några filurer som saknas för tillfället.
sju-mila-klivs-stövlar
ja, tack.
min fina fotovägg hemma på musikantvägen. 
Ja efter förra inlägget känns det ganska dumt att komma med detta i och med att det inte alls egentligen är av någon större vikt. MEN JAG VET INTE VAD JAG SKA ÖNSKA MIG I FÖDELSEDAGSPRESENT.
Eller ja i och för sig om jag får önska bara sådär så hade jag velat:
* Att Kramfors låg närmre Mönsterås...typ gångavstånd hade varit fint.
* Jag hade velat kunnat åka överallt och träffa alla som jag saknar sönder mig efter.
* Jag hade velat veta att jag klarar alla tentor framöver, att de här tre åren kommer gå kalas och att vi inte kommer ha några bekymmer.
* Motivation till träning
* Ta bort alla orättvisor och mobbare
* Att det blir en riktig sommar med värme och inget mer regn.
* Göra så att alla jag bryr mig om är friska och inte försvinner.
* Spolat fram tiden till den 25 juli.
* Göra så man hittar botemedel till allt som gör ont och orsakar tråkigheter.

Japp typ det. Men det blir kanske inte så lätt för mamma och pappa att fixa fram. Hatar att önska mig saker "bara för att", det känns på något vis så himla onödigt. Det finns så att säga så mycket annat viktigt att tänka på.

over and out
f.
Regnet öser bokstavligen ner. Mamma och jag skulle ha varit ute och gått men icke..Matchar dock sinnesstämningen at the moment. Verkligheten greppade tag om mig precis. Telefonen ringde och på andra sidan luren var en röst jag bävat lite för att höra. Jag blev ställd och visste inte riktigt hur man ska agera. Sorg. Tårar och gråt. Ursäktande försöker jag komma på något bra och fint att säga men orden räcker inte riktigt fram. Som tur är så har jag en så finfin kusin som kan vända allt och huxflux pratar vi om matallergier och barnpassning istället för död och begravning. Om en vecka ska vi säga hejdå till Gerd och det känns i magen. Igår kom första annonserna i tidningen. Overklighetskänslan av att se hennes namn tillsammans med våra fast på helt fel sätt, i tidningen. Det ska inte vara så... Märkligt egentligen hur snabbt allt kan förändras. För två veckor sen satt du ute på vår altan och skrattade som alltid. Aldrig någonsin hade man kunnat förstå vad som höll på att hända. Fem dagar efter det så fanns du inte mer.
Jobbet är kul som alltid men det suger kraften ur min hjärna. En miljon jäkla papper att få i ordning. Om en vecka fyller jag år. En tisdag. Jag föddes en tisdag 1990 runt 15 på eftermiddagen. Så det är exakt på dagen så att säga.

Ett telefonsamtal lyste upp kvällen sådär jättemycket. Det var ifrån den där finafinafina killen. Som jag nu saknar något ännu mer än igår. Men snart så.

Har egentligen ingenting kul att säga. Är mosad i huvudet. Bäst att sova. Kan informera om att jag igår försökte klämma en gigantisk inombordare på kinden vilket resulterade i megasvullet nylle, halva. Muy underhållande. Idag gick det bättre men nu har kinden lite blå-lila-nyans, läckert indeed. Tacka vet jag alsosprit och plåster. Antecknar ni nu detta i era små anteckningsböcker? För den informationen hade ni ju inte kunnat leva utan så att säga....ehe.

jaja. Godnatt
over and out
f.
 
(några fina tjejor och jag på midsommar). 

Ligger i sängen och försöker sova. Stressigaste dagen på riktigt länge, vilket resulterar i hjärnmos. Första dagen på revisionen och kallabalik uppstod som vanligt. Jaja, imorgon är en ny dag. Kuligt värre att träffa alla idag iaf. 
Längtar just nu lite halvt jättemycket efter den 25e Juli då jag ska sätta mig på tåget upp till Norrland. Saknar den där finafina killen mest hela tiden. Men först ska jag hinna fylla år. Vilket projekt. Vad ska man önska sig? Sju-mila-klivs-stövlar kanske? Så jag lättare kan hälsa på alla de människor jag just nu saknar och som råkar vara utspridda över hela landet. Det hade varit en typiskt bra sak att få faktiskt. 
 
