HAHAHA så roligt. Spola fram till 2min (cirka) och kolla på världens roligaste fågel. Så otroligt roligt och fascinerande på samma gång. Skrattar varje gång. 

Insåg att det är ganska jättevackert även i lilla Mönsterås idag. En promenix i solen på Oknö.

Jag känner mig lite sådär tom och hela jag längtar tillbaka till helgen som var. Det var så skönt att få komma bort och bara vara. Andas och få tänka klart. Vara med honom som får mig att må sådär himla bra inuti. Jag blir varm och kan inte låta bli att le mest hela tiden. Usch vad jobbigt långt tre veckor känns just nu. Speciellt nu när regnet vräker ner och allt är grått. ÅH. Deppig dag indeed haha. "Att sakna och längta är bra"....att sakna suger kan jag säga er. För man känner sig inte riktigt hel. Men det kommer.
Längtar till fredag klockan 22. Vet att jag kommer må så bra och få skratta så att magen värker. Just nu behövs det. Behöver bara få vara och skratta lite och inte behöva tänka.

Hade två finisar på besök igårkväll och oj vad jag tycker om er. Ni är sådär jättebra och får mig alltid att må som bäst. Love.

over and out.
f
Det är lustigt egentligen vad en liten sak kan ställa om hela kroppen. Det var nog mest chocken över att det jag hörde var mina egna ord som kom ifrån någon annans mun. Allt jag någonsin tänkt och känt, sa du. Du talade så försiktigt och var så noga med att visa. Min kropp gick in i försvar. För det rörde om, på ett bra sätt så klart. Men det rörde upp gamla tankar och jag visste inte hur jag skulle reagera. För allt det du sa är samma saker som jag alltid sagt. Vilket slutade med att jag inte kunde säga någonting. Jag ville berätta allt. Berätta om allt. Hur det har varit och varför jag reagerar som jag gör på en så enkel sak som det du sa. Jag har alltid hatat när man springer iväg utan att tänka. Jag har alltid tyckt att det inte spelar någon roll bara man har varandra och vill ha varandra. Det är det enda som är viktigt. Jag vill ha dig och och du vill ha mig, vad mer kan man begära? Men det blir svårt när folk börjar kalla det saker man själv inte börjat göra. När folk sätter ord på saker. Det blir lite komplicerat. Men jag vet att du är där och jag är här. Det kommer bli så himla bra. Med små steg i rätt riktning. För allt har gått så himla fort. På ett bra sätt även det så klart. Men man måste få landa lite och känna. Helt plötsligt är man inte själv längre utan ska börja räkna in någon annan i ens liv. Det är alltid det jag har sprungit ifrån innan. Rädslan för att någon ska komma sådär riktigt för nära. Men jag vill inte springa när jag är med dig. Jag vill gå hand i hand och bara vara. För det känns så otroligt bra. Jag ville säga allt detta och jag ville förklara hur det har varit. Men orden kom inte som jag ville. Rättare sagt orden kom inte alls. Men det är bra. Det är fantastiskt bra. Jag och du, du och jag. Det blir fint.

Innerst inne vill jag bara få berätta. Få ut allt det där som ligger i bakhuvudet. Ingenting som har med dig att göra, utan det är jag. Men det kommer.
ALLTSÅ JAG HAR SÅ TRÅKIGT.
Hade allt kunnat stannat en dag till i Norrlandet inser jag nu. MY GOD att jag har två jekla veckor kvar av tristess. Maria var uppe och förgyllde dagen lite innan i alla fall. Bara vi här, typ. Emil dyker upp på rasterna och lyssnar på OS-sändningar.
Nu längtar jag till fredag och helsingborgstrippen. Kräftskiva och bakkkken-vistelse. superfunfunfunfun!


Nehe nu ska jag återgå till ingenting.
over and out
f.
Ögonen svider och jag hade velat ligga kvar i sängen. Helst sängen i Kramfors, men det går ju icke. Magen känns tom och jag kände nästan direkt när jag satte mig på tåget hur jag sjönk en aning.Det var så härligt att få komma bort lite. Inte för att jag längtar bort när jag är hemma men att få vara med den där personen som man tycker om slår nog nästan allt. Sen att få träffa en saknad vän var också otroligt fint, även där lite tomt i magen. Jag skulle vilja spola fram tiden lite, bara lite, så jag får vara nära igen. Men det kommer, I know. Man ska inte jäkta. Time flies. Men det känns ändå sådär lite jobbigt, och det får det göra.

