TJOHO. Ikväll är det tequila/skördefest här hemma, TAGGAD.
Utflykten blev chokladmuseum i Malmö och Jensens Böfhouse, superfint!
over and out
f.
(posEig)
Sådär galet pirrig och lycklig.
Lustigt vad saker löser sig utan att man ens behöver göra något.
Den lilla klumpen i magen löstes upp på ett kick och han sa precis det jag tänkt.
Helt tossigt och bra.
Nu sovtime och sovmorgon, imorgon väntar utflykt och skördefest här hemma.
Kalasfint.
over and out
f.
Jaha. Nu har jag vänt upp och ner på hela mitt rum. Dammsugit allt som går att dammsuga och dammat det som går att damma. Fortfarande inga cykelnycklar....ACKOVE. Hela skrivbordet är fullt med kläder som ska packas ner i väskan. De är ihopvikta, alltså inte bara slängda som de brukar vara. Vikavikavika.
Nu ska jag slå Johoney en plingeling och se vad vi ska hitta på idag. Något skoj sa hon och då tyckte jag att det vore ju synd att göra något tråkigt så vi kör på det. Imorgon ska vi på utflykt, weeeei, för Lisa har bil. Sen är det skördefest här hemma på musikantvägen woopwoop. Hanna har odlat och nu ska vi fira att skörden är klar. Tequila står på schemat i vilket fall, peppeppp. Sen det att vi har utvärdering i psykologin tidigt på torsdag är en annan femma. Nästan sommarlov och det ska vi fira. Eller jag har sommarlov nu, om man inte lyckas dra på sig en komplettring av hemtentan. Men det är torsdagens bekymmer det.
Sommarlov och nio grader ute, inte lika skoj. Vill ha sol och värme. Men det kommer väl.
Jaja. Ha det fint. Om en vecka är jag hemma i måset så ska njuta av varje sekund här i världens bästa Lund tillsammans med världens bästa Lundafolk.
Over and out
f.
fin bild från log/aud-sittningen i april.
fina tjejor.

Nu är det sommarlov. Tio kilo lättare. Ska ta ut energin på mitt stökiga rum. Nu väntar bara roligheter resten av veckan. Happyhappy!
Over and out
F

vi gör ett nytt försök. jag faller.
om vingarna bär.
Lycka. ögonblick som man vill ska vara sådär extra länge. skratt. prat. mys. närhet. lycka.
vingarna bär.
Klumpen i magen om vad sommaren kommer innebära trycker jag bort. Man ska leva här och nu, som en klok vän ofta säger. Just nu känns det fantastiskt bra. Sådär bubbligt och lyckligt. finfinfinfinfinfint.
over and out
f
TRÅKIGT tidsfördriv. nu ska jag åka in till stan och ta ett litet glas vin, eller en cola rättare sagt, med fina vänner.
Mitt liv hade varit kaos utan dig. Älskade kusinfis!
L O V E .

Nu hade jag velat sitta i köket hemma på hästskovägen och ätit ugnsvarma baguetter tillsammans med familjen. Idag är det mors dag och jag saknar mamma lite extra. Jag är så otroligt tacksam över att ha fått en så fantastiskt fin mamma. Hon är verkligen bäst i hela vida världen (tillsammans med pappa då men nu är det mors dag haha). De har gett oss bästa tänkbara uppväxt, trygghet och närhet. Vi vet att vi alltid kan lyfta luren och ringa hem, vilken tid på dygnet som helst. Skulle det hända oss något, ja då skulle de vara på plats så fort som möjligt. Det är en trygghet utan dess like. Kärleken till familjen är så stor att den är svår att greppa. Jag är så glad för hela min släkt och alla nära, för de får mig att må så bra.
Mors dag. Världens bästastebästigaste mamma. Tack för att du står ut alla de gånger jag tjatar, tack för att du alltidalltid lyssnar även om det jag babblar om är helt oviktigt, tack för att du är du. Världens bästa mamma.

