Hejochhå!
(självklart var det nikon D3000 jag menade i inlägget nedan haha, hjärnan är mos som sagt..)
______________________
FÖRSTA ADVENT IDAG!
Hur sjukt är inte det?! Vi har haft adventsmys på musikantvägen i alla fall, lussebak, kolakakor och massa annat gott som försatte en i sockerchock efteråt. Superhärligt med massa roliga och fina människor som var här! Julmusik och lite pynt satte första julkänslan!
Borde pluggat 1000 gånger mer än vad jag gjort denna helg, men sånt är livet. Det går som det går helt enkelt. På tisdag är inte bara tentan utan även LONDONRESEDAGEN!!!! Om nu bara Berit (stormen) vill försvinna så vi får flyga. Men hon skulle väl lugna sig under morgondagen tror jag. Lite mysigt med storm, dock liiiite läskigt med klass 3varning i skåneland. Det blåser som sjutton!
Igårkväll var jag på Mejeriet och såg Discoteka Yugostyle och de var hur grymma som helst!!! Hade en kanonfin kväll tillsammans med Lena och hennes vänner, träffade även några andra log/audare vilket var himla trevligt. Killarna i bandet var supertrevliga och jag fattar inte hur de har energi till att stå och spela flera låtar på raken och samtidigt leverera så bra som det gjorde! Rena lyckopillret / energiboosten var det i alla fall. Jag är så himla glad att jag gick dit.
Nu ska jag hoppa i säng för att kunna plugga all day tomorrowooowoowowowow.
over and out
f.
Några av de foton jag är mest nöjd med.
Nikon D3000 in my heart.
over and out
f.
För det första vill jag ha en katt igen, på bild har vi ninjakatten Sid som jag saknar så mycket att det nästan gör ont i hjärtat! Sen har vi überfina lilla Sally som vi iofs bara hade en vecka men hon var söt som socker!
____________________________
På tisdag är det tenta i lingvistik och jag har ingen motivation till att plugga för fem öre. Sitter här med böckerna men kommer hela tiden på massa andra saker att göra som är femtioelva gånger roligare! Ska gå och dansa till afrikanska toner senare i eftermiddag så får väl se om man finner någon slags motivation i det. Efter tentan sticker vi direkt till Sturup för att flyga mot LONDON!!! Som jag längtar! Kommer hem nästa lörsag och då blir det att åka mot Helsingborg direkt för att vara med Mimmi och hjälpa henne med ett femtiotal ungar på Chritmas Carols, ska också bli superskoj! Sen är det en vecka till det att jag far mot Uppsala och ska ha en helg med uttski och bex, vilket jag också längtar efter som en tok!!! Sen är det en helg kvar tills det är jullov, tiden flyger iväg. Snart har vi gjort vårt första halvår och har efter det bara tre och ett halvt år kvar på utbildningen, weho.
Nehe nu ska jag rycka upp mig och läsa lite!
over and out.
f
(alla bilderna är mina egna...)
Jättegammal bild men idag saknar jag klanen Andersson sådär lite extra och hade önskat att jag hade kunnat krypa upp i soffan hemma hos mamma och pappa(+simon) och bara varit. De är de som förstår allt bäst och finns alltid där när man behöver dem. Underbara bästa älskade lilla familj!
_____________________________________________________________________
Har annars haft en kanonfin helg med bästa Sara! Men mer om det en annan dag.
Idag är ingen vanlig dag för det är världens bästa mammas födelsedag, hurrahurrahurra!
Älskar dig runt jorden och tillbaka!
Världens finaste mamma!
Det är inte meningen att något ska vara lätt.
Har precis spenderat kvällen bölandes till två fina filmer.
Jag tror att man behöver gråta ibland, få tömma tårkanalen och rensa upp lite.
Det är också så att jag har alltid haft otroligt svårt för att visa sådana känslor.
Visst kan jag gråta när jag är förbannad eller arg, men just det där ögonblicket då man gråter bara för att kroppen vill är nog sällan jag har varit med om. Att bara kunna släppa allt och få gråta. Varför är det så svårt? Man mår ju så mycket bättre efteråt och man blir några kilo lättare. Spänningar släpper och man kan andas lite lättare. Det är ju bara ett bevis på styrka, att man vågar släppa känslor.
.
