Är i Åhus med fina tjejorna och det är fina fisken. Idag har vi inte gjort många knop utan mest jäst i tvsoffan/sofforna samtidigt som vi tryckt massa ontttigheter och glott på tjejfilmer, underbart välbehövligt. Igår solade vi lite och handlade mat så att vi kan klara oss undan en naturkatastrof haha..man kunde tro att det var därför vi bunkrade upp menar jag. Men gott liv indeed. Tentan vet jag inte alls hur den gick. Är dock så otroligt glad över att ha kompanjonen vid min sida då vi as always tänker lika.

Nu ligger jag i mitt "egna" lilla rum och ska snart sova. Imorgon eftermiddag packar vi ihop och far hemåt igen. Då ska jag gå och attackpussa en viss mr för efter alla kärleksfilmer idag så längtar jag efter honom något otroligt haha. Men nu lite mer bokläsning ur "boktjuven" som min fina mamma gav mig sen sömn.

Over and out
f

Nu rullar bussen och nu taggar jag tenta. Det går som det går. Man kan inte göra mer än sitt bästa. Woopwoop. Där har ni mitt mantra haha. Over and out
f

Jag längtar till imorgon klockan elva. Då är det förhoppningsvis över och man kan släppa allt vad fonetik innebär, i alla fall några veckor. Efter tentan blir det tjejhäng till tusen i Åhus, kalasfint! Massa god mat och sådär ultramegajättebra människor, kan inte bli dåligt med andra ord.

Kvällen slutade med en promenad genom Lundet tillsammans med Lisa! Fantastiskt fint att träffa henne igen ska jag säga er. Men det märkliga är att det känns inte alls som att det var enda sen den första/andra juni som vi vinkade hejdå till varandra på examensfesten..det kunde lika gärna varit förra veckan. Skönt med babbel och vandring.
Dagen började med ett skypesamtal ifrån Oslo. Huldatulda var det allt. Ser fram emot Lundabesök och Oslotripp!

För övrigt så vill jag också skriva LYCKA TILL IMORGON BÄSTA SARA!!!! Du kommer ta dem med storm, promise!

Nu sömn!
Over and out
F

Jag har alltid sett mig själv som en ganska självständig människa. Jag älskar att umgås med människor som får mig att må bra, och som tur är har jag världens bästa människor i mitt liv. En sak som jag dock alltid har haft svårt med är hela den där förhållandegrejen. Hur kan man välja en hemmakväll i soffan med sin pojkvän/flickvän mot en helkväll tillsammans med bästa kompisarna? Jag har aldrig någonsin tänkt illa om någon som väljer detta men har alltid haft liksom lite svårt att förstå det hela. MEN mina damer och herrar(??) något slog mig just. Den där längtan av att vara tillsammans med en viss person typ mest hela tiden, trots att människan bara är någon kilometer bort. Jag har väl drabbats helt enkelt. Innan har jag kanske inte riktigt varit med rätt person...eller ja det vet jag ju mycket väl idag att jag inte har varit. MEN det är litelitelite läskigt. Vart går gränsen till för mycket? Vet att jag har skrivit det innan men jag är kort sagt lite rädd... Det är så att jag tror att detta är början på något riktigt bra. För det är bra så bra. Men man vet aldrig och ni som känner mig väl vet ju hur jag brukar vara i situationer som denna. Jag brukar springa. MEN som sagt nu vill jag ju inte springa, jag vill stanna kvar i denna lilla bubbla och bara må bra. För med honom så mår jag så himla bra. En hemmakväll känns precis lika bra som en utekväll med vännerna. Men det handlar om en balans och den vet jag finns där. Det är det som gör det hela ännu bättre. Två självständiga personer som får mötas halvvägs på något vis. Time will tell helt enkelt. Det som är viktigast av allt är att detta går inte att jämföra med något. Det är nytt och väldigtväldigt bra. MENMEN nog om detta.