Over and out
f

Duktiga Loreeeeeen, så sjukt bra. Stämningen var på topp hemma hos Mimmi och alla tjoade för varje tolva Sverige kammade hem. Helt otroligt spännande och kul! Johannes och Johanna var helt otroliga haha, så himla roligt. Kvällen har varit kalasfin med matmatmat i fina vänners sällskap sen lite häng och uppladdning inför finalen som inte kunde gått bättre. Väl i Lund fick jag vandra hem då jag tack vare ett försenat tåg missade bussen. Men ringde en fin en som höll mig sällskap via telefon hela vägen hem. Finfint.
Imorgon blir det pluggis all day och lite kväll. Men efter det ska jag nog träffa den där fine och hitta på något. Muy trevligt. (jag vill inte att nästa vecka ska ta slut....menmen).
Nu ska jag sova.
over and out
f.
Nu sitter ni där hemma i kyrkparken och knäpper cider efter cider. Bluesfestivalen är igång och en liten klump i magen finns i och med att jag missar allt. Men jag hade världens bästa dag igår och denna dagen kunde inte börjat bättre så jag ska absolut inte klaga. Igår lämnade vi in vår hemtenta i psykologi runt tolv, sen gick vi till malmborgs och köpte grill, korv och massa annat gotttttigt. Det blev superhärligt häng i stadsparken med ultramegabra människor. Sol sol sol som resulterade i en lagom smickrande bränna haha. Vi satt där i fleraflera timmar, pratade och lyssnade på musik. Sen blev det en tur på stan med Lisa och Johoney, lite nya skor och annat inhandlades. After det for jag hem, duschade och vilade innan det blev till att möta Lisa och Linnea på Herkules uteservering. Där satt vi trötta men nöjda i några timmar med lite vin, otroligt fint. Donken besöktes också och sen blev det filmen herkules, passande nog, innan jag mötte upp en finfin kille. Hela förmiddagen idag har spenderats tillsammans med den nissen, himla fint. Nu ska jag pluggaaaaaa lite innan det är dags att fara mot Helsingborg och Eurovisionfinal med fantastiskt bra häng!! Älskar livet. Imorgon är det dock mindre skoj, plugg all day.
Vill att nästa vecka ska gå i snigelfart, är inte redo för allt att vara slut än. Det går för fort.
Menmen
nu tecken som stöd woopwoop. Sen fonetik.
over and out
f.
Jag är lite sådär småbubbligt glad och pirrig i hela kroppen. Snart är det sommarlov och om man bortser ifrån det faktum att jag kommer sakna ihjäl mig efter alla här nere så ska det blir väldigt skönt med lov. Känner att min pluggmotivation ligger på minus för tillfället. Jag har träffat någon som gör mig glad och det känns så himla kul at the moment. Livet är fint och jag njuter för fullt. Klockan är över 18 och det är fortfarande varmt ute, har shorts och linne på mig as we speak, så att säga. Nästa vecka kommer bli fantastiskt fin, utgångar, mys med fina människor, hänga med bästigaste folket och vara utomhus mest hela tiden. Skjuter upp min hemresa några dagar och trillar nog inte in i måstet förrän nationaldagen. Ska börja jobba den 13e, så hinner allt vila upp mig hemma innan det i alla fall. Lillfisen tar studenten den 11e, herrejisses. Det ska firas ordentligt och jag längtar efter att få träffa släkteeen, myspys! Snart är det juni. Idag fyller bästa Moltaz år hipphurra. Imorgon börjar den största helgen på hela året i lilla Mönsterås och jag missar allt. Bluesfestivalen. Parkhäng. Corona och cider i solen. Musik. 1000-tals människor. Trängsel. ÅH. Menmen jag ska ha en superfin dag här i Lundet och sen på lördag blir det ju finalfirande på kvällen och sen lite pluggis på det med. Jag är nöjdnöjdarenöjdast i alla fall.
GOOD LIFE.
puss!
over and out
f
Bilder ifrån veckan som varit:
Middag hemma hos tovalova med fina tjejor
Finaste matilda med systersonen(sötungen) Vidar
Tovalova och willebus
Mimmsan äter upp min kaffekopp med roligt citat
promenader mellan kämners och östra torn. fintfint
pluggis i solen.
smarrigt iskaffe.
det luktar sommarlov.
Hanna har fryst in kaffe som nu fungerar som isbitar, kaffedrink på musikantvägen = PERFEKTA plugggrejen. Vi fick för oss att röra i lite högkoncentrerat fryskaffe också så nu blir det åka av, lär inte somna med huvudet i datorn i alla fall. Satt ute och pluggade innan men då jag höll på att smälta bort i värmen och ögonen slöt sig hela tiden så flyttade jag in i köket. Imorgon är det nästan sommarlov, för då ska hemtentan in och det känns brabrabrabra. Firande med uteservering klingade fint i mina öron, hoppas på det. För övrigt så mår jag sjukt bra. Love life. På lördag blir det storlsagen melodifestival-final i Ramlösa tillsammans med helsingborgsligan, det ska bli kulkulkul!!
Nu kör vi sista rycket med allt, all in och full fart! Vid fem kommer pappsen innan han kör vidare hem till Måset, ska bjuda på fika i ett megastökigt kök. Men det får han allt ta hehe.
Det är 27 grader ute, helt sinnes.
over and out
f.
Det är SOMMAR i Lund. Sinnessjukt varmt ute och jag hade alldeles för varma kläder på mig idag. Det ska icke upprepas imorgon. Blev lite mobbad imorse av Mr då jag tog jackan med mig...Det hade faktiskt kunnat slå om och bli kallt, man vet ju aldrig så att säga. Men det blev inte kallt så tji fick jag. Fast ganska nöjd med läget trots det. Vädret gör ju att man går runt och är glad hela tiden, sen kanske det beror på en annan sak också i och för sig. Just nu vill jag inte ha sommarlov. Jag vill vara kvar här i finafina Lundet i det finafina vädret med de finafina människorna. Kan man inte förlänga terminen iaf bara med en vecka, pluggfri vecka så man bara kunde få hinna umgås med alla massor innan man åker hem. Bläääääääääää för att säga hejdå.
Aja åter till psykologin. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
over and out
f.

