Nu är det måndag igen, jisses vad helgen flög iväg! Egentligen gäller det hela denna månaden, augusti har sprungit förbi och på onsdag är det september (!?!?!). time flies!
Lördagen blev hellyckad, trots att det inte var sista vallen utan det är visst nu till helgen. En liten miss som egentligen inte spelade så stor roll bara att priserna vart lite högre än väntat, men vi slog klackarna i taket och dansade i alla fulla fall. Före kalmar blev det knytis hos Annie med tjejorna vilket var superskoj! Skratt dans och mat + en hel del drinkar ledde oss halvt in i dimman. Åkte fullproppad bil ut i ålems djupa skogar och innan det hade vi våldgästade tove på jobbet. HÄRLIGT! Sedan delade vi upp oss och for mot kalmaaar, jag åkte med annie i forden och vi hade skönsång hela vägen in, utter körde lite hardcore och hade handen utanför fönstret (Y)


Kul kväll som avslutades med nattamat på donken, nöjda och glada for vi sedan hemmåt igen. Fanny och jag körde förhållande/killsnack hela vägen hem, himla fint!


Gårdagen spenderades lite halvliggandes på soffan, inte för att jag var bakis utan dötrött. Plommonpaj, avokado-knäckisar med vitlök och salt, sallad i mängder, potatis och biff, mer knäckebröd och sen en glass på det. Jag åt mig igenom gårdagen, helt sjukt att jag inte sprack. . + 1 liter té på det också ... haha



Nu sitter jag på kontoret och skriver avrapporteringar, kuligt värre(not). Men jag är go och glá i alla fall, bortsett från att jag är skittrött.  Veckan blir inte jättelång, är ledig fredag för då är det begravning. Chefen(thomas) tyckte inte jag behövde komma för att bara vara några timmar så jag jobbar lite hemifrån istället, vilket känns heelt okej.


Naej men ni får ha det urbra!
over and out
/ f.


"Lycka är ett sinnestillstånd som får människan lust att leva frivilligt."

Spotify går varmt här hemma och jag sitter fortfarande i pyjamasen, huhu. Skulle egentligen suttit uppkopplad mot OKG och jobbad av lite av den massiva hög arbetsordrar jag har dragit på mig.... men sen strular pappas internetuppkoppling och inloggningen hängde sig osv osv. Därför sitter jag nu här och har nadapantada att göra, föräldrarna drog sig mot Kalmar för att titta på kök och lillebror for hem till en kompis. Ensam och övergiven sitter jag då här vid köksbordet och just nu spelas Veronica Maggio. Inte så illa pinkat om jag ska vara ärlig men lite traukigt.

Ikväll blir det i alla fall någon sorts tjejfest hemma hos annie, med lekar (?) och maaaat för att sedan dra sig in mot Kalmar och dansa för sista gången på vallen denna sommar. Det ska bli hur kul som helst!

Igårkväll var ingen pepp på utgång och alla var trötta eller småsjuka, utom jag... haha. Mathilda räddade min kväll så jag åkte dit och så satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord hela kvällen samtidigt som vi pimplade kiviks hallonvin med sprite! Lagom ansträngande och lite salongsberusande, en fin avslutning av fredagen.

Ikväll blir det nog dock något hårdare......KUL!
Därför ska jag nu gå och duscha ur mitt skitiga hår och byta om till något fräschare än denna gamla pyjamas (Y) Måste blir lite fit for fight you know.

over and out
/ f.
Idag är det fredag vilket känns otroooooligt skönt! Jag gick runt och trodde det var torsdag i onsdags osv, vilket visar hur efterlängtad helgen är. Veckan har varit som en berg-och-dalbana, känslor som går upp och ner, tråkiga besked blandas med kompismiddag med skratt och snack.  