Nu ska jag sova på riktigt. Har läst min roliga bok "finns inte på kartan", lättläst och skrattvänlig. 
over and out
f. 
 
 
 
 
 
 
Vet inte riktigt vart jag ska börja. Hela helgen har gått alldeles för fort och innehåller alldeles för mycket roliga och knasiga saker. Kan ju dra en kort summering:
Handikappsanpassat rum (mjölkallergiker är nu klassade som invalidos haha), Rosévin som inte föll mig i smaken, Chipp&dipp, Absolut vodka, Skrattfnatt, dansapausa, Jossens spellistor, pratpratprat, dansdansdans, SALAMIPIZZA = Matförgiftat = Puke'arn på hög nivå = handikappsanpassad toalett kom väl till användning...haha. Mojito, Äggröra, ägg, frullebulle, fönsterklättring, sol, kaffe, finafinafinafina vänner, mer skratt, dans, skål och skrål, "kissapåkatten", poser, silikonbröst, försvunna kort som sedan hittats, minibaren, brandlarm, brännskador pga trippling under fylla, solbrillor 75:-, blommor i håret....JA jisses det är så mycket. Världens bästa helg med underbara människor. Blir lycklig och varm i hjärtat när jag tänker på det. Midsommar 2012 in our hearts så att säga.
Sometimes it's easy to feel like you're the only one in the world who's struggling, who's frustrated, or unsatisfied at barely getting by. But, that feeling is a lie and if you just hold on; just find the courage to face it all for another day, someone or something will find the way and make it all okay. Because we all need a little help sometimes, someone to help us hear the music in the world. To remind us that it won’t always be this way. That someone is out there, and that someone will find you
 
Truth is still absolute. Believe that. Even when that truth is hard and cold, and more painful than you've ever imagined. And even when truth is more cruel than any lie
 
John Steinbeck once wrote, 'Change comes like a little wind that ruffles the curtains at dawn, and it comes like a stealthy perfume of wildflowers hidden in the grass.
 
Who knows where life will take you, the road is long and in the end the journey is the destination.
 
Happiness comes in many forms.
In the company of good friends,
in the feeling you get when you make someone else’s dreams come true,
or in a promise of hope renewed.
It’s ok to let yourself be happy,
because you never know how great that happiness might be.
Sometimes pain becomes such a huge part of your life,
that you expect it to always be there,
because you can’t remember a time in your life when it wasn’t.
But then one day you feel something else.
Something that feels wrong only because it’s so unfamiliar,
and in that moment you realize you’re happy
 
Life is short, and opportunities are rare and we have to be vigilant in protecting them. And not only the opportunities to succeed but the opportunity to laugh, to see the enchantment in the world and to live. Because life doesn’t owe us anything, as a matter of fact, I think that we owe something to the world. And if we can just believe…
Håller tummar och tår för att värmen stannar och att vi får sol på midsommar. Imorgon drar vi till Ölandet för att fira hela helgen. Det kommer bli galna upptåg, as always, skratt och drinkar. Systemet besöktes igår och man känner sig alltid på något vis lite skyldig när man går till kassan med korgen full. Lustigt egentligen. För när man är i Lund vet alla att du är student och då blir det mer okej att handla alkohol av någon anledning. Nu är det visserligen midsommar. Men det bara känns annorlunda i Mönsterås. Som vid Simons student när jag var på bolaget två gånger på samma dag, och kassörskan kände igen mig OCH skrattade. Man är inte anonym och folk blir på något vis dömande. Rättare sagt man är rädd för att folk ska dömma. Fråga mig inte varför. Alla gör vi våra egna val och kan man stå för dem så är det helt rätt. Jag far illa av folk som dömmer eller har förutfattade meningar om saker och ting. När man är 22år ska livet vara en fest för när annars ska man uppelva det vi upplever nu?