Att inte hitta sina nycklar på morgonen leder till långtråkig väntan på paus i föreläsningen. Jag fick gååååå imorse så blev en halvtimma sen. Kändes inte bra att avbryta mitt i så nu väntar jag på paus. Frågan är bara när den blir?! Tänk om jag sitter här i onödan jättelänge utan att få komma in. Dörren är låst ska också tilläggas...jag försökte alltså komma in.
Gårdagen var iaf finfin. Roadtrip med bästa pappa och den megatrevlig middag med en viss Joel. En riktigt fin prick ska jag säga er! Heh.

Idag blir det pluggggggg all day. Weho. En vecka kvar sen är allt över, ganska exakt på timmen också. Då ska vi fira!!

Nä nu får de allt ta paus! Tröttttt på väntan.
Over and out
F

Mina ögon går i kors då jag försöker läsa i fina parke & gauvain, psykologi. Just nu halsar jag kaffe för att kunna hålla mig vaken. Jag tror det funkar. Vid tre rullar bilen mot skåneland igen och jag längtar tillbaka. För om två veckor är jag hemma på hästskovägen igen så nu vill jag njuta av sista tiden nere i Lundet innan sommaruppehållet börjar. Jag ska packa. fixa och skriva klart det mesta. huh. Lång dag indeed. Men som sagt ser fram emot eller mer längtar till ikväll då jag får pausa i form av att äta middag med en fin en. ehee.
Nu ska jag skriva. blööööööööööööh.
over and out.
f
Vill ha imorgon nu. Tack och godnatt.
over and out
f.
Det har inte hänt något direkt jättespännande sen sist. Fortfarande i tentaträsket. Dock lite ljusare nu. Eller inte. Men man kan alltid intala sig själv att det går bra, till slut måste det stämma...eller? Suttit här hela dagen i vilket fall. Ska unna mig en paus på någon timma tillsammans med Moltaz och våra kameror. Han ringde och frågade om jag ville följa med ut och fota lite, vilket jag inte kunde tacka nej till.
Imorgon eftermiddag rullar bilen mot Lundet. Mamma är hemma hela dagen så lär bli uppsläpad tidigt för att jobba med tentan. heh. Pappa och Anders ska ner på kurs med jobbet i Malmö så får åka med dem ner, guld värt. Sen väntarrrrrrrr middag med en fin en. I och med att jag tänkt spendera hela resan ner skrivandes så tänker jag allt ta ledigt på kvällen.
Om två veckor är det sommarlov. Jag både bävar och längtar. Bävar för att behöva säga hejdå till favoriterna nere i Skåneland...MEN det blir många besök under de tre månader vi har ledigt + skypedater.
Jag längtar efter lite frihet och jobbet.
Nu ska jag skriva. Mamma sitter mittemot och jobbar med sin uppsats, hon är så duktig! En riktig inspirationskälla och förebild. Hon tror att jag sitter här och skriver om Prosocialt tänkande och beteende men det stämmer inte riktigt just nu. Därför ska jag återgå till skrivandet som tidigare nämnts. haha.
over and out
f.
