Nu är lägenheten fullpackad med underbart fina människor! Moltaz, jossan, André och Sofie har invarderat musikantvägen och det är så himla mys! Det blev tacos och massa prat, sen kom Hanna hem med sina två kompisar som också ska bo här över Valborg, så det är ett riktigt camp här hemma.
Imorgon väntar en sjukt bra dag!!! Nästan alla favoriter på ett och samma ställe, helt enkelt awesome! Det blir champagnefrukost hos Lavinia först sen parkhäng och fest all day long! Wakefest ska promotas också vilket ska bli kulkulkul!! Vi hade en heldag på 4H igår vilket var superfun! Vi körde fotboll, volleyboll och kite + klappade alla djuren haha. Jag är så pepp på allt just nu vilket känns så jäkla bra!!! Woopwoop!

Nu sovtime för imorgon blir en lååång dag!
Over and out
f

Kaoset som uppstår då ens byrå välter och kaffekoppen som står ovanpå åker ner i översta lådan.
Jag står och ser på när kaffet sipprar ner genom lådan till nästa låda och sen även till sista....SÅ BLÖTT. Kaffe överallt. Fin morgon. Sen det att jag var astressad och trodde att jag skulle bli sen till aktivitetsdagen gjorde inte saken bättre. Halvvägs ut genom dörren ringer Kristoffer och berättar att det är flyttat till 11. For in igen och torkade och tvättade, torkade och tvättade. Men det luktar fortfarande kaffe. Fläckigt värre. Menmen nu ska jag iaf iväg. Får ta kaoset ikväll.
over and out
f.
Idag har jag varit i Helsingborg och Helsingör med dessa tre fina tjejer. Det blev lunch på il brutale (MUMMA) sen tog vi färjan över sundet och hälsade på Helsingör lite. Det blev lite shopping och strosande runt inne i centrum tills det att vädret bestämde sig för att bli surt. Så när regnet kom så sprang vi till färjan och åkte tillbaka till Helsingborg igen. Det blev tacos och tvmys i Ramlösa och nu är vi tillbaka i Lundet igen. En extraperfekt dag indeed med andra ord tillsammans med tre kalasfina tjejer.
Imorgon väntar pre-wakefest och en aktivitetsdag med LES. Det kan bli spännande haha. Men skoj ska det bli i alla fall. Sen på söndag är det öl-off och SÅ KOMMER MINA FINA VÄNNER. Skojskojskoj. Lägenheten kommer bli full av folk och det ska bli så mysigt!!!!
Nu ska jag sova för klockan ringer tidigt!
over and out
f.
vill ni skratta så ska ni kolla in denna underbart härliga och rolia serie!!
New girl
over and out
f.
Jag saknar dig.
Jag kan inte sluta att känna besvikelsen varje gång vi säger att vi ska ses och så gör vi aldrig det.
Jag vet att båda har fullt upp och blablabla. Men en kaffe eller en promenad. Okej visst jaja nu bor jag 33mil bort men det har varit såhär i snart ett år nu och det är så himla tråkigt. För du saknas i mitt liv och jag hoppas på något sätt att jag också saknas i alla fall lite, pyttelite till och med, saknas i ditt. Du var en av dem som stod mig närmst. Du var en av dem som alltid sa sanningen. En av de få som alltid stod på sig och sa helt ärligt till hundra procent vad som du tyckte var rätt eller fel. Jag saknar det. Jag saknar dig. Jag vet att du inte läser detta, eller jag antar att du inte gör det i alla fall. Jag vet att du har mängder med saker som händer i ditt liv hela tiden, men det har jag med. Jag vet att i och med att det är jag som har flyttat är det jag som ska höra av mig när jag kommer hem och det gör jag. Varje gång jag har kommit hem till lillalilla Mönsterås så har jag skickat ett sms. Ibland får jag svar och ibland inte. Jag försöker verkligen att inte bry mig. Men jag vet att allt det som hände i höstas har påverkat hela vår situation och jag förstår. Jag förstår även det till hundra procent. Man väljer en sida. Även om man säger att man inte gör det, så gör man alltid det. Jag tycker bara det är så himla otroligt jättetråkigt, för jag saknar dig. Jag saknar de där ärliga samtalen och de långa promenaderna. Jag saknarjagsaknarjagsaknar.
Du vet ingenting om vad som händer i mitt liv och du vet inte heller vad som har hänt. Detta året har varit ett av de viktigaste och bästa åren i mitt liv, och du finns nästan inte med över huvudtaget. Jag har träffat så otroligt fina människor som jag hade önskat att du visste vilka de var. Det värker i magen när jag skriver detta bara för att det är första gången jag verkligen känner efter hur mycket det känns. Det värker i hela kroppen. För du var en bästa vän och idag tror jag inte vi är bästa vänner längre. Du var en av dem som visste allt, och nu vet du ingenting. Det är så mycket jag skulle vilja säga och fråga men det går inte riktigt. Jag vill veta hur du mår och om du trivs där du är. Jag hoppas du trivs och mår bra.