Idag kom annonserna in i Barometern/OT, alla var så himla fina. Dikterna satte pricken över i:et. Det känns fortfarande otroligt overkligt och mina tankar är hos familjen Gustafsson nästan hela tiden. Jag vet att ni kommer klara er igenom det som har hänt för ni är starka hela bunten! TG kommer alltid finnas där, han skulle aldrig lämna er ensamma.
______

Helgen innebär lite utgång/middag/fest? + jobbbbbbbbbbbbbbb. Jobba ifatt det jag hamnat efter med då HP haft problem med mina inloggningar. . blä.  Idag får jag dessutom sluta vid två, weeeho!

Vet egentligen inte vad jag ska skriva mer, men ni får ha en fin helg!
Over and out
/f.


Petat mr ondska i näsan är inte alla som gjort vill jag lova!

RIP Thomas Gustafson,
du och familjen finns i våra tankar <3

Livet är bra orättvist, dumma jäkla cancer.



Redan onsdag, känner ni som jag att denna veckan flyger fram? Otroligt härligt för snart är det helg igen och det känns himla fint! Nu är det dock jobbjobbjobb, kan säga det att gå från att mest sitta till att ha så mycket runt omkring sig att man knappt vet vart man ska ta vägen känns i kroppen.  Det var en jättelugn helg vilket nog var tur för jag låg däckad i huvudvärk halva lördagen och hela söndagskvällen - all spänning från tors-fre som släppte. Kroppen var väl inte inställd på stress direkt, vilket resulterade i ett utpumpat huvud.

Nu är det i alla fall igång igen och det lär gå i 180 fram till den 12 november (Y)
Det väntar i alla fall en massa roligheter under hösten vilket gör att det känns som att den kommer flyga fram.

  • Augusti: Denna helg är det utgång och tjejkväll som gäller, nästa helg åker mamma och jag mot Lund för att hälsa på skånefamiljen Rasck/Ivarsson och på lördagkvällen samma helg är det kanske kräftskiva.
  • September: Första helgen blir det 100års kalas (vi är fem som fyllt tjugo), sen blir det två lugna helger innan Emmys och Hannas 40års fest i Stockholm vilket kommer bli galet!
  • Oktober: Londonresa någon gång i början av månaden
  • November: Stockholmsresa med familjen för att se We Will Rock You, sen blir det till att besöka matildus i Oslo en helg.
  • December: Idolfinalen i globen och en helg i Stockholm med girlsen, sen om jag får och kan skulle jag nog vilja göra en resa till här någonstans. Julafton med Bremanders och sen sist men inte minst NYÅR, det känns som att årets avslut kommer bli storslaget, vi måste bara komma på i vilket land vi ska fira det i .

Jisses, som jag sa kommer hösten flyga fram för saken är den att mellan allt detta är det en jekla massa jobb planerat. Life is gooooood!  Sen om det går skulle jag vilja spendera våren i London, känns himla lockande och efter det får vi se men den där europatrippen måste bli av med.

Huaja nehe nu ska jag bita i det sura äpplet och börja färdigställa grabbarnas Cv'n och sen ta tag i dagsrapporterna.

Ha det gott!
over and out
/ f.

Sitter vid köksbordet med en Sid sovandes på stolen brevid. Ska snart börja med att baka en kladdig liten kaka som jag ska bjuda på imorgon, eftersom att det är sista dagen. Skulle nog egentligen behövt jobba lite på mitt engelska CV, men som vanligt kom jag på en massa annat att göra istället just för det. Var till exempel ute och fotade lite innan och det blev hundra bilder av alla spindelnät som finns runt vårat hus. De tar snart över, lovar att tre av de som bor på fastukvisten är stora som sprängfyllda krusbär!

Längtar tills torsdag då verkligheten kommer att grabba tag i mig igen. Har inte direkt haft något ledigt i sommar eftersom att jag har jobbat all summer long, men det har varit otroligt lite sysselsättning. Är hundra på att jag kommer att få mängder att göra så fort jag sätter min fot innanför kontorslängans dörr.. Thomas som har skjutit av sig en halva av pekfingret lär inte direkt ha rört pärmarna sen i juni, haha.