Just i detta nu håller min hjärna på att smälta bort...jag är trötttrötttrött. I huvudet snurrar tankar runt emotionell självreglering, Theory of mind och språklig utveckling hos barn med olika diagnoser. Hemtenta i psykologi, människans utveckling del II Here I come. Jag är fortfarande på fråga ett kan jag meddela. Det är lite mer än vad man tror. Men det går i alla fall framåt, och är ännu mer nästan klar med frågan än vad jag var igår. Snart börjar jag på fråga två. Skoj lördagskväll indeed. Fina samtal från vänner och muymuy uppskattade sms lyfter det hela lite. Fick hälsa på hos familjen Karlsson och mysa med sötungen Vidar och Matilda innan idag, lite guldkant sådär.
Hjärnan springer iväg ibland och jag hamnar någonstans långt bort ifrån psykologin och tänker på någon fin. Ännu en människa som har kommit in i mitt liv och rört runt på allra bästa sätt, på kort tid. Inget spring före nu nejnej, utan det är bara fint. Man blir sådär glad och alldeles pirrig i magen. I like it. Myspys.
Såja nu ska jag återgå till Autism, ODD, CD och ADHD. woopwoop
over and out
f.
image description
SAKNAR DIG.
Bästa gästisinlägget.
Nu ska jag återgå till tentan. håller med Uttskis inlägg, snart ska vi fira att allt är över. Ingen ångest mer. LÄNGTAR.
over and out
f.
Tänkte få ur mig lite vettiga saker. Men det är en tomhet, kan inte sätta ord på det.
Solen skiner över Uppsala, vackra stad. Igår kändes det som att alla firade olika saker. Nästa vecka är det min tur. Och veckan efter det får man fira en gång till. Två tentor. Bara att bita ihop och kötta plugget. Snart sommarlov! Låt tiden gå sakta.
Idag bjöd morgonen på en promenad med Jeppe, är hundvakt och saknar boxan mer än vanligt. Sen frukost som bestod av jordgubbar med beccan. Plugget skjuter vi lite på. Ska kolla sjukgymnasternas fotbollstunering istället. Sitta i solen, äta jordgubbar, dricka kaffe och titta på när andra springer runt och jagar en boll. Det är livet.
Även att spendera en hel sommar i måset med de bästa, man kan ju bara inte klaga!
Ja till att sommaren närmar sig!!
Nej till att tiden flyger fram (och till all tentaångest för den delen)
Ha en bra dag alla! Tänk på att ta vara på det lilla och att leva i nuet. Njut av att det är lördag.
//Utter
Hejochhå. Efter mest plugg hela dagen så är jag nästan klar med fråga ett. Nästan. Ikväll ska jag på middag till tovalova, det blir massa god maot och megatrevligt sällskap. Sara och Rydie kommer allt också, matmatmat och pratpratprat. Imorgon blir det tidig uppstigning och början på fråga två, sen ska jag träffa världens bästa huldatulda som är hemma på besök från livet i Oslo. Inte sett henne (på riktigt) sen september förra året så det ska bli ultramegaskojmys. Får även hälsa på Sofie och hennes lilla Vidar, skojskojskoj. Sen skrivaskrivaskriva, hälsa på farmor och sen skriva ännu mer. Söndag är bara plugg. Skojskoj. Nehe nu ska jag ta lilla ådin och åka till Mölstad för att hjälpa tovalova med maoten.
Over and out
f.

