Har sitter jag och tittar ut genom fonstret och ser att himlen ar pa vag att spricka upp !!! Det ar en mycket trevlig overraskning vill jag lova da det har envisats med att regna i nastan en hel vecka nu. Tydligen har jag lyckats pricka in att aka det aret som Australien har den varsta regnperioden pa over 100 ar..SKOJ! , Manniskor har ar ju inte direkt vana vid regn, sa det utbryter lite smatt panik pa vagar och annat, FOR DE KAN INTE KORA NAR DET REGNAR ?! Tank om det hade varit sa illa i lilla Sverige, haha vilken panik. I och for sig ar det val samma panik SJ har varje vinter nar snon kommer? Inte ar det latt nar det ar svart, jag sager da det.

Vi sitter i alla fall har vid varsin dator och ar flitiga som fa, soker en massa massa massa jobb for i sommar :D Det kanns riktigt skont att gora nagot riktigt nyttigt och duktigt for en gang skull. Samtidigt smaskar vi pa vindruvor, inte fel det!

Neheeee har kan jag inte sitta hela dagen!
Vill bara saga att jag saknar mina fina vanner dar hemma och aven de som befinner sig i andra delar av varlden ! :) Snart ses vi och da ska vi fiiiiiiiraaaaaaaaaaa!!

Ha det kalas,
over and out
/ f


<3