NU jobbski. Bara denna veckan och nästa kvar - HÅLL UT!
over and outski.
f

När man åker tåg har man tid att fundera på saker och ting. Till exempel hur allt kan bli som det blir. För ett år sedan satt jag och höll tummarna över andra intaget till logopedprogrammet. Jag hade ingen aning om vad som komma skulle. Men nu idag ett år senare när jag sitter med facit i hand är jag så otroligt lycklig. Ett år av plugg och nya bekantskaper som sedan har vuxit till stadiga, fina vänskaper. Nollningen som var så galet rolig och alla resor fram och tillbaka. Lägenhetsletande och oro över boende löste sig tack vare blocket och Hanna som skickade ett mail. Utan henne hade jag kanske aldrig kommit i kontakt med alla underbara LESS(lundsextremsportarsällskap) människor, jag hade till exempel kanske inte suttit på detta tåget idag om det inte vore för Hanna. Lustigt hur allt går i hand på något vis. En förfest via en väns vän som ledde till massa prat och en Facebook-vänskap. Kram och hej på Valborg för att sedan bli haffad på Mejeriet och sen bara rullade det på. Ja, Hannas väns kompis var han som jag råkar ha spenderat veckan hos. Tänka sig som sagt, hur det kan bli. Ett steg i taget, åt rätt håll. Sakta men säkert tuffar tiden förbi. Egentligen rullar den alldeles för fort men jag älskar det. Nästa helg ska jag till sundets pärla och gänget där. Vilket aldrig hade hänt om det inte vore för Lund. Härligaste Helsingborgsligan är en stor del av allt bra. Ja kort sagt så är livet fina fisken och jag ser fram emot ett nytt år nere i skåneland. Lycka med andra ord.

Sitter på ett tåg som stannat mitt i skogen. Omstart ropade de ut i högtalarna. Ingen bra magkänsla på de orden. Dagdrömmer om de senaste dagarna som gått alldeles för fort. Utflykter till klippiga stränder, båtutflykt till fyren, mysiga spelkvällar och film med familjen. Norrlandet har vunnit mitt hjärta och det känns inte alls kul att åka hem. Om tre veckor är det Lund igen och jag längtar. Tiden kommer att flyga förbi för det kommer hända så mycket roligt hemma innan det är dags för skåneland. Nu rullar tåget igen och om någon timma är jag i huvudstaden! Där väntar finaste Johoney och jag ska krama sönder henne. Nästan två månader sen sist, time flies. Over and out F

Det där med att bosätta sig mitt i skogen har jag aldrig förstått mig på. Jag vill ha lite liv och rörelse, inte bara av älgar på tomten så att säga. Så högt upp i landet som jag är nu har jag aldrig varit innan. Det är mycket skog kan jag meddela. Lite fina sjöar skymtar förbi då det supersnabba racertåget x3000 drar fram. Kan meddela att det är ett otroligt fräsigt tåg med en enorm toalett på haha. Gången är bra mycket bredare än på X2000 där man stöter i de andra passagerarna så fort man ska upp och gå. Snyggare stolar med och den delen man kliver på i ska vi knappt ens prata om, asfräsig! Mycket tåginfo här kanske men jag har som ni kanske förstår det lite tråkigt. Cirka 45 minuter kvar nu. Får återgå till min ganska underhållande bok "ensamma hjärtan och hemlösa hundar". Over and out F

Jättesnart åker jag och imorgon vid denna tiden har jag den där finafina killen vid sidan om mig (snarkandes?). Myspys i vilket fall. Ska också hålla ögonen öppna efter Johannas hus i Uppsala då jag susar förbi med tåget. Spännande indeed! Hoppas på en stor fet skylt med mitt namn på! (haha) Godnatt nu ringer snart klockan...hah Over and out f

Fint med allsång såhär på eftermiddagen. We are the world spelas på radion för tillfället och både jag och Maria stämde in i den fina låten. Haha. Tur att vi är ensamma här i vår kontorslänga. Det är 27 grader utomhus och jag vill inget hellre än att komma hem och åka ut och picknicka med mamma. VILL HA SOL. Sen det att jag har en liten mini-semester framför mig känns också väldigt fint. Skönt med ledigt.

Igår var finfina Ellen på besök och vi babblade på som alltid. Fikatime och sol-lapande blev det med. Tänk att vi känt varandra från det att jag föddes (Ellen är cirka 4-5 mån äldre än mig). Tillsammans har vi skrivit nästan en hel musikal, vi har lekt mängder med olika lekar på ängar och vid fina bäcken. Smedstugan var som ett paradis för vår fantastiskt stora fantasi. Vi har paddlat kanot, åkt massor med skidor, skrattat, bråkat, varit med om en storm på sjön ("storm"), mött rädslor och även övervunnit dem. Ja listan kan göras lång.

IMORGON är det äntligen onsdagen den tjugofemte juli. Börjar bli nervös, på ett bra sätt så klart. Det har väl börjat sjunka in i skallen att jag ska åka cirka 12 timmar hemifrån rakt upp i vårt avlånga land. Det är typ en halv flygtur till Australien. Skitlångt. Hemfärden tar dock bara 8.40 timmar haha. Men det är det värt. Det är cirkus jättelänge sedan jag träffade den där finafina filuren och jag längtar så! Det blir kalasfint. Dock uppstigning nästan olagligt tidigt huh. Får sova på tåget.

