tisdag,

0kommentarer

Nu är studentfirandet över fram tills på fredag då lillebrors hela kompisliga går ut, men då har jag smitit till Lund så gänget får dansa utan mig. Gårdagen var superfin! 60 personer, 9 smörgåstårtor och en jekla massa kakor. Simon var glad och alla andra med. Finafina släkten och alla supersöta kusinbarn. Bästabästa vänner.  Busstur in till Kalmar, vi var ensamma på vallen i cirka två timmar innan alla andra trillade in. Men skoj hade vi i alla fall. Dansade loss med småkidsen. Slapp stukade fotleder och drack goda drinks. Skrålade gjorde vi också till alla de där hitsen som gör sommaren sådär extra bra. En kalasfin kväll som avslutades med alldeles för många personer intryckta i en taxibil, men fint gick även det. Väl hemma var det nattamat och sen stup i säng. Medan bexen och uttski fortsatte på efterfest och höll igång några extra timmar. SÅ OTROLIGT BRA KVÄLL. Hatten av för lillebror som är BÄST!!
På tal om annat så har Tallest man on earth har släppt nytt album. Så otroligt bra. Vill gifta mig med honom bara för den där otroligt härliga rösten.
Idag ska vi äta rester av smörgåstårta...har kallat in förstärkning för vi kan inte äta allt själva. Får se vilka som dyker upp men ätas ska det i alla fall. Meip. Imorgon väntar jobb på OKG igen, så otroligt fint!
NU ska jag boka tågbiljetter, huhu. Vill ha fredag nu.
over and out
f.

Kommentera

Publiceras ej