MEN vi fick tre gratisgångar, där man kan prova precis vad man vill (Y)! Det är ju inte dumt det inte. Bara det komiska att jag ska då alltid lyckas med något. När jag skulle hämta ut mitt sånt där "tre-gångs-kort" så skulle jag även ta ett schema. När jag sedan kom upp till de andra kollade jag igenom schemat och tyckte att det var himla märkligt att de bara hade tidiga pass, alltså under förmiddagarna. Sedan uppmärksammar Jonas, (läraren), att jag fått tag på 60+ schemat (!!) hahah, huaja, det bjöd i alla fall på en del skratt. 
Sedan blev det mat på 4kök (skrattade lite smått åt utters funderingar på varför det heter så)(josefinutter.blogg.se), sedan off toooo bowlingeeen. Det gick inget bra alls för mig, mer behöver jag inte säga. Utter slog strike på strike, Saris lyckades himla bra och även Jossan. Sen ska jag vara ärlig och säga att jag inte har koll på vad resten fick ,(amanda,anna,alma,sofie, erika) :) . 
Dagen var i alla fall MYCKET lyckad! Den avslutades sovandes på bussen hem. 

Annars har jag sovit typ hela kvällen, magen min är lustig. gör ont och är knepig. blir nog farbror doktorn om den inte blir bättre. uschochfy. misstänkte urinvägsinfektion idag, så mamma har tryckt i mig (eller ja jag har ju druckit helt utan protest) tranbärsjuice och sen citronte med pressad lime i, haha. Man gör ju vad man kan för att förhindra det.  Annars är det väl magkatarren eller stress som spökar skulle jag gissa på. förhopningsvis iaf.. bläk. 

nehenehe nu ska jag läsa om celldelning innan jag somnar. 
godernatter!

over and out 
/ f. 
med ömma muskler. tvivlar på att jag kommer komma ur sängen imorgon ... huuuh. 


Åh, jag vill ha sommar nu tack, 
här är lite guldklimpar ifrån sommaren 2008. 





Shit, det är lustigt, när man mår som bäst och allt känns frid och fröjd. DÅ  dyker något upp och slår till en hårt i skallen bara för att man ska få veta att man lever. ALLT man säger och ALLT man gör kommer ALLTID finnas kvar. 
Jag ångrar inte många saker jag gjort, och jag är faktiskt väldigt nöjd med mitt liv för tillfället. Jag trivs med hur jag har det, skolan går bra och jag längtar efter allt som kommer hända framöver. 
Men det är då alltid någon liten motgång. En liten sak som ligger och gnager. Och hur man än vrider och vänder sig så försvinner den inte. Hur man än gör, det spelar liksom ingen roll om hur många gånger du gnuggar eller skakar, det försvinner inte. 
Magen har börjat speca loss igen, de senaste dagarna har varit jäkligt jobbiga. Jag vet inte vad det är, kanske ska jag sluta dricka kaffe? eller är det något som ligger och gnager, som får magen att göra ont. 
Jag vet inte.
Jag vet faktiskt ärligt ingenting.
Hjärnan har frysit. Det står stilla. 
Jag vet inte ens vad det är jag vill få sagt med detta inlägg. Jag  blir bara så trött ibland. trött på allt som är just nu. man kan aldrig bara vara. det påverkar alltid någon. hur man än gör. 

Men sen när det känns hopplöst och man bara vill liksom gräva en grop och komma ut i något land långt borta. (helst en lägenhet i london...) så kan man tänka på allt som ligger framför en. Jag menar resorna, upplevelserna allt man ska göra. Sommaren kommer bli så BRA, maybe en bilsemester med familjen ut i Europa, det blir konserter och jobbande. 
Jag längtar, längtar längtar längtar. tills den dagen kommer då allt bara är lugnt. då man slipper allt jobbigt och dumt. 

tidsmaskinen? bara om den går framåt. 

huh. 
ursäkta röran. 

over and out 
/ f.