SAKNAR DIG!!!!!! 12 dagar kvar
  • Hejhejhallå!
  • Ikväll när vi kom hem efter en mysig eftermiddag i Camden, upptäckte vi något otäckt. HELA lägenheten luktade rök, första tanken var dock GASEN (!!) panik utbröt och alla sprang ut på balkongen. Där kom Sofie sedan på bättre tankar och insåg att det inte alls var gaslukt utan brandrökslukt.....Sanna sprang in igen för att kolla efter sladdar eller annat som kunde ligga och brinna(+rädda sin mac...)Under tiden Sofie och jag stod kvar på balkongen fortfarande darrbenta, så upptäckte Sofie att det rök från en blomkruka. DÅ HAR NÅGON JÄVEL (fransmannens kusin..) LÄMNAT EN OSLÄCKT CIGG I BLOMLÅDAN!!!!! Så jävla klantigt! så just nu har vi en halvsmält blomlåda och en lägenhet som luktar rök, eftersom balkongdörren hade stått öppen. Vill ni veta det komiska i det hela, FRANSMANNEN VAR HEMMA HELA TIDEN! Han låg uppe i sitt rum, glatt ovetande om att fimpen hade kunnat tända eld på hela jäkla huset. När jag konfronterade honom om han inte känt lukten så säger han " jag trodde inte det var här..." Näe okej, men borde man inte bli lite nervös och undra vart sjutton det brinner. Jag hade då inte velat vara högst upp i denna byggnad om det brann hos en av grannarna. Eftersom ända vägen ut är via balkongen och det är väl en fallhöjd på några tiotals meter....Kan säga det att han är numera ännu mer opoppis i boendet. USCH!
  • Annars har det varit en fin helg, massa jobb igår dock. Det blir bara mer och mer turister i och med påsken och det kommande bröllopet. Skoj men otroligt utmattande. + att min hals har stökat i snart två veckor och den blir väl kanske inte bättre av att jag ligger ute i solen så fort jag får möjlighet...Igår hade vi vad jag kallar medelhavsklimat, 28 grader och jättekvavt. Man kunde gå ut barbent och i kortärmat ändå tills midnatt utan att det var kallt. Har också jobbat lite fint på brännan, vilket har resulterat i en röd axel, but that's life  Första åskstormen igår, HÄRLIGT!
  • En liten update. Imorgon är det två veckor till hemfärd. Helt sjukt vad tiden springer iväg. Men har massor med roligheter som händer innan dess!
  • Det är bland annat:
  • - Teater med Rebecca på Tisdag
  • -  Ledig onsdag, torsdag och fredag
  • - KALAS för Kaisa som fyller 21 på torsdag
  • - Leta present till lillebror som snart fyller myndig...
  • - SWINGDANCE med jobbarkompisarna nästa torsdag!!!!
  • - Kolla på blomsterarrangemangen från bröllopet nästa tisdag
  • - Kolla på Russels spelning
  • - Avskeds drinkar med jobbet
  • - Jobbaaa som en tok (och tjäna massa pengar som jag inte kommer hinna göra av med!)
  • - PARTAYA sista helgen innan hemfärd
  • - Packapackapackapackapackapacka
  • - fika med Marie
  • HUR SKA JAG HINNA MED ALLT???!!!! time will tell antar jag.
  • Nu ska jag iaf försöka bli trött så jag vaknar pigg som en mört imorgon för då väntar det jobb mellan 11-19 (Y)
  • GOOOOODNIGHT!
  • over and out
  • f
  • Blomkrukan när den såg ut som den skulle, före branden så att säga...grön och fin.
VARFÖR KAN JAG INTE GÖRA NORMAL STYCKEINDELING MED ETT ENKELT ENTER?!?!?!?! hjälp mig snälllaaa.....
HEY !
  • Gleee mode här i lägenheten. De andra tjejerna gör sig redo för en night out, medan jag siter med myskläder på och försöker muntra upp mig med lite Glee. Halsen gör pissont vilket den har envisats med att göra i några dagar nu. Jobbat hela dagen, och med lite för lite sömn i bagaget drog jag på mig en ordentlig skallevärk. Höll på att tuppa av bakom disken idag haha, Clarie skickade iväg mig och en Alvedon senare var jag piggare. Lite feberyra och en miljon turister vart ingen bra kombo.
  • Örat och halsen, munnen och ansiktet är inte mina kompisar just nu. Vill med ut och dansa och ha skoj.. Men imorgon är det jobb som gäller igen, och London Marathon ställer till min resväg så måste upp i tid. Därför blir det snart läggdags för mig. SKOJ.  Men nästa helg, då ska vi dansa loss på KOKO till massa band som spelar (Y).
  • I veckan har jag sett musikalen Priscilla the Queen of the desert tillsammans med Rebecca från jobbet och hennes kompis. SÅ JÄKLA BRA!!!!! 80-tals musik, färgbomber, glädje och en himla massa skratt fyllde kvällen och efteråt kändes det som man fått en injektion av positivitet! Så himla kul och härligt! Googla eller youtuba får ni se, ska tydligen varit en film från början som jag måste se. Men Musikalen slår nog ut filmen ganska hårt, eftersom allt är bäst live! Så var det med Mamma Mia också, lätt musikal över film.
  • Annars har vi varit på V&A museum late night, igår faktiskt. Hittade världens coolaste utställning med scenkläder från massa artister, musikaler och filmer.  otroligt vackra smycken, som säkert kostade några biljoner tillsammans..luriga figurer och mycket mer.
  • Snart ger vi oss in på vår näst-näst sista vecka här i Englandet. Sen bär det av hemåt igen. Drömde att jag kom hem i natt, och det var så sjukt verkligt!! Minns att jag tänkte "är det verkligen sant, är jag hemma?!Eller drömmer jag..." sjuk känsla i kroppen när jag vaknade i alla fall. Saknar alla hemma men kommer sakna alla här så himla mycket. Är så otroligt glad över alla fina människor jag lärt känna på Westminster Abbey. De gör den gråaste dagen färgglad.
  • Nu ska jag bortsta gaddarna och krypa ner i sängen.
  • ha det kalas!
  • over and out
  • f.
turisten

