Hur kan man sakna något/någon man inte har? Hur kan man vara helt säker på en sak men ändå inte veta? Skitsvårt är vad det är. Men en sak vet jag och det är att jag har aldrig någonsin tidigare varit såhär säker på en sak! Godnatt Over&out f

Ja här sitter man inomhus framför en dator när solen skiner som bara den utanför fönstret...deppigt värre. Men sånt är livet, jobba måste man göra. Tänkte dock ta lite ledigt imorgon, eftersom det ska bli kanonfint väder då med och jag känner att eftersom jag inte har någon semester direkt kan jag unna mig en ledig dag mitt i veckan (Y). 

I helgen fyller jag 21 år och får då lagligt gå på krogen i hela världen (tror jag?!). Ska fira lite, men blir inget stort släktkalas i år, det får vänta till 25. När jag får frågan vad jag önskar mig slår paniken till. Vart är inspirationen?! Jag vet inte, vill jag skrika. Jag har det mesta jag vill ha, och är nöjd. En månadshyra eller en mixer? Ett presentkort på IKEA? Jag har nu insett att jag börjar bli vuxen....inga mer önskelistor direkt utan nu gäller det att tänka praktiskt och på vad som verkligen, verkligen skulle behövas. Eftersom jag inom loppet av två månader kommer fly min kos till någon av de städer jag sökt universitet i. Jag kommer då få bygga ett eget bo och vad behöver man inte då om inte ett presentkort på IKEA? För hemtrevligt vill jag allt ha det, inget kliniskt eller tråkigt här, utan det ska vara ombonat och härligt. Ett krypin där jag kan trivas och känna mig lugn i. Det ska bli så himla roligt att flytta till eget, även om det är lite nojigt. Eftersom jag inte har en aning om i skrivande stund vart jag kommer att hamna. Därför kan jag inte direkt förbereda mig på vart eller hur jag ska bo. Svårt som attan men spännande som tusan. haha.

Ser fram emot helgen då ännu en efterlängtad filur hittar hem efter två år på annan ort (i annat land). Sen ska jag slå klackarna i taket och fira in födelsedagen med några av de jag tycker allra bäst om! Ruuuuligt värre!

Nahej om man skulle ta en kaffe till kanske? Lite koffein såhär på eftermiddagen brukar aldrig vara fel.
fikatime med andra ord och ikväll blir det tacos hos familjen andersson, jag längtar redan haha.

over and out
f

Åh nu funkar det att skriva ifrån iphonen wooho! Finally som jag har försökt förstå mig på detta haha! Men nu är det dags för sängen, skriver mer om några timmar... Näst högsta chefen kommer imorgon så måste nog vara pigg och glad då så bäst att soooovaaa! Goodnight Over&out F
What can you do when your good isn't good enough?
When all that you touch tumbles down?
But how many times will it take?
how many times will it take for me?
To get it right
____________________________________________
Snygg styckeindelning kommer nu, efteersom min dator har fått damp och vägra godkänna styckesindelning på blogg.se !
  • Torsdag och jag jobbar hemifrån - på distans som det så fint kallas. Försöker reda ut 100000 tidssedlar som legat huller-om-buller och in med dem i pärmen och excelfilen. Snart klart! Vid tolv kommer Tove och hämtar upp mig, vi ska fara in till Kalmar och handla gottigheter till morgondagens midsommarfirande. Sen blir det att hälsa på Paula och Jeff som kommer till Mönsterås ifrån Melbourne idag, superskoj!!
  • Imorgon blir det först Oknö med ma och pa, fira lite med familjen Holm/Pettersson. Hörde rykten om femkamp, skojskoj! Sen på kvällen bär det av till Jossen i Forsa för att äta, leka lekar och fira, ska bli skuuuuj!
  • Har egentligen inget intressant att säga, måste skriva klart sen smink/kläder på för att kunna åka till KalmarRRr.
over and out
f

Jag och världens bästa Sara på Kenths 50årskalas i helgen :)

