Ibland kommer den där ovälkomna känslan krypande. Den sköljer över en utan att man kan göra något. Man får bara blunda och andas. För det försvinner, det gör det alltid. Man vet bara inte riktigt när eller hur. Magen blir orolig och man känner på sig att något är lurigt. Sen det att man inte riktigt kan sätta fingret på vad det är som drar fram den där ovälkomna, oroliga känslan är också dumt. Vissa dagar är sådana, de måste få vara sådana. Dagar då man bara vill vara och måste få vara. Helst av allt hade man kaske velat ligga nära någon och känna lugna, varma andetag i nacken. De där andetagen som gör att man blir helt lugn och nollställd. Men man kan inte alltid få som man vill, sånt är livet. 
 
Sömn botar allt.. 
godnatt. 
over and out
f. 
 
Trots att det är kallt så in i bomben så är det nästan ingen snö (pepparpeppartaiträ) här i Lundet. Därför har jag idag vårfixat i min lilla etta. Tavlorna har kommit på plats och jag insåg också att jag allt måste köpa några till för att få det ännu mer ombonat, sen även inskaffa någon mer blomma... Men annars jag är supernöjd med dagens insats och tillsammans med lägenheten är jag nu redo att möta våren. 
 
 
Snart dags för att powerwalka lite i kylan. Ska bege mig mot ica malmborgs vid clemenstorget tror jag, lite roligare väg att gå och så blir promenaden lite längre, winwin!

over and out
f.
 
Så mycket snö. Har varit ute på köpingen idag och bland annat kört min älskade farmor till kyrkogården. Skulle tända ljus vid farfars grav. Bara det att alla gravarna är totalt igensnöade. Så fram med vanten och sopa undan massa snö och gräva fram stenen + ljuslycktan. Finfint. Det var även jag och alla pensionärer i Måset som var och handlade på Algots samtidigt. FULLSMOCKAT med gamlingar. De hade allt fått sin pension idag, lucky them och stackars mig. Kryckor, rullatorer och sega bilköer i väntan på parkering. Härligt! Menmen mat fick jag med mig hem och nu ska jag snart knåpa ihop en supernyttig sallad tillsammans med mammsen. Hon är hemma idag och pluggar, himla fint. Nu sitter hon och läser vetenskapliga artiklar och pratar högt för sig själv. Jag är bara lycklig över att jag gjorde klart allt PBL-plugg och reflektionsskrivande igårkväll, superspännande läsning faktiskt helt ärligt men det är sååå skönt att få vara ledig på riktigt utan ett pbl-moln hängande över huvudet. 
 
Ikväll blir det middag och mys hemma hos Tovalova. Imorgon väntar revypremiär, superfun!
Nu ska jag gå och skala rotfrukter, jordärtskocka står med på menyn idag vilket känns lite exotiskt. Tydligen är det en sorts solrosväxt, lättodlad enligt wikipedia. Hoppas det är mumsigt.
over and out
f.
 
En gammal men ack så tjusig bild på mig och finaste kusinvitamin. Saknar denna tös och hoppas på att vi kan hitta en helg för träff väldans snart. 
 

Jajamen här är jag nu. Hemma i mitt lilla rum. Farmor blev megaglad så överraskningen var lyckad indeed! Nu ska det sovas för imorgon ska jag upp tidigt och träffa finafina Ellen och sen blir det Kalmar med lillebror. Han ska ta en vaccinationsspruta och behöver stöd. Sen blir det en tur på stan också, fina fisken! :)

Det är ett riktigt vinterland här hemma i måset. Massamassa snö och fint! Saknaden efter våren försvann lite då man slapp slasket och fick fin vinter.
Nu sleeeepsleeep
Over and out
F

Miihiii snart rullar tåget in i Kalmar och jag är riktigt pepp på överraskning! Lilla fina världens bästa farmor fyller som sagt 88 år och hon vet inte att jag kommer på kalaset ikväll. Superfun! :) Någon måste ju komma med spettekakan så att säga hehe.

