Hellau. 
Nu är helgen över, eller iofs inte riktigt än, men idag kan man ju inte göra något sådär direkt skoj. 
Tänkte berätta om hur helgen varit hitills iaf :) 
Fredag (kväll) :
Träffade emmy, challe och lotta och vi drog oss hem till crille. Dit också efter mycket om och men calle, robert, manne och jakob kom. Väldans trevlig förfest med allsång och pimpelipim (eller hur det nu stavas) xD Sen drog vi oss ner till hamnen där vi träffade en massa trevliga människor :) Kvällen gick väl lite som en berg och dalbana, upp och ner med andra ord. Men det verkar ju vara löst nu iaf. Åkte hem vid tolvtiden, sista intressanta som hände var att Tove, Lina och jag såg en kille springa naken på busstaken xD ja ni det gäller att vara på rätt plats vid rätt tidpunkt! 

Lördag:
Vaknade redan vid halv tio och orkade inte göra egen frukost sen, så jag gick upp och åt med resten av famlijen (inte ofta det händer sådär på lördgar). Sen tog jag det luugnt och mådde lite sådär halvt. Vid kvart i tolv cyklade Tove och jag in till köpingen där bluesen var i full gång ! Vi skulle se skolans bluesband spela vid tolv :) Calle, Robert, Danneman, Ulf, Simon, bröderna brissman, Mathilda, Amanda och Anna spelade som stjärnor ! Träffade också gänget från igår ! Trrrreeevligt. Sen drev Tove och jag runt lite på köpingen och tittade på alla människor (man får passa på när det kommer folk till lilla mönsterås) sen kom Lina. Fikade i kyrkparken med Mamma och Pappa + familjen Tonelid också :) Efter det dog vi nästan av värmeslag! Jag kan ju bara säga att jag har nog aldrig någonsin haft en sådan här bonnbränna, eller iofs förra skolavslutningen var ju mindre skoj xD Men iaf! 
Sen när jag väl kom hem fixade jag med mammas morsdag present, blev riktigt lyckad :) Efter det gick jag över gatan till Tove och grillade marsmellows, mums. Där var också, mattias, anton, lina, ragnar och chippe. Ännu senare drog vi oss ner mot hamnen där vi träffade en massa folk. 
Kvällen blev riktigt lyckad! Promenad med Lotta och Robert + förfölja snygga killen ;) Leta efter försvunna tove och prataprataprata, Irenes gatukök (en riktigt pärla) och mer promenad! Kvällen slutade med att Tove och jag slapp gå hem utan vi fick åka med mamma och pappa på parkethållarna ;) + prat och nattmacka ;) 

Idag:
Morsdag! min underbara lillebror väcker mig genom att storma in (utan att tänka på att jag ligger och sover djupt!) och börjar prata om att vi måste skynda oss på innan mamma vaknar så vi kan ge henne frukost på sängen. Han är ganska smart iblan faktiskt. Så det var ju bara att gå upp och koka tevatten + ta in rosorna och lite slarvigt slå in fotoramen. Men det uppskattades i alla fall mycket :) 
Sen efter det så solade jag i en timma och läste historia. tills mamma sa att jag skulle åka med till kyrkogården (mormors grav) vilket jag gjorde. Sen åkte vi och köpte glass. När vi kom hem hade pappa lagat mat och efter det åt vi glass med hemgjord (fridas speciall eller farmors kanske man ska säga) chokladsås och maränger :D MUMS! 
Sen nu ska jag egentligen plugga mer, men jag tänkte att jag har ju inte skrivit på hela helgen. 
Och så lyssnar jag på RENT ;D 