sofie och sanna i parken för några veckor sedan + min skugga..

.


  • Hejhejhallåhej!
  • Nu står det inte längre still i avloppet! Hurray! Lägenhetsmannen Sam kom igår med en mirakel-lösning som löste upp proppen över en natt, helt otroligt. Det var dock giftigt så vi fick inte använda handfatet igårkväll....hur miljövänligt det är vill jag inte ens tänka på..
  • Idag är jag ledig, imorgon också för den delen. Jag ska snart bege mig mot Highbury&Islington och krama min kära vän Matilda hejdå, för hon var mot Oslo igen. Sen ska jag skypa med bästa Erico som befinner sig i Uganda(om jag hinner hem utan att han gått från skype). Sen ska jag kolla hur mycket det kostar att posta hem kläder.....vilket jag måste göra. Efter det får vi se vad som händer. Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa syssling Emma som flyttat till England för kärleken, skojskoj! Sen ska jag ta tag i religionsarbetet också (Y). Mycket att göra.
  • På torsdag ska jag på musikal, Pricilla. Män och kvinnor i färgglada kläder som sjunger 80-talshittar. Ska bli spännande. Är medbjuden av Rebecca på jobbet, himla snällt. Annars är det pissmycket jobb hela helgen fram till Måndag då jag är ledig igen. Sen jobbjobb, kanske får gå på bröllop på torsdag (HOPPAS!!). Mina vänner Nat&Aron ska ingå partnerskap, och jag har blivit bjuden. Dock jobbar jag, så är lite ledsen i ögat över att jag kanske missar det, men ska prata med chefen om saken. HÅLL TUMMARNA! Sen är det påsk, konsert på lördagen sen sova söndagen. Sen bröllopsveckan (prinsen) och sen sista veckan i London. Tiden flyger. Om fyra veckor är vi hemma nu. Blandade känslor. skönt och tråkigt på samma gång.
  • Nu ska jag se över min tvätt som snurrar i maskinen, har fem påsar som ska tvättas idag (Y).
  • Ha det finnemang!
over and out
f.
jag och kronprinsparet för några veckor sedan...lite stelt sådär.

