<3 
småttisar
Louise, du ser här är vi lika "stora" båda två, ingen köttbulle här inte ;)
Jag är trött på att vänta. 
Jag är trött på allt skitsnack.
Jag är trött på förvirrande tankar.
Jag är trött. 

Väntar, ja det gör jag. 
När ska du förstå att man måste ge för att kunna ta. 
Vi är två om saken. 

Skitsnack, jag tål det inte.
Det är det som de svaga tar till när vanliga ord tar slut.   
Ignorans är det värsta som finns,
det innebär osäkerhet och väntan.
Men i detta fall kanske ändå det bästa?

Huvudet snurrar på högvarv.
Tankar som far fram och tillbaka.
Vem, vad, när och hur? 
Vem är jag?
Vad ska jag göra sen?
När listar jag ut det?
Hur kommer allt sluta?

och trötthet. 
man tappar suget. 
Vi som trodde att vi hade tur. 
Tänk så fel allt kan bli. 


huh. 


over and out. 
/ f. 



men en sak är jag glad för och det är alla mina nära och kära :)
Ni som får en att må bra och märker när något är fel.
Man ger och tar tillsammans. Det är så det ska vara. 
Ni är bäst! 
och ni vet vilka ni är (:




Kom nyss hem ifrån kalmar, det har varit en über trevlig kväll med god mat + massor med prat&skratt. Sällskapet var utter, amanda, sofie och anna :) Efter att ha undersökt de flesta restaurangers menyer bestämde vi oss för att spendera kvällen på Ernesto, och tur var det. Där blev det stenungs-bakad pizza, supergott! Också det att vi fick ett runt bord längst in, passade oss perfa :) 
Huh måste bara dela med mig av en av kvällens händelser. Mitt i en av Utter många roliga berättelse så är det några vid bordet bakom som börjar skratta(åt ngt), och en av "tanterna" skrattar som bara den, väldigt högt& gällt och sen rätt som det är börjar hon slå i bordet med handen! Amanda och jag som var de enda som märkte detta, skrattade så att vi nästan grät, kramp i magen blev det iaf, medan de andra tre inte fattade någonting men skrattade gjorde de iaf, ojojoj så skoj! Vi får la tacka tanten för ett förlängt liv kanske? 
( det var iaf skoj när man var där) ^^ haha. 




Godnatt gott folk nu ger jag upp för kvällen tror jag (: 
jag bjuder på ett läckert foto också, föreställande mig i en av mina bättre poser ;)

goooodniiiight! 
sleeeeep tiiiiight (haha)! 

over and ouuuut
/ en mätt och nöjd f. 
Hej på er. 
Denna dag har inte varit allt för händelserik. Vaknade med världens huvudvärk, kändes som att jag hade sovit med ett band fastspänt runt huvudet hela natten. Inget skoj alls om jag ska vara ärlig. Det bara gick inte att försöka göra sig klar, det var riktigt stop, nejnej! Uppe ifrån huvudkontoret. All energi var som bortblåst och efter jag sjukanmält mig somnade jag om och sov länge, men icke sa nicke var det bättre sen. Tänkte mig ju att jag hade kunnat plugga efter att jag sovit bort huvudvärken, men den ville inte ge upp.  Känner mig inte alls piggelin, energilös och seg, urk på burk. 
Jag som var så himla pepp på utgång imorgon med klasskompisarna + det att jossan äntligen fyllt, men är det såhär imorgon så blir det hemmakväll för mig =/ .  jeeeklaaa shiiiiiit. 

Sitter annars och försöker få ihop mitt muntliga nationella som jag ska ha imorgon. "Människor med stort inflytande". jai. 

 religionen kommer då inte bli klar i tid heller, ännu mer skoj. 
uuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrk. 
får man lägga sig under täcket och bara försvinna ett litet tag? 

irritationsobjekt? antar deeeet, inte min mening du. 
buhu. 

over and out 
/ f.    - inte så go och glá idá - 
(sorry utter att det inte blev ett inlägg igår, men det kom så mkt annat i vägen, jag lovar att skriva ett roligt inlägg när läget är lite bättre ;P )
Hej på er.
Här sitter jag när jag egentligen borde sova. För jag vet att imorgon blir det ingen sovmorgon, måste upp och sjunga för världens bästa mamma som fyller år. För 45 år sedan gick(..trolilgtvis sov) mormor hög-gravid, helt ovetande om att en liten Siv snart skulle dyka upp. Och tur är det allt att hon gjorde det, annars hade ju inte jag suttit här och skrivit just nu. 