Haft en kaonfin helg! I fredags trotsade jag sjukheten och gav mig iväg och firade studenterna, det blev en hellyckad kväll på Vallen(kan aldrig bli något annat kanonbra där!). Tonna och jag förvånades över de superbilliga drinkpriserna, bra för plånkan men farligt för levern haha. Lagade även pytt-i-panna när jag kom hem klockan fyra på morgonen (Y). I lördags blev det kladdkake-fest på dagen med Tonna och Utter, gick igenom fredagen och njöt av min otroligt kladdiga-kladdkakaaa. Sen blev det till att fara mot Forsa och fira Kenth Rydhage som fyller 50 år snart. Superroligt kalas med lekar och underhållning! Sara och jag fick öva på våra bartenderskills då vi hamnade bakom bardisken, himla fint, dock luktade jag lime en hel dag efteråt.
Igår skulle jag åkt in till sötfelicia i Kalmar men det gick ju inte så bra, knoppen sa ifrån, så det blev hemmadag i regnet. Var hos bexen en sväng framåt kvällen och när vi satt inne på altanen öppnade sig himmeln och det bara öste ner, aldrig sett så mycket regn tror jag. Blev som ett vattenfall ifrån deras tak, ganska fräsigt om jag får säga det själv.

Annars är jag nöjd med livet haha. Sov dock bara tre timmar inatt mellan 2 och 5...inte så lyckat när det var jag som körde imorse. Men jag lyckades hålla ögonen öppna och fokusera på vägen i hela 5,8 mil till OKG (Y). Har Lana och Roger att tacka för det kanske, småprat och radio + lite kall luft funkar fint haha. Får däremot se hur det går när vi ska hem.

Nu ska jag snart springa ut och möta Viktor och Frigge när de kommer med massa roligheter. Thomas var nere i Malmö på huvudkontoret förra veckan och fick med sig massa roliga reklamsaker hem, ett nytt paraply kanske? Jag har ögonen på ett nyckelband iaf, måste ha det för jag tappar bort mitt kort/cykelnyckel hela tiden...

Så é de med att helt enkelt! Lillebror kör halka idag så vi håller tummarna för honom!
Ha det fint, måste återgå till tidssedlarna nu!

over and out
F


Nu är jag smått back on track igen! HÄRLIGT! Prickade dock in den regnigaste dagen i år att bli frisk på...Kul när man legat inne och haft strålande solsken utanför fönstret. Sen den spännande upptäckten att jag endast hade converse att ta på mig i morse vilket gjorde det lite blött att gå mellan inpasseringen och kontoret (Y) Mina ljusa jeans blev också smått mörkblå..Men inga sura miner för nu har jag nästan torkat. Bävar dock inför att behöva gå ut igen, vilket jag måste för att ta mig ner till OIII och bli blööööt.

Bilden är ifrån förra lördagen då jag hade en av de bästa utekvällarna på länge. Skratt tills att magen gjorde ont och dans till att fötterna värkte. Denna sommaren ska bli den bästa som Uttern sa! Nu ska vi bara fira och ha skoj, love it! Nästa helg är det midsommar och helgen efter det fyller jag år, sen är det blomsterrocken/latitud och efter det något annat skoj! I slutet av Juli blir det Emmabodafestivalen och tältning med Sofiiiiee vilket ska bli galet skoj! Så himla mycket roligt att se fram emot, sen även en londontripp innan skolstart och hitta på något skoj med Sara (Y)! wawawawwawaaaaaaaaa blir alldeles pepp! Sen en massa jobb och pengar, vilket behövs om jag ska bli fattig student i höst. Skickade in de sista kompletteringarna igår, så nu är det bara att väänta och se. SPÄNNANDE! Lund, Göteborg, Uppsala, Stockholm eller Linköping?!?!?!