Nu är det snart hemfärd woopwoop.
over and out
f
 
Känner mig ungefär som på bilden. En aning skev alltså. Somnade sent och var helt virrig i knoppen imorse. Glömde typ allt känns det som. Känner mig nästan naken då mitt childhoodarmband och barncancerfondenarmband ligger hemma på badrumshyllan. De sitter alltid på armen men just igår tog jag av dem av någon jäkla anledning. En piss i Mississippi kanske ni tänker, och det är visserligen helt sant. Glömde även mina glasögon och det är massor med mindre bra. Jag kör nämligen idag och misstänker att mina ögon kommer vara lagom aströtta runt fyra då bilen ska rulla hemåt. Menmen det ska nog gå fint. Behöver som tur är inte läsa på skyltarna i alla fall, det är bara att köra. Haha.
 
I eftermiddag kanske Ellen kommer på besök. Hoppas på det, vore himla skojigt att babbla lite. Hoppas dock att min kära lillebror har plockat ur diskmaskinen vid det laget. Man vet aldrig.
 
Jaja nu ska jag försöka underhålla mig med något. Är klar med avrapporteringen så det är väldigt skönt.
over and out
f.
En kväll. Ett telefonsamtal som lyfte allt. Går och lägger mig med fjärilar i magen. På onsdagonsdagonsdagonsdag får jag vara nära den där personen igen. SÅ JÄKLA FINT ska jag säga er. Tänk att ett samtal kan göra så mycket. Är så glad. Att få kalla honom min. För det är faktiskt vad han är. Dessutom vill han att jag ska vara hans. Tänka er, så himla bra allt kan vara. Fint.

Nu godnatt mina vänner.
over and out
f.


JAG HITTADE ETT SVART KRYP I MIN SOPPA. Mår illa nu. Där fick man för latheten då jag valde att värma burksoppa. URK på BURK -bokstavligen. Det värsta är att jag redan tryckt i mig en jekla tallrik/skål av soppa. Fann krypet då jag gjorde matlåda.
Menmen lite skit rensar väl magen antar jag? huh.
Baksidan med att ligga i solen hela dagen och få färg är de förbaskade soleksemen. HEY vad fräscht. Rödprickiga små dumma utslag över bröst, armar och rygg. Hittade ingen solskyddsfaktor hemma och tänkte att jag inte skulle vara så långvarig i solen. Men det sket sig ju. Nu kliar det och jag ångrar det hela lite. MEN färg är ju fint i alla fall. Bara att härda ut så att säga. Jaja. Dagens i-landsproblem indeed.
Idag vaknade jag till SOL. Så efterlängtat. Dock var det sol halva dagen igår med men då var jag på äventyr med Saris i Kalmar. Idag har jag dock legat som en klubbad säl ute på altandäcket. Så otroligt härligt att bara vara lite för sig själv. En bra bok, en tidning och sol, det är inte mycket som behövs för att göra mig nöjd så att säga. Nu sitter jag och smaskar i mig en grapefrukt, mumma! Ska strax hoppa in i duschen för att sedan fara mot Nabben och Tanja, Simon ska fixa hennes dator lite.

Igår var det klassfest och det var ju självklart sp06 och inte 09, fick lite hjärnsläpp haha. Då vi tog studenten 2009 och jag vet inte varför men kopplade inte riktigt då jag skrev. Det var i alla fall en helkul kväll med kubbspel och massamassa prat. Däckade runt halv fyra i morse, väldigt nöjd.

Om en vecka sitter jag och äter med en väldigt saknad människa, nämligen Johoney! L Ä N G T A R. Ska börja packa snart för min norrlandstripp, meeheeee. Så lycklig. Bara awesome helger framöver med Helsingborg, massa kalas 40 och 50 och besök. Sen blir det skåneland igen och världens bästa hösttermin kickar igång. Kul att ha så mycket att se fram emot.


NU duschen sen maot.
over and out.
f.
Glömde att jag behövde skriva av mig lite igen. Andra gången på en vecka glaset rinner över.

Någonting jag har så svårt att förstå är hur vissa människor kan ha nöjet att sitta hemma och prata om andra. Hur kan man finna det behagligt att göra sig rolig på någon annans bekostnad? För mig är det lite av ett mysterium och jag blir så otroligt förbannad när jag hör vissa saker som kommer ur folks munnar. Folk som inte egentligen har en aning. De har äckliga förutfattade meningar. Det som gör mig mest ont är när det drabbar någon jag själv tycker om. Då slår jag på skyddsmuren och vill gå till attack. Tur som det är finns det ofta någon vid min sida som kan lugna. För det är min svaghet. De som står mig nära. De är allt. Kommer någon och kliver eller ens försöker så mycket som att tänka tanken på att skada dem så vill jag hugga tillbaka. Jag är nu mest arg och faktiskt lite ledsen. Tänk vad fel man kan ha om vissa.

