Alltså något som är ett lite knepigt men litet problem för mig varje gång jag åker tåg själv är toalettbesök haha. Alltså inte själva besöket men problematiken runt det. Ska man ta med alla väskor in på toan, idag är det svårt iom min jättebag men handväskan? Ska man ta med kassar och jackor? Hur stor är chansen att man blir bestulen på en pressbyrån-kasse med läkerol och tidning i? För tågtoan är ju liten som den
är utan att allt tjoffs är med. Åker man två kan den ena vakta allt men nu står man ensam...åhåhåhå svårt läge. Jaja i-landsproblem till max...haha får klura lite på det.

Over and out
f

Tåget rullar öster ut mot havet och bästa Mönsterås. Halv fem ska jag vara i Kalmaret, enligt tidtabellen i alla fall. Där möter tovalova upp mig snäll som hon är! Sen blir det bilfärd en halvtimma, eller om jag känner henne rätt så 20min haha och after det blir det matshopping med pappsen! Mamma kommer hem imorgon så ikväll ska jag mysa med lillebror och paaappaaa.

Ska bli skönt att komma hem och bara få vara lite. Men det är lite seperationsångest över att lämna Lund/Helsingborg måste jag erkänna.en efter påsk är det full rulle med wakefest, tentor, sittningar och massa annat! Love it! (eller inte tentorna..) nu ska jag blunda liiite.

Over and out
f

Däckade på mattan av utmattning efter packnig. Inte lätt.
Godnatt

Alltså en fråga bara. Varför är det skit på tv ikväll why why why? Det var så bra för någon timma sen, alla roliga serier. Men nu är det baaraaa dåliga programmmmmmm. Packningen går sämst då jag håller på att smått dö (nej jag vet att jag inte dör på riktigt men ni vet känslan bara....hehe). Bästa Tovalova kommer in och hämtar miiiiiig i Kalmaret imorgon när jag rullar in med tåget, så slapp pappa stressa hem från jobbbb, så snälltsnälltsnällt. Så slipper jag vänta 50min på jekla buss också, herreeejisses vad man blivit bortskämd med stadstrafik. Bussarna i Kalmar går ju var tionde minut men ska du ut på landet ja då får man vänta. Lilla fina MönsterrrrrRRrrååås. Det mås i Mönsterås hah. Feberyra?
Nu ska jag återgå till min väska.
over and out
f.
jag vill inte vara sjuuuk nuuu. har inte packat än. orkar ingentiiing och kroppen gör motstånd. ajajajajajaja.
tycker synd om mig själv för tillfället.
blääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää.

Ajajajajajajajajajajajajajaj hatar mitt huvud, hals och mina bihålor atm! Influensan har slagit till. Men imorgon åker jag hem till bästaälskade hästskovägen och familjen. Ska bara packa med....jai.

Over and out
f

Den där känslan av att sakna något och inte någon drabbade mig ikväll. Jag gillar att vara själv men ibland saknar man den där känslan av att kunna krypa intill någon och bara få vara. Vårkänslor maybe? Haha. Eller så har jag bara råkat befinna mig runt människor den senaste tiden som har det sådär bra med någon, sådär bra att man blir alldeles varm i hjärtat av att se det. Vilket får en att på något vänster önska att man också hade någon som kunde göra en sådär löjligt glad och få en att känna sig trygg. Ingen brådska sådär bara en känsla som sagt men visst hade det varit bra mysigt. Men med min vanliga tur så är det väl antingen en annan tjej med i bilden eller så rinner det ut i sanden. Rädslan över att hösten ska upprepa sig är fortfarande löjligt stor. Tror att det kan bidra till att jag stänger av och inte visar allt det som jag kanske vill egentligen. Jag vill ha det lätt och kul, inget drama eller jobbigheter. Enkelt är bäst och roligt ska det vara, annars kan det få vara. Blablabla I know, ska sluta nu.
over and out
f.

