Jag har börjat komma tillbaka till vardagen. Jag har vaknat ur min dvala och ögonen värker inte längre av trötthet. Det var en liten vägg. En liten vägg som jag fint snubblade in i. Kroppen slog backut och ville inte vara med längre så det blev vila. Vila och mat. Vågen pekar äntligen åt rätt håll igen då den för några veckor sedan gick snabbt nedåt, åt det håll som den absolut inte ska gå. Magen var kaos och kroppen var slut. Men idag vaknade jag lite piggare än igår och jag känner inte längre den där gnagande känslan av stress som har legat över mig som ett mörkt moln. För första gången på flera veckor längtar jag efter att få röra på mig. Jag vill ut och springa. 
 
Det blev ingen resa till Lund. Kroppen och knoppen satte käppar i hjulet och även plånboken. Synd och trist men jag känner verkligen att jag behövde dessa tre lata dagar hemma. Nu såhär i efterhand är jag väldigt glad över det beslutet även om det var väldigt trist att bestämma. 
 
Det bästa med idag är att jag sak få gosa med kattungar. Alldeles nya kattungar. Dock är de x antal tusenlappar för dyra, lika bra det annars hade jag nog fått med mig en hem. 
 
En himla mix av allt som rör sig i hjärnan på en och samma gång, as always. 
Nu ska jag hoppa in i duschen. 
over and out
f. 
 
Jag glömmer hur ont det gör mellan skoven. Idag har jag hasat runt och grimaserat så fort magen rör på sig. Igår höll jag på att hamna i Stockholm då jag nästan inte kom av tåget i Alvesta för den förbaskade magen gjorde så ont. Den lever sitt eget liv den där lilla inflammerade tarmen. 

Egentligen är jag rätt förvånad över att det har dröjt så länge. Två veckor av stress och press, fel mat och sena kvällar följt av dåligt med sömn. Det kom som ett brev på posten dagen efter allt. När jag släppte ner murarna och tillät mig att slappna av. Då passade den på att börja stöka. Immunförsvaret är så att säga en aning sänkt. Lagom till första riktiga jobbdagen som startar med en kurs i lyft(!!)teknik. Jag håller tummarna för att magen mår bättre imorgon och även min förkylning. Sådär nu har jag fått klaga av mig lite. Tack för det bloggen. 

Nu är det sömn som gäller! 
Over and out
/f 
Bästa bilden får avsluta denna söndag. 

Smällen blev en rejäl förkylning men vad gör väl det när jag kan lägga 3 av 4 år på logopedprogrammet bakom mig och ta sommarlov på riktigt! Med en stor fet avklarad och godkänd tenta och en kalasfin examensceremoni i bagaget så säger jag hejdå till stressen och hallå till sommarlovet! 



Over and out
f
Såhär ser livet inte riktigt ut för tillfället, men snart får jag ledigt. Förra veckan innehöll tentaplugg och tentahets + bredvidgång på sommarjobbet. Denna vecka är full av planering och fix inför examensceremonin som är på fredag. Idag inträffade en mindre katastrof men det löste sig smidigt till slut som tur är. Lägg till en nervös mage som väntar på provsvar och läkarutlåtande. Hej kaosig hjärna som bryter samman så fort jag blir ensam. Som paus idag hade världens bästa lundavänner fixat kalas för mig och Glennie som fyller på sommaren. Tyvärr var det en del bortfall av personer på grund av jobb och sjuka. Johoney hade bakat helt otroligt goda kakor, som alltid! Vi fick fiska fiskdamm och skratta en hel del. Det var välbehövligt mitt i kaoset. 
Imorgon väntar en sista kaosdag innan the D-day. På fredag klockan 15 kommer jag skutta av lycka för då har vi förhoppningsvis rott allt i land. Tacka vet jag sammarbetet med finaste Esther, biomedicin. Det är helt klart det roligaste med högtidsmarskalkuppdraget, att ha fått en ny vän! 
 
Joel befinner sig i Kramfors och firar lillasyster som tar studenten idag, hejaheja! Så mitt psyke prövas ordentligt denna veckan med både ensamhet och stress, men vet ni vad? Det ordnar sig, det gör det alltid. 
På lördag ska jag njuta av ledighet och på måndag börjar bästiga sommarjobbet. 
Hej sommar, du är efterlängtad. 
 
 
Tack till bästiga Utter som lämnar avtryck här inne då och då. Jag blir alltid lycklig över att få läsa om allt skojigt hon hittar på där borta på andra sidan jorden! 
 
Nu ska jag däcka. 
over and out
/f. 
 
 
ÄntLiGeN!!!
 
Som ni undrar, som ni väntat, som ni längtat. Men nu behöver ni inte oroa er mer. Gästizzz är åter igen tillbaka hos er. Men bara en snabbis. Sitter nämligen och pluggar, på ett café. Det är vägarbete utanför vårt hus. Irriterande. Men då får man avnjuta kaffe istället och plugg då.
Men ikväll ska vi ha bbq med vänner. Så har något att se fram emot.
 
Vad har hänt sen sist? Som ni måste undra!! Tiden bara flyger iväg här. Snart är semester one slut. Bara tre exams kvar sen blir det Indonesien.
I fredags var det end-of-semester party på skolan. Trevlaaaans!! På lördag är det b'day party inne i city. En amerikan har hyrt en nattklubb typ. Har inte så stor koll men står med på vip-listan så jag är nöjd!
 
Blev haffad och intervjuad för ett par dagar sen. Ska slänga upp frågor och svar då jag får tid. För nu ska skolflickan Karin kämpa på med alla australian guidelines så det kanske blir hd på examen på måndag (nöjd om det blir pass)
 
Puss&Kram alla finisar!!
 
 
med kryddhyllan i bakgrunden. Lite suddigt men himla bra. Detta va förra veckan då det va pre-drinks i huset vårt.
/Er trogna gästizzz