Du kommer alltid vara en av dem som jag håller närmst hjärtat. Bara för att du helt enkelt hör hemma där. Jag hoppas och önskar att sommaren kommer bli annorlunda. För jag saknar dig.
Jag saknar dina knäppa kommentarer och din fantastiskt blandade musiklista. Jag saknar att sitta uppe halva natten och bara prata strunt. Jag saknar att ta en promenad mitt i natten och inte säga ett ord till varandra, utan bara få vara. Jag saknar dig.
Live Love Laugh, så uttjatat men så sant.
Live the life you love to live and laugh as loud as you want to do.
Never forget the things that once made you smile and put away all the things that didn't.
Yepyep.
Nu lite mer bigbang sen sömn
over and out.
f.
Jag vill ha valborg nununununuuuu med alla roooliga människor och våra goda pizzabullar som vi bakat idag. Eller Stina och Johanna gjorde största ansträngningen, jag höll mig mest i bakgrunden. MEN så fina de blev.
Hela helgen kommer bli så bra så bra. Först Helsingborg på fredag, sen wakemojs på lördag och  sen blir det söndag med öl-off och SEN KOMMER ALLAAAAA!!! :D Sen är det valborg och sen efter det är det WAKEFEST. skoj skoj skoj. Längtar. Längtar. Längtar
+ att Psykologin är apigt jättekul. Tusen gånger roligare än fonetik.
image description
image description
saknar dem lite idag.
over and out
f.
OMTENTAN - CHECK - KLAR - GODKÄND! Vi är så bra så bra så bra!!
Sen vill jag ha VALBORG NUNUNUNUUUUUU längtar som en tosing!
Allt fint!
byebye
over and out
f.
Jag har gjort en ny låtlista på spotify för dammsugartillfällen och städdagar ---> dansa, dammsuga, STÄDA! <--
Det är låtar som passar sig perfekt kvällar som denna när man måste städa och behöver en liten pepp.
Mitt rum är nu längre inte en sanitär olägenhet som min mamma så fint beskrev det...Hon bor 33mil bort men känner mig väl lite för väl för att veta att städning inte toppar min lista av "det-här-vill-jag-göra-idag" saker. Ringde hem och skröt lite om min städning innan hehee. Bekräftelse - CHECK.
Jag har en ny bok liggandes bredvid mig och jag vill börja läsa nununu. Det var så länge sen jag kände så inför en bok. Men denna verkar vara en sådär åh-vad-mysigt-att-läsa-bok och det har jag sakkknat. Behöver lite verklighetsflykt. En liten hattaffär på hörnet av Marita Conlon-McKenna.
För övrigt så LÄNGTAR JAG TILL VALBORG!!! Eller i alla fall till helgen men mest till valborg. Då kommer mina finfinfina vänner ner hit och vi ska ha sååå kuuuul med alla mina fina vänner häääääärrrrr. woopwoop. Längtarlängtarlängtar.
Jaja annars har jag inte så mycket mer att berätta.
En kopp te och bokläsning?
Ja tack.
sååå
over and out
f.
www.weheartit.com
När man haft människor runt sig en hel dag så blir det alltid lite sådär extra tomt när man kommer hem. Det är då jag saknar att ha någon att krypa tätt intill och kolla film eller bara ligga nära. (buhu snyftsnyft for me, eller inte) men ja ni fattar vad jag menar. Även om det är awesome att kunna planera endast för sig själv och göra det man vill så saknar man ändå det där att ha något med någon. Att kunna känna den där pirrande och lyckliga känslan av att få vara någon nära. Det känns som att allt det som var är så otroligt långt borta och att det var hundra år sedan jag kände den där riktiga känslan av att vilja vara nära någon hela tiden. September. Oktober. cirkus. Det är längelängelänge. Men det har också tagit den tiden för att kanske komma hit där jag är nu, och känner att jag är redo för allt det där en gång till. Kanske blir det magplask igen, eller så kanskekanskekanske möjligtvis vem vet så har man lite tur? Jaja. Time will tell och än så länge finns det inte ens någon i bilden att vilja vara nära, men who knows.

Idag har det varit lundahäng all day. Vi började med Nova i några timmar för att leta presenter och utnyttja våra rabattkuponger i diverse affärer haha. Sen for vi mot kämnärsrätten och gjorde pizzaaaa, gottegotte och avslutade kvällen med första Shrekfilmen, kalasfint indeed!

