HalliHallå och förlåt för att jag är superdålig på att uppdatera. Tyvärr kommer jag nog bli ännu sämre nu när vi lämnar Melbourne. Vi ska bo i Albury och Canberrra tre nätter hos Saras mamma Maries gamla värdfamlijer. Sen kommer vi fram till Sydney på onsdag lunchtid, där vi ska bo första natten på Manly hos morfars Ann-Maries släkting John. Det ska bli riktigt roligt, för manly är ett sånt ställe man inte får missa när man är i Sydney, och man måste ta färja för att komma dit, spännande!
I Sydney blir det sedan en massa turistande och solande på bondi beach :D Sen på måndag den 8:e börjar vi vår surfkurs som håller på i fem dagar, och åker med dem från Sydney upp till Byron Bay, vilket känns kalasbra. Efter det ska vi bo i Byron Bay fyra nätter och sedan åker vi mot Gold cost, Colangatta, där vi bor tre/fyra nätter innan vi åker till Mathilda i Brisbane :) Det känns himla roligt att äntligen börja resan på riktigt även att vi har haft det jättebra här i Melbourne hos Paula och Jeff.
Kan också numera skryta med och säga att jag är BARTENDER !! Sara och jag har gått en intensivkurs på en vecka här i Melbourne och klarade båda två proven med gooooda marginal (Y). Så kan nu utantill göra en Brandy Alexander, Margarita (frozen), Daiquiri och måååånga andra drinkar, känns himla skojigt.
Brände mig i hårbotten de första dagarna, tänkte inte på solskydd där vilket inte var så smart. Detta har nu lett till att jag fjällar (!!!!!!) Äcklig information kanske, men det ser ut som att jag har mjäll när jag kliar :( Men det försvinner nog snart hoppas jag.
Sara sitter här bredvid och har packnings-problem, och jag ska strax gå och slänga in lite saker i tvättmaskinen (japp mamma du läste rätt, jag ska tvätta). Min väska är praktiskt taget redan packad, men måste plocka upp alla småsaker jag spritt ut här i Saras och mitt lilla rum ... ovanligt att jag sprider ut mig ?
Får nog ta och ta tag i mitt liv lite nu, klockan är ju snart ett på dagen ... huh. Men hoppas ni har det bra hemma i snöyran, och alla andra kompisar som befinner sig på olika ställen runt om i världen.
Ha det kalas !
over & out
/ f.
Nuuuu ääär jag här !
Allt är heeelt underbart, alla är toppen och vädret är awsome ! Idag skulle det dock bli lite kyligare än igår, då det var 36 som varmast. Tror det skulle bli runt 25 idag, så det skiftar rätt mycket här i Melbourne.
Vi bor hos Paula och Jeff, och de är verkligen kanon ! Så himla gästvänliga och supertrevliga, de har en sjuårig labrador som heter Stella, och hon är hur go som helst!
Igår började vi dagen med en morgonpromenix, var i saluhall, tog en powernap på soffan, var ute och gick igen, sen grillade vi (Y) Livet känns rätt bra måste jag säga :D
Idag blir det in till Melbourne och kolla på alla sevärdheter, känns himla skoj :) Sen får vi se vad vi hittar på ikväll, jag har fortfarande inte riktigt kommit in i tidsrytmen, så jag är lite seger i huvudet, men det blir nog bra.
Imorgon väntar bad med delfiner mitt ute i havet, och ja pappa jag ska akta mig för hajar :D Sen på måndag ska vi börja vår bartenderutbildning :)
Nehe, nu ska jag nog blunda lite till innan sara kommer hem från sin morgonwalk, jag fick lite sovmorgon idag. Klockan är strax halv tio på morgonen och ni har natt där hemma :)
Ha det toppen, för det ska jag ha :)
(mamma och pappa ni har mail som väntar på ert jobb! )
Ska snart maila er andra med, tar det ikväll, så utter var icke orolig du ska få ett mail :) !!!
over and out
/ f
Jisses tiden går fooooort när man har roligt, och roligare ska det då allt bli !
Nästa tisdag 09.10 går bussen från mönsterås till Sthlm, där får vi vänta en natt för på onsdag 09.10 lyfter planet mot MELBOURNE (Y) Först landar vi i London, sen HongKong och efter deeeet är det raka vägen mot Australien. Tur är väl det att jag har Fredrik som sällskap, tänk er mig virra omkring på flygplatserna alldeles själv, haha hade inte gått ! Men det bästa av allt är att klockan 21.50 landar vi och sen får jag träffa min bästabästa Sara, det är lycka det !
Sen börjar vår resa på riktigt, eller ja först kanske jag ska sova lite....men efter det då jäklar ska vi leva livet (: Jag längtar så himla mycket, spricker snart! Det känns så lustigt för just nu sitter jag här hemma i köket och lyssnar på potatisarna som håller på att koka, och om en vecka kommer jag ha packningsångest x 20289238982, typ vart är passet, vart är visumet?! osv ..
Men det ska nog går bra det med.

Först väntas en sista vecka hemma i alla fall. Idag har jag varit på den gamla skolan och pratat med lite lärare och sånt, träffade även på danneman och en oväntad Zlatko! Men det var mycket trevligt det.
Ikväll blir det strykning och skypedater med först matilda och sedan Uttern, härligthärligt :)
Imorgon väntas fika i kalmar med Felicia, vilket ska bli riktigt trevligt !
Ska försöka bota min förkylning med och se vad de har på hälsokost, för såhär får det inte fortsätta täppt och jäklig uschusch. Näsan skulle kunna extraknäcka som kran, för den gör då inget annat än rinner, bläk.

Naeh, annars är det utgång på fredag för dem som vill med :D Skratt, skönsång och skålar ska det då allt bli i mängder ! Det är ju det vi är bäst på ;)  Partytrion (ja eftersom vi bara är tre kvar av det härliga gäng vi prukar vara ... ) står redo, becca, jossan och jag intar dansgolven KALASBRA!

nämen vet ni vad, nu ska jag göra lite nytta och plocka i diskmaskinen och duka, ibland får man vara duktig.

Men ha det fiiiinfint !
over and out
/ f.
 
kör en favorit i repris, mest för utter skull ;D
Jag och benis tillsammans i en sista dans, är det inte vackert?