2011 kommer lätt toppa listan med ett av de bästa åren i mitt liv. Det har hänt så himla mycket bra saker och jag har tagit kontrollen över mitt liv. Även om året startade med tråkigheter och sorg så kom det mycket gott efteråt. Det är snart ett år sedan du gick bort, och vi saknar dig varje dag, speciellt pappa. Varje gång jag hör ACDC så tänker jag på dig och det är helt tack vare dig jag fick möjligheten att flytta till London. Du fixade och trixade, var alltid där och pushade. Vägrade prata svenska med mig för att engelskan skulle hålla sig färsk. Din begravning kan vara det märkligaste men även mäktigaste jag varit med om. Den var du, och jag hoppas av hela mitt hjärta att det är bra där du är nu, wherever that might be. <3 .

Nu till årets bästa:
- LONDON med Sofie
- Alla galna utgångar
- The strokes
- Kaffe på smålands
- Westminster Abbey, shopen, museumet och gänget där.
- Bröllopet (englands kronprins.)
- Midsommar
- SOMMAREN (!!!!)
- Min födelsedag
- LUND - Logopedutbildningen
- alla underbara människor jag lärt känna (Mimmski, Johanna, Lisa, Linnea, Stina, Sonny och många fler)
- Nollnigen
- Östra torn
- LONDON igen
- Uppsala
- Helsingborg
- vinpimpling och crazy utgång
- Kapten röd
- JULAFTON
- Juldagen och bowlingen
2011 kommer nog vara det året som det har hänt mest på under kort tid. Jag har gått igenom alla sinnestillstånd man kan tänka sig. Men mest av allt så har året kantats utav LYCKA. Jag är så himla lycklig och glad över allt jag har och alla jag har runt om mig. Som jag har skrivit så många gånger innan! Jag trivs där jag är och mår bra.
over and out
f.
GOTT NYTT ÅR !
Nu tänker ni, inte en gång till men svaret är JOHO. Nu ska jag skriva mitt tredje inlägg för dagen. Just för att något slog mig när jag stod och plockade ur diskmaskinen innan här ikväll. Nämligen att jag saknar inte dig längre. Jag har slutat få en klump i magen när jag ser eller hör ditt namn. Jag har slutat må illa av dumhet & ilska när jag tänker på dig och allt som hände. Jag känner mig inte längre lurad och inte heller känner jag mig ledsen över att inte ha dig nära. Det är en sådan lättnad. En sten som föll ifrån..magen. För den där känslan av saknad och ångest kan vara det värsta jag vet och lätt det jobbigaste jag varit med om att känna..Jag trodde att det var äkta, att det var på riktigt. Men när jag läser det du skrev eller tänker på det du sa, så pratade du hela tiden runt allt. Du sa aldrig det jag helst av allt ville höra. Och vet du vad, idag är jag så otroligt glad över att du inte gjorde det och att jag fått gå igenom detta. Jag tror ärligt att jag behövde få känna. Känna både den där underbara känslan men även kniven i magen, och de där känslorna av precis tomhet. Jag tror att jag kom på det för några veckor sedan egentligen. Men det gick inte riktigt upp förrän här om dagen när jag såg en bild på er två tillsammans. Jag väntade på att magen skulle knytas eller kanske att jag skulle hålla andan...men ingenting hände. Jag kände ingenting OCH det var så himla skönt. Frihet. Det låter kanske helt stört men det var faktiskt så. Nu kan jag helt till hundra gå vidare och aldrig behöva ångra. Jag menade allt jag sa, men jag är glad att det blev som det blev. För jag tror att vi båda mår mycket bättre på olika håll. Du är en person som alltid kommer på något sätt stå mig nära, men ändå inte. Det är som sagt lustigt det där med människor, hur de kommer in i ens liv och också hur de på samma sätt kan försvinna ut igen. Lund är min fristad, där finns inget som knyter mig till dig och inget som påminner om dig. Även det låter kanske stört men det har varit så himla skönt att ha det så. Jag hade nog mått 10 gånger sämre om jag behövt vara kvar i allt här hemma under den tiden.
