Här har vi lite småplock från vår Londonresa som vi gjorde på höstlovet -08.
Emmy, Mårten, Jakob och jag tröttnade på Sverige och tog en tripp dit, vilket enligt mig var ett mycket klokt beslut.

Igårkväll var jag, sara, amanda och utter hemma hos sofie och snackade en massa + åt god mat. Det är nämligen så att om nästan exakt en vecka så åker amanda och sofie till London för att tillbringa hösten där. Det blir självklart ett besök för att hälsa på dem! Kanske får man också hälsa på Utter som maybe kommer att extraknäcka som aupair hos en rikemansfamilj i samma stad ;) (håller tummarna!)
Därav bilderna ovan, satt och kollade igenom dem och blev så sugen på att åka dit igen, vilket också blir av om någon månad eller så. 

Jag blir så himla pepp på europatrippen som kommer att ske till våren när jag hör alla de andra snacka om sina planer. Får se vilka som hänger på men Emmy och jag packar väskorna och drar iväg runt april någon gång, sen får de som kan och vill följa med. Interrail måste vara en av de bästa idéerna någonsin! Smidigt som sjutton och grymt billigt.

Fast nu i höst ska det förhoppningsvis hända lite spännande saker också. Kanske en helg i Köpenhamn, Londonresan och kanskekanske Berlin ? Får se vad som händer och sker, men jag är i alla fall sjukt pepp på att göra saker. LÄNGTAR efter att få leva lite och uppleva!

Naaaheee nu är det tédags och sedan sängen för imorgon är det jobbjobb agaain.

Dröm sött!

over and out
 / f.

(luddigt inlägg, I know!)

Jag tror att jag ska skaffa en egen blogg, en ny blogg, en min blogg. Men bara för skojs skull (Y) !
Får se hur det blir.

Vill egentligen bara tacka för igår, hur jävla bra som helst!!!



Ni vet vilka ni är och om ni vet det vet ni vem jag är ;D
Puss