Kan ni inte riktigt känna hur sommaren börjar komma allt närmare ? Nu är det bara en hel vecka kvar i skolan, och det är LYCKA! Jag sa likadant förra året, men detta året är det dubbelt så sant, JAG FÖRTJÄNAR VERKLIGEN DETTA LOV ! :D För som jag har har slitit detta år, adjö hemska uppsatser, adjö matteprov, adjö adjö adjö! Fas iofs allt kommer ju tillbaka till hösten, men då är jag redo ! För nu är jag som sagt så jäkla trött på vad allt skolan har att göra med. bläkbläk. 
Sommaren 2008 innehåller mycket skoj, midsommar i borgholm, sommarjobb och tjäna pengar, fyller 18 och semeester meed familjen. uhuj. Sen också träffa min finfina kusin Louise, kanske kör hon hit själv  i sommar ;) 
Kollade nyss in hennes blogg (www.loyuise.blogg.se) där hon hade lagt upp lite foton på oss två genom åren. Haha, jag säger då det tänk hur man har sett ut ! Den luggen jag hade på konfirmationen 2005 är inget att leka med alltså, ser ju ut som jag vet inte vad xD Men de bilderna fick mig att tänka på hur jäkla snabbt tiden går egentligen.. det är något sjukt. Vi tar studenten om ett år, ETT ÅR! Och ett år är då ingenting, det går ju hur snabbt som helst. Det känns inte alls som om jag är redo för att ge mig ut i verkligheten på egna ben. ojoj. Lite läskigt är det faktiskt, men det ligger också en känsla av frihet bakom. För jag menar, då kan jag göra precis vad jag vill! Jag kan åka vart jag vill, prova på sånt jag alltid velat prova. Det är vad jag kallar frihet. Men att åka ensam, bo ensam, lämna familjen och de vänner man alltid haft omkring sig? njaae, det känns inte lika lockande. Men sen så måste man bygga upp ett eget liv, och de vänner man har närmast följer ju med in i det livet också, eller hur?  ojoj, tankarna flyger iväg.  Jag som egentligen borde plugga geografi och italienska :O ackove. 

Men så är det, nu fick ni läsa om vad som snurrar inne i mitt huvud. Känner mig lite sämst, för jag är så himla dålig på att uppdatera, men det blir så när skolan tar över. . Men som sagt EN VECKA KVAR :D ! Det kan jag leva med. 

till sist vill jag lägga till att det är bluesfestival i helgen vilket jag ser fram emot :) 

ha det finnemang, nu ska jag tillbaka till böckerna ^^

over and out 
/ f. 
alltså det låter fasiken bättre men stålmannen, hela grejen tappar lite sin innerbörd när man skriver stålkvinnan. Då låter det mer som en kvinna av stål och inte liksom stålmannen som kan flyga ^^ hm. aaja, men jag är ju ingen man jag är ju kvinna så det får väl bli så. HAHA. aja, hur som helst ska jag kanske komma till varför jag valde min rubrik ?
jo det var såhär va, att idag när tove, erico och jag cyklade hem ifrån skolan, vi har precis kommit över på cykelbanan där mitt emot det nya duabhuset. När jag får för mig att ta tag i Toves arm, vilket inte var så smart. För typ tio sekunder efter det så hakar mitt cykelstyre sig fast i hennes och min cykel får fnatt och bara liksom försvinner under mig.. detta leder till att jag störtdyker ner på marken, i stålmannen stuk med handen fram sådär lite snyggt ni vet. Sen som om inte det var nog så fick jag en sån jäkla fart när jag dök ner så min datorväska slungas liksom över mig vilket leder till att jag gör en mycket snygg kullerbytta när jag når marken. Det ska också nämnas att det var byggarbetare på andra sidan vägen + att vi mötte en cyklist xD Jag skrattade så jag höll på att få kramp i magen, dels för att jag tänkte på hur jäkla fult det måste sett ut att se mig störtdyka sen göra kullerbytta + pinsamheten i det hela ^^ Tove och Erico skrattade lika mycket dem vill jag lova ! 
Men lite ledsen är jag allt för jag skrapade upp hela jäkla tån på mina söta ballerina (iofs HM men iaf) sen värsta gräsfläcken på mina nya jeans (men det går bort med lite medel) + att jag fick ont i knäet. Men jag överlevde så jag ska inte klaga ;) haha. huaja. Tänkte bara ge er ngt kul att läsa. Ni som känner mig kan nog mycket väl se er denna bild framför er, så det bjuder jag på. 
Sen också en skoj grej att jag har gjort stålmannen posen en gång tidigare när jag har trillat. Men då var det inte av cyklen utan en häst som slängde av mig xD Då riktigt flög jag av med ena handen framför huvudet, precis som stålmannen. haha. Lite småskoj fakta bara. Så därför valde jag rubriken ^^ 