Jag kommer alltid bry mig om dig, bara sådär en miljon gånger mindre än innan. overoverover.
Live, Love, Laugh kan vara de tre viktigaste orden i världen.
Gammal vänskap rostar aldrig. <3
Håkan Hellström, en man som aldrig sviker. Finns alltid där när man behöver honom.
Igår var det bowling och utgång med gamla gänget som gällde och det var så himla roligt. Bowlingen gick ju åt skogen men som André snällt sa "Frida du vann ju faktiskt, fast åt fel håll..." haha som sagt optimist javisst! Det blev KM efter och vi satt nog alla ganska chockade när vi såg alla småpluttar som hänger där nu för tiden. Det var mestadels årgång -93. Jag är bara 21 men kände mig grymt felplacerad och gammal, hur illa är inte det egentligen?Men det har helt enkelt skett ett generationsbyte på uteställerna i Kalmaret. Sen bar det av mot Palace, där vi dansade till dålig musik och skrattade åt alla tossiga kids. HÄRLIGT!
____________________________________________________________________________________
Jag får ont i magen över att veta att jag inte kommer ha tid för alla som jag vill ha tid till. Det var meningen att allt det skulle få komma nästa vecka, bara ta dagarna som de kom så att säga. Men nu blir allt sådär stressat och jobbigt, så som man inte vill att det ska vara. Det där att man MÅSTE hitta tid att träffa alla som man vill träffa, för det vill man ju. Då blir det lätt att man går och lägger sig med täcket över huvudet eller sätter sig i soffan och blir sittandes istället. Jag hatar måsten och att stressa fram något. Jag vill ha tid, tid till att umgås och bara få vara. Men nu finns inte det eftersom jag måste åka på måndag, åka tillbaka till underbara lilla Lund. Jag både längtar och fasar. Fasar över att vara själv, men ändå längtar till nästa helg då alla är samlade där nere igen. För jag saknar dem allihop Mimmski, Lisa, Linnea, Johanna, Stina och ja hela ligan. Time flies. Det är väl så. Men klumpen i magen finns ändå där, att sitta ensam om kvällarna i lägenheten blähääää. Ska allt försöka hänga så mycket hos Daniel och familjen Ivarsson som möjligt, tills det att alla är tillbaka för jag vill inte vara själv.
_______________________________________________________________________________________
Jag tror jag försöker ljuga för mig själv också om en del saker. Men det lär väl visa sig snart kanske. Jag vet inte, jag vet ingenting. Känns bara lustigt och knasigt. Det skulle vara en stor fet lögn om jag sa att jag inte saknade det. Att jag inte saknar det där pirret och förväntningarna på att det ska komma något kul. Fast som sagt, det var väl lika bra kanske. Jag vet inte. Det är inget jag kan göra något åt hur eller hur så det är lika bra att hålla huvudet högt och backa. tråkigt&tradigt indeed.
over and out.
en trött f.
forever and always.
A word is just a word until you mean what you say.
ÅNGEST över att jullovet slutar redan den 3e januari. Måste vara tillbaka i Lund på måndag kväll. Jäkla auskultation och logoped som inte kan göra som man vill. Men sånt är livet på en pinne.
MIMMI räkna med att jag kommer och hälsar på så fort du återvänt ifrån värmen! Även familjen Rask/Ivarsson kommer få x antal besök nästa vecka. Kommer troligtvis avlida pga ensamhet annars haha.