Hoppas ni får en fin lördagskväll!
Nästa vecka kommer bli världsbäst för den kommer innebära NADA plugg och bara roligheter. Längtar.
over and out
f.
Frukost i magen och snart dags att hoppa på cykeln för att fara mot BMC. Lite pluggis såhär jaja. Sen tvättid vid fyra till sju och ja sen blir det kanske lite TIMBUKTU i Malmö. Hoppas på det iaf.
Längtar till imorgon då det förhoppningsvis blir en reunion (!!!!). Plugga först sen dansa som galningar till hoffmaestro YES.

Igårkväll var Stina här och fikade i nästan fem timmar, hur trevligt som helst! Inte sett människan sen första juni så det var kulkulkul!

Nu sitter jag här och laddar med the view i högtalarna, de kommer till Mejeriet den 26/9 HUR BRA ÄR INTE DET? Nära och fint. Bra musik indeed. Peppar hela hösten här och nu. Men nu blir det borstning av gaddarna sen hopp på biken!

over and out
f.
Idag är det två år sedan en av de finaste människorna som satt sin fot på vår jord lämnade oss. Det är helt sinnes vad tiden flyger förbi. Två år. Två år har sprungit förbi. Alla tankarna går till finaste familjen G. Det är svårt att föreställa sig hur det skulle vara att bli drabbad av samma sak. Jag vill inte föreställa mig hur det skulle vara...Det handlar om att gå vidare och försöka hitta tillbaka till en ny vardag och det tror jag verkligen alla har gjort. Men det är också så otroligt viktigt att känna och få stanna upp och vara lite ledsen ibland. För det är okej att sakna, man måste också tillåta sig att vara ledsen.

Det är alldeles alldeles för många fina människor som har lämnat oss på kort tid. På bara två år är det 6 stycken. Det är 6 för många. Människor som hade så mycket kvar att ge och leva för. Men ibland säger kroppen ifrån, tyvärr. Men det är då man får minnas. Minnas alla bra dagar då de var med och allt roligt man har gjort ihop. Som när TG körde alla kvarterens barn på släpkärran innan de årliga kvartersfesterna..och jag förstörde mina nya tights på en av skruvarna i botten på kärran haha. Alla midsomrar först ute på Oknö och sen hemma hos någon av alla i gänget. Alvar spelade dragspel, och alla var med. Det var så lätt då. Idag spelas inget dragspel och inte heller bli vi körda i någon kärra. Däremot så minns vi med glädje. Det är så de som inte finns kvar ändå kan kännas. Gerda med sitt skratt och positiva inställning till allt, TG med även han ett klingande skratt och mångamånga påhitt. Alvar med dragspelet. Kvastens eviga diskussioner och knasigheter. Björn med sina lekar och roliga historier. Det är dagar som dessa då man tänker lite extra på allt.

Det är också okej att gå vidare och leva. För jag tror inte det är någon som vill att man ska stanna upp och sluta vara. Man måste hitta tillbaka till skrattet och den där vardagen. Det gör man också. Det är något man måste göra. För det är endast via det som de som är borta kan leva vidare, med oss, i oss.

over and out
f.
När jag satte mig vid frukostbordet innan så stod termometern på 27 helt okej tänkte jag men inom en halvtimma har den stigit till 34 (!!!!!!) grader!! Helt sinnes. Jag som ska sitta instängd på BMC hela dagen då jag verkligen måste plugga. Bajs på asfint väder. Menmen det är ju kul för alla er som är lediga, hoppas ni får en fin dag!
Det är skönt att vara tillbaka i Lundet. Kvällen igår bjöd på supermysig middag hemma hos Hannas kompis Sara tillsammans med några roliga tjejor. Himla fint! Packat upp nästan allt och fixat lite. Ikväll får vi en inneboende nämligen Hannas kompis Erik (räkan), superfun! Dessutom kommer Joel också, iihii känner mig som en fjompig fjortonåring för jag längtar så, men det får man känna sig som ibland tycker jag.