Det har varit mycket som har hänt. Mycket som har satt spår och saker som fortfarande känns. Därför är det så viktigt att låta sig känna, och inte trycka tillbaka allt. För det, det tror jag kan skada. Om man trycker undan känslor och låtsas som att allt är bra när det i själva verket inte alls är det. Då kommer det tillbaka och slår en rakt i ansiktet. I mitt fall brukar det bli stress/panikångest. De där känslorna man inte riktigt har kontroll över men man vet att man överlever och klarar av dem allt eftersom. Just på grund av de sakerna, är det så otroligt viktigt att våga känna och släppa. Kan man inte det självmant så kan man ju alltid slå på the last song den var bölvänlig vill jag lova, och även dear john. Så starta tårkanalerna och släpp ut det som behövs, våga känna.
småttisar
Du är bland de bästa jag vet.
Du gör den gråaste dagen färgglad och jag är så otroligt lycklig över att du är en del av mig.
Vi har ett band som inte bara håller på grund av våra rötter utan även en stark fin och riktig vänskap.
Jag vore helt enkelt inte hel utan dig!
Ena delen vill bara skrika rakt ut i ren frustration medan andra sidan skrattar och längtar efter nya äventyr.
Det är märkligt det där med känslor, som jag redan sagt en miljon gånger det senaste halvåret. Men det roliga eller tokiga är hur det kan påverka dig utan att du är beredd eller vill bli påverkad. Ren skär chock, som att någon hällt en hink med iskallt vatten rakt över huvudet och snurrat upp ditt hjärta till att slå hundratiogångerförfort. Yrseln slår till och du tror att du ska trilla av stolen. Men sen lugnar det ner sig och du inser att du egentligen inte känner något, inte den minsta gnutta gråt eller panik. Det som sätter spår är chocken, att inse att det verkligen är tid att gå vidare och lägga allt bakom sig. Du sa två år, jag skrattade och sa att det händer mycket bara på ett, se nu har en månad sprunigt förbi och vad har inte hänt då? Det är roligt det där, att man tror att man har listat ut allt, att pusslet börjat falla på plats och bitarna passar rätt. Sen vänds det upp och ner igen och man inser att bitarna man trodde passade har fel form och inte alls funkar ihop med det du först tänkt dig. Men det känns ändå okej, det är väl så livet är. Det ska inte vara förutsägbart utan helt plötsligt händer det något som ställer allt på ända och efter det får man hämta sig och plocka ihop bitarna igen. Live love laugh det är det enda rätta.
over and out.
f.
Det handlade om att kasta sig ut och tappa fotfästet. Jag gjorde det, tog smällen och kan nu gå vidare med upphöjt huvud. Men jag ändrar mig inte angående något jag sa, allt stämde och de veckorna som varit har varit bland de jobbigaste i mitt liv. Det är aldrig lätt när det inte blir som man vill och att öppna sig för någon är det svåraste jag gjort. Men jag vet att jag klarar det, och även om det smäller till så kommer man tillbaka igen och kan testa på nytt.
Nu är helgen över och jag måste säga att den har varit kalasfin! Började med att möta upp Ellen på stationen och så blev det grekisk mat och massa prat om allt och inget. Lördagen innehöll kultur, då vi besökte domkyrkan och lite andra fina platser här i Lund. Blev en fika med Ellens-pojkväns-bror - Nils- som ska bota världen ifrån Leukemi någon dag i framtiden! Efter det mötte vi upp Johanna och for hem mot Östra torn och lagade tacos samtidigt som jag och Johanna gjorde oss iorning inför faddersittningen. Vi lämnade Ellen i lägenheten, då hon skulle skriva på sin fantastiska novell (som jag tror kommer bli hur bra som helst!). Förfest på parantesen med fina människor ur Log/aud, sen gick vi mot Ög's för mat och dans! Kalasfin kväll som nästan blev morgon innan jag var hemma igen, men fint var det allt! Igår var jag inte riktigt människa, for med Ellen till stationen och vinkade av henne, efter det blev det sängen! Låg och jäsde fram till klockan fyra. Då tog jag mig i kragen och åkte till delphi och lagade köttsoppa med lisa, linnea och johanna - hur fint som helst! Sen blev det disneyx2 och massa onyttigheter till det. Otroligt fin avslutning på en otroligt fin helg!
_____________________________
Längtar redan till nästa helg, eller ja till fredag för då kommer världens bästa Sara hit och jag saknar henne så jag nästan spricker! Sen är det en helg kvar och efter det far jag och några kanonfina tjejor ur log/aud mot LONDON!!! Det är också något jag längtar efter, nästan sådär att man går runt med pirr i magen för man ser fram emot det så mycket! Efter den helgen blir det UPPSALA och partaj med mina favoriter uttern och bexen, det är även det ett pirr i magen moment, för det ska bli så otroligt roligt! Sen är det två veckor till jul efter det (Y). Time flies när man har roligt helt enkelt. Jag är så otroligt glad för allt som händer och alla fina människor man har runt omkring sig, det gör dagarna sådär lite extra perfekta!