_____________________________________________________________________________
Ikväll blir det mat på kuggås hos tovalova och pierran, ska bli himla trevligt. Annars armbågades jag lite på mellandagsrean idag ihop med pappa och vi överlevde som tur var. Imorgon vankas bowling och en awsome utgång med gänget här hemma och det ska bli så himla roligt! Dansa loss i schlagerbaren på palace efter en bowlingsmatch=kommer inte kunna gå på torsdag, men vad gör det om hundra år? Ska ta låga skor på mig i alla fall, aldrig mer högklackat efter bowling säger jag bara! Den tabben har gjorts innan.. Nehe nu ska jag joina pappa i soffan och kolla klart på SOS, kan behöva skratta lite känner jag.
over and out
f.
Det var det där med att inte ropa hej innan man var över bäcken, eller den detalj att behålla en fot på jorden. Jag är så glad över att jag verkligen har gjort det, behållt foten på marken och inte riktigt ropat hej. Skulle ljuga om jag sa att det kändes bra, klart det känns tråkigt och ganska segt. Men det kommer ändå vara bland de fräsigaste grejer som hänt mig, true story.
Det är sjukt ibland hur man kan hitta människor. Människor som man trivs med sådär bra att det känns som man känt varandra hela livet. Den där känslan av att det är pusselbitar som passar in i pusslet. Jag har hittat några guldklimpar tack vare Lund, och jag är så otroligt glad över de underbara människor som jag har fått träffa. Även om det ibland känns tungt och man längtar hem, så finns de där och lyser upp. Får en att komma ihåg varför man är där man är och gör det man gör.
<3
over and out
f.
En annan dag.
Sitter i soffan med mamma och väntar på att pappa ska fixa film. Har haft en kanonfin julhelg med bästa släkten, skratt, MAT och lite utgång. Har dock spenderat dagen näst intill däckad, men det känns ändå helt okej för gårdagen var kalas. Imorgon blir det att fara in till Kalmar och slåss med resten av länet på rean. Hatar reor, för mycket folk på liten yta. Men måste hitta mig ett par nya jeans så då får man bita ihop och slå tillbaka mot alla sura armbågar...haha. På onsdag väntar bowling med gänget och sen vet jag inte direkt något mer än nyår, vilket känns skönt.
Nu ska jag gosa ner mig i soffan med föräldrarna. Så himla mysigt att bara få vara hemma.
over and out
f.
Jag HATAR tåg. Varför går de aldrig som de ska. Nu har jag två timmar att döda i Alvesta, eller ja i och för sig är det bara en kvar nu woho. X2000 var sena redan från början, men de brukar kunna köra in den tid de missat men idag fick tågjäklet något tekniskt fel vilket ledde till att de fick sänka farten och jag missade mitt Kalmartåg i Alvesta...Buhuh. Bitter som en lite sur citron at the moment vill jag lova. Jag vill bara komma hem till Mönsterås, få krama om mamma och pappa, och ÄTA. Nu är jag hungrig på köpet haha, vilka i-landsproblem va? Jag har nämligen världens fetaste väska med mig som jag inte orkar flytta på så får nöja mig med clementiner och vatten....haha. Jag är ett riktigt SAD FACE nu.
Sista seminariet gick i alla fall kanoners, och jag hoppas arbetet blir riktigt godkänt. Kommer sakna tjejorna, var lite jobbigt att krama hejdå idag. Men nu längtar jag efter julafton med kusinligan och släkten, julmat, och få festa med gänget hemma. Måste nog åka tillbaka till Lund redan i början av V.1 verkar det som då vi fått en auskultationstid då. Får se om det blir en turochretur eller om jag stannar kvar, beror lite på om det är i början eller slutet av veckan..baha beslutbeslut.
EN TIMMA KVAR. Ska nog följa Mimmis råd och köra igång en film. Smart som jag är tog jag med mig min bärbara hårddisk så finns nog ngt där. Trött som en apa är jag med. Hahaha munterjöken Andersson till er tjänst.
over and out.
f.

