Finding neverland. 
Man kan inte alltid leva i en fantasi, eller ?
Where your imagination will take you

Jag ska hålla ett muntligt framförande om vadsomhelst på Torsdag. Tänkte att jag ska berätta om filmen och tankarna bakom "finding neverland" och berättelsen om Peter pan. Haha, jag vet kanske inte det roligaste att berätta om. Men den filmen är så fruktansvärt underbar så det får helt enkelt bli den. Och jag menar alla har väl hört talas om filmen och sagan om Peter Pan? Då blir det inte så svårt heller. Det blir nog bra, hoppas jag iaf .

Nu ska jag ringa Tove och se om hon vill åka inlines ^^ Det har blivit vårat "vår/sommar löfte " att åka inlines. Igår gick det mindre bra. För jag fick kramp i min fot! Och inte liiite kramp heller tog typ femtioelva år innan den släppte xD ibland är det inte lätt att försöka motionera ;) Men hem kom vi iaf, tur det !

Meeen jag skriver mer senare, eller imorgon :) 
Ha det tjuuuuusigt :D haha. 
BYE

Hellaau :) 
Jag tänkte att det kan vara skoj att ha en blogg. Så att ni kan se vad det är jag gör om dagarna ^^ Om ni nu vill det, mitt liv är ju kanske inte det mest intressanta men det har sina goda stunder :D haha. 
Nu har jag dock historia och skriver om Kalla kriget, mindre skoj.. Men läraren är skoj så lektionerna blir inte så långtråkiga i alla fall :) Kan ni något om Nikita Chrusjtjov (ngt sånt iaf) får ni gärna höra av er xD 

Nu ska jag hjälpa jossan att hitta fakta, hon sitter här bredvid. Hon letar iofs ingen fakta just nu men vi borde nog göra det :P 
 Så ha det fint :)
byebye.