Allt är fortfarande lite upp och ner. Migränen lurar och ögonen specar igen. Överansträngt huvud. Det jag lärt mig ännu en gång och inser hur viktigt det är, är att leva i nuet och ha kul. Man ska njuta och skratta. Säga till dem man tycker om att de betyder och göra det man vill göra. Var nöjd med livet och allt som du har omkring dig. Sen ska man inte glömma, aldrig glömma, men man måste gå vidare och försöka finnas till för de som behöver. Live, Love, Laugh .

Midsommar kommer bli bäst. Sen Norrlandstripp och besök. Mallorca innan skolan börjar kommer bli awesome. Längtar halvt ihjäl mig. Sommaren 2012 kommer vara fullspäckad och gå på ett kick vilket både gör mig lite stressad men ändå så otroligt lycklig över att ha så mycket kul att göra.

over and out
f.

Overklighetskänsla. Den där känslan som inte riktigt går att greppa eller ta i men som finns där. Den ligger som ett tjockt täcke, inget vidare skönt täcke utan mer hård och jobbigt. Det känns som att gårdagen aldrig hände. Rättare sagt, det känns som att de där två samtalen aldrig ägde rum. Önsketänkande. Tänk om. Man känner sig plötsligt fånig och dum som oroar sig för småsaker. Visserligen hör väl oroandet till själva livet. Däremot borde man inte slösa energi på onödiga saker utan verkligen försöka njuta av varje dag. Jag saknar den där fina killen som stod stilla medan jag snurrade igår. Så otroligt bra och fin på alla sätt och vis. Efter andra samtalet hände något. Allt blev lite mer grått och det snurrade som aldrig förr. Då stod han där. Han den där trygga och braiga personen. Jag ville inte släppa taget och gå på tåget. Det var så tryggt och fint att få stå med honom, långt bort ifrån allt annat.  Men jag gick på tåget. Minns inte riktigt resan. Lustigt egentligen men något brast. Det är så orättvist att vissa människor inte kan få leva. De där som borde få bli gamla och grå. De borde inte få lämna familj och vänner/kärlekar bakom sig. De borde få vara där hela tiden och må bra. Igår var på något sätt droppen. Det rann över. För många fina människor har försvunnit bort de senaste två åren. Så fruktansvärt tråkigt och overkligt. Jag tänker på de som var med och de som såg saker som inga människor ska få behöva se någonsin.

Johan satte ord på stämningen idag vid frukosten här på OKG, det är så mycket tankar. det är fullt uppe i huvudet och det bara snurrar. man vet varken ut eller in. hjärnan går på högvarv hela tiden och man kan inte riktigt bestämma sig för hur det känns. Det är så sant. Det är som att alla går i ett töcken. Det där tjocka täcket har bäddat in oss allihopa. Det ligger där som en tyngd. En tyngd som aldrig riktigt kommer gå bort. För det som har hänt har tyvärr hänt. Det finns inget vi kan göra mer än att tänka på de som finns kvar.

Så jag tänker på alla de otroligt fina människor som finns kvar i mitt liv. Vet inte hur många gånger jag sagt det men jag är så gladgladglad för alla jag har. De där bästa och oslagbara personerna. Man vet aldrig vad som händer, och det är sant. Därför tror inte jag att man kan säga sådant här för många gånger. Det finns ingen maxgräns på att säga till folk hur mycket de betyder. För ni betyder så otroligt mycket. Sådär mycket så det känns enda in i benmärgen. Kärlek.

Världens finaste helg hos finaste killen och fika med bästa vännen. Kunde inte blivit så mycket bättre. Så otroligt glad för att ha just de två en dag som denna.
Två samtal. Två för mycket. Två personer som orättvist nog inte finns längre. Två alldeles för unga människor. Tankar som snurrar och jag hatar att vara ensam på ett smockfullt tåg. Det är inte långt till att det brister, andas och bita ihop är bästa hjälpen. Helt sjukt.

image description
image description
image description
image description
image description
Fantastiskt braiga lillebror och en tipptopp dag! :)