Nu ska jag ge mig ut med tidssedlarna, ser ut som att det är uppehåll!
Over and out
f
  • Jag kan börja med att berätta att jag sovit någonstans runt 30 timmar de senaste två dygnen. Idag sov jag runt 16. Det kallas influensa som min mamma så fint beskrev det. Jag kallar det härdsmälta. Det känns som att hjärnan sakta men säkert smälter. Ont i skallen och seg. Kroppen känns 10 kg tyngre och ögonen hänger inte riktigt med. HÄRLIGT! Så idag sov jag mellan 00.00 - 05.30, 06.00 - 12.00, 12.00-14.00 och 14.00-15.30....och jag har kämpat med att vara vaken tills nu ska jag säga er. Menmen det är väl kroppens sätt att visa att något är fel och att den behöver vila, så nu har jag gett den det. Hoppas på att kunna jobba imorgon iaf halvdag. Men får se hur härdsmältan ser ut då klockan ringer. Sådär, nog med sjukhet
  • Bloggen är till för att skriva av sig i. Reflektera och försöka få koll på tankarna. Ibland skriver jag bara för att skriva det vill säga om vad som hänt. Meningslöst kan tyckas, men kan vara skoj att kolla tillbaka på.
  • På senaste tiden har en liten stid pågått innuti mitt huvud. Det har snurrat och fått mig att känna mig alldeles vimmelkantig. Magen har pirrat och pulsen har slagit sådär lite extra hårt. Huvudet skriker åt mig vad jag ska göra, och hjärtat säger åt mig vad jag ska känna (även magen spelar in där..) Saken är den att jag kan inte göra som kroppen vill. Jag måste vänta ..... och se. Vilket håller på att driva mig till vansinne. Jag hatar att vänta. Men som sagt " den som vänta på något gott..." haha. ÅH . Att det ska vara så himla lätt att vara efterklok ?! TVÅ ÅR. TVÅ ÅR och jag kan inte glömma och jag kan inte sluta känna. JAG SAKNAR DIG SÅ ATT JAG NÄSTAN SPRICKER. Det är något jag skulle vilja skrika rakt ut...men saken är den att det är inte så lätt. För jag gjorde ett val, som innebar att jag aldrig-någonsin-i-hela-mitt-liv-igen skulle göra detta mot dig igen. Saken var ju den att jag inte ville lämna dig, men var tvumngen för att jag mådde piss. Kroppen mådde piss och jag kunde inte fokusera på två saker samtidigt. Pissochskit över detta idag, då jag mår alldeles utmärkt i knoppen och kan fokusera hur mycket som helst. Du är så fin och säger så kloka saker. Du är så fin och ska ha någon som får dig att må bra. Som du sa " vi passade ihop, men tidpunkten passade inte oss." . True. Så sant som det är skrivet.  Men saken är den att jag har träffat andra, jag har försökt känna något, men ingenting slår känslan av att vara nära dig. Den där känslan av att allt är rätt, alla pusselbitarna faller på plats. Åh, jag önskar att jag kunde säga allt detta till dig, men vågar inte. Rädd för att riva upp och röra till. Vilket jag kanske redan gjort, men inte med mening. Du kom till mig också. Nu ska jag sluta älta, i alla fall här i bloggen. Var bara tvungen att skriva av mig såhär innan sängtime. Allt som är sagt kan summeras till : jag saknar dig och jag vill inte ha någon annan.
Gooodniiiight mina damer och herrar. Sov gott och dröm sött!
over and out!
f
Idag är det torsdag vilket innebär att det nästan är helg. Är otroligt seg i skallen, vilket är orsaken av att ha varit vaken alldeles för länge om kvällarna och upp otäckt tidigt. Somna halv ett och upp vid fem/halv sex är ingen höjdare...så det ska bli ändring på det nästa vecka.

Igår blev det en tur in till Kalmaret för att träffa Mackan, mycket trevligt. Blev långpromenad runt Stensö, kik på lägenheten och lite donken på det (Y). Fästingar och fiskmåsar fick bli dagens äckligaste djur, hatar nog fiskmåsar när man äter + att fästingar är det mest onödiga djuret på denna planet. De har ingen naturlig fiende och lever på andra individer, inte heller fyller de någon direkt funktion heller mer än sprida sjukdom och äckelkänsla...haha. Jaja, nu vet ni det.