Imorgon är det två timmar teckenspråk annars inget planerat mer än att köpa svindyra psykologiböcker (snyft!!). Städa mitt sjukt stökiga rum kanske...ehe. Nu vill jag att buss numero uno ska komma till Botulfplatsen så att jag kan åka hem och sova. 3min kvarrrrr.

Over and out
f

lite kort ifrån gårdagen. Stina, Johoney och jag var powepuffpinglorna och på sista kortet är det jag mellan karies&baktus (Linnea&Lavinia) Sötaste trollen ever! Mer foton kommer.
(Svar till Johoney: Du är helt klart lika cool som Nisse, ingen tvekan! ;) )

Är medveten om stavningsfelen och den urdåliga meningsbyggnaden i inlägget nedan men orkar inte ändra. Så det får ni ta tyvärr.

Nu är helvetesveckan över och tentan är gjord. Jag är nöjd och igår hade jag en kalasfin kväll tillsammans med log/aud-klasserna. Superhjältetema på sittningen, jättegod mat och asbra musik. Idag är första gången jag bara var hemma utan att ha måsten, och det var så skönt! Lisa och Stina kom förbi en sväng för att hämta sina saker, då blev det fika med glas&bär. Annars har jag mest laddat inför jobbet som var på konserthuset ikväll. Superkul med bra människor och inte så mycket folk. Nisse Landgren gjorde bra ifrån sig och alla var nöjda. Jag hälsade även på herr Landgren vilket jag gärna skryter lite om hehe.

Nu sitter jag på världens segaste pågatåg och är på väg hem. Sovasova och imorgon står lundahäng på schemat, det ska bli himla trrrevligt! :)
Om en vecka är det typ maj?! Vad hände med att detta året sprungit iväg? Jaja massa kul kvar att göra sen är det sommar!!!
Over and out
f

Migrän på ingång. Sovtime.

Dúné - det danska bandet vi sprang på för jättejättelänge sen i London.
Ibland lyssnar jag igenom deras låtar, och Mattias är en jäkel på sångtexter
Detta fastnade jag för idag:
Freedom is to embrace our fears
Not, escaping from all the suffering and tears
Everybody fights
And welcome the unknown
it can catch you when you're weeping
it can catch you when you're sleeping
at times when you're alone.

Okej no more ursäkter för att slippa pluggandet. Åter til fonetikens värld.
over and out
f.
Nu är det dags igen. En timmas paus för att besöka herr optiker och försöka reda ut ögonproblemen. Lite ändring på glasögon och förkylning in the öga som man icke kan göra något åt. Skönt ändå. Jag hade för övrigt helt perfekta ögon om man nu bortser från brytningsfel och annat iofs, men skönt att höra haha. Han var übertrevlig också, vilket är ett plus i kanten.
Imorgon är det tenta och även om det går åt skogen och man får göra om det så gör det ingenting. För fonetiken kommer hur eller hur vara över och vi får läsa psykologi istället. Men nu ska jag pluggggaaaaaaa. Håll thumbsen klockan nio imorgon.
over and out
f
There is no combination of words I could put on the back of a postcard
And no song that I could sing, but I can try because this is your heart and this is
Our dreams and they are made out of real things
Like a shoebox of photographs with sepia-toned loving
Love is the answer at least for most of the questions in my heart, like
Why are we here? And where do we go? And how come it's so hard?
It's not always easy and sometimes life can be deceiving
I'll tell you one thing, it's so much better when we're together

Yeh, we'll look at the stars when we're together
Well it's so much better when we're together

All of these moments just might find their way into my dreams tonight
But I know that they'll be gone when the morning light sings
Or brings new things for tomorrow night you see
They'll be gone too, to many things I have to do
But follow these dreams might find their way into my day to day scene
I'd be under the impression, I was somewhere in between
With only two, just me and you, not so many things we got to do
Or places we got to be, we'll sit beneath the mango tree now

I believe in memories because they look so,
But there is not enough time
And there is no, no song I could sing
And there is no combination of words I could say
But I will still tell you one thing
We're better together

Reklam för världens tråkigaste häfte.
Om nu någon skulle föreslå denna 100kr dyra bok som lättsmält läsning, så ljuger dem. Köp den inte. Om ni inte måste iofs. Funderar på att följa Lisas idé om att ha ett bokbål med detta fonetikhäfte på fredag...eller häftbål kanske det ska vara då. Sätta eld på skiten, fast sen kanske man får omtenta och då är det ju surt. Så efter 29maj jadååå kan den eldas upp. Hehe

