Ni skulle se det jag ser när jag kikar ut genom kontorsfönstret. Ett hav av snö och folk som springer runt i refexjackor som lyser upp i allt det vita. Snöflingor som yr i luften och minusgraderna har gjort att istappar börjar ta form. Bortser man ifrån den otroligt tråkiga gråa himmeln och blåsten så är det riktigt härligt. I fönstret står även en adventsljustake och i fikarummet finns inte mindre än två pepparkaksburkar. I looove it!
Hemma kom julardinerna upp i köket igår och idag ska jag och mamma städa för att kunna plocka fram lite pynt. Älskar allt ljus som kommer nu i advent, när husen runt gatan ligger under ett snötäcke och i fönstrerna lyser adventsljusstakar. Snart dags för julbak också och när favorituttern kommer hem från sitt äventyr i englandet så ska vi baka julgodis. Samla truppen och ha glöggfika, åh vad jag längtar!

Nu är det tjugo minter kvar till lunch och jag längtar även dit. Jag har världens smarrigaste matlåda idag! Avokado, sallad, gurka, stekt grön sparris, parmaskinka, kyckling och coscos. Gottigt värre.
Kollade in kusinens blogg och fick syn på en smarrig hemmagjord pizza vilket gjorde mig megahungrig. Dessutom måste jag se till så att vi gör något liknande hemma i helgen, för det såg übergott ut!

Idag har jag ringt runt och härjat. Hamnade på Ringhals istället för Barsebäck och ringde till rätt person men på fel plats. Råkade visst skriva in fel kraftverk på eniro när jag sökte, kanske inte så lustigt att det blev fel då. Det roliga var att jag inte insåg mitt misstag och trodde inte på växeltanten när hon berättade att jag nog skulle ringa barsebäcksväxeln..."nämen det är väl barsebäck jag ringer till?" - nej vännen du är i Ringhals. " ojsan, haha oj."  och då hade jag redan lämnat en massa meddelanden till folk som inte svarade när jag ringde. Bara att det var rätt avdelning men FEL kärnkraftverk. Lyckat. Menmen, det blev bra tillslut iaf.

NU är det lunch !
over and out
f

 

Igårkväll bjöd Lasse Berghagen upp till allsång i Parkskolans Aula. Jag säger bara det, gubben kan underhålla! Det var jag och hela Kalmar läns pensionärsskara. Tanten bredvid mig skrattade så hon höll på att kikna vilket resulterade i att jag nästan gjorde detsamma. En kväll med Allsång, skratt och sång, jättekul! Som sällskap hade jag min bästa farmor, det var egentligen mest för hennes skull jag gick om jag ska vara ärlig. Men såhär i efterhand måste jag nog erkänna att jag inte ångrar det en sekund för det var riktigt härligt! Han vet hur han ska få med publiken, vore iofs lustigt annars eftersom att han har spenderat näst intill hela sitt liv på scen. Lasse bjöd upp till dans, sång och delade med sig av roliga och viktiga minnen ur sin karriär. Ska tillägga att vi satt på första parkett och att han prata med oss flera gånger haha. Hur som helst ville jag mest säga att det var riktigt bra!

Annars så sitter jag på kontoret och kikar ut på snöstormen som virvlar utanför fönstret. Härligt med snö till första advent men hade det kunnat blåsa lite mindre vore det ganska trevligt. Men ska icke klaga, jag sitter här med radion på och dubbla tröjor så jag är nöjd. Hade väl iofs kunnat ha lite mer att syselsätta mig med, men det löser sig alltid. Det är en otroooooligt lugn vecka vilket är egentligen är ganska skönt för kroppen är inte riktigt med i gamet. Proverna var glasklara och superfina i alla fall, skönt att kunna stryka ett sträck över det! Så nu ska bara hostan och fökylningen försvinna ur min kropp så är allt kalas!

Nehe, nu ska jag försöka syselsätta mig lite.
Over and out
/f.





Otroligt mäktigt!

Helt klart den bästa musikalen jag sett! Inte för att jag har sett så många, men några som jag kan jämföra med i alla fulla fall. Artisterna var grymma på att sjunga och underhålla! Storyn var väl kanske lite ljummen men sångerna och skådespelet vägde upp allt. Det var tyvärr inte alla som delade min mening för i slutet av föreställningen ställer sig en surgubbe upp och gormar ' Detta var den värsta skit jag någonsin sett!!' innan han dramatiskt sveper ut ur Cirkus. Visst, hade man väntat sig att musikalen skulle handla om själva bandet Queen kanske man hade blivit besviken. Men nu är det en musikal, en historia som byggs upp på låtar av ett av världens bästa band genom tiderna. En historia om frihet och att få uttrycka sig i musik, något som också Queen står för. Men historian är annars långt ifrån verklighet. Den utspelar sig 40 år fram i tiden. Så jag kan förstå att mannen som gormade kanske var besviken och hade väntat sig något annat. Men han hade kunnat hålla det för sig själv!
Det blev i alla fall stående ovationer från oss andra och vi klappade säkert i en kvart eller i alla fall sådär länge så händerna domnar bort ni vet. (Y)

Helgen har varit kalasfin. Härligt att komma bort lite och bara umgås med familjen. Shopping, god mat och mys!
Förutom alla jäkla hostattacker som lett till migrän så är jag jättenöjd med helgen. Förbannade rethosta säger jag bara. Men något gott kanske det för med sig, har träningsvärk i revben och mage efter de senaste nätternas hostattacker, kanske blir det lite muskler utav det hela? Skulle inte skada i alla fall, för muskler behöver jag.
Köpte förövrigt världens snyggaste jacka. Inte alls en sådan jag tänkt från början, ville inte ha svart igen..men nu blev det så, bara för att den satt som en smäck och att killen i affären var så himla trevlig. Men I love it! Det sved lite i plånkan så nu har jag shoppingförbud fram till nästa sthlmstripp. Ett par nya skor blev det med, svart/vita adidas med gosigt ludd i (Y) Så nu ska fossingarna slippa förfrysning.