Är otroligt arg för tillfället då flera timmars jobb ifrån gårdagen gått förlorat..min dator valde att inte spara det jag ville och nu får jag göra om allt. KALASKUL! fyfan. blä. Så det är nog bara till att sätta igång så jag får klart sammanställningsfilen med alla tiderna...finns bara från V.12 i listan nu och jag var på V.21 igår :(((((

otroligt meningslöst inlägg egentligen. Men kände behovet av att skriva lite. Nu har jag även rensat bland mina papper, ändå är det lika stökigt. Thomas städade sitt skrivbord häromdagen och på något lustigt vis fylldes mitt på...någon lämnade en HÖG med papper. Så nu har han ordning och jag kaos haha. huajajajajajaja.

over and out.
f
Jag har gått för långt
Kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå
Slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum
En sekund blir tusen år
För ljus att nå
Så djupa sår
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om än en gång
Orden fastnar halvvägs jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa men vet inte vad det är för låt

Allting börjar om
Jag kan börja om
Jag behöver hela mig så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

Jag har gått så långt
Nästan blivit van
Historian upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som gått vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag
I vita blad

Om inte jag var feg
Om inte du var den som hade rätt
Hade väl vi aldrig kunde genomskåda allt som skett
Samma gamla visa men vet inte vad det är för låt
Förlåt att jag aldrig nånsin sagt förlåt

Allting börjar om
Jag kan börja om
Jag behöver hela mig så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

Allting börjar om
Jag kan börja om



Nu skiner solen igen! Dagen började med grått dis, vilket inte kändes så muntert. Snart dags för lunch och en cykeltur ner till OIII för att se vad killarna gör för skoj. Jag börjar också bli riktigt hungrig ...och då är det tur att det är maot om endast några minuter.

Annars då? Allt bra, tackar som frågar. Lite traukigt med att inte ha något boende för midsommar. Mårten och jag satt halva kvällen igår och ringde runt och försökte flirta till oss ett rum eller två, men det ser dystert ut. Så går det när man är ute i sista sekund så att säga. Efter att ha försökt hitta boende fastnade vi på hans altan och pratade i flera timmar, suuupeeer-trrrrevligt! Man gör sånt alldeles för sällan, bara sitta och snacka alltså.
Ikväll ska jag in till Kalmaret för att fika med en viss filur, ska bli himla trrevligt det med! Är otroligt lyckligt lottad över att ha så fina vänner runt om, inte alla som har det så bra. Och på tal om vänner så kommer två favoriter hem idag Josefine och Bexeeeen!! Längtat ihjäl mig nästan! Ska bli så rooligt att höra om deras äventyr i Rom och sen också att få se bexen igen eftersom jag inte träffat henne sen i början på Januari! :D Happy moment indeed.

Nahe om jag skulle ta och sluta skriva här och gå och äta? Stilla hungern så att säga.
Har ändå inget intressant att komma med. skallen snurrar fortfarande, och magen kurrar som sagt.

over and out
f


En bild ifrån 2009 när vi var i Rom med skolan! Mathilda och jag på en mycket känd bro som jag icke kan namnet på...

Idag skulle min kära farfar blivit 88 år, och på min födelsedag i år är det 14 år sedan han gick bort. <3
Blir en sväng med farmor till skogskyrkogården idag.

Gooooood mooorning sunshines!

sitter uppe på kontoret och håller på att bli tossig på ett kliande myggbett. Jag har massor med saker att göra, men kände att jag ändå kunde ta mig lite tid till att skriva här. Imorse fick jag spolarvätska i hela ansiktet utav Lana, smart som hon är körde hon igång putsningen precis när jag skulle kliva in i bilen -kalas! Men inte är jag bitter för det, googlade nyss och fick lära mig att man faktiskt kunde dricka spolarvätska om man ville, dock inte klunka, men någon enstaka smuttning var då icke farligt haha. Sen var jag med om min första abstinens-attack igår, utav kaffe. Massiv skallevärk slog till och min kloka mor kom på det att jag dricker nada kaffe på helgerna men väldigt mycket på jobbet = Abstinens! Så det blev till att dricka en kopp av bäcksvart kaffe och poff så var värken borta, undeeerbart.