Hej och hå.
Tvätten avklarad så nu har jag bara ett berg av detta som ska sorteras upp och läggas in på diverse ställen, huh. Men det kan bli kvällens syssla för att pausa pluggandet. Snart föreläsning och genomgång av gamla tentor.
Gårdagens sjuka fick diagnosen stress/överansträngning. Det lustiga är att jag inte egentligen känner mig direkt stressad. Detta kanske iofs beror på att jag har blivit en mästare på att försöka intala mig att allt är bra när det egentligen då inte alls är det. Nu menar jag alltså stressmässigt. När jag gick i trean på gymnasiet hade jag haft betygshets enda sedan ettan. Visste jag att jag kunde få MVG ja då skulle jag också ha det. Det slutade med att jag var ett vrak sista terminen och inte orkade med. Man kan väl säga att jag gick in i väggen. Det är nog inte förrän nu i höstas när jag började läsa igen som detta gick upp för mig och rädslan över att hamna där igen får mig att tränga undan tankarna på betyg och resultat. Jag kan bli så arg på folk som hetsar och strävar efter att vara bäst. Det handlar inte längre om att få bäst betyg eller kunna skryta om poäng. Utan det viktigaste är att man lär sig på ett sådant vis att du kan utföra ditt yrke på ett professionellt sätt i framtiden. Vi pluggar inte längre för att komma in på något universitet/utbildning utan det vi läser nu är det vi ska bli. Det är klart att man ska ha som mål att göra bra ifrån sig och alltid göra sitt bästa. Men det spelar ingen roll om du har full pott på en tenta eller precis godkänt, för det som räknas är hur du kan använda det du lärt dig i praktiken. Halva saken hänger på sociala färdigheter, hur du är som person och hur du hanterar olika moment. Jag tror inte jag blir en sämre logoped bara för att jag har fått en omtenta till exempel, det är inget som avgör.
Detta skriver jag för min egen skull. För jag vet att det kommer bli tufft och jag vet att det kommer vara hets, för det är det. Men jag väljer att blunda och slå dövörat till. För jag vill inte hamna där igen. I'll do it my way så att säga. Och mitt sätt är kanske inte rätt för dig(vem som helst som läser detta), utan du kanske har ett helt annat sätt att se på saker och det är helt okej, för att alla är vi olika.
Nu ska jag äta upp sen vandra mot logopedavdelniiingen på sjuuuukhuuuset, woopwoop. (lite coolt är det allt. Logoped, världens bästa yrke -framtiden är vår så att säga hehe.)
over and out
peace and love
f

Uppe med tuppen sen sju och tvättat. Springer mellan tvättrummet och lägenheten var fyrtionde minut. Ser ut som ett mongo i pyjamas också hehe. Vaktmästarna håller på för fullt utanför husen och de hade väldigt kul åt all min tvätt. Kul att man kan glädja någon! All tvätt hinns inte med, men nästan. Så skönt! Städat har jag gjort med, för mitt rum var kaos. Yepyep sånt är livet. Nu ska jag blunda lite innan sista lasset ska ur maskin och in i torktumlaren.

Btw så blir det nog fint väder idag. Det känns så ute iaf.

Over and out
F

Jag är alldeles varm i hjärtat! Denna tjejan (med familj) är världsbäst! Ett telefonsamtal lös upp hela denna dagen. Jag ville bara säga det att det finns få människor med ett så stort hjärta som hon har!!! Vad hade jag gjort utan dig? Varit lost i pannkakan helt klart.

Att bli sjuk tre dagar innan tentan känns inte helt optimalt. Dålig planering indeed!!
Apapapaaaaa
Sen upp och tvätta vid sju imorgon. Fml är bara förnamnet. Yep nu är jag i ett tycka synd om mig själv moment.
Jaja omtenta finns ju alltid som min fina
Mamma sa.
Nu ska jag sova lite till.
Over and out
F

Det är inte fina fisken och detta är något jag verkligen inte behöver just nu.
BAJS på onda ögon och dumt vad det nu är.
Jag blir så arg på kroppen när den inte samarbetar med mig.
Nu återgå till vila.
buhu
f.
Jaha då har vi testat på något nytt idag nämligen ögonmigrän haha. Tänka sig att man kunde få migrän i lillögat. Spännande indeed. Skyller på fonetiken. Den gör så mitt öga får migrän. Glasögon på och en kopp te, finafisken.
over and out.
f.
Då ett obligatoriskt wakefestmöte rörde om mina planer för dagen så sitter jag nu i köket med en fetingstor kaffekopp och ska försöka ta tag i fonetiken. På fredag är det över på fredag är det över så nu kör vi! woopwoop.
over and out
f.
Nu är han hemma. Puuuh. Korven hade sprungit jättejättelångt hemmifrån. Fegisen nummer ett hade tagit sig över både åkrar och E22an. Nu kan jag koncentrera mig igen, thumbs up!
DummabästaWilsonhunden är på vift någonstans och jag är jättenervös här nere i Skåneland då jag inte kan göra något åt situationen. Lustigt hur en liten krabat kan skapa så mycket oro och det är inte ens min doggy, fast jag är kind off hans gudmor haha om man nu kan vara det åt en hund... Buhuhuuhu jag vill också vara hemma och leta efter honom. Håller i alla fall alla tummar och tår jag har!!!!!!!!