Om cirkus tio minuter tänkte jag ta helg. Är helt slut i hjärnan efter tre intensiva dagar på OKG men det är så otroligt roligt att vara tillbaka. Man inser inte riktigt hur mycket man har saknat det förrän man varit borta ifrån det ett tag. Nästa vecka kommer alla killarna hit för då drar OII's revision igång. Superfun!!!!
När jag träffar folk här ute tror nästan alla att jag varit iväg på någon ny resa "Är det London du bor i nu?", "Vilket land har du besökt denna gången?".. Även om jag älskar att resa så älskar jag också att säga att jag läser till Logoped i Lund. Det känns så jekla bra att säga det, märkte idag nämligen hur jag satt och log när jag berättade om året som varit. Det är alltid skönt med ett avbrott och som sagt att få komma tillbaka till alla här, men jäklar i havet vad glad jag är för det året som gått. Jag älskar att vara hemma i sommar med alla finafina kompisar och jag älskar att jag har tre hela år kvar med mina fina nere i Lundet. Love life helt enkelt. Idag fyller en favvis år ingen mindre än finafina GLENNIE (Linnea) så grattisgrattis på henne. Truckförare och allt nu. HÄRLIGT.
Nehe nu ska jag traska bort till pappaaaa för det är dags för hemfärd och sen blir det raka vägen till LUND. Meheh så kul! Fotboll på storbildstv på stortorget direkt när jag kliver av, thumbs up!
over and out
f.

Jag och finafina Linnea som fyller hela 22 år idag.
hipphurraa!

Jag trodde att jag skulle vara däckad nu. Somnade istället som en klubbad säl på soffan, det tog nog två sekunder från det att jag la ner mobiltelefonen efter att ha skrivit ett sms tills det att jag snarkade. Sinnes. Jag som skulle gå och lägga mig. SÅ otroligt jobbigt att behöva resa sig från soffan, borsta tänderna, tvätta bort sminket och klä på sig pyjamas....dagens i-landsproblem helt klart. Nu ligger jag i alla fall i sängen och ska strax ge mig på sovandet igen.
Första dagen på OKG är avklarad och det var megamys att komma tillbaka! Så roligt att träffa alla igen. På fredag väntar en resa ner till skåneland och den där fina killen. Sen på söndag ska jag spendera tid med den där bästa tjejen från sundets pärla. Så otroligt fin helg det kommer bli, L Ä N G T A R.
Tänk efter det är det midsommar, sinnes vad tiden går. Vet att även den helgen kommer bli sådär extraperfekt bra med alla tjejor! SEN FYLLER LILLA JAG ÅR. Då är det Juli. Tiden flyger. Vill träffa saknade finafina ligan sådär jättesnart. Känns otroligt bra att få pricka in två saknade filurer i helgen i alla fulla fall, det värmer i hjärtat.
NU ska jag vila mina ögon för imorgon är det jag som kör. Dock har jag Tanja i framsätet så lär inte behöva oroa mig för att somna, vet att det kommer babblas för fullt - THUMBS UP!
GODNATT
over and out
f.
Nu är studentfirandet över fram tills på fredag då lillebrors hela kompisliga går ut, men då har jag smitit till Lund så gänget får dansa utan mig. Gårdagen var superfin! 60 personer, 9 smörgåstårtor och en jekla massa kakor. Simon var glad och alla andra med. Finafina släkten och alla supersöta kusinbarn. Bästabästa vänner.  Busstur in till Kalmar, vi var ensamma på vallen i cirka två timmar innan alla andra trillade in. Men skoj hade vi i alla fall. Dansade loss med småkidsen. Slapp stukade fotleder och drack goda drinks. Skrålade gjorde vi också till alla de där hitsen som gör sommaren sådär extra bra. En kalasfin kväll som avslutades med alldeles för många personer intryckta i en taxibil, men fint gick även det. Väl hemma var det nattamat och sen stup i säng. Medan bexen och uttski fortsatte på efterfest och höll igång några extra timmar. SÅ OTROLIGT BRA KVÄLL. Hatten av för lillebror som är BÄST!!
På tal om annat så har Tallest man on earth har släppt nytt album. Så otroligt bra. Vill gifta mig med honom bara för den där otroligt härliga rösten.
Idag ska vi äta rester av smörgåstårta...har kallat in förstärkning för vi kan inte äta allt själva. Får se vilka som dyker upp men ätas ska det i alla fall. Meip. Imorgon väntar jobb på OKG igen, så otroligt fint!
NU ska jag boka tågbiljetter, huhu. Vill ha fredag nu.
over and out
f.