Fast egentligen tycker jag synd om er. För något måste ju vara fel i och med att ni försöker hitta saker hos andra att prata om. Att en sak man säger kan vändas upp-och-ner tio gånger och bli till något helt annat i slutändan är helt otroligt. Det gäller att passa tungan helt enkelt. Jag hade glömt hur äckligt Mönsterås kan vara ibland. Det är saker som skitsnack som gör mig så glad att jag numera bor på en ort där folk inte lägger sig i. Jag har bara folk omkring mig som jag tycker om och de vill inget mer än väl. Det har jag självklart här hemma med, mina bästa, men saken är den att det finns så mycket fult folk i Måset. De där som inte bara kan hålla sig till sitt utan de måste smutsa ner och vara dumma. Sånt gör mig arg.

MEN som sagt nu ska jag ut och power walka med några av de människor jag tycker så mycket om att jag skulle gå över eld för.

over and out ännu en gång.
f.
Power walk coming up! Ska joina tjejligan och power walka mig pigg. Ögonen riktigt sviiider så trött är jag men nu jäklar. Tur att man har hurtiga vänner. Då magen och kroppen krånglat hela veckan så har jag inte orkar röra på fläsket. Men nu jäklar. Sen blir det in till Kalmar och träffa mamma och fina familjen Mägiste (+ Johan), funfunfun.

NU ska jag ta på mig mina snygga träningskläder, woopwoop!
over and out
f.
AVRAPPORTERINGEN ÄR KLAR!!! YEAAAIIIII så skönt!
Fy fasen. En hög på över 100 arbetsordrar har legat hos mig i några veckor och efter mycket om och men är de KLARA. Högen är borta och papprerna insatta i en pärm. Känner mig sisådär 10kg lättare. Hade jag endast haft avrapporteringen hade de kanske varit klara för länge sedan men samtidigt har det varit över 100 arbetsgivarintyg+anställningsbevis som har skrivits och skickats. Det har varit telefoner hit och dit, papperpapperpapper. Men åh så skönt. Kan ta helg med gott samveeteeee. Var bara tvungen att dela min glädje. haha.

over and out.
f
Nu är det snart helg. Bara sisådär 8 timmar kvar, JAY.
Helgen är lugn med endast Reunion med Sp09 imorgon som fartfyllt event. Annars är det lite småsaker, finfint.
Igår överraskade vi bexen på jobbet då hon fyllde år. Skönsång och kladdkaka blev det allt. Himla fint. Sen kunde jag inte somna efter det utan låg vaken fram till halv ett i natt. Kan visserligen bero på att jag körde en däckning på soffan då jag kom hem från jobbet...haha.
Lär totaldäcka även i eftermiddag när jag kommer hem. Hoppas på att få sluta liiiiite tidigare. Sen ska jag nog våldgästa Sara och Utter lite innan jag far in till Kalmar och hämtar mammaaaaa. FINT.

(fuskade med lite kaffe idag, dock vågade jag inte dricka mer än två klunkar av det...haha. Får bli te resten av dagen..)

over and out
f.
Huvudvärk. Bieffekt av inflammationen i lilla magen. Får inte heller dricka kaffe. Kaffe som är lite av mitt nöje här på jobbet. När jag får tråkigt, ja då går jag och hämtar kaffe. Men icke sa nicke. Om doktorerna/mamma får bestämma så är det nada kaffe på länge. Inte bra för magen. Buhuhhuhuh. Vet ni hur mycket man saknar denna sak? JÄTTEMYCKET. Insåg igår att jag har nog varit lite smått beroende av denna dryck. Huvudvärken däremot blir ju inte bättre av att kaffe saknas i min vardag. Snarare värre. Detox. Japp, jag har detoxat mig från kaffe de senaste fem dagarna. Det är helt sjukt vilken inverkan det har på humör/orken. Huh.
Menmen det blir nog bra det med. Haha. I-landsproblematik indeed.


Idag fyller för övrigt Bästa bexen år!! Hipphurra för henne idag! :D

over and out.
f.
Om en veckaveckavecka är jag någon-annanstans. Långtlångtlångt bort hos någon jag längtar massamassamassa efter. YAI. Gårdagen, eller kvällen rättare sagt, var superfin. Ett typexempel på att gammal vänskap aldrig rostar. Otroligt egentligen vad vi tre har gått igenom ihop. Skratt och gråt. Blev en hel del gapflabb på Karlssons altan igår. Fick även träffa Emmys otroligt trevliga pojkvän, de var så finafina. Kort sagt en extraperfekt kväll i extraperfekta vänners sällskap. Det behövdes lite påfyllning av batterierna. Ett år sen vi var på samma ställe alla tre. Helt sinnes. Sist vi sågs allihop var på skype i Januari. Matildus har varit ute och rest runt halva jorden, sa hejdå i september och sågs en snabbis i maj men har egentligen inte pratat ordentligt (irl) sen förra hösten. Emmy var och hälsade på mig i skåneland i vintras. MEN allt som allt så var det kalasfint igår. Vi hörs långt ifrån varje dag och ses väldigt sällan men det är alltid lika roligt att ses och vi har alltid lika mycket att prata om. Äkta indeed. Nästa gång vi ses blir troligtvis någon gång under hösten då vi ska hälsa på Matilda i Oslo. Myspys!
over and out f.
 