Lagom skoj att sitta inne och skriva rapport + plugga fonetik en dag då det är strålande sol ute. Buhu. Hard life indeeeed. Men så kan det vara ibland, bara att bita ihop och se glad ut! Längtar till fredagggggg!
Over and out
F

Här får ni en bild på dagens lunch. Fishsticks med hemmagjord spenaaat. Mumma!

Hejsanhoppsan.
Livstecken från mig - check.
Det hade visst blivit lite upprört och livat då mina kära vänner hemma fått för sig att något hänt mig eftersom jag inte visat något sorts livstecken i form av blogginlägg eller facebook-update. Haha älskar er för att ni bryr er så mycket men jag undrar om detta är ett tecken på att jag i vanliga fall är alldeles för aktiv på nätet. Kanske borde tagga ner lite då folk börjar tro att jag råkat ut för en olycka då jag icke uppdaterar. Sötegöte.
Jag har spenderat dagen i Helsingborg, bästefine. Degat tillsammans med mimmski och oskar, "kollat på film" (ligan somnade efter tio minuter) och sen ikväll har Johanna och jag varit och jobbat på konserhuset. Vi hade hand om disken och det gick asbra. Jag är dock helt slut i huvudet nu. Gårdagen var awesome (som alltid) och den började med tjejsnack och vinpimpling, sen bar det av mot Emil (min telefon trodde att jag hade hamnat i Danmark...) och efter förfest där så åkte vi ner till Tivoli och dansade heela natteeen. SÅ KUL.
Nu ska jag sova.
over and out
f.
Hjärnmos och jag är helt snurrig i huvudet. Har lagt ner böckerna, eller i alla fall puttat bort dem ifrån mitt synfält. Sitter i sängen med datorn i knäet och tittar på den underbara svenska filmen "Farsan" som började precis på svt. Behöver lite skratt och lättsam humor nu när ögonen svider och huvudet är tjockt. Funderar på om jag ska hoppa in i duschen nu eller ta det imorgon...ehm..det återstår att se. Jagggggg ärrrr sååå tröttttt.
hehe.
over and out
f.

Just nu vill jag ha imorgon efter klockan typ 12. Då är jag troligtvis på väg till il brutale tillsammans med bästa Mimmski för att antingen fira eller tröstäta god italiensk mat. Sen ska vi köpa en box rosé, titta på fotboll (live) och efter det ska vi kort sagt dricka den där boxen. Vi ska kicka ass imorgon! Så välbehövligt med en sådan kväll (speciellt efter denna veckan) tillsammans med en bästa vän. Yaiyaiiii.

Nu har vi fonetik. Lisa sitter bredvid och löser sudoku, därför känns det ok att skriva ett inlägg så det så. En vecka kvar sen börjar psykologin YAAAI!!!!
Over and out
f

Missa inte wakefest i Lund den 5/5 vid SjönSjön!
Det kommer bli AWESOME!!!!

Det är lättare än man tror.
(och jag mår bra, promise).
Jag är bara lite trött på vissa saker och huvudet snurrar lite mer än vanligt. Act like you have control. Skaka av sig och låtsas som att man inte bryr sig. Eller så låtsas man som att man bryr sig? Rollspel? Wahaaaah. Behöver nog sommarlov.
mieep.
over and out
f.

Idag är en dag då jag tänker lite extra på bästa morfar och ja mamma, moster och morbror. Det är idag 13 år sedan världens finaste mormor dog. Helt sinnes vad tiden går. Hon var lätt en av de snällaste och omtänksammaste personerna som satt sin fot på denna jord. Trots att hon hade sin sjukdom så fanns hon alltid där när man behövde. Det var så mycket kärlek.


Annars så ska jag strax iväg på röstträning. Skoj med pluggpaus.
Yaiyaiyai.
Har världens sämsta låt på hjärnan, fortfarande. Äckligt. Haha pinsamt men sant.

Over and out
f

Nu måste jag få skriva av mig bara för att skriva. Jag mår bra och är glad och allt som man kan vara. Ni behöver alltså inte försöka läsa mellan raderna utan ibland behöver man bara få ur sig snurrande tankar. Här får jag älta och jag får skriva. För ni som läser har ett val att sluta läsa om ni inte vill så att säga. Men det är min plats att få ur mig allt. (det kommer alltså vara ett otroligt förvirrande inlägg med snurrande tankar).