Att skratta tills magen krampar och dansa tills fötterna värker.
Att ge sig ut på galna upptåg och sjunga sånger som fastnar på hjärnan.
Att känna den där känslan av att ha någon som förstår dig till hundra procent.
Att kunna sitta tysta och känna att det är helt okej att inte säga ett ord.
Det är vänskap för mig.
Lång dag idag med. Först tre timmars föreläsning, after det blev det tre timmars lunch som bestod av häng med två favoriter sen fonetiklabb i två timmarrrr. Sista labben idag dock och SÅ skönt. Fattar ingenting så lär bli pluggggg under lovet. Heh.
Klockan är sju, det är ljust och 15 grader ute, LOVE IT. Som Johanna sa idag när vi traskade till affären efter skolan "man kan inte vara annat än glad i detta väder" och hon har så rätt så rätt. Eftersom jag klagade under hela labben om att jag var hungrig så har jag nu smäckt i mig grillad kyckling, mjukt tacobröd, avokado, tomat och en Ramlösa...så nu är jag mättttt. Tänkte ut och gå/springa men mina skor som jag haft hela dagen lång har gett mig två megablåsor på hälarna (snyft) så får nog gå barfota inne istället hehe.
IMORGON släpper vi biljetter till After-wake festen den 5e maj, kommer bli awesome!! Be there eller be dum i huvudet som en vis kille skrev en gång (om egentligen något helt annat men tyckte det passade nu). Wakefest är en av sakerna som lyser upp tråkigheten i all fonetik atm, så roligt och så mycket nytt folk. woopppppwoooop.

Dreaaams. Dreaaams. Dreaaaams. Måste se till att omvandla tanke till verklighet mehee.
Sen måste jag ta TBC sprutan också....bajs. Mycket måsten, både bra och dåliga. Borde plugga också, men tror att Mimmi känner mig allt för väl för hon hade helt rätt i att jag gör allt annat än det just nu. Haha. Så det kan bli.
Så bra så bra så bra. En flytt kanske? Vem vet. Så kul det vore.
Jaja nu ska jag göra något, typ som att slå en pling till min älskade farmor.
over and out
f.
(förvirrat inlägg, I know).
Bra dag indeed. Coolast doggen på stan i Lund och soligt värre.
over and out
f.
Det där med att steka grejer verkar inte direkt vara min grej. Det slutar oftast med att saker är lite svartare än vad de ska vara..heh. Idag blev jag akutsugen på fiskpinnar, säkert tre år sedan jag sist åt det. Körde in en bakpotatis i micron (SÅ JÄKLA SMIDIGT BTW) 9 minuter sen klart. Fisksticksen blev liiiiiiite svarta men med citron på kändes inte det brända haha. Efterrätt blev en avokado, smarrigt värre och liiite nyttigt.
Idag har vi genomlidit tre timmar fonetik och sen njutit av tre timmars lunch i solen för att sedan ha två timmar föreläsning om "tecken som stöd". Spännande förläsare indeed.
Nu sitter jag är och funderar på att ta mig en promenix, termometern står på 12 grader lyxigt varm klockan 19. Men jag har ett rum att städa, det ser ut som en tornado har dragit fram.
Det går för övrigt SJUUUUKT bra nu. Wakefest kommer bli grymt och jag är så gladgladgladglad över att kunna bidra. Mimmski kom på en supersmart idé idag med som jag hoppas på! Mahaa.
Papi blir kvar på sjuuuukhuset men håller tummarna för att han är bättre imorgon och får åka heeemmm. Mamma och Simon är hos honom nu och jag hade SÅ gärna velat ha ett par sju-mila-klivs-stövlar atm och varit där med dem. Men som sagt på fredag på fredag.
Nu ska jag ta tag i mitt liv
over and out
f.
Trött som en get idag på grund av lite dåligt med sömn inatt. Har drömt otroligt lustiga drömmar. Vaknade vid två inatt och trodde att det var morgon, helt bombsäker sen så bara var det icke det. Snart dags för tre timmar fonetik, jaaiii....
Hade velat vara hemma nu och följt med Simonpimon när han ska och hälsa på pappsen idag. De skulle spela kort och mysa, frågan är väl kanske hur man lyckas mysa på ett sjukhus men det ska nog gå haha. Känner jag min pappa rätt så kommer han att klättra på väggarna av utråkighet så lite sällskap sitter nog fint. På fredag på fredag då är jag hemma och ska krama om dem så hårthårthårthårt. Det är tillfällen som dessa då man inser hur rädd man är för att någon av de man har närmst ska försvinna. Nu, som tur är, behöver jag ju inte direkt oroa mig för det men bara tanken på det gör att jag får ont i magen. Bahablaha nu ska jag icke tjata mer utan ska försöka föna mitt hååårrrr.
over and out
f.
korven och jag sist jag var hemma. tänk att han är stor nu time flies.