Nu är det 35 grader...jag kommer nog smälta bort under min cykeltur på cirka 10 minuter till BMC. omg.

over and out
f.

Sista natten på hästskovägen för några månader. Haft en underbar helg med 50, 22 och 20årsfester! Firande och skrålande. Massa mys med människor som är sådär extraextra jättebra. Sommaren har flugit förbi och imorgon beger jag mig mot skåneland igen. Laddad inför hösten till 110%!! Älskade Lundet. Sommaren i Måset har varit fantastiskt fin med massa upptåg och roligheter. Time flies när man har kul!
Sista dagen har bjudit på högsommarvärme med över trettio grader, sinnes varmt! Fortfarande runt 20-25 grader ute. Smälter....
Föräldrarna ska fira tjugo år som gifta i Helsingör, därav tidigare färd mot skånelandet. Härligt med bil istället för tåg. Speciellt då jag har så otroligt mycket packning.

Ska nu sova då klockan ringer ganska tidigt imorgon. Om 24h sover jag i världens skönaste säng och om 48h har jag finastefinaste killen bredvid mig LÄNGTAR SÅ!


Over and out och godnatt
F

Såååhääär kul har jag ikväll efter lämnande av klädet och total hjärnmosad av allt plugg.
Nu sömn.

Hjärnan är mos efter en dag av plugg. Svävar iväg i tankarna ibland, att dagdrömma är en av mina bästa sysselsättningar (Precis som Lisa skrivit så bra om i sin blogg). Det är ett sätt att få fly verkligheten lite och vara någonstans hos någon man kanske saknar. Kanske saknar man någon jättemycket att det är svårt att tänka på annat. Rädslan för att vara för mycket tar över ibland och huvudet går på spinn. Jag borde släppa de tankarna, jag vet. Men ibland är det svårt att inte låsa sig. Att vara rädd eller oroa sig i onödan blir aldrig bra. I know. I know.
Så därför skaka vi lite på huvudet så de där känslorna försvinner. Jag mår så bra just nu att jag blir rädd för vad som kan röra om livet. MEN som sagt sånt kan man inte sitta och oroa sig för nu. För som vi fått veta så många gånger, livet väntar inte på någon eller något.

Därför ska jag nu åka bort mot finaste kusinbarnen och se om Ebba vill ta över några av mina klädesplagg som jag icke använt på ett år. Tror vi har lite samma stil/smak så det ska nog bli kalas!

Over and out
f

hahaha bara jag som finner detta lite komiskt.

"Först måste det köras dit en grävmaskin för att få en uppskattning av hur långt kablarna blivit avskurna och sedan måste de svetsa ihop dem igen. Båda kablarna är mycket stora, den ena 260 fiberpar, den andra 96. Tiden för att laga sådana är normalt sex respektive två timmar. Stokab beräknar att trafiken ska vara återställd som normalt imorgon förmiddag."

Folk har klagat på fb-sidan hela kvällen och nu har någon stackare på 3 fått sitta och detaljerat beskriva hur det hela ska gå till.

haha. åh trött och dålig humor.
godnatt
over and out
f.
3 och jag är inte bästa vänner idag. Tydligen har någon klippt av en sladd någonstans norrut och då strular det för oss söder ut. Typiskt. SÅ om någon (TYP UTTER) får en miljon sms av mig snart så betyder inte det att jag försöker telefonterrorisera utan bara helt enkelt att jag försökt uppdatera det sms jag ville ha skickat för flera timmar sen X antal gånger under kvällens gång. Fick även ringa Joel och förvarna så han inte trodde att han börjat träffa en smsgalen-psykfallsvarning-tjej. För börjar det trilla in cirka tio sms på kort stund, ja då hade även jag undrat vad felet var hos den på andra sidan luren. MEN nu vet ni det, jag är inte smsgalen utan det är bara nätet som hängt upp sig lite. heheeeeeee...eller? (haha nä det är sant, lovar).



