helg in vilshärad för två veckor sedan - mösigt!

Hellaauw !

Idag är det söndag vilket betyder slut på helg och i mitt fall slut på ledigt. Imorgon börjar jobbet som sommarkvik. på Mönsterås bruk, woho! Ärligt så ser jag fram emot detta eftersom det innebär ny arbetsplats och nya uppgifter, kalasfint!
Helgen var awsome, levde om på nytt i fredags när det var studentfirande. Stressade hela dagen och dansade hela natten, otroligt bra! En eller två drinkar för mycket resulterade i en liiiiten fin baksmälla på lördagen vilket ledde till att det blev soffläge all day. Klockan nio tog jag tag i mitt liv och åkte till timmernabben för att inta soffläge hos Amanda istället. Det blev chips, melon, godis, ramlösa, vindruvor och en massamassa snack om allt mellan himmel och jord! Det var en määängd saker att ta igen och prata om så även lördagen blev sen vilket har resluterat i en liten seg söndag. Har dock varit lite effektiv då jag har satt in kort i ramar - de hamnade visserligen inte på väggen men jag har planerat att fixa det i veckan. Gjort säkerhetsmojset för bruket, fikat med morfar och annmarie, ringt och bjudit släkten på 20års kalas(de jag fick tag på... ;) + promenad med mamma runt oknö. Nu är det dock sängdags då klockan ringer vid sex imorgon, huh! På kvällen bli det planering inför midsommar som är nästa helg - VAD JAG LÄNGTAR !!!!!

Over and out
/ f.
Hejhejhallå,

Sitter förtillfället i en ganska nedgången tågvagn på väg mot Växjö där jag sedan ska byta till en av kronobergstrafikens bussar som ska ta mig till Halmstad. Hitade dock inget el-uttag i min vagn så får väl se hur länge datorn orkar med... haha! Jisses, nu hostade en man framför mig, det lät väldigt ansträngt, usch och fy - sjuka medresenärer får bli dagens i-landsproblem! Jag sitter också och funderar på hur det ska gå med min internetanslutning, lilla 3 har väl inte världens bästa täckning kanske och nu närmar vi oss de småländska skogarna.. nu hostade mannen igen, usch och fy.


På lördag är det konsert för fulla muggar, Paolo Nutini kommer till trädgårdeni Göteborg och då ska Lojsan och jag stå där och gunga i takt. Men innan det ska vi ta en tur på stan, träffa kusin Kristofer och fika + besöka Astrids grav, i vilken ordning detta sker är svårt att säga men det är saker som ska hinnas med i alla fula fall. Trevligt värre om jag får säga det själv.

Nehe om man ska ta och titta på något skojigt avsnitt av the big bang theory? Det klingar fint i mina öron i alla fall så det får nog bli det (Y)

Ha det fint!
over and out
/ f.

(nu är vi snart i nybro berättade tågchaffisen)