När det vankas storkalas på hästskovägen så får man inte sitta ner många minuter. Men jag älskar det. Alla pysslar och fixar. Matmatmat och städastädastäda. Partytältet håller på att blåsa bort men alla är lika glada ändå. Jag tvättade stolar med Simons gamla vattenpistol, det gäller att vara uppfinningsrik. Mamma har gjort cirka hundra smörgåstårtor (med betoning på cirka). Detta är som ni vet familjen allergi så det finns en tårta för alla, med/utan ägg, med/utan mjölk, med/utan kött, med/utan gluten, med/utan fisk...osv. Sen efterrätt på det. Japp det är fullt i kylskåp och garage/matkällare. Imorgon tar lillfisen studenten och jag längtar!! Det ska bli så kulkulkul att träffa släkten + att så många fina vänner kommer. Älskar stora kalas.

Nehe nu har jag suttit för länge, ska gå
och se vad mamma hittar på...omdukning av borden igen kanske? Hah.
Over and out
F

Så sjukt sinnes jäkla BRA var det ikväll.

Ligger utslagen på soffan i matkoma. Jag har blivit en hejare på matlagning och har stått för nästan alla måltider hemma den senaste veckan, lite stolt. Ikväll blir det vallen och loooooptrooop som sagt. Tillsammans med tre finfina tjejor. Skojskoj!!
Nu ska jag blunda en sekund.
Over and out
F