Helgen har varit lovely! Jobbade halva dagar både tors och fre, så det var välbehövligt med heelg. Blev Kalmaret med mor&far i fredags, sen cyklade jag till Erico som nu är nybliven sjuksköterska, och firade honom lite med blommor och paket! Lördagen spenderades i bilen mot Vilshärad och familjen Bremanders hem, väl framme blev det soooool och en massa prat med Louise (saknar dig redan!!) (det blev även en del fightning med getingar..). Kvällen spenderades bland annat med att "rocka" med Anns superstora rockring, hemmakväll, ätandes och filmtittandes. I söndags var det sooolning på schemat, och vi låg och latade oss på deras supertjusiga nya soldäck i flera timmar innan det var dags att styra bilen mot smålandet igen. Detta resulterade i ett rött ansikte och lite bränd mage, men det är som vanligt med andra ord. Det planerades lite under helgen och jag hoppas vi kan hitta på något skojigt innan skola och efter jobb!

Igår var det Svedalas nationaldag, vilket jag inte direkt firade utan träffade istället UTTERN som nu är hemma över sommaren! Förhoppningsvis delar vi stad i höst, skulle vara superskoj! Vi gick runt Oknö, hälsade på Sofie på jobbet och pratade en himla massa. När jag kom hem halvdog jag på soffan för att sedan släpa mig ut i solen för att sova lite...redan röda armar och sol = inte jättebra. Men idag ser det lite bättre ut, börjar få en brunare färg (Y). 

Nu måste jag jobbbbbbbba järnet! Har anställningsbevis och arbetsgivarintyg att skriva till cirkus 50 pers - weho.
Ikväll hoppas jag på en date med min finaste Sara, måste prata av mig lite för hjärnan går på högvarv..

over and out
f.



better together!

give me everything tonight, we might not get tomorrow.





Jobb idag, jobbade igår. Vill hem och lägga mig i solen och bättra på min ojämna bränna. Men får väl nöja mig med att steka tillsammans med grabbarna på rasten. Annars händer inte allt för mycket förutom den otroligt roliga händelsen att till helgen kommer bästa uttern hem och nästa vecka kommer bästa bexen hem!!! :D
Sen far familjen mot västkusten imorgon, och jag ska få spendera ett dygn med världens bästa kusinvitamin Louise. Hon är en sådan person som du inte kan må annat än bra tillsammans med, och man har aldrig tråkigt! Ska bli skönt att komma bort lite.


Saknar London! Tror nog allt att det får nog bli ett återbesök i augusti.

love!

Bildspecial!



over and out!

jag måste få skriva av mig någonstans. vet inte vart jag ska göra av alla tankarna. vill inte tjata och gnatat men skriva kan jag göra.

det är så sjukt. det kändes som att komma hem. det är det enda uttrycket jag kan komma på som beskriver känslan jag har haft i magen sen ... satan i gatan vad huvudet och känslor ska ställa till det. det sista jag vill är att trampa snett och göra någon illa igen. jag frågar mig hela tiden varför, men saken är den att ibland händer det bara. man kan inte styra magkänslan, man kan inte styra sina känslor. till viss del kanske men inte när det verkligen gäller. kan man säga att jag var ung och dum? jag visste ingenting och visste inte att jag kanske kastade bort en av de bästa jag haft nära. jag var egoistisk och behövde ta hand om mig själv. funkar det som förklaring? känns lite svagt. vet varken ut eller in. men som sagt, det löser sig alltid eller hur? man ska inte tänka så jäkla mycket men ibland kan man inte rå för att hjärnan ställer till det. fanfanfan. vad ska alla andra tycka,orden snurrar i min skalle. känner mig rent sagt ganska dum och elak. har jag rätt till att ens tänka tanken? Vem vet, det kanske blir jättebra. det var så länge sen. man förändras och prioriterar nya saker. jag vet ingenting. jag vet att du är där men jag kan inte göra någonting. jag rör till det, nästan så det skumpar över i grytan. jag förstör och trampar på ömma tår. åh jag vet ingenting....
jag var bara tvungen att sätta ner allt jag har i huvudet. kanske kan det klarna lite. time will tell.
blir smått tossig.







over and out