 
Tre läckra tjejer på skolavslutning någon gång på högstadiet, skulle gissa på 2004.. haha.
De tre musketörerena.
Man vet aldrig vad som ska hända uppe på kontoret. Idag blev det mekverkstad då Thomas skrivbord hakade upp sig..haha. Vi har nämligen höj/sänkbara skrivbord här i vår fina länga. Maria som lånar Thomas skrivbord idag kände att höjden inte var riktigt rätt och försökte trycka på knappen för sänk. Dock höjdes bordet istället....och inte hela utan bara ena sidan. Panik utbröt och jag försökte trycka lite jag med, vilket inte gjorde saken bättre. Sen kom Anders och även han försökte trycka lite...icke så bra. (Thomas är fortfarande glatt ovetande om det hela då han är borta idag). Vi vände skrivbodet upp och ner för att kolla sladdarna då Maria kom på snilleblixten om att det var felkopplat. Diverse samtal till olika nissar på OKG som påstod sig kunna fixa bordet, utan framgång. Det slutade med att vi bytte ut Thomas skrivbord mot ett av de andra som står tomma lite längre ner. Det blev nämligen så att skrivbordet kunde sänkas ner på båda sidor men ej höjas, så höjden är nu lagom för att någon med dvärgväxt kan använda det. Det går ju inte riktigt...Menmen slutet gott allting gott.
Uppdatering av olika program gör att jag nu sitter lite uttråkad.
Snart back to avrapportering.
over and out.
f.
Fasaden håller inte riktigt och det där falska skiner igenom. Vi griper hårt och håller i det som var, men inte det som är. Längtar tillbaka till det som var då, för det var så bra. Det är inte samma sak och sprickor börjar synas. Vi försöker lura ögat och spelar med. Dansar efter samma visa som alltid och blundar för det som är. Bubblan som man levt i allt för länge håller inte riktigt längre.

Det är lite blandat. Frustration för det mesta. Folk bara blundar och går vidare. Knycker på axlarna så är allt bra igen. Blinkar bort det där jobbiga, så finns det inte mer. Fast det gör det, och det äter upp allt innifrån.

Leendet som alltid är där, sitter kvar. Vi gör som alltid. Blundar och går vidare.

Det blev ingen Lasse för mig ikväll, dumma magen satte stopp. Allting går så jekla sakta. En så lätt sak som att hosta eller andas djupt gör pissråttont. Skratta är inte att föredra heller kan jag lova. Får se hur det är imorgon annars blir det farbror doktorn buhu. Nu har jag klagat klart och ska sova strax. Over and out f

Undrar hur många träffar på youtube jag hade fått om någon filmade mina försök att resa sig upp samt hasandet i 90graders ställning på ryggen då jag försöker gå. Tantställning som jag brukar säga. Helt sinnes ont i magen. Hoppas på att det är mjölkallergi så jag inte behöver säga hejdå till blindtarmen...huh. Lars Winnerbäck ikväll med...får väl se hur det ska gå. Pissråtta på magen.

Jäkla pissmjölkallergi!!!!! Ajajajajajaj i lilla magen. Tänk er att någon drar med fingret i ett sår sen lite kramp på det. Bukmusklerna och tarmarna är inte glada kan jag lova. Soffläge it is. Jag som skulle ut och springa. Pissråtta!

Ikväll saknar jag skåneland och världens bästa tjejor lite extra. Känner att jag behöver fylla på batterierna lite för det börjar bli alldeles för tomt nu. Någon månad kvar sen har vi ett fartfyllt och otroligt bra år framför oss! Det är lustigt hur man kan träffa så fina människor som bara klickar så otroligt mycket på olika vis. Jisses vad jag är glad för dessa människor! (Stina saknas ju på bilderna men hon tillhör ligan!)

En kväll som kanske inte slutade som man tänkt sig men ändå blev himla bra på ett sätt. Godnatt F

Trött tjeja. Lagom däckad. Snart dags för omtaggning inför utgång med gänget här hemma! Superduper fun! Over and out F

Damp. Andra gången ett inlägg försvinner för mig. Så otroligt störande. I-landsproblem you might say. Jag säger YES.
Kommer inte ens ihåg vad jag skrev. Mer än att hjärnkontoret är bra segt är dock på jobbish idag. Men snart helg endast ÅTTA jekla timmar kvar...huh.
 
Annars är jag otroligt nyfiken på de nya nollooorna på logopedprogramet. Helt sinnes att vi ska ta hand om nykomlingar, känns som att vi nyss började. Men jag längtar så mycket efter T3, massamassa medicin och roligheter. SKA BLI SÅ KUL. Saknar lundalivet och min säng... Pratade med Glennis igår och oj vad bra hösten kommer att bli. Älskar att plugga, speciellt att plugga i Lundet, världens bästa Lund. Det enda jag inte längtar efter är vaccinationen för TBC. Dock otroligt nödvändigt men AAAJAJ.. SHAPE UP, hör jag en röst i huvudet ropa och visst är det så. I'm a big big girl in a big big world....eller något.
 