nehe ni nu ska jag sova :D
var bata tvungen att skriva lite ^^ 

ha det tjuusigt!
over and out 
/f. 
Nu är tydligen min blogg flyttad till den lite mer fräschare och bättre plattformen. Så får väl se om jag tycker det är någon större skillnad. 
Helgen har flugit förbi som vanligt ^^ Tove sa något väldigt smart idag, "åh, egentligen varför ger dem oss inte tre dagar ledigt istället för två" och jag kunde inte mer än hålla med. Man hinner då inte vila upp sig på två ynka dagar, men så är det ^^
Här kommer en kort resumé av min helg, eller den brukar bli rätt lång men skitsamma ^^
Fredag 
Efter skolan blev det snabbt hem för att äta och packa inför kvällen. För vi tjugo i fem skulle Sara och jag in till kalmar, först shopping och sen feesta :) Men även att inte kvällen riktigt blev som planerat hade vi jäkligt kul! Det blev till att pimpla lite vin uppe på statsmuren och sen träffade vi Emmy, Hanna och Sophie (eller vare sophia?) PH kallades hon iaf ^^ Vi sprang runt lite grann mest sprang vi på stationen för att gå på toa xD men huh, det var trevligt :) 
Vid tiotiden drog vi oss bort mot fula fisken där det var stagg-fest. Där blev det till att dansa loss riktigt ordentligt ^^ Sen framåt halv två mötte vi andreas och robin och gick till café corner där de tryckte i sig en gyrostallrik + att man träffade på malin som hade tappat sina strumpbyxor xD haha, hon är inte lite go hon ! Sen kom snällasnällasnälla erico och hämtade oss, med sig hade han också tove :) På hemresan sjöng vi med till ericooos fina blandskiva ^^ Sen sov sara över här det blev nattmacka + bäddning av hennes madrass och sen lite prat men jag tror båda var lika trötta så vi somnade snabbt xD 
Lördag
Vaknade rätt tidigt. Gick upp och åt frukost, efter det degade vi i soffan och kollade på 27 dresses. Vi kärade ner oss ien av karaktärerna, Kevin Doyle :P haha. ojoj. MEn efter det åkte sara hem, och jag gick över till tove och lina ett tag :) Sen segade jag hela dagen ^^
Söndag
vaknade, åt, gjorde mig i ordning, drog med mamma till att kolla på jossan och malin som hade tävling med sina inlandshästar. Men sen som jag var missade jag typ allt :/ men jag var ju iaf där :D Det var iofs inte vilken tävling som helst, utan uttagning till lag SM :) Sen åkte vi hem och jag var duktig och hjälpte till att dammsuga ^^ Sen åt vi, grillat med klyftpotatis och aioli ^^ sen som efterrätt blev det chokladpuddig, passionsfrukt, banan, vanlijglass :Dhuh, vill lova att jag var mätt efter det.
Sen gick jag över till tove och pluggade lite geografi, sen åkte vi inlines och höll som vanligt på att slå ihjäl mig när vi susade ner för storgatan, sten + inlines = inget vidare bra kombination. 
Sen blev det film med mamma och simon, pappa var trött och gick och la sig ^^ :)  den var lite scarry så jag var tvungen att tänka på ngt annat så då hamnade jag här xP haha. 

Sådär, det var min helg. riktigt toppen :) måste jag säga att den var. 
nehe, jag lär väl vara smått halvdöd imorgon i skolan om jag inte sover snart :O 

http://www.youtube.com/watch?v=yvIMNn-H6uo&NR=1
hittade ett nytt superbra band idag ^^ :) 
bra musik är alltid trevligt !

nehe, godnatt och sov så gott ^^ 

over and ouuut
/f. 
Idag är det Fredag men inte gör det mig något gladare, för jag är fortfarande sjuk (!!!) Jag är så less på att nu, för det första är det sådär 20° ute, I SKUGGAN och sen är det så jäääkla tråkigt att bara sitta hemmaaa.. åh. 
Men nu måste jag blir frisk för imorgon fyller bästa lillebror år och sen på söndag är det då som sagt konfirmation för hans del, så då ska man sitta i kyrkan i sådär två timmar eller något. Men sen blir det kalas och tårta ^^ :D