Nuuu ska jag ta på jackan! Snart rullar det in på perrongen och då står lillebror där.

Over and out
F

Jag hade kunnat tänka mig att muta någon forskare till att komma fram till hur man botar en defekt mjölkprotein-gen. Det hade varit så himla fint att få slippa bli halvt handikappad när man råkar pilla i sig fel saker. Idag är det på bättringsvägen, dock känns det fortfarande som att någon har kört över mig. Kroppen är slut och huvudet är tungt. Magen däremot är bättre, alltid något!

 

Imorgon åker jag hem för att överraska världens bästa farmor som fyller år. Sedan väntar fem dagara av familjemys och träff med finafina vänner. Revypremiär ska det också bli, superduperkul indeed! Det ska bli skönt att få komma hem efter tre dåliga däckade dagar. Att äta rätt mat och andas lite Mönsteråsluft är nog vad som behövs helt enkelt.

 

Nästa vecka väntar en massa kramande på pojkvän som på fredag flyger över atlanten för att vara borta i fem veckor. Avis indeed, så in i bängen. Speciellt när det är snöslask och äckligt vinterväder här hemma. Då lockar ju sol och värme en aning. De fem veckorna ska i alla fall spenderas med vänner och en massa fantastiskt roligt (not) tentaplugg för att sedan avsluta med en lång ledighet över påsk. Tiden kommer flyga iväg.

 

Nu ska jag hoppa ur min älskade onepiece och gå ut med soporna. Dagens ansträngning.

over and out
f.

Söndagen får bli latisdag. Lite för mycket ost igår resulterade i en seg natt och ondis mage. Dagen har hittills bestått av spel med pojkvän och skidskytte. Nu har jag själv tagit över soffan och tänkte göra precis ingenting. Lite pbl ska det i och för sig bli men det får vänta till senare. Tror jag ska kika på nya serien Girls, se den om ni inte redan gjort det! Iom att det var afro i fredags och styrkeyoga igår så kan jag med gott samvete ta det lite chillis idag.

Längtar till onsdag, för då ska jag överraska världens bästa farmor som fyller hela 88år. Det blir alltså hemresa, superfint ska det bli!

Over and out
F

You just call out my name
And you know wherever I am
I'll come running to see you again
Winter, spring, summer or fall
All you have to do is call
And I'll be there, yeah, yeah, yeah.
You've got a friend

If the sky above you
Should turn dark and full of clouds
And that old north wind should begin to blow
Keep your head together
And call my name out loud, yeah
Soon I'll be knocking upon your door
 
Det där fina med vänskap. Den där känslan av att man när som helst kan lyfta luren eller skriva ett sms och veta att personen på andra sidan alltid finns där. Det handlar om att finnas där för varandra och alltid stötta vad som än händer. 
 
Med en käke som har hakat upp sig ordentligt och gör det svårt att tugga så blir matsituationen något jobbig. Igår blev det nudlar och även lunch idag...MEN lyxen ikväll blev pannkakor och om det fortsätter såhär så blir det en påtvingad soppdiet framöver tror jag. Hoppas dock på att den hoppar rätt inatt eller vad det nu är som har hänt. Har min pappa fått rätt efter alla år, tänk om jag faktiskt pratar för mycket så att käken strejkar? Haha. Eftersom tandläkaren hade tid för mig först om två veckor så får jag vänta och se. Mamma lockade med lite akupunktur om jag kom hem...Tror att käken blev lite bättre bara av tanken på att få nålar stuckna i sig..heh. 
 
Därför blir det massa rolig yoga hela veckan, bra träning och avslappning i en mix. Styrkeyoga igår och imorgon väntar ett nytt pass, sen blir det nog ett på lördag också. Skojskoj. 
 
Annars har dagen typ segat förbi. Braiga Pbl-gruppen gjorde klart arbetet på nolltid och slutade tidigt. Trött som en gnu så däckade jag i soffan och bokade om tvättiden (tvättade en maskin igår faktiskt..). Därför ska jag nu fortsätta däckningen men ska förflytta mig till sängen.
 
