Idag är det julafton, dagen då Kalle far runt i rutan med den lustiga filuren,  Lasse Kroné(eller hur det nu stavas) ska underhålla svenska folket på Arnes plats, vilket jag tror han klarar galant.   
Jag måste erkänna, har inte haft julkänsla för fem öre, men vet ni vad? Jag har hittat den! FÖR DET SNÖAR UTE, det mina damer och herrar det, det är LYCKA på hög nivå! Julsånger sjungs ut ur högtalarna och mamma och pappa håller på att förbereda med julmat, kusinerna sitter i bilen på väg hit och granen står med klapparna under :) En sak till, Hanna och jag ska i år också extraknäcka som tomte och tomtenisse i Blomstermåla, för kusinbarnet Fabian har ju lärt sig känna igen Jan när han kommer ^^ sÅ nu kan han nog inte luska ut vilka det är som kommer ;) skojskoj. 
Nehe vet ni vad, nu ska jag hjälpa mamma och pappa lite tror jag :) 
och sen att jag fick min önskan uppfylld också, kan knappt tro att det snöar! åh. 

God Jul på er allihopa :) 
Hoppas ni får en riktigt mysig jul med mycket god mat och mycket skratt. 

over and out
/ f. 

Jag måste bara skrika lite av ren lycka, VI HAR FÅTT BILJETTER TILL COLDPLAY! Tacka vet jag för lille Utter, hon är då allt för himlans braig hon, fixar allt ;D Dock är det inte förrens Augusti, men iaf, lätt värt att åka! (: Amanda, Sofie, utter och sen lilla jag packar in oss i bilen och beger oss mot Sthlm, inte dumt det inte!
Plus att det nästan bara är en månad tills Oasis, lyckalycka! Just nu känns allt rätt underbart om jag ska vara ärlig. Två av de bästa banden på samma år, det ni ;) 

Humdidum, nu ska jag äta fiskburgare och sen titta på film på italienskan. 
sen äre studenmösse-provning, wei! och sen övning inför julshowen,
inte någon dum dag detta inte ;)

men men, nu ska jag äta som sagt.
ha det toppen

over and out 



Sen är jag evigt tacksam mot Jakob som fixade spotify till mig, VÄRDLENS bästa musikprogram säger jag bara. 
Vi traskar sakta men säkert allt närmare julen, och jag riktigt längtar. Mestadels för att få ha alla de jag tycker bäst om på ett och samma ställe men även stämningen och ja bara känslan. Sätta upp julgranen (vi har en i plast för mamma och lillebror är allergiska), pynta och mysa med glögg, lussebullar och pepparkakor. Julgröt och vörtbröd, julskinka och julmust. I LOVE IT. Det är lätt min favorit högtid på hela långa året. Mysstämningen är på högnivå, och det gillar jag. 

Idag kommer mina älskade föräldrar hem ifrån en vecka i värmen. Det ska bli skönt, men sen måste jag nog erkänna att det varit rätt skönt att få klara sig lite själv ^^  Simon och jag har kommit överens hela veckan och ja det har varit riktigt bra :) 
Jag ska även klippa mig, vill ha en liten förändring tror jag, så vi får la se hur det slutar. 
Sen blir det plugg, som vanligt. På schemat står att bli klar med engelska C texten och sedan också titta lite på idrotten inför redovisningen av arbetet imorgon. 
Sen får vi väl se vad som händer :) 

nu har jag historia C och lyssnar på goo goo dolls, läser om John F Kennedy + längtar efter mat. Jag hann inte riktigt äta något imorse blev proviva + knäckebröd, sov inte allt för mkt i natt så det blev till att dra ut på sovmorgonen. Men jag hann iaf i tid :) 

Måste också tacka ellen för en supermysig fika igår (: Det var så skönt att få skratta och prata om allt mellan himmel och jord. Du är otroligt bra vännen! :) 

nehe nu ropar pannkakorna ^^
lunchtime! 

ha det bra (: 
over and out 
/ f. 


Ett slag i magen,
all ork och vilja försvinner.

Det är som om all luft går ur kroppen,
tårarna kommer och det blir svårt att andas. 

Besvikelse blandat med ångest,
skam och förvirrande tankar. 

Jag vet faktiskt ärligt inte vad jag ska göra,
och det är nog det jobbigaste av allt. 




 Sen vill jag avsluta positivt med att säga att jag har världens bästa familj.  Min älskade lillebror som bryr sig, mamma och pappa som trots det att de är flera hundra mil bort  kan trösta och få mig på bättre humör.
 <3 JAG ÄLSKAR ER. 

Känslosam dag framför mig (igen) indeed. SKOJ! 

ha det fint. 

over and out
/ f.