Som jag har sagt innan så finns det verkligen ingenting att titta på såhär dags, så jäkla tråkigt. Fast tur att TCM finns där går det massa med gamla musikaler och komedier. Igår såg jag en film med självaste Elvis i och nu går någon komedi från 1957 ^^ inte för att jag har fattat den än för de sitter i en liten jolle mitt ute på ett stormande hav, ser inte riktigt humorn i det... haha. men det är väl bara jag kanske ? 
Förutom tv:n så sitter jag och lyssnar på Neverstores nya album, och jag kan lova att jag är helt såld. (som ni kanske kan se på den fina bilden här nedanför ^^ )
funderade faktiskt på om man skulle åka till hultsfred iaf och se dem, typ köpa endagsbiljett.. hm aja vi får se hur det blir med det :) 

nu ska jag vila ett tag till sen blir det att skriva geografi ^^ 
ha det fiiiiiiint. 

over and out
/ f. 
vissa är lite bättre än alla andra .

ohja, visst är de lite bättre än alla andra . albumet "heroes wanted" går här om och om och om igen ^^ haha. 
Hellå
fortfarande hemma och är sjuk. Nu har det gått över i en dunder förkylning, haha. Lite stört faktiskt, jag har haft typ allt på fyra dagar, feber, ont i halsen, magsjuk och nu då förkyld xD aja. Ska inte diskutera min sjuka, lovar ;) Men lite typiskt just som jag har nämnt innan så sa jag ju att mitt immunförsvar har varit på topp det senaste halvåret och sen bara för jag råkade nämna det förra helgen så ligger jag sjuk nu. ackove.  Men det går åt rätt håll i alla fall. 
Just nu sitter jag i den grå soffan och satte precis igång dirty dancing 2. Love it.    Sen ska jag äta och göra lite geografi tänkte jag. 

nehe nu ska jag kolla på filmen :) 
ha det fiiint.

over and out 
/f. 
Hellaau på dig bloggen :)

Har egentligen inget intressant att skriva men kände som sagt ändå för att skriva lite. Kanske är det för att jag ligger hemma och är sjuk så jag behöver "prata" av mig lite. 
Har typ "allt i ett sjukan" eller ngt, huaja. Det blir nog ingen skola för resten av veckan, kanske fredag :) Måste faktiskt vara frisk till helgen för då fyller lillebror hela 15 år + att han konfirmerar sig och då kommer släkten, så då kan man inte vara sjuk. 
Missar np i matten imorgon men det går att göra sen, palla sitta i fyra timmar och skriva matteprov med feber typ :O nä, så det går inte. Får hålla tummarna för kompisarna istället :) 
___________________________

Varför är det så att det bara är totalt meningslösa tv-program vid den här tiden på dagen? 
Jag menar det är bara massa talkshows eller program där man ska ringa till, urk. 
Så det blir till att glo på musikvideos på mtv halva dagen ^^  haha. 

Nehe nu ska jag gå och försöka koka lite soppa ( : 
ha det fiint!

over and ouuut.
/ f. 

hej igen. 
nu är långhelgen förbi och jag blir depp av skolan. urk på den. Jag fattar inte vart min motivation har tagit vägen, den har liksom rymt. Så ser du den får du gärna höra av dig, för jag skulle behöva ha den tillbaka. Jag menar nationella i matte på torsdag och ett arbete i ekonomisk geografi till fredag. bläk. just nu vill jag bara skita i allt, men kan jag det? ne, inte det inte. Hur mycket jag ens försöker så kan jag inte, tönt på mig men det är så sant. nu kom jag på en sak till jag har affärskommunikationen kvar också. åh. apa. JAG BEHÖVER MOTIVATION! Jag kan låna och lämna tillbaka det sen lagom till sommarlovet...åh. 
Vill ni höra en sak till? Jag tror jag är sjuk, typ febrig och sårig i halsen.. där fick jag för att jag sa att mitt immunförsvar var bäst för jag har inte varit sjuk på väldigt länge. Men så idag så bara BANG! fasen tänkte jag då. Meh, sånt är livet jag överlever nog. haha. Har mina fisherman's friend med citrussmak som hjälper mig genom dagen. 

Jag har också gått och kärat ner mig i Neverstore och sen sugarplum fairy, igen.. haha. det kommer ty periodvis. tänkte att ni kanske ville veta, ville ni inte så vet ni det nu iaf ^^




sen känns en sak rätt hoplöst just nu. så jag vet inte, lägger det nog på is ett tag. det blir nog inget braao, tyvärr. 

nehe, nu ska jag kanske jobba lite? om jag orkaar, är frågan. äuuaark. 

förlåt, för att det blev ett specigt inlägg. men det får ni nog stå ut med tror jag. haha. 

over and out. 
/f.