Förutom det så vill jag tacka Johoney som delar med sig av sina MEGABRA anteckningar. De är guld, du är guld. Just so you know it.

Nu sova för imorgon ska jag plöja igenom en ny hög av fonetik, wohoooo.....ehe.

over and out
f.

Love it. Från www.ungcancer.se fina saker som bidrar till en bra sak.

Om en och en halv vecka får jag träffa alla finafina och saknade människor igen! Längtar så mycket att magen gör ont. Jag ska också få krama om den där väldigt saknade killen...längtar halvt ihjäl mig. Jag saknar lundalivet och MIN SÄNG!!!!!! My god. Tre månader utan världens skönaste säng. Iofs har jag börjat gilla den hårda 90cm-sängen jag "fått" här hemma...Men ingenting går upp emot min bästa som står i rummet på Musikantvägen.

I helgen ska jag krama sönder alla bästa här hemma. Alla ska åt olika håll. Tillbaka till verkligheten och livet på något vis. Någon ska börja på ett helt nytt kapitel och jag är så exalterad över detta, för jag vet att du kommer att älska det!

Jag längtar efter höst, vilket kan vara första gången någonsin. Men det är bara för att jag har en känsla av att denna hösten kommer bli sådär jättebra och vara fylld med roligheter.

Godnatt over and out
f

När man skriver inlägg ifrån mobilen så får man ibland räkna med lite lustiga meningar och ord..Ett fint exempel är inlägget nedan där något gick väldigt snett i meningen om mammas fiskallergi...haha! Men förhoppningsvis kan ni läsa den och förstå ändå.

Står just nu och tittar på min smarriga laxmojsrätt med tomat och rödlök. Pappa och jag är ensamma idag och passar därför på att äta firre så mamma är jäääätteeeallergisk mot dessa djur. Mumma säger jag. Annars är jag rätt nöjd med livet. Ska fixa till lite slingor som blev ojämna ikväll, njuter av solen och har det allmänt gott. En och en halv vecka kvar hemma. Helt sjukt vad tiden har flugit iväg!

Nuuuu kurrar magen!
Over and out
f

Gårdagen var kalaskul! Kusinens 40årsfest var riktigt lyckad och jag skrattade mig igenom kvällen. Älskar klanen Andersson! Lite jobbigt vissa delar men annars var det massa prat och skratt hela kvällen. Får inte heller glömma skönsången och dansandet!

Idag jäser jag på altanen. Solen har varit saknad. Ikväll blir det stadsfesten i Kalmar med fina människor! Superfun!