Trött dag men lyckad helg!
Känner mig lite upp och nervänd men hoppas på att morgondagen löser det.

Thumbs up!
Over and out
f

'
Sådär mycket kärlek så att det nästan gör ont i magen.

Haft en kanonfin vecka (-sjukan) med kusinfisen på besök och sen en riktigt kalasfin helg i Helsingborg. Just nu ligger trötta ligan i soffan och sover, slagna hjältar. Star wars på tvn och våffeljärnet på värmning, awesome söndag hos "extrafamiljen" Jacobsson haha.

Världens bästa papps som jag tycker oändligt mycket om är dålig och det gör ont i hjärtat. Man känner sig hjälplös på något vänster när man vill kunna göra något fastän att man inte kan. Men just nu är han i bra händer och så håller vi thumbsen för att han blir piggelin snabbt och får komma hem.

Over and out
f

Här ligger jag i sängen och mår lite av vad man kan säga bajs. Har världens bästa kusin på besök och igårkväll satt vi och pratade i flera timmar, samt smaskade i oss megagod kycklingmojs som vi slängt ihop. När jag vaknade imorse vägde skallen 10ton och jag trodde först det berodde på att jag inatt hoppade in i väggen och slog i pannan, klumpigt nog. Men upptäckte sen att det var lite mer än så. Säkert något fånigt virus, men att det var tvunget att slå till just nu suger lite. Ackove. Lojsen är i alla fall och fikar med en halmstad-kompis nu,  så jag ska sova och bli piggeliiin så att jag kan vara lite mer social sen. Megamys att ha henne här i alla fall!
over and out
f.
Idag har varit en bra dag. Det blev en lite halvt spontantripp till Helsingborg (vart annars? hehe.) för att luncha med bästa Mimmski. Lunchen blev också till en kopp OTROLIGT gott kaffe på Koppi som sedan blev till en kopp kaffe på plantan i den så kallade "pidde-lyan". Efter allt kaffe så begav vi oss till bion för att se den nya "kvarteret skatan drar till Laholm" + mat på MAX. Filmen, som jag ärligt kan säga inte hade sådär jättehöga förväntningar på, var otroligt rolig. Kvinnan som satt bakom oss underhöll även med roligt skrattande, summan av kardemumman blir helt enkelt mycket skratt. Sen tror jag att mitt straff för all bitterhet de senaste dagarna kom idag på tågresan hem. Mitt emot mig satte sig en kille, som för övrigt såg helt normal ut. Men denna människa började nynna, vissla och klappa takten (UTAN NÅGON MUSIK I ÖRONEN) och höll på så hela vägen till Lund. Kul jul tänkte jag och höjde musiken, men visslande är svårt att stänga ute kan jag nu meddela er. Tog det lite som "Karma is a bitch".
IMORGON IMORGON IMORGON kommer min andra halva, kusinfisen Louiseeeee hit. Hon är här så länge som till på fredag och det ska bli så otroligt roligt! LYCKA indeed.