Jisses vad jag skriver idag. Men blev lite sugen på att skriva lite igen. Datorn är död och laddaren är på vift så måste ju underhålla mig.

Man tror att man har hittat rätt och att allt känns så bra som det kan kännas. Men så slår verkligheten till och BAM så ligger man där i förtvivlan och panik. Pusslet du trodde var lagt raseras och bitarna försvinner. Det tar tid att bygga upp grunden och tilliten igen, du vågar inte hoppas längre. Men sen öppnar du ögonen en dag och allt känns bra, faktiskt så känns det bättre än någon gång tidigare. Du känner lyckan och du har hittat tillbaka till den där trygga platsen som du mår så bra att vara i. Människor kommer och människor går, sånt är livet. Man väljer sina vänner likaså sina fienden. Det gäller att tänka positivt och tappa fotfästet lite då och då för att kunna njuta av livet till fullo. Umgås med de man trivs bäst med och skratta mycket. Inte tänka så mycket och våga satsa! Våga stå upp för det du vill och ropa för att få andra att lyssna. Kärlek kommer och kärlek går, samma visa där. Det är när man minst anar det och kanske också där man minst anar det den dyker på en. De där bubblande känslorna av lycka och tonår, leendet som inte suddas bort.

Livet är ett äventyr och jag njuter av varje sekund!

Jag älskar livet just nu och är så otroligt lycklig över allt jag har och alla som står nära! Sentimentalt värre såhär på kvällen. Men var tvungen att skriva av mig lite.

Night!
Over&out
f

Väskan är packad och nu är det bara vilka skor som ska med hem.. Stort beslut indeed.

LYCKA över att arbetet är klart! Mimmski, Johannis och Lisa har varit här all day och vi har slitit som djur. Nästan i alla fall. Mellan skrattfnatt och ätande så gick det fint! Åh vad jag gillar de tjejerna!! Linnea var förbi en sväng på glögg&saffransgott innan hon drog på fest. Kommer sakna de nissarna i jul! Jag har riktigt vant mig vid att ha dem nära och är så glad över att ha dem där!

Nu sitter jag i sängen med en kopp te och lyssnar på Melissa Horn. Kroppen känns 10kg lättare och det känns som all energi runnit ur öronen. Får plocka och städa imorgon för nu är jag helt slut.

JULLOV JUL och FINA VÄNNER! Det är lycka det!

Over and out
F

En liten bild till på min bästa&finaste Sara! Jag hoppas att du får världens bästa dag och på fredag kan du räkna med en bamsekram och paket :D

Tänk att vi har känt varandra i TIO år nu, 10årsjubileum!!! Du är en av de jag håller närmast hjärtat och tänker aldrig släppa! Vi har gjort så mycket, gått igenom det mesta ihop, skrattat och gråtit. Jag älskar dig Nilsson och är så otroligt glad över att ha dig i mitt liv! Även att vi inte ses så ofta är det alltid dig jag vill ringa om det är något som hänt. I'm lost without you, du vet!

Love

Jisses, chocken! Det snöar i skåneland och Lund! Det till och med stannar kvar snö på marken! Bäst för Småland och mönsterås att det finns snö där imorgon när jag kommer hem..lagom kul annars att åka ifrån snön.
Vi ser det snöar vi ser det snöar.. Åh.

Äter frukost, med en skönsjungande Melissa Horn i mobilen. Eller ja hon är ju inte i mobilen..eh ja men ni fattar läget. Hon är så himla bra, texterna sitter som en smäck i huvudet.

Snart kommer ligan hit för att jobba med arbetet, vi ska bli klara idag!! Så vi får jullov imorgon (Y). Åh kommer sakna mina fina tjejer, men får tänka på vad mycket skoj vi ska göra i vår. Då blir det mycket färre hemresor och mer satsning på livet här, och nu. Känns så bra. Lund, utbildningen och alla kompisar, boendet. Ja jag trivs så bra och det känns verkligen att detta är mitt liv och jag är hemma. Längtar dock efter mamma,pappa och Simon och det ska bli så skönt att få vara hemma ett tag. Men ändå, jag är så glad över alt här.

Love life.
Nu lite looptroop rockers så jag finner peppen!!

Over and out.
F


GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA SARA SOM FYLLER ÅR IDAG <3
Här är en gammal bild från 2008/2009(?) lovelovelove

Kvällen bjöd på Harry Potter hemma hos Linnea i säldammen, norra fäladen. Under de första dagarna i Lund tyckte Linnea nämligen att "bussrösten" sa säldammen istället för fäladen "vaddå vilken jäkla säldamm"! Haha, så kul fortfarande.