Råkade trycka i styckeindelningen sådär med punkt och får inte bort det...hahaha därför inlägget ser ut som det gör.
Sofie har under några minuter försökt lösa vår situation med stop i handfatet...och nu står vattnet helt still haha. Men hon har gjort ett tappert försökt och har sett mycket gegga som jag helst inte vill komma nära. Imorgon blir det ett samtal till hyresvärden, för stop i rören funkar inte när det bor fyra tjejer och en hårig fransman i lägenheten..

Det här med hår, FYFAN säger jag bara. Hittade massa små svarta hår vid tvättmaskinen idag också, så han fäller inte bara på toan..Det är så otroligt äckligt.
Idag har det varit ännu en otroligt solig dag, 22 grader känns inte dumt. Däremot är det inget skoj att sitta i ett fönsterlöst museum när det är sådant kanonväder ute..Men till sällskap hade jag en otroligt rolig och underhållande pensionär vid namn Marion, hon har rest jorden runt två gånger sen hon blev pensionär, detni! Hon fick mig även att tro på ödet, och vilja på pensionär haha. Annars har det varit dött på turister, hade två superhärliga svenska damer som kunde igår, vilket förgyllde dagen. Men antar att folk har annat för sig när solen är framme än att gå inomhus och kolla. Hoppas att det är lika varmt i helgen för då är jag ledig, och bästa Matilda kommer till London!!
Lite nya bilder från de senaste veckorna.
kaffe, blommor i notting hill, världens bästa mamma, SOL!! :)

over and out
f
för det är världens bästa Tovalovas 20årsdag!!
(übergammal bild som jag hittade på datorn, säkert 7 år sedan. men tyckte den var så härlig haha!)
Önskar att jag kunde vara hemma och fira dig nu! Vet att mamma och pappa snart är på väg över gatan för att fika och ge paket, men jag tänkte delta jag med och slå dig en plingeling! Hoppas du har världens bästa dag och så firar vi dig så fort jag är hemma igen!!!
Nu är det April, och det är bara drygt en månad kvar till hemfärd. Vart tar tiden vägen?!? Vi har redan sagt upp lägenheten och veckorna/helgerna är fullbokade av massa jobb och andra roligheter. Tiden kommer flyga iväg!
Nu till helgen kommer till exempel min bästa huldatulda till London för att hälsa på sin käre man, men även hälsa på mig. Sen veckan efter är det musikaltime, då ska jag först på Pricilla och sen på Phantom of the opera med jobbarkompisarna, mellan det ska vi hinna med en late night på V&A museum och också jobba. Veckan efter det är det påsk, då blir det jobb och lite ledigt, då ska vi bland annat på konsert på KOKO, bokade biljetter igår. Sen veckan efter det har jag tre dagars ledighet mitt i veckan för då är det dags för prinsbröllopet på Westminster Abbey, dock jobbar jag dagarna efter vilka lär vara panikstressade pga allt folk! Sen är det min sista jobbvecka, och helgen tillhörande blir det partay och hemflytt! HELT SJUKT!! Hur ska man hinna med allt?! Det är skönt att veckorna är fyllda med en massa roligheter, vill hinna med så mycket som möjligt! Ska testa på swingdance med jobbtjejerna någon dag också innan hemfärd haha, ska bli riktigt roligt!!
Mixat inlägg blev det allt, får bli bättre på att skriva så jag slipper ta allt på samma gång.
Nu ska vi ge oss av mot Oxford Street och shoppa lite smått, ledig idag nämligen.
Ha det kalas!!
over and out
F