Rörigt värre även idag. Skyller på tillfälligt hjärnmos.
Nu taggar vi helg!! woopwoop.
over and out
f.
.
 

Migrän all day och det är fortfarande segt upp i hjärnkontoret... Så otroligt glad för mina finafinafin vänner/älskade kusin som kommit in på de utbildningar som de har sökt! Ni är så sjukt bäst!!!!! Nu orkar inte jag skriva mer så Over and out F Puss!

HÖR OCH HÄPNA. 
Idag efter jobbet stack jag ut på intervallträning alldeles själv. Utan att mamma hade tjatat på mig innan eller någon annan. Jag bara kände för det och for iväg. Så jäkla härligt! 5km på cirkus 37 min och då både power-walkade jag och sprang. Ganska nöjder då det är åska i luften och svettigt som tusan. Meehe. Nu jäklar. 
 
 
En bil. En sak. Klump i magen. Mörka moln. Andas och spring. Jag sprang ifrån det och jag mår skitbra! Du gör inte mig något ont längre. Bara det att man aldrig vet hur man ska reagera. Jag vet fortfarande inte hur jag kommer reagera om du står framför näsan på mig någon dag. Men det tar vi då och inte nu. Det är faktiskt skitsamma för jag mår så bra idag och jag hoppas att du gör detsamma. Faktiskt så är jag riktigt glad för din skull och det känns bra. Jag är glad även för min skull. Luften är fri och det kändes så jäkla skönt att få springa ifrån det idag. BAM! 
 
Nu ska jag dricka te, sen sova. 
over and out
f. 
 
(Ett litet Ps. Till Saraaaa SÅ kul att du har börjat med dina inlägg igen. Blev ju helt paff när det var massor jag hade missat. Där har ni en sann inspirationskälla kan jag säga er mina damer (och herrar?). Hon är så jäkla duktig och inspirerar så in i bomben. Även finafina kusin Louise ger så otroligt mycket inspiration med sina fix och trix! www.saranilsson.myshowroom.se och www.loyuise.blogg.se ) LOVE på er. 
 
Det är hostattacksinvasion på jobbet. Det är inte jag som hostar utan alla andra runt omkring. Thomas har legat sjuk i värsta influensan och Anders hostar snart ur lungorna. USCH. Vill verkligen inte bli sjuk. Speciellt inte i denna äckliga, åskiga, värmen som är nu. Dock har huvudet inte hängt med idag och ögonen är speciga. Migrän på ingång, smått hela dagen. Kan känna hur det ligger och trycker. I-landsproblem kanske men ändå.

Pratade med Norrlandet igår och längtar SÅ mycket efter att åka bort. Ska bli så kul att se hur allt är där uppe, haha, sen är det ju ett otroligt stort + att få krama och pussa lite(eller mycket) på den där fine. Ska även luncha med Emmy på ditvägen och träffa Johoney på hemvägen, BIG LIKE på den. Mehehe. Sen vet jag att en otroligt efterlängtad person bosatt i Oslo dyker upp i måset inom de närmsta veckorna, stort LIKE på den också. Även Emmypemmy kommer hemåt. Det är fint med sommar allt. Sen ska jag ta mig en tur till sundets pärla också inom en snar framtid vilket ska bli så himla kul! Speciellt då jag börjar få lite abstinens, eller vad man nu ska säga, efter ligan där borta! Galenskap och roligheter så att säga. Ska även gå på 40årskalas, skojskoj, Lars Winnerbäck och massa annat skojigt.

RÖRIGT indeed. Men det är som jag är idag. YEPYEP.
Har överkonsumerat kaffe idag också i hopp om att det ska bota min skallebank. Än har det icke lyckats, men som man säger "hoppet är det sista som överger människan"... hah.

over and out
f.

Att försöka sola när megaklumpar till moln trängs på himmeln var lättare sagt än gjort. Skapligt seg kväll. Såg ett skrämmande program på trean om mammor och deras inställning till plastikoperationer på barn...Är ännu en gång så otroligt glad över att ha fötts i ett hem där insidan alltid går före utsidan. Godnatt Over and out F

Igår satt jag och läste igenom gamla inlägg och hittade detta ifrån förra året, början på september tror jag. Insåg att det stämmer så sjukligt bra. Jag blev så lycklig över att läsa det och så otroligt glad för allt. Även om vissa personer inte finns med i bilden längre så har det kommit in nya bästiga och fina människor som förgyller allt.

let your true colors show .