Imorgon är det plugg.nu då vi ska få klart arbetet i lingvistik innan jullov! Packat väskan och städat idag, så snart bär det av. Har ingen dator atm då den bott hos Johanna på vildanden sen i fredags. Ska erkänna att man har fruktansvärt tråkigt utan dator.. Tur att Linnea räddade mig ikväll! :) KLARADE LINGVISTIKTENTAN ska tilläggas!!! Så jäkla gutt!! :D därför ska jag nu sussa sött i min nybäddade säng (dock vände jag påslakanet ut-och-in och jag orkar inte vända det rätt, höjden av lathet indeed!

Nu godnatt!
Over&out
F

Helt sinnes att helgen redan är över! Snart är det dags för jullov och hemfärd. Ska bli så himla skönt att komma hem och mysa lite med alla fina vänner och min underbara familj!

Kunde inte blivit ett bättre avslut på denna termin iaf. Kapten röd, promoe, danmark,vänner, mys och så mycket mer! Går runt med ett leende fast på läpparna och längtar nästan redan lite efter att komma tillbaka hit efter jul&nyår haha. Tossigt värre.

Nu kaffe sen leta efter de sista klapparna med Lisa innan SISTA FÖRELÄSNINGEN för i år!!!!
Over&out
F

Nu är det tåg igen. Har haft en kanonfin helg med bex, uttski och Amanda
+ deras vänner! Lite sorgligt att åka tillbaka mot skåneland igen, men ska bli skönt att komma hem. Det blev luciagasque med lussetåg, skratt i mängder och julmat. Film, mys och en massa annat skoj! Snart är det jul och då ses vi igen!

Over and out
F

Sitter på X2000 mot Stockholm för att sen åka vidare till Uppsala. Sovit/hostat mig igenom resan så den har gått kanonfint haha. Till och med nästan skrivit klart kommunikations-rapporten! Så jag känner mig lite duktig.

Tror detta kommer bli en helg i världsklass! Kan inte bli annat när man har favoriterna uttski och bex i samma rum!! Så kul! Imorgon ska vi ut och testa på studentlivet i Uppsala, jämföra det lite med Lund och se "vem" som vinner!

Nu ska jag blunda lite igen!
Over and out
F

Märkligt hur en sak, som egentligen är ingenting, kan få en att glömma allt annat! Så jäkla bra! Längtar till helgen och Uppsala sen nästa helg med kapten röd och vinpimpling!! Vet ni vad, efter det är det jul! Så sjukt. Time flies.

Nu ska jag försöka sova igen. Ville bara skriva några rader!
Over and ouuut
F.

Mina fiiiina skor!!!

Underbart att vakna upp och inte ha ett ton tungt ansikte idag ska jag säga er. Förkyld så in i bängen men det kan man leva med! Föreläsning in Lingvistik idag, och insåg då att det är lättare att förstå Swahilins uppbyggnad än vår egen svenska. Den är helt körd haha, ingen semantik eller självklarhet för fem öre. Sen slog jag följe med min fina vän Johanna och gick loss på apoteket och Ica, kändes himla fint! Nu sitter jag här och försöker finna motivationen till att göra kommunikations-rapporten...not fun at all ska jag säga er. Blir till att ordbajsa en hel del tror jag.
Nöjd tjej i London 2009!
nu pluggis!
over and out
f.

Jäklar i havet! Känns som att någon har kört över hela mig inatt... Mörbultad och seg! Huvudet, bihålor och näsa känns täppt och värker så jag blir tossig.. Influensa it is och jag hatar det! På fredag måste jag vara pigg för då ska jag till Uppsala! Hatar att vara sjuker, och ja idag tycker jag synd om mig själv, det får man göra vid lägen som detta.


London och Helsingborg var iaf awsome och det är väl därför jag mår som jag gör nu antar jag..


Nu sleeepy time!
Over and out
F