och imorgon är det måndag igen. blääe, men iofs så är det väldigt snart sommarlov så det gör inget ;) 
nu måste jag nog plugga...
ha det fiiiint !
over and out !
Nu ska jag ha prov i Excel :S 
ikväll är det feeeeeeest ! först hos emmy sen ut och träffa alla i hamnen :D skojskoj ! 
skriver mer sen :) !
over and out !
shaa. 
Idag hade vi uppspelet med dramagruppen xD Första scenen gick lite rätt åt skogen, men allt annat blev superbra :) Lite tråkigt att det är sista gången nästa vecka =/ men allt gott har sitt slut, eller ? 
Bluesgruppen hade uppspel, riktigt duktiga :) Callie, Robert, Danne, Ulf och bröderna Brissman ägde alla med sina talanger ;) 
Sen följde jag, robert och jakob med emmy hem, vi ville kolla på hennes kaninungar :) sjuktsöta, iofs lite råttliknande, men oerhört söta och lena :D Sen kokade vi soppa på maskrosor och grus + mishandlade emmys buskar, knasigt det kan bli. xD
After det åkte jag hem och fulade mig lite med min käre lillebror. Han har förresten klippt sig riktigt snyggt! För en gångs skull bryr han sig om sin frisyr. Och det mina damer och herrar är en ny sak när det kommer till simon andersson ^^ 
Har ju datorkunskaps -prov i excel tomorrow, så det pluggade jag lite på :) 
Ännu senare ringde jag Emmy och begav mig hem till Calle där emmy, robert, lotta,crille, jakob, jag och calle (såklart) samlades för att kolla på "sjätte sinnet" :O Asläskig med på samma gång riktigt BRA. Lotta och jag körde med kudde och handen för ansiktet, men det funkade det med xD
huaja gott folk det var min dag det :) 
Nu ska jag sova :) 
over and out !
Ännu en vecka närmare sommarlovet, härligt ! 
Långhelgen spenderade jag i vilshärad hos min ünderbara kusin Louise :) Det var så bra som det kunde vara! Shoppade, men jag kunde inte hitta ngt jag ville ha medan Louise hittade hur mycket som helst ^^ Så kan det vara ;) Sen blev det en långpromenad också ; ) härligt ! Och självklart movietime och massa skratt ! :) Har det som bäst när jag är med dig Louise :) 
Men tyvärr tog ju helgen slut och nu är man tillbaka i verkligeheten igen xD Har idrottsprov imorgon =/  Mindre skoj. Typ, Ergonomi och Livräddning :P aja, inte det värsta iaf !

Till helgen så är det bluesfestival här i lilla Mönsterås, typ det största som händer här xD Men det är ganska trevligt, träffar massa kompisar och så :) vet bara inte riktigt vart jag ska vara och med vem ^^ Men sånt löser sig alltid ; ) 

Idag är det 25°c ute ^^ HÄRLIGT ! :) Det är så det ska vara! Ska nog sätta mig ute och plugga tror jag :)
Fick ju Pm:t utskrivet i skolan jue :) Fast jag tror jag tog sönder skrivaren (Fast det var jossan som sa att jag skulle trycka) xD Men det fixar Helena ^^ haha.

näe, nu måste jag plugga lite :) 
Over and out !
/ Frida !


Trött och trött och trött och åter trött, exakt så känner jag mig just nu ! =/ urk på burk..
Hade np i engelska idag, hör/läs-förståelse. Gick nog rätt bra iaf, med tanke på att det var liiite svårt att hänga med i hördelen. Men det ska nog bli brao. Gjorde muntliga np i engelska igår. Tilsammans med Laris, det gick nog asbra :) För vi snackade på, och han snackar asbra engelska så det var lätt att komma igång och snacka :) 

Imorgon är det sovmorgon till tio, inget att klaga på, sen bara två lektioner + litet "klassråd", kan jag leva med, senare DANS på kvällen :D Gaanska soft dag helt enkelt :) 

Och den 17 maj ska jag till min ünderbara kusin Louise :) Som jag saknar sönder mig efter =/ <3 Du är allt och mycket mer honey :)  Så det ska bli riktigt skoj ! Jobbigt med bussen bara, men det är liksom värt att sitta på buss i nästan tre timmar för att få träffa henne så :D Kanske blir det gbg med ? :) skoj skoj . 

I helgen får vi se vad som händer, kanske bio ? :) annars tar jag det nog bara lugnt, om inte jossan får som hon vill då ska jag upp tidigt på söndagen och kolla på när Josefine R tävlar xD ackack, men vad gör man inte för sina vänner ? :) Det blir nog bra hur eller hur ! ^^

näe, hörrni det får räcka :) 
ha det tipptopp !
Peeeeeaace oouuut !