Det är så himla varmt och skönt ute!! Helt otroligt, sitter i shorts och linne och svettas. Snart blir det att dra sig ner mot Themsen och picknicka tillsammans med Sofie och Sanna, kalasfint!
Har haft fem kanonfina dagar tillsammans med mamma! kom tillbaka till lägenheten igår efter att ha bott med mamma på hotell, precis vid Regent/Oxford street (Y).  Vi har hunnit med massor! Besökt abbeyn, lägenheten, sofies och deras jobb, national gallery, Brittish museum, notting hill -portobello road, Bexley och ätit med linda och ben, fikat massor, shoppppppaaat, MAMMA MIA och mycket mer!
Jag svettas typ ihjäl...så varmt....balkongdörren är öppen och solen skiner rakt in...hua. MEN ska verkligen inte klaga för det är så jäkla HÄRLIGT!!! om nu bara Sofie ch Sanna kunde komma hem så vi kan gå och picknicka.
Sex veckor kvar, helt sjukt. tiden går snabbt. alldeles för snabbt ibland. Men på de här sex veckorna ska vi hinna med många mer roligheter + en jäkla massa jobbbb! En månad kvar till bröllopet och det blir bara mer och mer turister - helt sjukt egentligen fattar inte vart alla kommer ifrån haha.
(Y) Fick byta tröjan till linne, ja så varmt är det!
over and out
f
Hejhejhallå
Ett kort inlägg innan jag kastar mig ut i vårvädret! Det är så himla härligt, och jag är så glad att jag är ledig en dag som denna så att man kan gå ut och njuta. Jeansjacka och converse, det känns inte helt fel i Mars ;)
Ser till och med London Eye ifrån köksfönstret idag, vilket innebär att det inte är ett moln på himeln och inte heller är det disigt.
Klockan fem väntar té med några av jobbarkompisarna på Le merdien, ett hotell vid piccadilly circus vilket ska bli himla trevligt. Nadjas sista vecka innan hon måste åka tillbaka till NZ. Känner mig så dum när de måste åka hem för deras visum går ut och de vill inget hellre än att stanna. Sen är jag här, och kan om jag vill stanna hur länge jag vill...Speciellt nu när jag fått mitt national incurance nummer... och sen åker jag hem efter tre månader. + att jag kan komma tillbaka när jag vill..Skulle vilja ge dem lite utav min "tid" eller hur man säger. Så att de kan få stanna.  Men sånt är livet.
Imorgon öppnar de dörrarna på studera.nu för ansökningar till hösten. VAD SKA JAG SÖKA?!??!?! Jag vet vad jag vill, men inte en chans att det går. Traukigt som attan men får söka lite allt möjligt och så får vi se vart man hamnar. Funderar lite PR eller PA-konsult som andra val men får se vad det blir.
Snart är det torsdag och då kommer min älskade mammaaaa, jag LÄNGTAR!!!! :) Ska åka snart och tjuvkika på det hotellet vi ska bo på haha.
en vårglad tjeja
Var ute med några ifrån jobbet i torsdags (Jesscia tar fotot )

Sara och jag när hon och Anna var och hälsade på oss i Lägenheten :)
sist och även minst..min nya kompis som jag stött på några gånger på vägen till overgrounden.. haha

Nu ska jag som sagt ge mig ut i vårvädret :D
over and out
f
Idag har vi bott en månad i lägenheten och jag firar en månad på jobbet. Idag har vi också varit i London i sju veckor, sinnes vad tiden flyger iväg. Men kul har vi och mer kul ska det bli! Det är trots två månader kvar, och de ska levas till fullo! Om en vecka kommer min mami vilket jag längtar efter, ska bli så himla mysigt! Fick även se på schemat idag att jag visst har semester på måndag, vilket inte är helt fel (Y). Drottningen ska komma till Abbeyn och man kan få gå och titta på henne (hehe), menar självklart att man får delta i den cermonin hon ska vara på. Får se hur jag gör med det. Satt upp mig på lista för att jobba bröllopsdagen med, lär bli galet! Ska få specialpass så man kommer förbi alla miljontals poliser och människor som kommer vara runt kyrkan. SPÄNNNANDE!!!
Maffigt va? inte alla som har en så fin arbetsplats ;)