Jag läntar också till fredag, för då räknar jag med en hejdundrandes utgång eftersom att fröken utter is in m-town agaaain! Då ska vi slå klackarna (conversen) i taket och dansa all night long, superfun!

Nehe nu kallar bakningen om jag ska få något gjort innan klockan slår läggdags. Klippte dessutom till håret idag hos Nettan, eller snarare rensade ur det ogräs som växt till sig uppe på mitt lilla huvud i sommar. Det blev en rejäl uppklippning och de slitna topparna är nu ett minne blott. Längden har jag kvar, men ny frissa är det allt (Y).

Nu vaknade katten, det kanske är ett tecken på att det är dags att resa på rumpestumpen och baka lite kladdkaka.

ha det finnemang!
over&out
/ f.


en festlig bild ifrån midsommar 2010

Vet inte vad jag ska skriva egentligen, mer än att skallen är rätt full just nu. Varför ska det hända så otroligt mycket tråkigheter på en och samma gång? Tankarna snurrar helt enkelt rätt mycket och det går för fort, jag hinner inte riktigt med. Har inte riktigt smällt allt, jag skyller på att jag har haft för mycket att göra...

Jag håller tummarna för att det ska ske något som hjälper, att man ska klura ut något.
Jag håller tummarna för att ni ska få må så bra ni kan.
Jag håller tummarna för att ni också hoppas och håller tummarna med mig!


You're a good soldier
Choosing your battles
Pick yourself up
And dust yourself off
And back in the saddle


nu väntar duschen och sen ska jag ut och leva.
men mina tankar är med er och alla runt omkring T, B och S
- hoppet är det sista som överger en människa.


over&out
/ f.


Det kändes helt fel att skriva augusti, det gav lite ångest över att hela sommaren har gått. Var ledig två veckor i början av Juni sen har det bara varit jobb jobb jobb. Inte för att jag direkt har överansträngt mig, finns inte allt för mycket att sysselsätta sig med vill jag lova. Men på torsdag nästa vecka börjar verkligheten igen för då är det dags för Erichs Armatur jobb på OKG (Y). Längtar som attan efter att få komma tillbaka och veta att jag har massor att pyssla med + träffa alla igen. Har trivts som fisken i vattnet med Siv, Ann-Britt och Rose-Marie här på bruket men känner nog ändå att Erichs drar lite mer.

Idag är det rix fm i kalmar, och om min skalle/kropp tillåter så ska jag ha en kul kväll med finaste tjejorna. Sofie, jag, Becca och kanskekanskekanske Anna(om hon nu är hemma?!) drar oss in strax efter mitt jobb och möter upp Sara som jobbat och slitit all day long hon med. Vi ska dreggla lite över idol-erik och alla andra snygga artister, sen blir det väl en sväng runt KM innan jag måste hem och sova (jobb imorgon.). Hade febeeer imorse när jag vaknade och kroppen vart inget pigg vill jag lova med körtlar stora som passionsfrukter ( inte riktigt sant men nästan..) men jag bet ihop och åkte til jobbet i alla fall. Därför tycker jag att den kan ge sig nu så att jag får ha skoj ikväll och imorgon är det valleeen med en massa skoj! Sofie åker dock tillbaka till London imorgon, men vi får förhoppningsvis hem UTTER snart + Amanda (hörde jag ryktas om iaf..) vilket känns skoj. Sen får det bli en resa till London för att hälsa på londonborna + kanskekanskekanske en jobbintervju under hösten.

En och en halv timma kvar till lunch vilket känns lagom skitsegt. Glömde mackorna till frukosten idag så fick trycka i mig en nektarin vilket ledde till att jag nu har kladdig fruktsaft på fingrarna. . . hard life helt enkelt.

Nahe nu ska jag gå och rensa lite post (Y)

ha det kalasfint!

over & out
/ f.


världens finaste Sid