Over and out
F

Du heter? Frida eva emelie Andersson
Smeknamn: fisen, fritz, fritzy, fia, Frey, kräket (haha)
Låt som du sörjer till när du är ledsen? Oj, olika tror jag men den där tears in heaven väcker ofta tårkanalerna.
Beroende av? Sömn, Närhet och avokado.
Vad får du oftast komplimanger för? Att jag är en bra vän, lyssnar och stöttar. Att jag är glad.
Hur imponerar man på dig? Var dig själv, alltid.
Brukar du skratta för dig själv? Det händer ganska ofta.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "Ja men det blir ju toppen! :) Hörs sen! Kram
Var bor du? Lundet men familjen bor i Måset.
Trivs du där? Älskar det. Båda två lika mycket men på olika sätt.
 Har du haft sex idag? Nej
Hur svarar du i mobilen? Beror på vem som ringer, Halluuuu eller Hej det är Frida.
Vem ringde du senast? Jobbarkompisen Anders
Brukar du komma i tid? Oftast
Hur känner du dig nu: Trött, hungrig men även väldigt lycklig.
Vanligaste färg på dina kläder: Vet inte riktigt, ganska varierat.
Vilken outfit ser man dig i till vardags: Jeans linne/tröja och någon sorts kofta + sneakers/converse.  
Vilken outfit ser man dig i på fest: Varierar det med beroende på humör.
Vad saknar du: Joel, alla i älskade Lundet, kusinfisen, solen och vissa här hemma som jag inte sett på megalänge!!!  
Hade du en bra kväll igår: Väldigt bra!
Favoritdryck på morgonen: Svartvinbärsjuice och proviva (KAFFE!)
Är du blyg? I vissa situationer, men inte ofta.
Sysslar du med någon idrott: Inte för tillfället. Men jag borde. Lite pw och spring räknas icke..
Är du nöjd med ditt liv? MYCKET
Är du bortskämd? Nej, inte direkt.
Vad gör du i morgon: Jobbar sista dagen på OKG/Erichs Armatur. Sen 40års fest för kusinen woopwoop.
Har du bra vänner och äkta vänskap? Det är däremot något jag är bortskämd med, har världens bästa vänner!
En speciell dag du minns: Oj, har så många bra dagar.. Men kanske den 25e juli i år då jag åkte till Norrladet för första gången eller BAKKEN förra lördagen, SÅ KUL.
När grät du senast: När jag fick i mig mjölk sist, så otroligt ont i magen.
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Sparat och gjort något fint för la familia.
Vill du gifta dig? Ja det vill jag nog allt, men inte än på cirkus sisådär 10 år kanske.
Vill du ha barn? Jodå, men inte än på ett bra tag.
Är du musikalisk? Sjunger i duschen. Kanske lite. Vill gärna tro att jag är det iaf haha.
Vad dricker du helst när du är törstig: Något kallt
Bor dina föräldrar tillsammans: Yes
Har du någon gång gråtit dig till sömns: Japp, men det var länge sen.
Vad har du för TV-kanaler? Ska man alltså räkna upp alla här?? MÅNGA.
Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Australien
Apelsin- eller äppeljuice? Apelsin!Kan inte dricka äppeljuice, kräks.
När röstade du senast? 19 september 2010 (???) Minns inte riktigt....
Har du vunnit en prispokal någon gång? Tillsammans med hanbollen.
Kan man vara vän med sitt ex? Väldigt tveksamt. Kanske
Hur ser du på fysisk träning? Härligt, när det väl blir av...hah
Tänder du på något ovanligt? Haha nej.
Är du kär? Jag tror allt det ska jag säga er.
Skulle du säga nej till sex idag? Ytterst tveksamt. Troligen inte haha.
Vem av det motsatta könet sov du hos sist? finafina Joeeel.
Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient? Cirkus 4 tror jag.
Piercingar: Misstänker att både naveln och öron har vuxit igen..men där satt det pärlor innan.
Tatueringar: Nope inte ännu iaf.
Önskar du att du bodde någon annanstans: Inte just nu. För jag älskar skånelandet och Lund.
Dricker du alkohol: Yes indeed..
Vilken parfym använder du: Ralph Lauren(den blå).
Vad är du rädd för: Att bli helt ensam/att vara ensam. Även ormar, getingjäklar och äckelspindlar.
Film du hyrde: Hur många lingon finns det i världen - SÅ BRA.
Film du köpte: Minns inte riiiktigt.
Låten du lyssnade på: Ehe, kollade rixfm igår in Kalmaret så fastnade för britten Olly Murs, han har gått varm på youtube all morning..
Tv program du tittade på: OS, friidrott tror jag det var,
Ärr du har på kroppen: Några små skärsår efter dum rakning av ben, myggbett och lite rivsår.
Personen du fick mail av: Saaaraaaaa
Personen du fick brev av: Erichs Armatur, lönebesked huhu
Personen du fick sms av: Joeeel.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: I måndags.
Saken du köpte: Tavlor och armband ifrån www.ungcancer.se
Vad har du gjort idag: Kokat kaffe, kört till jobbet, satt mig vid datorn där jag nu sitter, ringt och jagat folk...ja typ det.
Hur tidigt stiger du upp: Vid jobb cirka halv sex annars kanske runt 10-11.
Vad är du allergisk mot: Mjölkprotein, jordgubbar, kiwi, nickel, pollen + vissa färgämnen.
Var har du ont: Nackeeen.
Använder du hårspray: Lite ibland. Haha. Vilken fråga.
är så trött. snart hemfärd. sen klipp&sling och promenix med tovalova och saraaa. bakning av kladdis ska det bli, igen. JAPP.
over and out
 