Jag har ett dilemma och det är boende till hösten. Vet inte riktigt hur det blir med lägenheten/rummet här i och med att Hanna ska plugga utomlands. Jag vet ju vad/vart jag helst av allt skulle vilja, men frågan är om det går..heeeeh. Dagens i-landsproblem. Morgondagens i-landsproblem blir tentaresultatet. maaay god.
NU sängen
over and out
f.
LOVEEEEEEEEEEE
Idag vaknade jag på fel sida, big time. Ni vet att man kan ha dagar då man bara känner att allt kommer sucka ass. Det var en sådan dag idag, jappjapp. Det blåste megamycket och småregnade lite när jag åt frukost också, vilket inte direkt piggade upp mitt humör. Hade glömt ladda mobiljäkeln och iom att min laddare är på fri fot så måste jag starta datorn varje gång den ska laddas. Ett otroligt tråkigt meck i alla fall. Så jag kunde inte lyssna på muisk på väg mot föreläsningen, vilket suckade ass. Kom till föreläsningen och en av dagens sen många höjdpunkter blev att face-rape'a mimmis kära pojkvän, SÅ kul. Sen suckade föreläsningen asmycket ass i och med att vi har en föreläsare som är helt opedagogisk. På lunchen insåg jag att jag hade haft i för mycket av min fina grönsaksbuljong i maten så det smakade mest salt, not så fun. SEN hade vi ännu mer äckelfonetik, labb också woho. Fattade nadapandada så det suckade ass det med. Efter allt det suckandet av ass, haha, så slog jag följe med två av mina OTROLIGT braiga vänner och insåg hur jäkla viktigt det är att kunna skratta. Jag nästan predikar om det ibland att man ska vara positiv och glad blablabla men när man har en dag som denna då är det svårt att leva efter de tankarna. Men så kommer den där klockrena kommentaren och slår dig med storm, sådär så att du skrattar på det sättet man mår bäst av och de flesta sucka ass tankarna försvinner. Sen blev det storhandling. Åkte hem och tryckte i mig, ocharmigt men sant, cirkus 1kg snabbmakaroner(fullkorn) och köttbullar innan det var dags att fara mot Helsingborg och ha utbildning med jobbet. Sprang in i skateboardligan och fixade kanskekanskekanske lite inför wakefest, big tumme upp på det hur eller hur! Sen spelade jag medvetslös, fick åka knasig stol och "räddade" Morgan. Himla fint. Rundvandring i hela konserhuset, överallt och ingenstans. Sen hem mot Lund och på tåget satt det två nissar bakom mig och Johanna som underhöll hela tågvagnen, helt awesome.
Nu ska jag sova och måste erkänna att dagen känns helt ok efter allt suckande haha.
over and out
f.

Idag är ingen vanlig dag, nej för vet ni vad det är bästa Uttskiii's födelsedag!!!! Woho grattis min finfina vän, saknar dig och hoppas att du har det helt awesome i Uppsala!

High on life! Livet är bra fint för tillfället ska jag säga er. Haft världens bästa, soligaste, härligaste vecka i Idre med fräckaste ligan. Äckelfonetiken kan fortfarande sucka ass, som Mimmi hade sagt, men förutom det är allt awesome. I morgon är det möte med wakeboardfestivalgänget, öl-off på tisdag och sen kommer världens bästa Louise till mig för några dagar! Sen till helgen kommer bästa rydie till Helsingborg och det vankas utgång. Sen är det en vecka till 10dagars lov/uppehåll då jag ska hem till måset och träffa alla fina vänner och mysa med familjen! Jag gillar läget starkt atm ska jag säga er, kick ass på livet alltså.


Nu ska jag fortsätta bilåkandet och se om Mimmski har målat något på "drawsomething"!
Over and out
f

Här i Idre är allt kanonfint. Vi har haft så otroligt fint väder hittills, dock apblåsigt de två första dagarna men idag var det vindstilla, så jag är nöjd. Benen är möra och huvudet trött. All denna friska luft och motion gör gott men man blir så otroligt slö. Vi har däckat runt tio varje kväll, vilket är otroligt skönt! Sova ut och motionera är nog vad jag behöver. Sen bara det att vi skrattar oss igenom dagarna gör ju bara allt bättre. Vi lever nog 100år längre bara tack vare allt skratt. Väska på vift, drivjakt och mycket mer har fått magmusklerna att krampa, bästa känslan ever.

Nu går ögonen i kors så ska sleepa. Imorgon väntar snowboardåkning och jag längtarrrr!
Over and out
f

Hejdååååå skåneland och hej en veckas skidsemester i Idre!! Detta kunde inte ha kommit lägligare då skolmotivationen är på noll atm så en vecka off med fina vänner och skid-/snowboardåkning känns awesome!!
I bilen har jag Linnea, Mimmski och Emil, en road trip känns kanonfint med dessa oroligt braiga människor. Nu sia jag nog sleepa lite, Linnea har redan däckat. Mimmski kör och Emil sitter fram och håller sällskap så vi kan sussa bäst vi vill här bak, otroligt fint!

Over and out
f

Ikväll är det jag och min andra hälft Linnea på "half party", thumbs up!

woopwoop
over and out
f.