Nu ska jag ner mot stan och möta Linnea för lingvistik-plugg och kaffe.
Over and out
/f.
Idag blev jag ännu mer förvirrad på lingvistikföreläsningen. Stina och jag satt som två små frågetecken längst bak och jag känner mig för första gången riktigt trög i skallen. Får inte riktigt in det föreläsaren snackar om, tänk om vi kunde ha stannat på verb och adjektiv istället för det hära knepiga. Men det lostnar väl snart kanske, man får la hålla tummarna helt enkelt. Efter föreläsningen gick jag och Johanna och fönstershoppade då våra fattiga studentplånböcker inte riktigt klarar med annat. Det är inte lätt det där med pengar ska jag säga er. Är man van vid att ha en relativt hög månadslön till att gå runt på 8650:- i månaden, då hyra på 3500 + mat ska inkluderas är icke lätt! Sen vill man spara också men just nu är det bara att glömma om man ska ha ett liv utanför pluggandet. Tänkte söka lite jobb faktiskt, sådär någon dag i veckan vore himla fint att få jobba lite och skaffa lite extra pengar.
______________________________
Annars har jag varit och fikat på Ebbas med fina Daniel. Tänk att trots det att vi knappt sett varandra på flera år så håller vänskapen i sig och man kan blarra på om allt och inget. Barndomsvänner är guld värda, det känns så himla naturligt och bra! Säger det igen även om jag redan sagt det hundratusengånger redan men jag älskar Lund! I helgen kommer ännu en fin vän som jag haft turen att få känna hela det liv jag levt nämligen Ellen, ska bli riktigt roligt! Trevligt med sällskap då min lägenhetskompis Hanna försvunnit till London över helgen.
Nu ska jag ta tag i mitt liv och dammsuga lite så inte Ellen drabbas av någon sorts dammchock när hon kommer hit, vore himla synd.
over and out
/f.
Livet blir så mycket bättre med alla fina underbara människor man har runt omkring sig, och jag har tur för jag har världens finaste vänner!
Vi drar till Malmooooeee. Yep imorgon har vi en "ledig" dag så då far vi mot Malmö för att strosa runt. Lediga är vi kanske inte, mer föreläsningsfria, ska läsa tre kapitel i den fina lingvistikboken och kika över torsdagens uppgift också. Dagens föreläsning gav inte mycket mer än förvirring så får läsa mig till det istället. Vår vanliga föreläsare var på begravning så då fick vi en doktorand på halsen, haha. Stackarn, först skällde några för de inte hörde vad han sa sen verkade han hög halva föreläsningen. Tills det att jag förstod att han var gravt hörselskadad, skymtade två hörapparater när han for förbi, det förklarade kanske otydligheten lite.
___________________
Annars är livet ganska fint för tillfället tror jag. Förlorat mig till twitter också, inte bra. Som Lisa fint sa "frida nu är du överallt..." vilket kanske delvis stämmer men lite skoj är det allt. Blir lätt så med en iphone i handen tror jag, tragiskt men sant.
___________________
Har nog smällt allt lite mer nu, tror jag. Blir fortfarande chockad när man läser eller ser något om de där två. Men sånt är väl livet, det ska gå vidare. Med facit i hand såhär efteråt, med det jag vet nu så att säga, vill jag inte gå tillbaka. Måste dock börja sikta framåt på riktigt nu och släppa taget helt. Varför är det så jäkla svårt? Tror det hela gick så himla fort, jag hann inte riktigt med. Det gäller att glömma och börja drömma, på riktigt. Är så glad för Lund, vet inte vad jag hade gjort annars. Det gör det hela så mycket lättare, att få distans till allt.
Nu ska jag sova för ovanlighetens skull.
over and out
f.

Tror föreläsaren i lingvistik är hög... Spännande.

haha något blev fel i inlägget under med bilderna, upprepning x 10! spännande.

Ses till jul igen. Sista natten hemma sen blir det en och en halv månad av äventyr och påhitt i Lund, London och Uppsala! Haft en kanonfin helg med dans skratt vänner spel familj och massamassa mat!

Over and out
F.


världens bästa farmor - LOVE YOU!
<3
fick australien saknad precis. huh vad fint det vore att åka tillbaka!
over and out
f.