Hemmahemmahemma. Ligger i sängen, dock inte världens skönaste då den står i Lund men ändå. Tåget rullade på och resan gick nästan smärtfritt. Asseg väntan i Alvesta retade mig en aning men förutom det så är jag nöjd. Har hunnit med mycket! Plugg, powernap, matmatmat, promenad med Moltaz och sen sett hockey med en lite smått galen pappa. Han blir så inlevelsefull då det är sport på tv, härligt att titta på. Nu ska jg sova då det varit lite dåligt med sömn i veckan. Dock är det som sagt värda timmar att ha förlorat i sömn men ändå. Trötttttt.
Imorgon väntar pluggggggg. Kulkulkul (not).
Over and out
f

Sitter i Hässleholm och väntar på att tåget ska börja rulla igen. Gårdagen var ganska jättebra! Brassbandskonserten var superbra!! Rysningar och leenden mest hela tiden. Otroligt roligt att ha sett. Wermlands var kalasfint, bra folk och bra musik! Trots en hes hals så levererade Hanna, as always! Det blev dans och en eller två högstadie-tryckare med en mycket fin kille. Inte allt för många timmars sömn men så värt i alla fall. Ringde och väckte en taxichaffis imorse då bussarna inte gick så tidigt som jag ville. Sa hejdå till en mycket sömnig (finfinfin) kille och ja sitter nu på tåget som har börjat rulla igen. Ska blunda lite nu.
Over and out
f

Skulle ta en power-nap, slutade med att jag sov i en timma istället för femton minuter. Ikväll ska Stina och jag lyssna på Johoney som uppträder med brassbandet i Stadshallen, spännande indeed! Duktig är hon allt! Sen ska vi vidare till Wermlands där Hanna (bland annat) ska sjunga&spela ikväll, skojskoj. Massa roligt folk som ska dit med. En nisse är speciellt intressant heh. Sen det att jag drabbades av smått tunghäfta innan idag är en annan femma.
Imorgon är det tidig uppgång för en tågfärd öster ut. Ska hem till lugnet och skriva min hemtenta i psykologi. Det ska bli så skönt, även om det bara är två veckor kvar till lov/uppehåll så känns det välbehövligt med hemresa. Bli lite ompysslad och så ska mamma plugga också så det passar utmärkt för då kommer jag sitta till 100%. Vilket behövs.

Nu är bussen snart framme på boutulfsplatsen. Tror att jag är lite kär i denna underbara lilla stad. En sak är i alla fall säker och det är att det kommer dröja måååånga år innan jag överger skåneland, om ens någonsin. Fast det blir till att bo vid havet, det är ett måste.
Live love laugh.


Over and out
f

Tänk vad lite kan göra så mycket. Leeeeendeeeeeet sitter fast och jag hoppas att det får stanna där, ett tag i alla fall. Ville bara säga det.
Over and out
f

Trött som en get men det är det värt. Känt mig sjukt oeffektiv idag vid projektarbete men ändå helt ok. Faddermöte inför nollning, otroligt virrigt men hejaheja! Nu ska jag sova sen jobbbbbbbbaaaa, Filip&Fredrik ikväll woopwoop!
over and out
f.

Johanna och jag har ikväll med dubbla plastpåsar på fötterna jobbat i bajsvatten. Så sjukt äckligt, men vi klarade det. Avloppsproblem på konserthuset och vi hade disken. Härligt nog så var hela köksgolvet näst intill täckt av toavatten. Mysigt värre, NOT. Men vi gjorde det och kan nu stolta säga att vi inte har bacillskräck. Höll dock på att kräkas men det är en annan femma.