Idag var ännu en dag som gick i vårens tecken, sol och värme! Dock blev det regn och grått lagom tills det var dags att sluta, lite segt. Håller tummarna för att nästa vecka blir jättefin, så att man kan vara ute mycket.
Vet icke vad jag mer ska skriva.. haha så detta får räcka!
over and out
f
Det var en gång en liten pojke vid namn David. Han var go och glá, precis som en kexchoklá. Det bästa pojken David visste var att spela på sin gitarr och sjunga små truddeluttar. Han gillade också att umgås med sin flickvän. Flickvännen delade förstaplatsen i Davids liv med bland annat Hannah och Avril. Som tur var de två sistnämnda gjorda av trä och hade strängar...haha. En dag träffade David en ny kompis, de kom fram till att de inte gillade närgångna fiskmåsar men älskade att gunga och walkatalka. Kompisen älskade Davids imitation av den animerade figuren Sid i Ice Age, men varje gång hon bad honom göra en imitation totalvägrade han..Hur det går för den lilla pojken David får vi se, men om jag får säga vad jag tror, så tror jag att han en vacker dag kommer sitta på någon stor scen någonstans och spela klassiskgitarr för tusentals åskådare. Eller så blir han en riktigt bra gitarrlärare, det är ingen som vet som sagt. Time will tell.
haha, nöjd? ;)
__________________________
Måste berätta en jätterolig incident på jobbet idag. En kund kom och frågade om toaletten vid museumet, och då svarade jag som alltid att man ska gå tillbaka in i Abbeyn och till poetry corner, titta efter Shakespear och därefter toaskylten. Då kläcker kvinnan i fråga ur sig " To pee or not to pee, that's the question.." HAHAHA. Jag knäckte mig och den stackars volonterande pensionären bredvid mig blev helt förstörd haha. Hon tyckte att där förstördes ett av världens mest kända citat på två sekunder, och visst är det sant men så kul!
aja nu ska jag sluta tjata,
gooodnight!
over and out
f .
för ett år sedan befann vi oss på andra sidan jorden. tänk hur sjukt snabbt ett år springer förbi.
det var den bästa resan jag någonsin kommer vara med om och jag är så glad att jag delade den med dig!
Wetabix,sojamjölk,vittbröd,chips,solhattar,segelbåtar,antibiotika,surfing,lamm,palmcove,greyhound,
cykloner,sol,regn,fuktigt,stränder,sydneyvs.stkilda,zoo,tiotimmarståg,torka,sand,flyg,melbourne,sydney,
byronbay,warnerbrosmovieworld,båt,dingos,fyrhjulsdrivnabussar,myggbett,
spindlar,ormar,kängurus,golfbil,hund,katt,cricket,påskhattar,påskäggsjakt,delfiner,
sälar,dykare,hajar,strömmar,snorkling,maneter,fiskar,solnedgångar,soluppgångar
och så himla mycket mer.
VARFÖR kan jag inte göra mellanslag för?!
Texten som ni ser i inlägget nedan och det innan, grötar ihop sig - ingen styckeindelning för fem öre.
Jobbigt läge.
hejhejhallå!
Till att börja med kan jag säga att det går så sjukt fort allt dethär. Idag är det exakt på dagen två månader tills vi åker hem, och har varit här redan i sex veckor - snart halvtid helt enkelt. SINNES vad tiden flyger, men så är det väl när man har roligt antar jag. Ensam i lägenheten hela dagen, då jag är ledig och ingen annan. Som vanligt med andra ord egentligen. Sitter och väntar på att min tvätt ska bli klar, tvättar handdukar, tre vita med en lila vilket innebär att tvätten kommer bli lagom missfärgad. Men det gör mig inget för jag pallade inte tvätta det separat så då får det bli så.
Utanför fönstret är himeln blå och solen skiner, känns ganska gutt! Ska ge mig ut en sväng sen, måste bara fixa tvätten föörst som sagt.
Helgen var fylld med jobb och roligheter! Lördag jobbade jag 9-5 och världens bästa Sara och hennes lillasyster Anna kom till affären och mötte mig - SÅ KUL! Vi åkte hem till lägenheten i Wapping och åt tacos, smakade underbart. Satt och snackade i flera timmar, tills det var dags för dem att ta bussen hemåt mot Kensington. Vi andra, det vill säga Sofie, jag, Sanna och hennes kompis Johanna gjorde oss iordning för en utekväll. Vi for mot Shoreditch ännu en gång och försökte oss på en ny pub som inte höll måttet, så det slutade med Catch ännu en gång - kalasfint! Dock var det jobb för mig på söndagsmorgonen så jag och en trött Johanna åkte hem tidigare, tryckte i oss nattamat och sov när sofie och sanna kom tillbaka.
LITE segt att gå upp igår måste jag medge. Jobbade 10.45 - 17.00, lagom seg i bollen. Mötte upp Sofie och for mot Kensington för att fika med systrarna Nilsson och krama Sara hejdå.
Denna veckan är fylld med jobb, inte ledig förren på söndag igen. SKÖNT säger jag för då flyger veckan iväg, för nästa vecka kommer världens bästa mamma, och jag längtar sååååååååååååååååååååååå himla mycket.
Nu ska jag dammsuga lite tror jag...om jag pallar.
Over and out.
F
VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR
Nu ska jag in till oxford street och strosa lite, härligt! Det är superfint väder ute, verkligen vår! Så nu ska jag på med conversen och skinnjackan för att strosa iväg mot overgrounden. Dammsugat, tvättat och fixat hela morgonen/förmiddagen så nu ska jag som sagt unna mig något skoj! En snabbfika med Marie ska det bli med, sen hem igen för en lugn kväll. Jobbar imorgon och söndag, MEN DET BÄSTA ÄR ATT SARA LANDAR I NATT !!!! Så imorgon får jag träffa världens bästa Sara, åh jag är så glad!!!!
Sol och vår, Blommor och grönt - det kan inte bli mycket bättre :D
Snart kommer min älskade mami och hälsar på med, längtar sönder mig!
Ha det bäst!
over and out
f