Transkriptionstest, Helsingborg och Ramlösa, så har min eftermiddag sett ut. Ibland behöver man inte direkt göra mer än att sitta i en fåtölj och kolla på scrubs/family guy/jönssonligan eller spela drawsomething tillsammans med två kanonfina människor. Trots en tung dag så går det inte att hålla skrattet borta och känna lättnad över den enkelhet och braighet som finns i fina Ramlösa.
Jag kände på mig imorse att det var en jobbig dag och det är otäckt ibland hur sinnet funkar. Ett sms/telefonsamtal och jag insåg åter igen hur snabbt saker kan förändras. Nu har allt förhoppningsvis gått åt rätt håll men håller tummarna hårt för att allt ska bli bra. Det är stunder som idag, då man bara behöver få vara och inte tänka så mycket och då uppskattas de timmar av skratt och enkelhet mer än någonsin.

Ikväll hade jag velat ligga i min säng hemma på Hästskovägen. Jag hade velat kunna följa med imorgon och hälsa på. Men det är mycket man vill
som inte riktigt går. Det är också kvällar som idag man saknar att ha någon att bara få krypa ner bredvid i sängen och vara nära.(haha deprimerande värre indeed).

Nu rullar tåget in i Lund och jag ska hem och krypa ner i sängen.
Over and out
f

Så otroligt jäkla deprimerande med snö!!! Okej i Idre får det gärna vara snö men det ska vara vår i skåneland nu!! Nehe hur mycket snö som helst sååå tråkigt! Hade gärna stannat kvar i sängen idag kan jag säga.
Over and out
f

Längtar till tha bed, sitter iofs i den nu men längtar tills det momentet då jag lägger skallen på kudden huuh.
Jobbat in tha town called Helsingborg ikväller. Mentor, höhöh, åt fina Johoney och det gick så bra så bra. Hon fixade hela grejen galant, duktig tjeja indeed. Tror dock att min trötta hjärna rörde till det cirkus femhundraelva gånger men ändå helt okej. Därför ska jag nu vila min trötta skalle för imorgon är det transkriptionstest JAAAAAAY..not. Fast vi har röstträning med bästa logopeden imorgon på morgonen vilket ska bli awesome!
NU sleeepy time.
over and out
f.
Har ärvt Mimmskis finfina jobbklädsel också.
Här är iaf Johoney och jag tidigare ikväll, nicenicenice.
SNART ÅKER VI OCH JAG LÄNGTAR SÅ.
Verklighetsflykt indeed. Bra människor och BRA väder som det ser ut nu i alla fall, pepparpeppar.
LOVE LIFE
over and out
f.
Det är det där bandet som finns där under ytan som vi inte kan ta på, men som man känner.
Du är så bra Lojsan och klarar allt du vill och lite till!
Jag är så otroligt glad över att du finns i mitt liv på alla de sätt som du gör.
over and out
f.
Är så trötttröttrötttrött. MEN peppen inför kvällens wakeboardfestivalmöte är STOR. YAI.
Nu ska jag keka en macka sen blire till att fara iväg woopwoop.
over and out
f.
Fortfarande på bra humör trots hemfärd i en jekla kyla och motvind. Händerna försvann och näsan blev smått till is men jag älskar min finafinafina cykel så det är helt okej i alla fall. Har varit och ätit mig alldeles för mätt på tacotårta hos Stina ikväll med fint sällskap. Johanna hade bakat drömlika cupcakes som jag inte orkade smaka efter all maot, men finfina var de allt (har med mig en hem i väskan som ska ätas upp imorgon...heh). Vi kollade på en av världens cheesigaste och finaste filmer "the notebook", där har vi något jag kallar kärlekkärlekkärlek.

Har pratat med världens bästa kusinfis idag och jag längtar efter att få krama om henne sådär jättehårt när hon kommer hit och hälsar på. Blir alltid på sådär extra-bra humör när jag har henne nära eller får prata med henne, det lyser upp lite extra så att säga. Louise "raketen" Bremander hahaha skrattar fortfarande åt dina historier, made my day!!! Sen skypade jag med en annan favvis som också får mig på så otroligt bra humör! Det är skönt att få ventilera lite ibland med folk som man litar på till 110% och som man kan skratta åt saker tillsammans med.