Jag har nog aldrig tidigare saknat eller längtat efter en person så mycket som jag gör nu.
Det värker lite i magen och hela kroppen känns. Vill trycka på fast forward samtidigt som jag vill pausa här och nu. Det är jobbigt att vilja så många saker på samma gång. Jag vill tillbaka till Lund och jag längtar så otroligt mycket efter alla där. Samtidigt som jag vill vara kvar hemma hos de jag har här. För tiden har gått alldeles för fort, samtidigt som den har gått otroligt sakta. Lustigt det där med tid. Hur det kan kännas på två olika sätt. Det känns som att den står stilla och rullar iväg på samma gång...
"Jag önskar att jag var där du är, eller att du skulle vara här där jag är". åh. Om man bara kunde blåsa på en  ögonfrans och blunda. Knäppa med fingrarna och vakna bredvid det där fina ansiktet.. Att få gosa in sig i halsgropen och bara vara. Fasen vad jag tjatar tänker kanske ni, men det är banne i mig inte lätt att sakna någon ska jag säga er. Fast det är såklart en bra saknad. Men i alla fall. Det suger.
 
Nu ska jag jaga påskrifter. Från det ena till det andra så att säga.Tillbaka till verkligheten.
over and out
f.
Här är jag idag. trallalalalalaaaa.
skitstor bild. Jisses var icke meningen men kunde inte byta storlekkk. Jaja. 
jag är så glad för jag har så fina vänner. finafina vänner. Jag har även fjärilar i magen och är så gladgladglad över en viss nisse. KUL är det allt. Den som väntar på något gott....meeeeeeiiiiiiipp. 
over and out godnatt 
Igår kom ma&pa hem. Asbruna efter en vecka i 35gradig värme. Jag fick en finfinfin svart skinnväska och en finfinfin sjal, happyhappy indeed. Men det bästa var så klart att de kom hem. Sajmon och jag hade flängt runt i huset med dammsugare, skurborste, fixat mat och bakad kladdkaka. Älskar att överraska med sånt, för man vet hur mycket de uppskattar allt.


Annars då? Jotack det är bra. Sista veckan på jobbet nu (SKÖNT). Sitter och reder ut ännu en funnen pappersbunt. Hatar papper. Pimplar kaffe gör jag också. Magen verkar inte ha något problem med det så jag bara kör. Körkör.

Dansapausa spelas på radion och jag blir alldeles lycklig och glad. Om tre veckor drar nollningen igång och det ska bli så JÄKLA KUL! Jag längtar efter lägenheten, att kunna sitta med en kopp kaffe på balkongen och tjuvkika på fotbollsspel. Jag saknar Lundet och att cykla igenom lundagård, förbi domkyrkan och ner till stortorget. Jag saknar till och med att gå och handla på ica malmborgs. Jag längtar efter mysiga höstkvällar med te och tjejsnack. Längtar också efter att få kramas lite(ganska mycket) med den där fine killen. Jag längtar efter en vardag med rutiner. Men som sagt först ska jag plugga aset av mig innan tentan, vill inte ha den kvar sen, den ska bortbortbort. Jag ska även mysa med ma&pa&sajmon. Krama på tjejorna här hemma, massor.

Snurrigt inlägg som vanligt.
over and out
f.

