halli hallååå.

Jusr nu sitter jag hemma i tvsoffan all alone. Skulle som sagt suttit i mitt söta lilla bås uppe på Erihs Armatur just nu, men icke sa nicke. Vaknade imorse och mådde apa så det fick bli en dag med sömn och vila istället. Kroppen har börjat säga ifrån lite nu med "sena" kvällar och omänskligt tidiga mornar + lite laktosfriaprodukter på det = inte bra.
bläkbläk.

Sitter just nu och kollar på marathooon av The City på MTV, och det är prettttttyyyy braaaa.
Vet inte vad jag skaaa skrrrriiiivvvaaa meeer, kanske att Utter och Becca var med på Tv i Måndags :D de var på Liseberg och tittade på allsången med Lotta Engberg.





några piiiiiicccccs på mig och knaskusinen loaaaajs, från hennes lilla besök här förra veckan. Just nu ligger väl hon och schhhhteeeeeeker på kretaa, och jag hoppas hon solar lite åt mig med (;


nuu ska jag äta något en sova en stund.
ha det finneeemaaaang.

over&ouuuuuut
/ F .

Som alla vet är "the king of pop" död. Det kan ingen ha missat. Jag ska vara ärlig, har aldrig varit ett riktigt fan av Michael Jackson. Eller mer rätt sagt, jag har alltid tyckt att han har varit bra (jag menar killen kunde verkligen dansa!!), men inte lyssnat sådär mycket på honom. Men jag tittade i alla fall på minnescermonin som sändes på tv4, och jag ska säga er en sak, tårarna bara rullade ner. Speciellt på slutet när hans dotter Paris pratade och började gråta i micken, eller rättare sagt grät jag varje gång någon av hans nära höll tal. Alla som känner mig väl vet att jag inte är den som gråter bara sådär, haha. Men de senaste dagarna har minsta lilla rörande sak fått tårarna att trilla, vad har hänt ?


Det jag ville komma fram till med allt detta, vet jag kanske inte egentligen. . haha. Ville nog mest kommentera att låten som Michaels bror Jermia (tror jag det var..) sjöng, "Smile", satte sig på min hjärna. Texten är så klockren och låten är väldigt vacker. Det var även Michael Jacksons favoritlåt, för han var tydligen alltid väldigt glad och försökte alltid ha ett leende på läpparna även när alla andra gick emot honom.
Tummen upp för Michael (Y)



Smile though your heart is aching
Smile even though its breaking
When there are clouds in the sky, youll get by
If you smile through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
Youll see the sun come shining through for you

Light up your face with gladness
Hide every trace of sadness
Although a tear may be ever so near
Thats the time you must keep on trying
Smile, whats the use of crying?
Youll find that life is still worthwhile
If you just smile

Thats the time you must keep on trying
Smile, whats the use of crying?
Youll find that life is still worthwhile
If you just smile
(http://www.lyricsfreak.com/n/nat+king+cole/smile_20098087.html)

over and out
/ f.

Hellauw,

Sommaren och solen har icke svikit ännu vilket glädjer mig (Y)! Denna dagen har familjen Andersson spenderat i Marstrand där vi har kollat på mach racet = segelbåts-tävling. Det var riktigt spännande när svenska Mattias Rahm seglade mot den regerande världsmästaren Ian Williams, men tyvärr gick det inget vidare för mattias idag, men spännande var det som sagt !


Solen gassade och överallt gick det en massa "stekare" som min lillebror så snällt beskrev dem som. Jag har aldrig sett så många pikétröjor och seglarskor på ett och samma ställe innan tror jag, haha. Det var en upplevelse det med ska jag säga er. Vädret ljög för oss igår för det stod att det skulle vara lite halvdåligt väder, så jag var inte sådär noga med solkrämen men sen bara blev det asvarmt! Vilket resulterade i att armarna/axlarna brändes lite smått, haha fick med en snygg bränna efter mina solglasögon.. som vanligt med andra ord.

Imorgon ska vi vara här i Smögen och mysa i solen och strosa lite igen. Det ska nämligen bli kanonväder, sägs det i alla fall. Så det blir stek på klipporna och förhoppningsvis ett dopp i havet också. Jag måste säga att detta är en av de vackraste platser jag sett (inom sveriges gränser) klippor och dalar, hamnar med små bodar och mysiga små öar överallt.  I liiiiikeeee iiiiit !
(tagen ifrån bilen, haha, men ni ser iaf lite .. )

På fredag är det miin födelsedag, ett år kvar till 20 ..den ska firas med sol, bad, kaka, god mat och mys med familjen :)(Y)

Nehe ni, ha det tipptopp!
Over&out
/ f.