Nu har det gått en vecka sen vi slutade. En vecka har flugit förbi och det är massor som har hänt på olika sätt i allas liv. En vecka, sju dagar och en himla massa minuter och timmar. Jag hade velat knäppa med fingrarna och ha förra fredagen här och nu igen. Flera gånger. Helst lördagen också. För den var så otroligt fin. Jag hade inte förväntat mig att sakna honom så mycket. Jag hoppades väl att jag skulle göra det men man vet aldrig. Men det gör jag. Jag saknar det/honom massvis och längtar/håller tummarna för nästa helg. Jag kan fortfarande börja skratta när jag tänker på cykelfärden mellan Sparta och Af-borgen. Änglavakt. Sen Lenas prat om Sagan om ringen och hur det är att leva som Frodos avkomma. Jag skrattade så mycket att tårarna kom. Trillade ner på golvet. Så otroligt härligt. Dansadansa. Skratt och glädje. Perfektare avslut hade vi inte kunnat få.
Den veckan som har varit har gått så otroligt fort. Det har varit myskvällar med mina finafina vänner här hemma och fikastunder. Förberedelser inför studenten och firande av bästa lillebror. Igår kom Sara hem från värmen. Lyckalycka. Imorgon ska i alla fall Antonia och jag till vallen och dansa, för då spelar looptroop rockers. Succé.
Midsommar. Längtarlängtar. Längtar efter alla tågåkarbesök. Är så glad för sommaren. Det kommer bli så brabrabra. Saknar. Längtar. Lycka. Yep sånt är livet på en pinne och jag är så gladgladglad.
Pusskram skumbanan
over and out
f.
Stolt som en tupp är jag. Lillebror har kickat ass ännu en gång denna veckan, är det inte skolarbete så är det körkort. Idag tog han KÖRKORT. Han är ute och kör lill-ådin i köpingen nu. Helt sinnes. Lillfisen. Sen studenen med. SÅ DUKTIG KILLE.
Annars så är allt fint. Trött som en get. LOOPTROOP ROCKERS IMORGON!!!!!!!! Lyckalyckalycka. Tänkt att de kommer till lilla Kalmar. Så finfinfinfint.
image descriptionimage description
over and out
f
Fem minuter är hiskeligt lång tid för vissa människor. Det tråkiga är att de inte verkar förstå sig på det där med sekunder, minuter, timmar och dagar. För de där fem minuterna blev rätt snabbt till ja snart två månader. För en vecka sen ringde jag. För jag saknar dig. Jag ville höra att du mår bra. Jag vill kunna säga att jag vet vad du gör eller vad du ska göra, men det kan jag inte. Du ringde aldrig upp. Inte efter de där fem minutrarna och inte heller efter det samtal jag ringde som du inte svarade på. Jag förstår att man glider ifrån vissa människor. Det jag inte hade kunnat förutspå var att du skulle vara en av dem. Du är en av de personer som jag har ansett stått mig närmst. För du vet så mycket om mig eller rättare sagt den jag var då. Jag trodde att jag visste mycket om dig. Nu vet vi ingenting. Jag trodde att du var en av de människor jag skulle känna för alltid. Jag hoppas fortfarande.
Man har inte råd att släppa vänner. Vänner är det bästa man har. I alla fall vänner som du och jag var.
Jag saknar dig. Det är inte första gången jag skriver om detta men jag har en klump i magen som behöver redas ut. Det lustiga är att jag tittar efter dig överallt men jag har ingen aning om vad jag ska säga om jag springer in i dig. Jag hoppas att man inte ska behöva tänka. Jag hoppas att allt kommer vara som förut. För jag saknar oss och jag saknar den där bästa vännen.
Idag har varit en riktigt fullspäääckad dageer. Började hos Nettan och klippte hairet lite, alldeles för slitet. Sen for jag med bästa farmor och hennes kompis Maj-Britt till skogskyrkogården och grattade farfar och hälsade på kvasten. La två rosor. Hälsade även på TG och Björn en sväng. Älskar på något lustigt vänster att gå och kolla på alla gravstenar och känna doften av skog. Det är så fridfullt och fint på något vis där ute. Jag vet inte riktigt vad jag tror på eller vad som händer efter man är död. Men något jag tycker är viktigt är att tänka på de som man inte längre har hos sig. Därav vill jag gärna följa med farmor till kyrkogården när hon vill ut till farfar, speciellt idag när det faktiskt skulle ha varit hans födelsedag. Han dog 1997 på min sjuårsdag. Jag fick en graverad klocka av honom den dagen. En sådan där fin som man hänger runt halsen. Det står Frida 7 år på baksidan. Det är bland de finaste sakerna jag äger. För farfar hade aldrig någonsin innan köpt något speciellt till någon mer än farmor. Det var alltid farmor som fixade med presenter och liknande. Men på min sjuårsdag då skulle han prompt smyga och fixa en present, farmor visste inget. Han frågade mig veckan innan jag fyllde år om jag skulle vilja ha en klocka graverad någon gång om jag skulle få en. Jag sa ja, och fattade ingenting. Farfar och jag hade en väldigt nära relation och han sa alltid att han var sådär extra stolt och glad för mig och såklart simon. Jag spenderade nästan hela min barndom/uppväxt hemma hos farmor och farfar. Jag vet inte varför han köpte klockan men när jag frågar farmor så sa hon bara det att jag betydde väldigt mycket för honom. Klockan ligger bredvid mig på köksbordet i en blå, glittrig liten ask. Den ligger på samma bomull som den gjorde för 15 år sedan. För det är FEMTON år sedan farfar dog i år. Det är helt sjukt. Jag kan fortfarande komma ihåg hans skånska stämma, när han sjöng ute i trädgården. Favoritvisan var "torparevisan" åhåjaja åhåhjaja de blåser i träa idag. Flintachocklad och trav. Farmor kollade på Glamour och farfar kollade på trav. Det var så det var och jag sprang mellan gillestugan och farmors tv-rum haha. De satt i varsin ände av källaren och kollade. Fast bara när Glamour krockade med travet annars satt farmor och jag i soffan och farfar i fåtöljen. Finafina uppväxt. Farfar dog i alla fall samma kväll som han hade varit här på mitt kalas. Jag fick klockan och den håller jag väldigt nära hjärtat. För av någon fånig anledning känns han lite nära när den är med. Lustigt men sant. Samma sak som på kyrkogården.
Det var egentligen inte alls detta jag skulle skriva om, utan hade tänkt skriva ett inlägg om min dag och Kalmartrippen. Om min otroligt duktiga lillebror som kickar allt och är såsåsåsåå DUKTIG. Han tar studenten på måndag jag kommer nog lipa. Men det tar vi en annan dag.
over and out
f.
bästa farmor och jag på min student 2009. LOVE.