Slocknade innan och ska återgå till sömn strax. Satt och kollade gamla bilder och kom över de nedan. Älskar att se lyckan som en servett på huvudet kan skapa. Jag har ett svagt minne av detta och det var kalas. Rydhage var också med men tror att hon besökte toaletten då detta kort togs. Alla skrattar av ren glädje. Så roligggt. Sen bilden under är bara lite cool. Älskar min blåa hjälm och att tove, Dea och jag ser lagom fräsiga ut med varsin glass. Fina 90talet. Time flies. Helt sjukt att det är cirka 16-18 år sedan dessa foton togs. Helt sinnes egentligen. Märkte av det igår när kusinbarnet Elias frågade vilken klass i gymnasiet jag gick i...och jag försökte förklara att jag gick på universitet/högskola och han svarar "åh men jag visste inte att man kunde gå så långt". Vilket stämmer, för när man var tio hade man ingen aning om hur det var. Man såg bara de som var äldst i skolan. Niorna och gymnasieeleverna var störst. Åh. Kan sakna det massor ibland. Men sen är jag så glad för det jag har nu. För det är faktiskt belöningen av alla de år man slet innan. Alla betygen och läxor är ju faktiskt det som har lett mig till den plats jag är vid idag. Häftigt egentligen. Med de tankarna ska jag nu återgå till söööömn zzZzZ. Over and out f

Back. Hemma. På kontoret. Uttråkad.
Ebbas lag vann D-finalen igår. Medalj och pokal fick följa med hem, lyckligt indeed. Fick åka med finaste familjen Körge hem, slapp alltså tåg. De hade varit på fotbollscup i Helsingborg hela helgen, himla smidigt.
Jag känner mig alltid tom på något vis när man har haft en helg fylld med fantastiska människor och roliga upptåg. Två ultrabra helger på varandra, det är inte illa pinkat det inte. Bakken var awesome, barn på nytt. SÅ ROLIGT MED KARUSELLER! Kräftisen med, myspys. Igår blev det fotboll hela dagen tillsammans med Mimmskis "andra hälft" Oskar och Viktor. Ebba spelade som sagt cup och det blev oavgjort i båda matcherna men sen kickade de allt på straffarna och vann D-slutspel! Sen blev det mängder med godis och prat i bilen hem, efter donken i Ljungby slocknade kusinbarnen och jag slumrade till i baksätet. FINA FISKEN. Var hemma sent, men det var väldigt värt att få sällskap istället för att sitta på ett tråkigt tåg själv.

Saknar nu alla ännu meraaaaa nu men som sagt bara två veckor kvar så ska se till att njuta av mina fina här hemma de sista veckorna innan det är skåneland igen.

vet inte hur jag ska underhålla mig en hel jäkla vecka på jobbet. SÅ SEGT. Menmen.
over and out
f.

Idag och igår toppar listan på några av de bästa dagarna. Kräftisen var jättetrevlig och supermysig. Så härligt med hemmafest med massaaaa bra folk. Bakken idag, helt fantastiskt bra. Adrenalinet pumpar nästan fortfarande och leendet sitter fast. Fint folk och bäst väder gjorde det extraperfekt! Skriver mer sen. Återkommer till verkligheten imorgon. En sak till och det är att OJ vad jag saknar den där fina killen. Speciellt när man spenderat dagen med en massa fina par. Alla kramas och pussas. Jag saknar och längtar. Det suger att sakna men jag blir på samma gång glad över att jag känner. Det känns så bra att längta. Inte läskigt någonstans. Jag vill ha honom nära hela tiden. Snart så. Godnattttt. Over and out F