" Har precis sett klart SATC2, såg ettan igår. Ska snart sova men kände behovet av att skriva av mig lite.
- Är det inte märkligt hur livet kan ha så många olika vägar? Även om man går vilse ibland, så hittar man oftast alltid rätt. När man hittat rätt, då känns allt bra och alla bitar faller på plats. Det kan vara svårt att se alla bitar till en början men efter ett tag blir de tydligare och du kan då också välja de bästa bitarna, som passar just ditt pussel. Just nu befinner jag mig i en stad jag aldrig riktigt tidigare lärt känna, med människor som jag aldrig tidigare mött. Trots detta så känner jag mig så otroligt hemma. Jag tror att det beror på att jag är så säker på att jag är rätt. Jag har grunden av en otroligt underbar familj och vänskapskrets hemifrån men får också här skapa mitt egna. Det liv som bara är mitt, ingen annan lever detta förutom jag. Lustigt är ordet och i detta fall har ordet en positiv klang. Mönsterås kommer alltid vara hemma och de som finns där kommer alltid vara mina. Men detta är något speciellt och något annorlunda, det är början på mitt liv. Det är nog att känslan av att ha slutat springa som gör allt detta så bra. Känslan av att gå barfota och i lugn takt. Jag älskar livet just nu och jag har en känsla av att detta kommer bli bland de bästa åren i mitt liv, för detta gör jag endast för min egen skull och ingen annans. Det här är jag, och det är också vad jag kommer bli. Resan på en ny lång väg har börjat, och jag ser fram emot att se vart den tar mig.
Känslan av att må bra där man är och också få känna att man verkligen hittat sin väg är underbar. Jag vet inte hur jag mår i morgon, om en vecka eller om ett år...Men just nu mår jag så jäkla bra! Jag är kär, glad, lycklig och främst av allt så är jag RÄTT. "
over and out
f.

 

Såhär nästan ett år efter så kan jag bara konstatera att det har varit det bästa året någonsin. Även om hösten var lite mörk på sina ställen så fanns det så himla mycket som lyste upp. Det är lustigt som sagt, hur alla pusselbitarna hamnade på plats. Jag mår fortfarande så jäkla bra. Är kär, glad och lycklig. RÄTT så in i bomben. Älskar Skånelandet och kommer nog aldrig lämna det. Mönsterås är och kommer alltid vara hemma och alla fina här kommer alltid vara nära. Men som jag skrev ovan så är det så häftigt att göra något bara för sin egen skull, man är där man är för att det endast är rätt för mig. Jag älskar mitt liv och de som finns i det. Vill inte ändra på något.

Lärde mig precis att man ska dricka cirkus 6 koppar med kaffe för att förebygga hud/bröstcancer. Kanske får man ett magsår istället, men vad gör det? Trött som en gnu idag därför tog jag till mig det ACE-killarna sa och siktar på kaffechock. Annars då? Allt bra här, fina fisken. Uttern har då allt tagit bort sin facebook igen, upptäcktes då hon skulle taggas i en mängd snygga bilder igår. Det tog dock någon minut innan jag fattade hur läget låg till. Så antar att jag får hålla dig uppdarerad här då om vad du missar...hah..eller har du slutat läsa bloggish med?
 
Jag är i ett läge där jag blir neeeeedy (som min fina vän hade sagt). Jag saknar och drömmer om att han är nära. Vaknar med en känsla av nästan tomhet. Just nu känns två och en halv vecka som en hel evighet. Tiden smyger sig fram sakta, sakta. Fast forward -----> tack. Lustigt egentligen, hur det blir som det blir.
 
NU arbetsgivarintyg för fulla muggar.
over and out
f.
finafinafinafinaste Lundet.

Här ligger jag och har det (eller fet som ipånen ville skriva..) bra. Tack till fina vänner som förgyllde kvällen igår här hemma på hästakovägen. Himla fint. Idag har jag skrubbat och städat, lätt värt! Ja, sen nu ligger jag här och jäser lite. Längtar efter sista veckan i Juli och första helgen i augusti. Saknar folk och är så glad för alla jag har. Så fina människor. Har inte mycket mer att skriva och ska återgå till jäsandet. NICE! Over and out f

Overklighetskänsla. Kapellet. Kistan. Blommorna. Folk. Hälsa. Krama. Hejhej.
Jag trodde det skulle gå att hålla men det brast. Redan på första låten "öppna landskap". Inte ett öga torrt. Blev arg på prästen. Virrig och bara en massa Jesus hit och dit. Men det var fint ändå.
Det brast på riktigt när låten changes spelades. Kenth och mina fina kusiner vid kistan. Ensamma utan dig. Du som var klippan, värmen och skrattet. Borta. Finns inte mer. Det fanns inget slut på gråten. Krama. Klappa. Prata. Skratta.
I församlingshemmet kom tårarna igen. Så många fina tal och sång av bästa Mats. Men mitt i all gråt så fanns det värme och kärlek. Alla tillsammans. Du var där.
 
Huvudvärk och grått väder. Ihålig på något vis. Saknar den där trygga och braiga J. Han som på något vänster lyckats omfamna allt och får det att kännas så otroligt bra. Tittar på de finafina blommorna och kan inte låta bli att känna lyckan bubbla, lite sådär smått i hela kroppen. Två veckor kvar, det går på ett kick.
 
