Jisses jag ber sa hemskt mycket om ursakt over det otroligt daliga uppdateringen! Dessutom prickade jag in en dag da jag har engelskttangentbord, men ni ska nog forsta i alla fall.

Just nu sitter jag i en liten mysig hamnstad(forort) utanfor Brisbane, pa ett hostel med mycket markliga manniskor. Jag gillar hostel men detta var lite halvmysko dessutom ligger stackars Sara sjuker sa jag hamnade framfor datorn.  Har bott hemma hos mathilda och hennes aupairfamilj i nagra dagar vilket har varit tipptopp, jattekul att traffa henne igen! Men idag ar hon pa en stor festival men far se om jag hanger pa dem ut ikvall eller nagot.

De senaste veckorna har flugit forbi! Sara och jag tog oss fran Melbourne till Sydney via Albury och Canberra och hela den resan var kalas! Fran Sydney joinade vi (sara, jag och jenny) ett Surfcamp och surfade oss upp langs med ostkusten till Byron Bay, en av mina favoritstader! Sedan for vi mot Colangatta dar vi besokte WB-movieworld och akte sjukt roliga berg-och-dalbanor! Sen var vi pa bio och tog det lite lugnt, fanns inte allt for mycket att gora sa vi for mot Surfers Paradise, som var helt underbart! Dit ska vi med sakerhet tillbaka till innan vi far hem, eller hoppas jag i alla fall. I surfers angnade vi oss mest at strandhang, stotte pa Johan och Jakob fran campet vilket var kalaskul! :)
Nu efter Brisbane vantar Fraiser Island, segling runt whitsundays oarna och en vecka i den superfina lagenheten i Palm Cove utanfor Carins :) Sen efter det blir det nog till att soka jobb innan vi drar oss ner mot Sydney och Melbourne igen for hemfard.  Jag landar pa arlanda den 5 maj igen, och det kanns som att tiden bara kommer att flyga ivag! Nu har jag lite mer an 8 veckor kvar, vilket kanns helt lustigt, det betyder att jag har varit har i 6 veckor nasta vecka!!


Sara och jag pa stranden i Surfers Paradise


strandbild igen fran surfers !

Nu ska jag ga och se hur det ar med min sjukling till kompis, ha det finfint!
Saknar er dar hemma !

over and out
/ f.