Egentligen vet jag inte alls vad jag skriva mer än att jag blir så otroligt arg på mig själv, att man inte bara kan släppa allt. Det har gått ett helt jäkla halvår. Jag vill inte ha dig tillbaka på något sätt och du har det jättebra där du är nu. Det är nog känslan av missförstånd och frustration som ligger kvar och gror. Det kom lite som ett slag i ansiktet och jag förstod egentligen ingenting. Det jag är mest arg på mig själv är att jag har stängt till. Jag har stängt till den del igen som jag öppnade då. Jag som aldrig vågat öppna upp innan. Det är nog där skon klämmer mest. Jag är arg för att jag bryr mig. Inte om dig för fem öre utan mer hur allt har påverkat mig. Känslor är nog det jag har mest respekt för och även en rädsla. Jag är så jäkla rädd för att känna något på riktigt. Visst det går över, I know.
Varför är det lättare att gömma sig bakom något och inte riktigt våga visa vem man är till 100%. Det är få människor jag kan vara helt bekväm och avslappnad med. Däremot är jag otroligt duktig på att låtsas vara glad och bekväm vilket med säkerhet är en nackdel. Jag tjatar alltid på att jag är så trött på folk som inte är sig själva och så är jag likadan i vissa situationer. Men alla har vi en roll som vi spelar. Ibland orkar jag inte bry mig och jag orkar inte vara den där glada och pratiga tjejen. Man tappar sin roll. För det är ofrånkomligt, alla delar vi in människor i fack. Alla får en roll. Frågan är bara hur länge man orkar vara den som alla tror att man är?
Sen kan jag bli så förvånad åt andra hållet, alltså hur man kan träffa personer som man aldrig innan känt men ändå så känns det som att man alltid känt dem. Personer som man med en gång kan vara sådär 100%-ig tillsammans med.
Ödet?
Allt man gör leder till något. Alla val och alla beslut gör så att man hamnar på olika platser i livet och upplever olika saker. Det viktigaste av allt är nog att känna sig nöjd med sina beslut, och glad där man är. Uppskatta de man har runt om sig och försöka få allt att rulla på. Ibland möter man på motstånd och fine, vissa dagar är crap det kan ingen säga något om men sen är det otroligt viktigt att kunna vända på det. Jag ska nu verkligen vända på allt och göra det som hänt till min fördel istället för att det ska vara något som ligger där och gör ont. Det är mitt belsut och jag är nöjd. YAI good for me (typ). Får väl se hur det går men försöka ska man alltid göra!
over and out
f.
allt fint. trött tjej. finne på g on the kind, not ok. om två veckor är fonetiken över.
nu. ska. jag. sova.
over and out
f.
cooopyright by me efeia. frida.
jag vill ha sommar och citronfjärilar. inte regn och pisskallt.

Trött men glad. Hemma på musikantvägen i världens skönaste säng. Waaay past bedtime så dags att sleeeeepa. Tomt dock. Men imorgon är det återförening woop!

Over and out
f

Jag sprang ner till sömvägen innan för att säga hejdå till folket. De skulle ha filmkväll ikväll...men då Moltaz har återvänt ifrån USA och inte festat på väldigt länge så blev filmkvällen förfest istället och det langandes fram mintu, vin, öl och cider. Gänget var taggade till max! De är med säkerhet på väg till Kalmar för att köra all in och det sved lite i hjärtat när jag kramade dem hejdå och traskade upp till Hästskovägen igen. Tidig uppgång imorgon och sen bär det av mot bästa Lund på eftermiddagen. Så det känns ändå som rätt val att avböja en utekväll och köra på nykter hemmakväll med ma&pa istället. Just nu frukt och te, jag kan säga att jag har ätit mig igenom dr senaste dagarna haha.
Nu ska jag återvända till film.
Over and out
f

Jag dör. Han är så snyggsnyggsnyggsnygg.
Grym på snowboard också.
may god.
ögongodis indeed på Chris Sörman!

Jag är så mätt att jag typ ja faktiskt nästan döööör. Vi har haft brunch här hemma tillsammans med familjen Holm. Det var scones (made by me), amerikanska pannkakor, äggröra, bacon, frukt&grönsaker, kakor...osv. Så just nu ligger jag i soffan och jäser, kommer med säkerhet somna snart.
Imorgon far jag mot bästa skåneland igen och det ska bli så rooooligt att träffa alla igen! Nu är jag taggad inför slutspurten på terminen (mest på allt kul som händer och inte tentorna då kanske). Fonetiken kan ta sig någonstans och snart är det över för alltid.