Imorgon väntar projektarbete och sen föreläsning i presentationsteknik, woopwoop. Sen pre-nollningsmöte och efter det blir det nog en fika eller annat trevligt tillsammans med en fin kille.
sen är det full rulle hela veeeeeckaaaan lång.

Over and out
f

Dansen, skratten och vännerna. Musik som pumpar och lyckoruset bubblar i luften. Ett möte. Andetag, kyssar och närhet. Ruset och känslorna som rinner över. Händer, kläder och famlande. Babbel om allt mellan himmel och jord. Skratt, flams och ännu mer närhet.
Gårdagen var kalas. Idag har varit kalas. Nu är jag trötttrötttrött som en get men måste jobba.
Over and out
f

Kom hem från finaste Helsingborg runt tre, handlade lite nödvändigt gott på ica och for hem. Då jag kom hem var klockan halv fyra och jag höll på att tråka ihjäl då Stina och jag bestämde att ta plugget on monday. Vad skulle jag göra i fyra timmar? MEN så sitter jag nu här och ser att klockan är jättemycket och helt plötsligt får jag tidspress. Jag som hade så otroligt mycket tid alldeles nyss har nu bara cirka femtio minuter på mig att fixa inför ikväll. Egentligen är det inte så mycket mer än att tvätta mitt smörpaket till hår, men det tar ju tid. Sen bara det att jag sitter här och skriver ner detta är ju lite komiskt, i och med att jag är lite stressad.
Fastnat för Norlie&KKV, där jag hänger min hatt. hehe. skoj svensk vad man nu ska kalla det för musik -hipphopp/pop/något. Svängigt.
Ikväll väntar middag på grekiska restaurangen här i Lundet tillsammans med Glennie och Johanna. Sen ska vi se den nya filmen av Tim Burton. Innan idag köpte jag nya skor, igen. Men min bästa vapendragare intygade att det var helt okej då skorna var fina. Vinröda Kawasaki. Jag tror jag har ett beroende, men vad gör det? SKOR in my <3. Eller vad säger du Mimmski?
Nehejaha nu ska jag fetta av mitt hår.
over and out
f.
Högt över molnen, flyger fram
landar på månen, ryker damm
ibland, känner jag mig ultimat
hundra armar, multitask

Oövervinnerlig där orden försvinner
ifrån jorden jag springer till
solen i himlen min
fly-mode som en satellit
stark så det sticker, akvavit

Jag är här och jag existerar
från botten till toppen, leviterar
inga krav på nån tur i längden
för jag kommer alltid vara en superhjälte
Ja, jag kommer alltid vara en superhjälpte
jag är född som en superhjälte

Det känns som att ibland, när jag står fast
så växer jag, ingenting står över mig
jag vill känna känslan av att vara där
ingenting kan stoppa mig

Jag känner det nu, jag står på toppen och jag tittar ner
Jag känner det nu, jag står på toppen och jag tittar ner

Du kan inte följa mina fotspår
sanningen vill ut, kan inte göra det jag motstår
skulle vilja berätta vad det beror på
backar för de bästa, trampa inte på min stortå

Jag är inte den där personen du tror jag är
inte nog av vingar över mina skor jag bär
ett övernaturligt fenomen
du kan inte blocka mig, du tänker fel
för jag är så fly att jag svävar iväg
och jag älskar det här, sätter jag lever som en superman
ladda, sikta, skjuts jag fram
ladda, sikta, skjuts jag fram

Vi stiger mot skyn, till en plats, där jag ser allt
och tiden flyger förbi och jag kan, jag kan se allt

Står på toppen, jag är stark
båda benen på stadig mark
inga misstag, snubblar ej
ingenting som kan rubba mig

Känner styrkan inifrån
och vi lever i symbios
stärker vi bandet som håller oss samman
när samman vi faller, tillsammans vi står

Det känns som att ibland, när jag står fast
så växer jag, ingenting står över mig
jag vill känna känslan av att vara där
ingenting kan stoppa mig

