Ibland kan jag inte annat än skratta åt hur envis jag är. Idag bestämde jag mig för att försöka skippa det lugnande medlet vid koloskopin och bara andas lustgas. Som läkaren så fint sa "man lär sig av sina misstag" för jäklar i hela havet vad ont det gjorde i magen. Det slutade med dubbel dos lugnande och efter all jäkla äcklig lustgas blev jag knalldålig efteråt. Svimmig, kallsvettig, kräkig och yr i hela bollen. Tydligen kan man bli det av lustgas, tji fick jag. Så tips från coachen: Ta alltid, alltid lugnade vid koloskopi! Men nu fem timmar senare mår jag ganska bra och ska avnjuta första måltiden sen typ i tisdags eftermiddag! :)


Over and out
f


Två liter nu & två liter imorgon. Skål! 

Timmen närmar sig. Magen knyter sig. Jag vill inte dricka den där äckliga drickan. Samtidigt förstår jag att tio dagar med riktigt dålig mage inte är bra. Tarmen tar inte upp alla vitaminer & ämnen som den ska när det är såhär. Inget får vara kvar. Men det känns astrist, eller ska jag säga skittråkigt (heh) att redan nu, två timmar innan klunkandet har börjat, sitta på toa. What a life. 

Fy tusan. Dessutom gungar hjärnan efter 14timmar på tåg. Balanssinnet vet inte riktigt vad som är stilla. Det känns som att jag sitter på en gungande båt. 

Måste bara kräka ur mig.
Over and out
f
En ombokad tågbiljett och akutremiss till en ny koloskopi på torsdag, snyggt slut på semestern. Lite fasta, laxermedel och en kamera som ska upp i fel ände är väl något alla vill ha, eller? Nä fy tusan vad tråkigt det känns men that's life med en dålig mage. Själva undersökningen är inte så farlig, man får ju en dos med lugnande och blir lite snurrig = glömmer det värsta. Det megajobbiga är det där förbaskande fastandet och drickandet av fyra liter äcklig vätska som får hela kroppen att vända sig ut och in som känns pissigt. Så nu jäklar magen, upp till bevis! Jag som hade sett fram emot lugna dagar i Lundet.. 

Var bara tvungen att kräka ut lite av det som snurrar i hjärnan. 

Over and out
f


En vecka kvar av den två veckor långa semestern. På tisdag åker vi mot skåneland för att spendera slutet av veckan i världens bästa Lund. Kommer även behöva uppsöka min käre magläkare då magen har specat ut totalt den senaste veckan. 6 veckor utan kortison börjar märkas i form av trötthet som inte har något slut, ont i kroppen, yrsel och en helknäpp mage, härligt! Norrlandslivet gör mig i alla fall väldigt gott. Stresshormonet är nästan nere på noll igen efter fyra megafulla första veckor av sommaren + ett rätt slitigt sista år av universitetsstudier. Vi har förutom vila hunnit med en himla massa saker! Bland annat besök i Örnsköldsvik, Umeå, Mannaminne kulturpark, båttur längs med Ångermanälven, vandring upp till Häxberget, filmtittande och massor av goda måltider! Har åkt så otroligt mycket tåg den senaste veckan och på tisdag väntar 12 timmar av tågåk innan lite lugn. 

Nu är det läggdags! 
Over and out
f