MEN .. Den 20 januari 2010 sätter jag mig på ett flyg som ska ta mig till AUSTRALIEN = SARA ! Bokade biljetterna idag, hem kommer jag (förhoppningsvis säkert) den 8:e maj (Y) och det ska bli SÅ KUL ! Resa runt och leva livet + förhoppningsvis kanske något litet jobb :) Det är en chans man inte kan tacka nej till, så sant som det är sagt.
Jag har även en sådan jäkla tur att jag slipper flyga ensam ner, för på samma plan sitter Fredrik (jobbarkompis) som ska ner till familjen som väntar i Melbourne. Ibland ska man ha lite tur, för det fanns två platser kvar på hans flyg, och en av de två gick till lilla mig. 28 timmar kan kanske verka lite muntrare med någon att kunna prata lite med.  VAD JAG LÄNGTAR! Detta hade jag inte kunnat tänka mig när jag stod och kramade Sara hejdå natten innan hon skulle åka iväg, då trodde vi att det skulle dröja MINST ett år tills vi skulle ses igen. MEN så har det bara gått runt lite mer än 3 månader när vi får ses, KANON (Y) :)
Europatrippen med finaste emmy får bli när vi avverkat alla jobben och jag kommit hem :) !

Åh jag är så glad över att kunna planera, och veta vad jag ska göra, HÄRLIGT !

Nu ska jag hem till emmy och ta en kvällsfika, behövs efter körande fram och tillbaka till Kalmar med ett gäng skönsjungande grabbar i baksätet på vägen in ;)

Ville bara kläcka ur mig nyheterna :D

over and out
/ f.

Hellu !

Sitter just nu i köket hemma och ska snart ta tag i mitt liv genom att städa, kanoners. Måste packa också för imorgon klockan sex far jag till Stockholm med teatermojset. Ska på teaterdagarna i Hallunda hela helgen, kommer bli tippetitopp !

Har världens finninvasion (haha) i ansiktet, så just nu sitter jag med ett plåster med alsolsprit över hela kinden (Y) Men vad gör man inte för att slippa lysa som ett trafikljus ?

Ikväll blir det att hoppa i säng superduper-tidigt, för måste gå upp runt fem imorgon och det lockar inte direkt.
Men innan det är det mycket som ska göra, så nu får jag nog skärpa mig och börja jobba lite på min "att göra lista" .

Ha det fiiiiiiint !

over and out
/ f.



hittade en bild från skottland/England/Frankrike/Europa-trippen -06.
Haha, familjen Andersson radar upp sig framför Loch Ness i väntan på Nessie.
Alla ser lite lagom placerade ut, pappa står stadigt, jag posar, mamma vet jag inte riktigt vad hon gör, och simon är liten och söt !

Sitter just nu och pratar med två av mina absoluta favoriter här på skype, nämligen SARAAA och ERICO :D
Det är helt underbart att få höra deras två stämmor i samma samtal! Nu är det mer än en månad sen Sara åkte till landet down under, så det var ett tag sedan vi pratade alleesammans.

"det är du som är roten till all sol ... eller var det ond ?"  ja så knasigt.




NI ÄR BÄST!

att visa upp kissungen sid.



nu har han kanske växt några centimeter och fått lite mer hull i ansiktet sen detta kortet togs, men söt är han då allt fortfarande.

Hejdär

Hundra år sen man var här sist.
Kanske inte riktigt hundra, men nästan. Kände för att ta i lite extra sådär.


Nehe vet ni vad, jag slits med valet om att starta upp en ny blogg, eller bara göra om denna ? Saken är den att jag har inget tålamod till att göra om den. Egentligen borde man spara den för här finns ju allt, eller allt var väl också att ta i. Men det är så kul att kunna gå tillbaka och läsa om vad man pysslade med för cirkus två år sedan. Att se hur man har förändrats, för det hoppas jag verkligen att jag har.

Sitter hemma i vardagsrummet och lyssnar på min nya skiva som jag fått hem från cdon.com.  Den är riktigt bra, väldigt riktigt bra om jag får säga det själv. Bättre än första skivan till och med, och jag är forfarande lika impad över att Mattias skriver alla texterna själv. Otroligt, vart får han all inspiration ifrån?
Den nya skivan heter "Enter Metropolis" och är det danska bandet Dúné 's nya skiva. übercoolt, yesyes.
(och jag som inte trodde honom.. jag trodde att han drev med mig. Tänk så fel man kan ha och så gör de såhär bra musik, härligt. ) London 08 säger jag bara, great.

Framtiden just nu är rätt oviss. Har fortfarande inte kommit på vad jag vill syssla med. Recensera skivor kanske eller film möjligtvis. Kulturledare i växjö lockar otroligt mycket, men vill egentligen bosätta mig i skåneland eller huvudstaden. Konsten, ja hur blir det med den. Ska nog börja måla lite nu när jag ändå är hemma hela dagarna, så det ska bli kul, superfun så att säga.

London i januari med amanda och sofie ? JAJAJA skulle så gärna vilja, frågan är jobbet. Men om jag har tur så löser kontakterna det problemet, hoppashoppas.  Skulle vara lagom fräsigt att få sätta Westminister Abbey shop på CV't, men det blir till att vänta och se.
Det är så himla mycket man vill göra. Sen väntas ju europat-tågluffen med emmy i vår också, vilken jag ser fram emot som bara den. 

Sitter och håller tummarna för sara nu, att hennes första dag i Sydney har gått bra och att hon trivs !

Jisses vilket rörigt inlägg det blev, men ni vet hur det blir när man har mycket i skallen.
Vill också tillägga att jag är en mästare på att sätta mig i klistret, men det kan vi ta en annan dag.


avslutar detta inlägg med en billd på mig och bästa sara :)
saknar den tösen något otroligt, speciellt dagar som denhär.


ha det fiiinneeeemang !

over and out
/ f.