Nu ska jag power nappppa lite
Over and out
f

Take chances. Tell the truth. Date someone totally wrong for you. Say no. Spend all your cash. Fall in love. Get to know someone random. Be random. Say I love you. Sing out loud. Laugh at a stupid joke. Cry. Get revenge. Apologize. Tell someone how much they mean to you. Tell the asshole what you feel. Let someone know what they're missing. Laugh til your stomach hurts. LIVE LIFE.

image description

Det är snöstorm ute. Kul. Ingen snö på julafton men jaha på påskafton då kan det komma. Hataaar snööööööööö.

Hejhallågodkväll!
Bakis utav bara fasen. Släktmiddag/påskmat med morfar,Ann-Mari och farmor. Inte det lättaste att hålla god min då det blev liiite många shottar Igårkväll. Men kul hade vi och dansade gjorde vi, träningsvärk in the vad (as always). Tur att inte Harrys har en stång för då hade jag väl inte kunnat röra mig idag..haha! Soffhäng med ma&pa ikväll, myspys.
Nu ska jag sovasova för imorgon är det ägggggfrukost och påskäggggg!
Over and out
F

De killarna kickar igång torsdagen som är den bästa dagen på hela veckan.
Först fika med Felle sen blir det firande av utter ikväll.
Kul kul kul kul
Mamma har köpt påskägg till påskakärringarna om de skulle komma och plinga på idag...men jag är rädd för att jag kommer äta upp allt innan haha. Får plocka vindruvor istället.
Neheee nu ska jag gå och ta mitt kokande ägggggggg. Tänker på familjen Jacobsson och Mimmski när jag kokar ägg av någon anledning haha. Äggmackan hör liksom lite till där på något vis, samma sak avokado. Det ligger två stycken i fruktskålen här hemma....de kommer nog inte ligga där så länge till haha.
Virrigt inlägg.
over and out
f.
Jag har haft ett konstant leende på läpparna de senaste två dagarna.
Kvällen har jag spenderat mestadels tillsammans med utter, rydie, moltaz (!!!) och andré. Vi var en sväng runt dea som hade förfest, så himla kul att träffa det folket! När de drog mot Kalmar så drog vi ut på äventyr med jossens bil. Haha. Det är allt så man får underhålla sig här i Mönsterås. Är det inte fest så åker vi bil....hah. Det började med volovjakt, reta upp de lokala raggarna lite, men det gick inget vidare då vi tappade bort dem. Vi körde istället och besökte riskastet som är en plats mitt ute i skogen (ingen täckning och inga hus). Historian är så att det var en bonde som åkte på skogsvägen en dag för många år sedan. Vid vägkanten stod två barn och tiggde efter mat. Bonden delade en brödbit och gav barnen varsin bit. Barnen blev så lyckliga för maten de fått att de skuttade av lycka. Bonden blev förbannad för man skulle då inte leka med maten. Så han klubbade ihjäl dem (logiskt nog....) vid vägkanten OCH varje dag ligger det nytt, friskt & grönt granris på platsen där barnen dog. Ingen vet hur riset kommer dit varje dag och ingen vet vem som lägger dit det. SVT har tydligen gjort en dokumentär om detta ställe, där de satt upp övervakningskameror i skogen runt om. Men ingen kan säga vem det är som lägger dit riset och man kunde inte heller se någon "riktig" person i bild. Däremot så kunde man se att riset förblev friskt och grönt, det är alltså äkta och inte i plast eller konstgjort..Ikväll var första gången jag såg riset på riktigt, har liksom aldrig riktigt fattat vart det var innan. André envisades med att öppna bildörren men då skrek både jag och Utter haha. Inget pillande på riset för man vet aldrig. Sen for vi vidare mot en jekla bunker. Även det mitt i skogen. Halvvägs på väg mot Ålem så kör man av E22an för att köra in på en smal liten skogsväg. Där ligger ett liiitet smalt hus. Går man in i det och ner under marken så ska det vara en massa gångar och en riktig bunker som användes förr av försvaret. Själv är man ju en mesapa så ner gick jag ej, jag nöjde mig med att lyssna på Moltaz berättelse om när han hade varit där huuuh.
Imorgon väntar utgång i Kalmaret och firande av Utter! Vi har inte varit hela gänget sedan i somras så det ska bli så otroligt rooooliiiigt att ha alla på samma ställe igen. Moltaz kunde inte kommit hem mer lägligt ifrån USA woooh.
Nu ska jag sleepa. Fina Felicia kommer på förmiddagsfika tomorrooooow, kulkulkul!
over and out
f.

Hejochhå här sitter jag med hätta på huvudet och håller på att bli tossig på kliandet som pågår, men ska man bli fin får man lida pin! Blont ska det bli och den hemska utväxten håller på att utplånas hehe. Nettan bara "Nämen oj så det ser ut, vilken utväxt!" då kändes det lite extra bra att få det ordnat kan jag säga er.