Denna dag har varit helt okej. Sov ut och sen plockade jag bland massa papper som jag har liggandes på mitt rum. Även att jag har rensat bort en miljon papper så finns det minst lika mycket kvar .. usch. Men jag är en sådan som samlar på mig saker, jag sparar allt som jag känner att jag kan behöva någon gång. Vilket resulterar i att det blir överfullt i mina lådor, vilket får min pappa att slita sig i håret, haha. 
Men idag när jag satt där och rensade så hittade jag ett brev. Ett brev som min lågstadielärare Jennie skrev till oss när vi hade slutat nian. Vi hade nämligen ett väldigt speciellt "band" till Jennie, och jag måste säga att den klassen var den bästa första klass man kan tänka sig att ha. Vi var i alla fall hennes första klass, hon var helt nyutbildad lärare, därför skrev hon ett brev till oss. "sista veckobrevet", jag måste erkänna att jag satt och skrattade för mig själv och fick nästan tårar i ögonen när jag läste om vad vi hade sysslat med under 1:an, 2:an, en del av 3:an och fyran. Vi var så arga på Jennie när hon gick och blev med barn, när hon inte längre kunde ha oss. Vi kände oss svikna att vi skulle få någon annan, det var ju henne vi tyckte bäst om. Hon är helt utan tvekan en av de bästa lärarna jag har haft under alla dessa 12 åren i skolan. 
Jag har haft en sådan otrolig tur med mina klasser. Både Ljungnäs och Parkskolan och nu gymnasiet har varit så klaffande bra! Lätt de klasserna med bäst sammanhållning och jag tror nog allt att vi har haft roligast.  Nu är det inte många månader kvar till studenten och jag kan faktiskt sakna ljungnäs lite. Jag menar då var man så liten och hade det så bra. Man lekte och stojade, även att vi hade rätt kul när vi kom upp på högstadiet också, men då var det en hel annan sak. Det har gått så sjukt snabbt, vilket jag vet att jag ofta nämner. Men det är ju så sant! Nyss gick man i sexan och skulle börja högstadiet, bli "stor". Men nu, om cirkus ett halvår står man där utan att ha någon skola att börja i efter sommarlovets slut. Det är spännande men ändå otäckt, det är ovant.  Man står ensam . 

Oj, nu kom mamma och påpekade att klockan är ett , haha. Borde kanske ta och sova (?) . . Ska trots allt upp och baka muffins imorgon . 

Men ni får sova så gott, eller så hoppas jag att ni har sovit gott beroende på när ni läser detta (: 
Godnatt !

over and out 
/ f. 
Hej där (:
Vet ni vad? Jag har just dammsugit mitt rum för första gången på flera veckor.. jag vet jag måste bättra mig men jag är en sådan upptagen människa att jag inte prioriterar städning av mitt rum högst. Om ni förstår hur jag menar? 
Hahaha, nejdå, jag är bara lat, tyvärr är det den bittra sanningen. Fast upptagen är jag kanske också på sätt och vis, jag menar skolan tar ju lite tid av fritiden då va. Men nu har jag ju tyvärr ingen Henrik hemma som stör mig i pluggandet, annars så är det väl hans fel lite också att jag inte hinner städa ;) haha. Nejdå, usch fy på mig, inte skylla ifrån mig på andra! 
Men eftersom jag vet att han den där hittar hit och läser detta, nu när han har åkt ifrån mig för att jobba! Dumma dumma dig, att lämna mig här i två hela jäkla veckor, inte snällt det inte :( FAST jag tycker om dig i alla fall ska du veta så det är ingen fara :) (hahahaha, jag är knas jag vet, men jag babblar ju som alltid? ) Meeeeeen heeeenRRRRRrrriiik, läser du detta nu, så tänkte jag bara säga att även att jag är knasig ibland, vilket du iofs också kan vara, så vet du om att jag tycker om dig hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimlans mycket och saknar dig A LOT! <3

Huh, nu lyssnar jag på massa hög musik, det är nog nästan bland det bästa som finns, musik alltså. Det är så otroligt sjukt bra, den ställer alltid upp musiken. Finns alltid där, i svåra stunder så som bra. Haha, men visst är det sant! 
Just nu är det en hopplåt! (sara vet vad jag menar..:P) Man får liksom bara känslan av att vilja hoppa runt och studsa upp och ner, underbart. Vill ni veta något hemligt ? ...... kommer det en såndär asbra låt och jag har på musiken högt, så studsar jag runt här som en galning, haha. Det är nog den bästa kicken man kan få, att dansa loss som bara den, hoppa skutta dansa skaka och ja röra sig :D! Testa vettja om ni inte redan gjort det menar jag, haha. Jag lovar er ni kan inte annat än att må bra och känna er lyckliga efteråt ^^ 

