Fy fasen. Nu är jag trött på sjuka. Influensa numero två har brutit ut. Gårdagen försvann i ett enda mörker av den värsta huvudvärk jag någonsin haft. Det kändes också som att mina armar skulle trilla av och som att ryggraden höll på att bryta sig loss, bokstavligen. Japp precis så illa var det. Jag var så jekla dålig. MEN idag mår jag bättre. Det är hopp om livet. Snorigt värre men ändå trots allt helt okej. 
 
Annars har jag inte så mycket mer att säga. Jag är mest förbannad numera. Vi läser om typisk och atypisk läs- och skrivutveckling och jag har insett hur mycket skolorna fuskar när det kommer till att ge elever som verkligen behöver stöd, stöd. DET SJUKASTE ÄR att eleven i fråga inte ens ska behöva få en diagnos för att få hjälpmedel / stödinsatser för det står i jäkla skollagen att de ska få det i alla fall!!!!!! SEN NÄR höll en skola detta? Jag blir så arg och besviken på att alla elever med läs- och skrivproblem ska behöva kämpa som tokingar och misslyckas x antal gånger innan de får hjälp, OM de får hjälp. Ja ni förstår vilken ilska detta har väckt. Eheh. Rätt ska fasen vara rätt alltså. 
 
Nehe nu ska jag gå och leta upp mitt nässpray och spraya min täppta näsa. 
Ha det fint!
over and out
f. 
 Imorgon ska jag hålla tal tillsammans med rekorn för hela Lunds universitiet. Det är Nordic Workshop som går av stapeln här i Lund ocj fokus ligger på utbildning av framtidens vårdpersonal. Som utbildningsansvarig i styrelsen för medicinska föreningen så har jag suttit med som studentrepresentant i planeringsgruppen. Superkul!! 

Sedan vill jag också säga att jag fortfarande är lite chockad över utmärkelsen "årets logopedstudent" som jag blev tilldelad i Uppsala under logopedstudentdagarna. Jag känner mig sjukt stolt och väldigt hedrad! Finaste titeln någonsin! 

Nu ska jag sova och ladda krafterna inför morgondagens och fredagens konferens! Hejheja interproffesionellt arbete och studentpåverkan! 

Over and out
f


Bilder ifrån helgen i Uppsala! 



Nu händer det grejer ska ni veta!
- Jag har just precis skickat iväg ett mail till en forskargrupp i Storbritannien om möjligheten att göra en magisteruppsats åt dem, tillsammans med Ellen då såklart.

- Jag ska om några timmar hålla i en utbildning för läkarprogrammets kursombud, hejaheja!

-Igår höll jag mitt första möte som utbildningsansvarig i Medicinska Föreningen och det gick bra! HEJA utbildningsutskottet!

- Imorgon åker jag och fyra fina vänner till Uppsala för att delta under Logopedstudentdagarna, vilket ska bli riktigt roligt!

- Min magläkare ringde igår och var riktigt glad över att min mage/tarm äntligen (peppapeppar) har bestämt sig för att lugna ner sig. Jag fick en tydlig plan över vad som komma skall vilket känns jättebra. Vilken pärla hon är den där Berit!

Där var min lista.
Nu ska jag diska.
haha.

over and out
f.
På fyra år så har jag varit på fem begravningar. Fem människor som inte längre finns. Idag ska vi säga ett sista hejdå till finaste Göte. Jag har en klump i magen över att jag inte har varit där och hälsat på mer. Vi spenderade näst intill varje sommar på västkusten hos Ingrid & Göte under min uppväxt. Påarp, fina Påarp med vikingagravar, den långa sandstranden och jättestenen. Vi plockade smultron ur landet och trädde på strån. Vi gick alltid den obligatoriska kvällspromenaden som oftast innefattade snäcskalsjakt. Det är 9 år sedan vi var där sista gången. Time flies. Farmor och jag har pratat om att vi skulle köra en roadtrip för att hälsa på. Det är lätt att prata men så svårt att hitta tid. Nu är det försent. 

Göte var min farmors lillebror alltså min pappas morbror. Farmor har nu överlevt båda sina syskon, på bara ett år har båda försvunnit. Det är nog det som gör mest ont i magen. Att se världens bästa farmor ledsen. Så idag ska jag hålla hennes hand och krama henne hårt. 

Sånt är livet antar jag. Motgångar och medgångar. Dop, bröllop och begravning. Jag önskar nu att få slippa  begravningar och gå på fler dop & bröllop. 

Nu lämnar jag snart Skåne bakom mig och rullar in i Halland. Där väntar pappa, sen blir det kyrka, kaffe och efter det hemfärd till Måset. 

Over and out
f