Idag är ingen vanlig dag för det är världens bästa lillebrors födelsedag!! 19år. Sinnes. Han tar snart studenten och skaffar körkort! Duktiga bästa lillebror.

måste bara klämma in att det är ett år sedan Sofie och jag flyttade hem till Sverige efter en vår i London. Helt sinnes vad tiden går fort! Ett helt år sedan de där händelserika 12 timmarna på heathrow haha. Fyra månader som jag aldrig kommer att glömma och det kommer vara bland det bästa jag gjort någonsin. Love London.
saknar denna krabat massor idag. jag önskar att han hade krupit upp och lagt huvudet mot halsen och tryckt tassen mot min kind. Sådär bara för att visa att han var med. Alltid tassen i ansiktet. en trygghet utan dess like.
jag vill ha katt. en innekatt som inte springer över stora vägar och blir överkörd. Kissen. (buhuuu).
Lite sådär snyftig idag. som sagt psykologin satte igång en reaktion.
over and out
f.
meheeep. imorgon fyller lillebror år.
jag saknar de tre nissarna på bilden. ma pa och simonpimon.
vill se allt fint pappa gjort med trädgården. min pappa är allt världens bästa handy-man.
dagens gruppterapi på psykologin gjorde ju inte saken bättre haha.
får se kanske inte kan hålla mig tre veckor utan åker hem och kramar dem lite, just because I can så att säga.
Annars peppar jag inför helgen ska bli skojskojskoj. kalas och dans utlovas.
imorgon ska jag med bästa mimmski till danmark, ska stötta. sen ska vi nog allt fira och hitta på något.
fick frågan om att åka med på tandem på fredag, men det orkar jag nog icke. men hade varit skojskoj.
jaja nu ska jag glo new girl eller ngt
over and out
f.

Hahahaha tror jag skrattar på mig. Var på läkarundersökning och drogtest nyss inför kommande jobbet för EAS på OKG. Iom att det är tre år sedan förra testet så var det dags igen. Men okej nu till poängen. När man lämnar drogtest är det både urin och blodprov. Förra gången jag lämnade så fick man sköta sitt själv inne på toaletten men denna gången öppnade sjuksköterskan en liiiten jäkla lucka in till rummet där hon var!! Försök kissa i en jäkla kopp när någon tittar på säger jag bara haha! Plus det att jag precis druckit en flaska vatten så det kanske blev fel i testet vilket innebär att jag måste åka tillbaka och göra om det. Jisses säger jag bara.
Hahaha gick även vilse på väg dit och hamnade bland bilakrotar och verkstäder...lyckad dag indeed! Lyssnade på magkänslan och hittade rätt.

Nu på tåg on my way home.
Over and out
f

Idag är en sådan där dag då allt kommer ifatt en. Idag har kroppen fattat att det är lugnt. Det är då den där känslan kommer krypande, mer än vanligt. Det är då jag bara vill ringa hem och höra mammas eller pappas lugnande röst, jag vill höra att allt är bra. För allt är bra. Men känslan är inte bra.
Man blir snurrig, jobbigt pirrig i hela kroppen och känslan av bortdomnade kroppsdelar slår till. Jag vill krypa ner i sängen och bara låta det vara. Att sitta i en trång föreläsningssal gör inte det hela bättre. Längst in mot väggen. Jag skriver detta för det hjälper mig hantera situationen. Att sätta ord på allt hjälper. Alla har vi våra egna knep, detta är ett av mina.

Jag mår bra, bara lite trött och då blir det såhär.
Over and out
f

Jag borde sova för länge sedan då jag var vaken 24h förrgående dygn. Har sovit sen lillebror och alex åkte vid två, och ska snart sleepa igen. Kan inte riktigt finna ord för helgen som har varit. Helt sjukt fantastiskt fint bra bäst awesome underbart! ÄLSKAR wakefest och lund. Träffat så mycket nya människor på tre dagar, så kul. Längtar redan till nästa år. Bilder och annat kommer sen.
nu sömn
godnatt.
f. 
lite av allt folk.