Lustigt vad man kan sakna vissa människor. Fina ligan. Måste ses snart känner jag. En vecka har snart gått och saknar er massor redan. Hur ska detta gå?? Saknar den där fina killen med. Jisses. Mycket här med saknad. Ett glas rödvin och jag blir sentimental.

såhär känner jag just idag. trött tjej.
undrar om det där med telepati funkar ibland. vaknade av att det fanns ett sms på telefonen och även om det inte stod mer än ett litetlitet ord och ett utropstecken så gjorde det så himla mycket. Bara känslan av att veta. En tanke. Det gjorde lustigt nog morgonen sådär lite extra bra.
over and out
f.
Jag har fått en inflammation i mitt ögonlock. KUL JUL. Ser inte klok ut.
Ska dricka vin ikväll i alla fall och det ser jag fram emot. Skrev att det var tillsammans med fem fina tjejor men glömde att den femte var ju jag haha, schizo-frida till er tjänst. Har i alla fulla fall inhandlat massa gottigt nu, aaaaaaiiooooliiiiiii och avokadoooooos, reeekooooor (usch), salta pinnnaaaarrrr och massa mer, baguetteeeer också för den delen. Ett fint lådvin med, ser ut som ett blått litet paket. Man skulle nog kunna tro att jag redan är fuller iom att jag skriver så himla lustigt. Men jag är bara trött trött trött. Imorgon är det nationaldagen, vilket jag icke ska fira. Kanske vara lite bakis. Förstår inte riktigt det där med nationaldagar. Gillar det inte riktigt. Menmen det finns en och det är då inte mycket jag kan göra åt saken.
Nu ska jag sluta skriva och titta på när Simon stryker kläder. Det är inte allt för ofta det händer ska jag lova så måste passa på när det sker så att säga.
OVER AND OUT
f.
hehehehehe. liten pys.
hemmahemmahemma.
Idag har jag varit och myst hos farmor, agerat smakråd. Hon är så himla fin haha. Hatt ska man ha, annars får det va! - citat av fru Ulla Andersson angående klädsel till Simons student. Väldigt tjusig hatt ska tilläggas. Sen överraskade jag Tovalova på jobbet lite och fick gosa med finhunden Wilson, muy trevligt. Har ätit lyxlunch färsk spenatpasta, parmaskinka, oliver, tomatoeees och sås gottgott. Home sweet home så att säga. Druckit kopiösa mängder kaffe ska också tilläggas. Ska göra internutbildningar för jobb nu över internätet, hög på koffein så det lär gå finfint. Ikväll blir det vin med fem fina tjejor, myspys.
Pusskramskumbanan.
over and out
f.
tänker på dig sådär hela tiden min finafinafinafinafina vännski. kärlek in i benmärgen och massa kramar. Vet att det kanske är lite töntigt att säga så men jag är ju lite tossig så jag gör det ändå.
Blir väckt av att världens bästa lillebror ringer och säger att han har KICKAT ASSSSS på teoriprovet!!! Så sjukt stolt och glad storasyster jag är nu kan jag lova! DUKTIGASTE killen woopwooop. One down, one more to go!
Håller tummarna hela veckan, för jag vet inte när körningen är haha. Kommer iofs hem ikväll så lär ju märka när han kör runt utan skylten där bak.
Dagen kunde inte direkt börjat bättre!
over and out
f.
Vad hände med att helgen har försvunnit på tre röda? Fredagen blev helt fantastiskt fin med middag tillsammans med finaste gänget och sen en otroligt rolig festkväll. Lite vrickade fötter och ett uppskrapat knä. Jag lärde mig att man inte ska cykla när man är lite sådär smått jättefull, speciellt inte med en Lena på pakethållaren...haha. Träningsvärk efter att ha gått i klackar för första gången sen i Augusti, visar på hur tränad jag är...! Gårdagen var sådär alldeles jättebra och fin. Massa mys och kvalitetstid med den där finafina killen. Tacos och film.