Nu ska jag läsa lite i damernas värld och se vad som hänt sen sist jag klippte mig haha!
Over and out
f

Jag tror inte lovet kan bli mycket bättre än såhär! Idag/ikväll fick vi reda på att bästabästa Moltaz är på väg hem ifrån USA!!!!!!!!!! :D det är så jag vill skutta runt i hela huset! Så himla roligt!! Han stannar bara någon månad för fix med visum men hela gänget kommer vara hemma och det kommer bli så kuuuul!! Jag önskar bara att en person kunde varit här med, sen hade allt varit sådär extraperfekt.

För er som inte vet så är moltaz världens bästa kille och han tillsammans med André tillhör de killar jag känt i hela mitt liv. Världens finaste killar! Därav glädjen över att få träffa dem båda nu på lovet!


Alltså lycka lycka lycka!!
Over and out
f

Finaste grabbsen och jag sommaren 2010.

19år. I år fyller lillfisen 19år och tar studenten. Tiden går så otroligt fort och det känns som det var igår jag körde leksakstraktorn med Simon sittandes i släpet, eller när vi lekte röda vita rosen med alla andra barnen på hästskovägen. Det har varit som att växa upp i en oas. Alla lekte tillsammans, storasyskon som småsyskon. Vi cyklade runt kvarteret som tokar och det allt var så kul. Jag är så tacksam för att vi hade den uppväxten och att vi fick vara ute och leka som barn ska göra. Springa, få blåmärken och skrapsår på benen av att ha cyklat omkull eller kört inlines lite för snabbt och inte hittat bromsen. Smyga ner till bäcken där vi inte fick vara men lekte ändå. Vara på ängen som på vintern var täckt av is och sommaren bestod av dy. Men det var vår värld, vi lekte överallt, skyddade ifrån allt ont på något sätt. Vi var runt 20 barn i olika åldrar som for runt. Föräldrarna ordnade kvartersfester på sommaren innan skolan skulle börja. Det var vi på hästskovägen mot övriga Mönsterås på något sätt. Man kunde gå in till vem som helst på kvarteret och be om hjälp eller bara prata.

Idag ser det annorlunda ut. Nya hus har tillkommit. Familjen Gustafsson bor inte längre ensamma nere på sömvägen (som förr sågs vara en del av hästskovägen). Ett helt nytt kvarter har byggts upp på åkern där vi brukade hoppa på höbalarna. Folk har flyttat och vi har vuxit upp. Men det finns några kvar, och det är alltid lika kul att hälsa och prata. De har sett oss växa upp och de är en så stor del av min/vår barndom.

Hästskovägen kommer alltid att vara hemma oavsett vart jag bor eller är.
Godnatt
Over and out
f

Kaffe är något jag tror att jag skulle ha ganska svårt att leva utan. Inte det att jag måste dricka det utan bara för att det är så himla gott. Det är även en social grej det där med kaffe, samt att man i alla fall inbillar sig att man blir piggare. Sen om det är äkta eller placebo är en annan femma. Jag sitter här med fonetikplugg över hela köksbordet. Röst, akustik och roliga omtentan i talproduktion. Ett häfte utläst och ska nu ta mig an nästa, blääää. Mamma har satt fram ett paket wafers med chokladsmak på bordet och jag undrar om det är meningen att jag får äta alla eller ett test och se om jag bara kan ta typ ett eller två kex...hmm. Nu ska jag kanske inte kränga hela paketet men ni vet hur det är, tar man ett är det svårt att sluta haha. Snart blir det Kalmar med mamma iaf sen kanske hem till tove och kika på när hon bakar.

Nu blir det fonetik igen.
Over and out
f

När låg jag senast i sängen en lördag klockan halv ett?! Kanske är bra iofs för knoppen och kroppen att jag är just där jag är. Halsen är ond fortfarande och hostan retar gallfeber på mig annars är livet himla fint! Har varit och myst hos farmor idag. Pappa och jag flyttade hennes bokhyllor för att tvn skulle få ny plats. Blev även plock med hennes en miljon småsaker och foton som skulle upp på hyllorna igen. Bästa finaste farmor.
Ikväll har jag varit inne i huset mitt över gatan och firat tovalova som fyller 21 på tisdag. Himla trevligt med massor av mat och gott! Träffade finaaaaa människor med som jag inte sett på länge! Men de flesta gav sig iväg till Oskarshamn för att fortsätta galenskapa och jag gick över gatan för att dricka te med ma&pa. Ja och nu ligger jag här, sova strax. Är rätt trötter eftersom jag hostade halva natten igår heh.
Fick höra något ikväll om några personer som gjorde mig fruktansvärt arg och frustrerad! Men det tar vi imorgon. Jag säger bara en sak "karma strikes back" och jag hoppas dessa människor verkligen får tillbaka en stor fet smäll!!


Over and out
f