Imorgon blir första mötet inför wakeboardfestivalen och jag är otroligt exalterad över denna nyfunna grej. Så otroligt roligt och det känns som att det är riktigt bra folk med i det. Kulkulkulkulkul indeed!
NU sleeeep.
over and out
f.
p.s jag har världens bästa family!!! d.s.

Nu kickar vi detta!! Och skiter det sig, ja då tar man smällen så kör man bara om! Hejaheja friskt humör. Welcome to the good life. Positivt is the shit, palla negativet säger jag bara.


114 med the majority says - nya bästa!
Over and out
f

Ibland undrar jag hur vissa människor tänker när de uttalar sig om olika saker. Ibland kanske det bara blir kortslutning och man säger helt fel sak på helt fel plats. Men ibland kommer de där smällarna som man inte riktigt är beredd på. De där orden som kommer från en annan persons mun och träffar en rakt i facet. Det tar kanske lite tid innan allt sjunker in, men sen när det väl har gjort det så etsar det sig fast och man blir arg. Varför kan vissa människor inte bara hålla sina tankar för sig själva. Jag borde inte ödsla energi på det men det är verkligen något som stör mig. Ni vet sådär så att man känner det i hela kroppen. Det är så jäkla störande.
Det hela kan kanske bero på att jag sov cirkus fyra timmar inatt. Var på Jensens i Malmö och åt med ma&pa + familjen Ivarsson igårkväll. Efter det blev det inflyttningsfest med Hanna och Svante bla. Träffade de flesta ur wakefestgruppen SÅ kul det ska bli!!!!!!!! Allsång, dans och svängit golv. Nyktert men kom inte i säng före halv fem imorse då Hanna och jag vandrade genom halva Lund för att komma hem. Hjälpte en stackars kille vars kedja hade hoppat också, good karma indeed.
Nollställd till tusen och det känns helt ok.
over out
f.

Solglasögon, check! Vårjacka, check! Fantastiskt bra humör, check! Solen skiner och det luktar vår, humöret är på topp och ska ut för att möta upp los parentos strax! Blir inte grannlandet idag utan vi håller oss i mysiga Lund och Malmö, kalasfint det med!

Have a loveeely day!
Over and out
F

Kvällens fail = kaffe klockan 21. Jag har officiellt blivit tant, tål inte koffein sent på kvällen woopwoop. Köpenhamn om några timmar haha.

Har ätit en supergod middag med los parentos på V.E.S.P.A i Lundet ikväll. Imorgon blir det Danmark och Köpenhamn för att sen möta familjen Ivarsson i Malmö för middag! Fonetikångesten är atm otroligt långt borta, så sköntskönt.

Buss hem till ÖT sen sooovaaa. Ögonen går i kors.
Over and out
f

VÅR SOL VÄRME MAMMA PAPPA HELG OCH ALLT ANNAT SOM ÄR SÅ OTROLIGT BRA.
Vi skakar på axlarna och skrattar åt det hela, det gäller att ta livet med en klackspark.
over and out
f.

Nu ska jag sluta spy galla på fonetiken. Idag är det VÅR ute och bästa ma&pa är på väg ner mot skåneland, LYCKA indeed. Happy days. Värme sol och fina vänner, love it.

Over and out
F

Tänk vad lite kan göra så mycket.
Over and out
f

I'm not that fragile.
Vet egentligen inte vad jag ska skriva.
Tentan suckar ass och så kommer det vara, går icke att ändra på tyvärr.
I helgen kommer världensbästabästa ma&pa hit, mysmysmys.
Saknar lillebror lite sådär så att magen känns tom, men snart är det påsk så det så.
Tentan suckar asss.
Vapendragaren är min räddare, true story.
Chicken i ugn är klurigt. potatismos är fint, gutt mos stämmer fint.
Ramlösa brunnspark är ett nytt favoritställe, så fintfint.
Kaffe är gott.
Jag är sämst på att höra av mig till folk, men tänker på er ofta och lite hela tiden.
Idre idre idre idre, längtar efter att komma bort.
Skåneland.
Sura gubbar på tåg.
Berusning. förvirring och ånger, men bara lite.
Helsingborg. Lund.
FARMOR.
Lite saknad av Götlaborg och en viktig person som bor där.
Tågluff in my heart.
Tentan suckar assss.
you give me goosebumps
Extrasängen <3.
over and out
f.