Idag blir det till att packa väskan och städa lägenheten, för imorgon åker jag hem. Då väntar en promenix med fina bexen, vilket jag ser fram emot. Tisdag blir det troligvis vinkväll med fina tjejor, myspys. Sen om en vecka tar lillpysen studenten vilket ska firas och efter det börjar jobbet. SJUKT vad tiden går.
Fick världens finaste kommentar utav världens bästa tjeja. Hoppas första dagen på jobbet går som en dans, och jag vet att du kommer kicka ass för du är så bra. Kommer sakna sönder mig efter dig, men vi ses snart!!! Alla andra finaste tjejorna också. Det får som sagt bli väldigt många tågresor i sommar, me likey!
NU ska jag ta tag i mitt liv.
over and out
f.
Här sitter jag i köket och är alldeles sentimental. Ett år. Ett helt år har sprungit förbi. Snart är vi T3or och inte nollor/ettor/tvåor. Detta året kan lätt klassas som det bästa i mitt liv. Helt sinnes vad bra det har varit. Jag har träffat så otroligt fina människor, som jag vet kommer vara vänner för livet. Hela ligan här nere i Lundet/Helsingborg, svårt att tänka sig hur det skulle vara utan dem. För det har blivit en självklar del i vad som är mitt liv. Mimmsan, Johanna, Linnea, Lisa och Stina. Hur ska jag klara mig i tre månader utan de som jag träffat och umgåtts med varje dag? Vi har hela sundets-pärlan-gänget och deras galna upptåg som jag kommer sakna massor i sommar. Resterande delar av Lundagänget och sen där där fina killen. Bästa Lundet och finaste musikantvägen.
Jag vet att sommaren kommer bli helt fantastiskt fin med alla hemma för jag saknar alla där också. Det är bara det att allt här har varit mitt liv ett helt år och nu ska man ta uppehåll på tre månader för att gå tillbaka till det som var så självklart innan. Två bubblor som ska mötas. Två liv. För vad folk än säger, så blir det två olika liv. Man har ett här som är hemma och sen ett hemhemma som är Mönsterås. Lustigt det där men ändå otroligt bra. Jag ser fram emot vinkvällar hemma hos tovalova och långa promenader med Sara och Rydie. Jag längtar efter en riktig uttski/bexi utgång och få skratta sådär så att magen gör ont hela kvällen. Jag hade velat kunna samla alla på ett och samma ställe och haft alla där tillsammans hela sommaren. Tänk så himla fint det hade varit. Men nu är inte det riktigt möjligt så man får göra det bästa av situationen. Vara nöjd med livet som det är, och det är jag. Det blir helt enkelt till att lägga lönen på tågbiljetter all summer long haha. Jappjapp.
På måndag rullar tåget hemåt. Men först en helg kvar här. Idag ska jag fika med Cilla, tobbe och Wilma på Nova. Sen möta Johannis och göra oss iordning för vid klockan sju ska vi till V.E.S.P.A och äta med ett helt gäng fina människor. Runt nio far vi till sparta och förfest, beerpong och annat skoj. Runt tolv är det dags för examensfesten på AF-borgen och där ska vi dansa hela natten lång och fira att första året på logopedprogrammet är gjort, och GODKÄNT! Imorgon ska jag mysa med den där fina killen all day long. Söndag får vi se vad som händer men kanske lite mer mys. Måndag - SMÅLAND. yeyeyeyeye.
Ont i magen och lite sådär deppig at the moment. MEN ikväll vänder det för då ska jag njuta av varje sekund jag har tillsammans med mina fina här. Bästa Lundagänget. Fy sjutton vad jag kommer sakna alla. MEN det är morgondagens bekymmer. buhu.
over and out
f.
image description
image description
image description
image description
Bildbomb.