Naeh, nu blir jag tokig.. . vissa människor alltså. . säger bara det . huh .  fattar nadaa.. och jag vet jag ska inte känna mig dum eller känna något sådär. Men jag är ingen person som inte känner något, jag kan inte hjälpa det men jag är bara sån. USCH vad knas allt blev =/. Men sånt är livet på en pinne kanske sånt man helt enkelt får ta ? .. 
Är ju glad att jag har mina vänner och vet vart jag har dem kan jag ju lova. 
På tal om vänner, så träffade jag en efterlängtad sådan idag (: Matiilda och jag ute och gick, tror nog det var minst tre veckor sedan jag såg henne sist. Det är helt sjukt, även att vi bor cirkus två hus ifrån varandra hinner vi inte ses. Huh, men det är då skönt att man har mycket att snacka om varje gång iaf :) 


naeh, nu måste jag nog fortsätta min städning kanske.. eller om jag sparar resten till helgen.. ja det blir nog bäst så kanske. . haha. 

huuuuhlalalaaaa. sov så gott, det ska iaf jag i min nybäddade säng :D
goooooood niiiight!

over and out 
 / f.     - loooooooove - 


En enda minut, sen har tiden runnit ut, den kommer aldrig tillbaks. 
Faller handlöst, svävar tyngdlöst och känner mig så fri. 
Du bestämmer min vän, det är nu och inte sen . 
hejhejhallåhej.

Nu är svenska nationella skriftligt avklarat, HURRAAAY! 
Utter och jag var kvar lite idag och gjorde klart våra fina "burkar", dekorerade med sidenband och jag säger då att de blev helt förtjuuusande! Så nu har vi placerat ut en i kafeterian, skänk en slant och läs våran fina broschyr (: 
Annars så är min lillebror äntligen hemkommen ifrån Italy, han hade med sig äckliga chips hem, tack underbara sötebror, haha. nejdå, det är tanken som räknas, kom ihåg det!
Imorgon är det torsdag vilket innebär sovmorgon, underbartunderbart. Men måste dock upp lite tidigare för att duscha, jag fastnade framför en film ikväll så jag hann inte med det 
Pappa och jag for in till kalmar idag för att köpa födelsedagspresent till maaammaa som fyller på söndag. Jag hittade mig även en tröja (: (Y) 

Naeh, vet ni vad nu kallar sängen, mina ögonlock är tunga som bly och huvudet gör lite ont, så det blir till att sussa. 
För övrigt och på tal om sängar har jag köpt en ny, den kommer nog vilken dag som, den är mega skön! :D (intresssmurfarna hoppar av entusiasm.) 

Jätteknepigt inlägg, I know. Men det får vara så ikväll, jag är trött, vill sova, trött.. haha. 

ha det fint, nattinatti!

over and out 
 / f. 







saknar min kusin vitamiiiiiiiiiiin där borta på andra sidan Sverige! 
hej där :)
Nu är det November månad utomhus och egentligen överallt. Löven har börjat försvinna ifrån trädens grenar, färgerna har börjat övergå ifrån färgglatt till grått och trist. Igår var det minusgrader vilket innebar mössa och vantisar till skolan, förfrös näsan halvt också. Det traukiga är också att det är typ mörkt när man går upp och mörkt när man kommer hem ifrån skolan. 
Men snart hoppas jag på SNÖ och snart är det JUL (: 

Höstlovet kunde inte blivit mycket bättre i alla fall. London var GRRREAT! Allt flöt på som bara den, och vi hann nästan med allt vi ville, så som sagt jag är helnöjd. Det var bara det att det var lite kyligt, det snöade när vi landade, men annars var det som sagt tipptopp! Jag gick för övrigt upp för 179 trappsteg, bara för att slippa åka en smockfull hiss från tunnelbanan x) Kan ju bara säga det att jag inte gjorde om det, 179 trappsteg låter inte så jobbigt, men jag kan säga såhär, de som känner mig vet att jag HATAR att åka hiss, men efter de där trappstegen tog jag hissen. Det var länge sen jag var så slut som jag var när jag kom upp, hahaa. Huh, men jag överlevde både flyg, hiss och trapporna så det gick (Y).
Det blev självklart festande med, lärde känna massa trevliga människor, dansade loss och skrattade mängder! 
Italienare, danskar, engelsmän, serbier, australiensare, amerikanare och en svensk Rasmus (: Det var väl typ dem vi mötte tror jag, men jag kan ha missat någon, haha. spelar egentligen ingen roll, men skoj var det i alla fall. 

Men nu är skolan igång igen och imorgon har vi ett stort dumt religionsprov som jag inte riktigt kan, så det blir plugg ikväll, uschuschusch. Jag är trötttrötttrött också så helst vill jag bara hem och sova :P

Men vet ni vad? Nu är det dags för MAT :D Det är julgröt idag, vilket jag faktiskt tycker är himlans gott :)
Har för övrigt staden och framtiden för tillfället, skriver om storskalighet, skoj ...

Nehe, ha det tipptopp!

over and out 
 / f.