Blir alltid lite hemlängtig när jag pratar med min finafinafinafinafina farmor. Hon fyller 88år nästa vecka, krut-tanten. Där är det kärlek och det handlar om att ta vara på alla fina moments man får med den fantastiska människan. 
 
 
over and out. 
f. 
 
Hur vet man att ens hormonnivå är helt åt skogen? Jodå, jag kan berätta. Man sitter och lipar till biggest loser USA. Haha.


På tal om annat så är det en utav mina absoluta favoritpersoners födelsedag idag. Födelsedagsveckan avslutas med att världens bästa kusinvitamin fyller 23! HURRA för dig min fina Lojs!

Nu: PBL och hämta tvätt, rolig söndag indeed.
over and out
f.

för det är finaste JOHONEYS födelsedag, hurrahurrahurra! 
Idag har jag varit på kalas. Jag älska kalas. Speciellt sådana med fina människor på. Visserligen har jag väl aldrig varit på ett dåligt kalas, men ändå. Att få skratta sådär äkta och rakt ut så att tårarna sprutar tillsammans med människor som får dig att må bäst är lycka. Det är en sådan oändlig lycka att få ha så fina vänner. Att kunna ha den fantastiska turen som jag har haft att få lära känna dessa underbara personer. De är min lilla familj här borta, långt bortifrån Hästskovägen. En trygghet utan dess like vill jag lova. Jag älskar dagar som idag. Det bästa är att jag vet att det väntar en lika fin kväll på fredag, för då fyller Mimmski år och det ska allt också firas. 
 
Annars är allt bra. Har börjat inse att min fina kille snart lämnar landet. Vilket gör liiiitelite ont någonstans där inne i  bröstet men det går fort. Vips så kommer han att vara hemma igen, det vet jag ju, men ändå. Jag är även liiiteliite avis, för jag vill med åka till USA och leva livet i fem veckor. Men om två år, då är det våran tur. Det går fort...heehe. 
 
Kan också meddela att jag ska aldrig vara självgod igen över att slippa vakna med träningsvärk...Jag har nu lärt mig att den kommer sakta men säkert krypandes under dagen. Den där pilatesbollen satte sina spår så att säga. 
 
Nehe jaha. Nu ska jag sova. Imorgon väntar Step med Johoney klockan elva, dansa bort träningsvärken lite. Sedan är det röstträning och efter det en tur till Helsingborg. Lyxliv med slingning och hårklipp ska det bli! En koppikaffe med MIIMIIIII ska det allt bli också, lycka och vardagslyx på det med. Ibland bara behöver man få lyxa till det lite. 
 
Over and out
f. 
Avslutar med världens bästa farmor. Så mycket kärlek till denna människa. 
 
Japp. Just nu puttrar det lasagne i min ugn, mumma!! Det är dock ingen vanlig lasagne utan jag har kyckling och spenat i min. Det luktar så gottigt.

Dagens i-landsproblem: Diskmedlet är slut. Måste gå till Netto och det blåser typ storm ute?! Kanske diskar imorgon...ehe.

Var asnöjd när jag kom ut ifrån sjukhuset efter dagens föreläsning, trodde att jag skulle ha världens medvind hem och flyga fram sådär fint ni vet. Men icke. Det var den jäkligaste motvind jag känt av på länge. Cykeln rullade nästan bakåt, så mycket blåste det. Tappade typ känseln i ansiktet på grund av kylan. Menmen jag kom ju hem.

Imorgon är det skola all day long. Dock en megafet rast mellan 11-13 vilket är lite segt. Men förhoppningsvis spännande föreläsning med ingen mindre än den skönsjungande Måns Zelmerlöfs mamma. Hon forskar och håller på uppe på vår instution förstår ni.
Sen efter skola/förläsningar blir det gympaboll, så skoj!

Nu MAAAAt.
over and out.
f .