Nu spelas "Heaven" på radion.
Jisses.
over and out
f.
Tisdagen, min födelsedag, var en av de absolut bästa dagarna på länge. Det blev ingen middag i Kalmar med mamma och lillebror.. Mina underbara tjejkompisar hade förberett och planerat en överraskning "utan dess like" haha. Blev kidnappad av Tove och Utter och så for vi mot Kalmar, nervöst satt jag i baksätet och hade nada aning om vad som komma skulle haha. Skräckblandad förtjusning så att säga. Efter parkering och köp av parkeringsbiljett så gick vi mot stationen....(skulle vi med ett tåg?!)...stannade utanför för att "sola lite" som Tove sa...Min mage var uppochnervänd av all nervositet haha. Sen ser jag Sara komma mot oss ifrån Stan, hälsa krama skratta...Jag vänder mig om för att se om jossan kanske lurade någonstans och ser då istället MIMMI komma runt hörnet på stationshuset!!!!!! Skrik, kram och skratt! Sen kommer även Jossan, Amanda, Anna och Sofie. Hela ligan. Så otroligt fint! Vi gick sedan till Ernesto (så jag fick min pizza haha..). Fick så finafina roliga presenter av mina filuriga vänner. Bästa överraskningen jag varit med om, någonsin ska jag säga er. Helt ovetande om att mamma haft kontakt med allihopa och planerat hur allt skulle gå till.

Gårdagen spenderades med Mimmski, rundtur i lilla måset och sedan for vi in till Kalmar för picknick i hamnen och en tur på stan. Sen for hon mot Helsingborg igen och jag körde hem och la mig i solen. Ser därför något bränd ut idag. Trodde inte solen var så stark mellan 15-16 men jodå, det var den. Kräfta och ojämn bränna all over. FIN dag ändå, så sjukt bra.

Fick också världens finaste blomsterbud av finafinafinafina Joel.

Det avr min dag lite kort.
Nu ska jag jobba sen blir det hem vid lunch för att gå på begravning klockan 14. Usch och fy. :/

over and out
f.
Idag är det min tjugoandra födelsedag. Den började superfint med sång och paketöppning tillsammans med familjen. Det blev ett helt gäng nya träningskläder ifrån NIKE, love it! En biljett till Lars Winnerbäck, fina saker ur barncancerfondens "give hope"-kollektion samt en inlineshjälm.
Strålande sol utomhus och ett telefonsamtal ifrån bästa vännen i Ramlösa lös upp morgonen ännu mer. Fått mängder med hälsningar på facebook, helt otroligt egentligen, men det värmer i hjärtat. Blev uppflyft och firad av grabbarna på jobbet haha. Supersuperfint med andra ord!

Idag är också farfars dödsdag. Som jag skrev någon gång tidigare i vår så är det hela femton år sedan han gick bort...Jag var sju år. Time flies. Så jag tänker lite extra på farmor och även såklart fina farfar med den skorrande skånska dialekten.

Ikväll väntas restaurangbesök och mys med mamma och Simonpimon, finfinfint.

Nehe nu ska jag återgå till mina avrapporteringar, weeho.
over and out
f.
 
(SIST MEN INTE MINST: Jag måste bara tacka min finfinfina vän Lisa som har skickat världens finaste brev (riktigt brevpapper!!) och två fina böcker! Du är guld vännen, självklart hela tiden och inte bara för att jag fick paket och brev men ja, du lyste upp min dag igår ska du veta!) <3
Happy day.
Något nervös då en helikopter envisas med att flyga över OKG...och det är flygförbud här. Säkert polisen..hah.Hoppas i alla fall, hade vade fint att slippa bli kontaminerad en dag som denna.
Saknar den där killen och längtar en aning jättemycket till den 25e. Då ska jag även på lunchdate med finfina vännen Emmy och på hemresan blir det en date med Johoney. NICE.
Innan det är det i och för sig massa bra och roliga saker som händer och även efter, längtar!
over and out
f.
 
Jaha helgen är över på ett kick. I fredags somnade jag runt halv nio på soffan och sov sedan till nio morgonen efter, härligt! Lördagen bestod av Kalmartripp med ma&pa, strosande i hamnen, restaurang och uteserveringsbesök + fyndning till mitt rum här hemma. Rummet blev kalasfint och kvällen slutade nere på Sömvägen med spontanfest, otroligt trevligt. Nattbad/nakenbad(av vissa..haha) + fyllebränboll och spökvandring. Alltid lika skoj! Idag, söndag, så har farmor, morfar och Ann-Marie varit här och firat mig lite. Massa mat och prat, helmys. Nu ska jag kolla fotboll + jobba lite hemifrån (duktigt värre!). 
Världens tråkigaste inlägg, men kände på något vis att jag ville visa ett levnadstecken, så här är jag. 
 
 
På tisdag blir jag ännu ett år äldre jisses. Men jag är glad. Kvällen kommer bjuda på favoritrestaurangbesök tillsammans med mamma och simonpimon då pappa är iväg på jobbmojs. Längtar redan efter den stenugnsbakade pizzan med parmaskinka, ruccola och parmesan....mhmm.
(Mimmi jag måste nog erkänna det att den är nog den enda pizzan i typ världen som slår ilBrutale pizzan). 
 
NU jobb. 
sen sova
godnatt
over and out
pusskram skumbanan
/ f.