Nu ska jag strax sova. Är så trött i hela kroppen. Har varit vaken sedan halv sex och inte suttit mer än cirka två timmar på hela dagen = sega ben. Skojade inte heller om min bränna. Bonnbränna delux och skadad hud på ryggen. Ska visa bild. Men PEPPEN inför imorgon är otrolig!!!! Sååååå jäkla kul det ska bli och så otroligt bra människor! Haft en fantastisk dag vid sjönsjön med massa wakewakewake! Kvalen är klara och imorgon är det finaaal. En 40m lång skimboard bassäng är byggd, slack-lines ska upp, skateramper är byggda (av finaste grabbarna!!) + massamassaaaa meeeer! Fet dag indeed. Nu sömn för det blir till att dygna imorgon, woopwoop!
Over and out
f + bränd axelbild, wake och en rolig lapp.

Jaha ännu en gång lever jag upp till mitt stjärntecken. Jag är röd som en kräfta. Bonnbränna så in i bängen både på ben och rygg/bröstkorg. Satt först i Lundagård och sen nere vid sjönsjön när vi kollade wake, i strålande sol...utan solskyddsfaktor = ajajajajaj.
Men nu är lillebror och Alex här, himla fint! Tacos har fyllt magen och jag är nööööjd!

Over and out
f

Älskar vädret! Idag drar kvalen igång för wake och lillebror kommer, awesome dag indeed! Nu psykologi sen wake wake wake!

Over and out
f

Hemma och snabbstädat. Nu ska jag leta födelsedagspresent till lillpysen(mamma och pappa litar på min goda smak). han fyller för övrigt 19 så ingen lillpys längre....eller kanske lite iom att jag alltid kommer vara äldre så. Men ändå svårt att greppa att han tar studenten om en månad(!!!!!!).
Nu paketlet sen godnatt


Sakta rullar jag genom typ hundra småbyar, på väg hem till Lund efter en kalasfin dag i Ramlösa/Helsingborg. Har haft en heldag med bästa Mimmski, sol, prat och grillning gjorde dagen megabra. Välbehövligt.
Imorgon kommer världens bästa lillebror ner till Lundet, tillsammans med sin fina vän Alexander. De ska kolla wakeboard till på söndag, tummen upp för det!
Nu ska jag lyssna på tallest och försöka blunda lite.
Over and out
f

(vem killen i randig pikétröja är förblir ett mysterium..)
Helgen har gått alldeles för fort. Alla har åkt hem och det är lugnt/alldeles för tyst i lyan igen.
Gårdagen var episk/amazing/awesome. Solen sken redan klockan halv sju när vi började göra oss i ordning. Åtta pers i en lägenhet med en toalett ledde till att vi kom iväg liite senare än tänkt men inte gjorde det något. Vi mötte upp fina vänner vid stationen och gick mot Lavinia. Där väntade det champagnefrukost och peppning inför dagen. På väg till parken åkte jackorna av och solbrillorna på, sommarkänsla indeed. Vi tog plats bland tusentals andra människor och festen var igång! Wakefest hade camp där det var full rulle och vi rockade våra assnygga LES-tröjor! Ligan var samlad och solen sken, allt var på topp! Har nog seriöst aldrig i hela mitt liv upplevt en sådan dag som gårdagen var. Det var så sjukt bra rakt igenom, alla var på topp och vädret var helt fantastiskt. Närmare 30 000 pers på samma plats, med dunkande musik och LYCKA. Det blev fest, mellanfest och fest igen. Mat och chirre i mängder. Drickadrickadricka och brända näsor. Det dracks vodka citron direkt från flaskan, vinplimlande och lakritsshot var mest poppis. DET KUNDE INTE VARIT BÄTTRE med andra ord. Så sjukt bra!
Idag har vi gått igenom hela Lund, kikat på wakefest bygge, hängt i parken, suttit i solen och bara njutit. Vädret är så otroligt bra och det är fortfarande ljust ute. Runt 19 så hade alla begett sig mot smålandet igen och jag har nu däckat i sängen. Fixar min nya lilla telefon hehe och ska snart sova. Skola alldeles för tidigt imorgon.
ville bara säga hej.
over and out
f.