Hellaaauuuuuw!

Efter otroligt många veckor av bloggtorka är jag back on track ;) Inte för att jag brukar blogga direkt mycket, men i alla fall. Tur är det iaf att jag har min fine vän utter som tar hand om uppdaterandet när inte jag orkar, haha.

Nu mullrar det här på  västkusteeeeeeeen.. uschusch.
Idag har vi varit i Grebbestad och där vi bland annat hälsade på mackan och hampus! Det var superskoj, hahah. SUPRIIIISE indeeed. De hade ingen aning om att vi semestrade här, men vi visste ju vart de bodde/jobbade så när vi var på väg upp mot strömstad passade vi på att säga hej. Hoooohojaja säger då det, deras miner slog allt, "nämen vaaaaaaaa? det .. ni kan ju inte .. eller.. oj" något i den stilen. skojskoj :)
Efter det blev det sol och bad i Grebbestad (RIMMADE, haha) sedan bar det av mot Strömstad för att äta, och nu sitter vi här i kungshamn igen.

Tror jag måste sluta skriva nu för åskan kommer närmre, ackack. Bilder får komma en annan dag :)
Men nu fick ni iaf en liten uppdatering ;)

(dessutom vet jag att jag anände fel form av likadant/likadanA här i inlägget nedan men jag orkade inte ändra det.. :p )

Ha det toppen
over and ooouuuuut
/ f.

Jaha vad säger ni om min snygga bränna ? båda benen ser ut ungefär likadant ^^
Nu ska vi åka åp tripp till fjällbacka och sedan strömstad, så det blir bilduppdatering ikväll tänkte jag :)

ha en toppen dag,
OCH glöm inte solskyddsfaktorn !

over & out
/ F.
Tittade igenom min kära mobil och hittade en hel del bilder på Frida.


Frida och Benis

Jossan, Benis och Frida (happyface)

De blev bra polare (Y)

En bild till.

Vad händer nu?

Ojojoj!

Sen blev det dans ;D

Slutt, som Håkan i Sunes sommar skulle säga. Men nu är ju inte jag Håkan i Snunes sommar så jag säger Adjö!
Hellaauw.

Jag tackar Josefin för det fina inlägget :D

Idag tar Emmy, min fina Emmy stuudenten, så jag ska dra mig mot sandgatan och fira henne om en stund :) ! Det öser ner utanför fönstret vilket är übertråkigt! Håller tummarna för fint väder på onsdaag  ... 

fööörlåt för att jag är världens segaste på att skriva, haha. Men jag har typ idétorka så ni får se en tjusig bild istället :D

over and oouuut !
/ f.
Börjar med en bild på mig själv. Just för att ni ska veta vem det är som skriver. Jag vet att det är en suddig bild men ni ser nog....just det, det är gästis här igen! 

Har inget speciellt att förtälja men Frida uppdaterar ju så sällan så jag känner en plikt att göra det. Plikttrogen som man ibland är. Idag var vi nog alla i skolan en snabbis. Ska kanske dit ikväll igen. Igår fixade vi walk on fame och sedan blev det en glass på nynäs. Härliga dagar nu innan studenten. 


Veckan är väldigt soft, men vi gillar att! Imorgon är det fest men det blir luuugnt för jag, smart som jag är, tog på mig att köra till Ragna då vi ska till henne på torsdag. Men det blir kul det med. 

coola vi är!!!!!!!!!!!!!!!!!


Jag är en sådan som tycker att det är extra fint med många utropstecken. Så här får ni några till

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!      !!!!!!!!

Det är ett hål för att göra det lite extra snyggt med några mellanslag mitt i allt. Fick även mina nya armband från accessora.se idag. Alltid lika kul med paket i brevlådan. Sen fick jag ett brev från Mona Sahlin, ja ni läste rätt, hon vill att just jag ska rösta på hennes parti i valet nu på söndag. Men jag vet inte riktigt hur det blir med den saken. Kanske om hon hade haft ögon, då hade min röst hamnat där. Eller näe, nu ljöööög jag. Man skola icke ljuga. Vet inte vad jag ska rösta på, än i alla fall. Tillbaka till posten, fick även en katalog som jag beställt om resor, volontär å en massa runt om i världen. Sen var det bara reklam. Så all post var till mig, hur ofta händer det liksom?????!?!?!?!??!?!?!? (tycker även det är fint då man blandar frågetecken och utropstecken) 

Näe, nu ska jag inte uppehålla er mer. Hörs och synes!