Är i Växjö för tillfället och gillar Öresundståg för då kan jag sitta på omnumrerad plats och slippa flytta på mig. Halva resan gjord snart och vid fyra rullar jag in i Helsingborg. Woopwoop pepp på helgen! En kräftskiva ikväll med härliga ligan och sen Danmark och Bakken imorgon! Har tjugo minuter i fina Lund också så jag ska njuta lite av bästa staden haha! Om tre veckor är det dags för tillbaka flytt och vem vet kanske sitter jag på samma plats få som nu. Nu ska tåget snart börja rullaaaa igen. Over and out f

Tänk vad lätt det är att luras av sig själv ibland. Det är oftast sig själv man hackar på först, bara för att det är lättast. Man granskar och dömmer. Insida som utsida. Hjärnan går på högvarv och man blir orolig över småsaker helt i onödan. För i slutändan så är det aldrig så illa som man först trott för det löser sig alltid. Hjärnspöken kallar jag dem. Tankarna som smittar ner sinnestämningen och gör magen snurrig. Man går och tänker, vänder ut och in på saker och ting hundra gånger om och om igen. Undrar och funderar. Sen kommer något, det kan vara en litenliten sak som ett ord eller en kommentar som visar att man är helt ute och cyklar. Då skrattar man åt sig själv och skakar på huvudet över hur fånig man är. Du tänker att du måste sluta fundera så mycket. Därför har jag nu bestämt mig för att sluta tänka så mycket. Allt är lugnt, varför ska man oroa sig för något som inte har hänt och kanske aldrig kommer att hända? Så himla onödigt och dumt på samma gång. Man måste lära sig skilja på olika saker. Sortera bort sådant som förgiftar och gör ont. Man ska sikta på de där bra sakerna istället. De bitarna av livet som får en att bli sådär bubbligt glad och lycklig. Skratta och må bra är så mycket mer värt än oro och jobbigheter. För att är ju bra. Det är faktiskt väldigt bra. Hjärnspökena kan slänga sig i väggen för här kommer optimisten!

Jaha kaffe idag igen, andra koppen. Inte bra för magen men bättre för humöret. Körde idag så det blev en liiiiten kopp imorse, så att ögonen slapp gå i kors under de 7mil som vi har till OKG'et.

Idag är ingen vanlig dag för det är LISAS födelsedag! HURRHURRAHURRA. Grattis på födelsedagen vännen!

IMORGON är det också fredag. SOM jag längtar.

Har egentligen inget vettigt att skriva.
over and put
f.

 

(Jag har ett myggbett på höger fot, ni vet på sidan av där stortån slutar...Kan säga att det är inte ett optimalt ställe att få myggbett på. Svårt att klia. och det kliar oj avd det kliar! )

 

Skulle verkligen behöva ett par 10milastövlar, helst nu på en gång tack! Ett samtal från en prick cirka hundra mil bort gjorde hela kvällen ännu bättre. Hela magen är varm och leendet sitter sådär fånigt fast. Blä vad jag saknar och längtar efter den där finfina. Nu ska jag sova.

Slutade tidigt idag på grund av brist på arbetsuppgifter. Det blev nästan en heldag med Tovalova istället. Bra mycket roligare. En tripp till Kalmar som bjöd på shopping och mat. Har även spanat in Ericos nya lägenhet, stort och superfint! Sen avslutades kvällen hemma hos Tove och Pierre där det blev scones-bakning och massa skratt. Så otroligt härlig. Jag har också flängt runt hela köpingen på mammas nya cykel, den går som en blixt. For mellan Mölstad och Oknebäck på ett kick! För er som inte vet vad dessa ställen är så kan man beskriva Mölstad som norra delen av Måset och Oknebäck är den sydligare delen. Köpingen in tha middle you seeee? Kanske 5km mellan.

Nu sova.
over and out
f.
 
Börjar dagen med kaffe, as always. Säger grattis till världens bästa EMMY som fyller år.
Ensam på kontoret = radion på högt.
Dagens mood - något seg och tom MEN annars fina fisken. Love life som ni vet.
Dagens önskan - Resa bortbortbort. Få vara nära. Ledighet.
 
over and out
f.