Nu blickar vi fram mot kommande helg då vi ska på grannen Pers 50årskalas! Kommer bli kanonkul då Tove och jag ska stå i baren och blanda drinks, teamwork! Massa gäster och god mat + finfina drinkar, kan inte bli mycket bättre ;)

Nehe om man ska göra någon nytta? Ganska lugn dag vilket är skönt då jag bara sovit sisådär 3½ timma inatt pga av äckelhostan. Hoppas på att få springa med tidssedlar och träffa Maggan för att snacka lite. Sen ska jag fortsätta jaga telefoner, folk verkar inte förstå att man ska lämna in sakerna när man slutar.

Ha det fint!
over and out
/ f.

Avslutar med en skitsnygg bild ifrån maskeraden som var för några veckor sedan.
(saras fotooooo som jag snott)

Herrejisses vad tråkigt jag har! Hade jag vetat att jag skulle ha såhär tråkigt hade jag åkt hem för läääänge sen.
Funderar på att ringa kusinen och se om han ska åka hem tidigare....eller om jag ska vara kvar och snacka skit med Emil innan han slutar idag.. hmmm

TRÅKIGT har jag just nu. Alla är inne och jobbar och jag är all alone här uppe. Inte ens Ace-killarna är på kontoret idag. suck och stånk.

tre timmar kvar. ..... ..  . . .....................  .... .. . .. ............................

det blir nog till att härda ut. behöver allt pengarna. 

hohjaja.






HAHAHA! hittade min bilddagbok och ett gäng gamla bilder, superfun!

Nu blir det nog sysselsättning av städning av skrivbord. skoj. (Y)
over and out
/ f.

Fredag idag och ingen vanlig dag som helst utan idag fyller allra bästa Josefine Rydhage 20 hela år!
Välkommen in i klubben vännen och jag hoppas att du får en kalasfin dag!
Här kommer en helfestlig (gammal) bild på oss och benis (Y)
 
Annars idag så blir det jobb all day long.  Vid fyra blir jag avsläppt vid mammas jobb och där ska vi vänta in resten av familjen Andersson för att sedan åka upp mot huvudstaden. Det ska bli en helfestlig helg med musikal och shopping + familjemys! Missar dock pinglornas party ikväll vilket känns ganska jättesegt men som sagt det tar vi igen en annan dag ;)
Humöret för dagen är glatt men med en stor stänk av trötthet. Detta pga för lite sömn då jag inte la mig förren klockan var halv tolv. Fikade hemma hos Jossan igår och firade henne lite smått tillsammans med Sara och kladd+tigerkaka. Tiden flög iväg i allt skratt och prat och vips var det dags för hemgång och läggdags. Men sen kom jag på att jag var tvungen att packa...och en massa andra saker man kan komma på sådär klockan 11 en torsdagskväll. Allt detta är då bakgrunden till min trötthet, men det är lätt värt att vara trött efter en kanonkväll med två av favoriterna!

Idag är det lugnt på jobbet då Matilda slutat och är nu på väg upp mot Luleå för att tävla i bugggg. Håller tummarna (Y)! Thomas sitter här och klagar på att jag skriver för snabbt, han blir nervös... haha så jag skriver lite till. Det börjar bli riktigt tomt nu när alla slutar, tråkigttråkigt. Några ljusprickar är kvar och lyser upp dagen men snart slutar några av dem med. Sånt är livet på en pinne! Jag är i alla fall fortfarande väldigt glad över min förlängning som innebär att jag inte behöver leva snålt riktigt än.

P3 populär just nu, ganska jättefint.
Nu måste jag nog jobba lite. zzZzzzZZzzzZZZzzz..................

over and out
/ f.


Ännu en (lite nyare och skev) bild på mig och Rydie!
Sommartider och förkrök, härliga tider.
<3

Tillbaka till verkligheten efter lite för många sjukdagar. Hjärnan har insett att vi måste samarbeta, funkar inte att ställa till med migrän hela tiden. Men nu är jag tillbaka på jobbet och fick precis lite roliga nyheter om att få vara kvar lite efter nyår och lite innan jul med, pengarpengar (Y)! Kul med ansvar också måste jag säga för då blir jag aloone här uppe då Thomas är och lever livet i Thailandet.

Ikväll blir det premiärbio av Harry Potter sjuan. Lillebror lyckades knipa de tre sista biljetterna och var snäll att bjuda med mig och hans kompis Erik! Det enda problemet är att jag slutar jobbet på OKG (=6mil hem) vid fyra och ska hem för att ta Saaben in till bion som börjar halv sex. Det bli stressigt! Hemma runt kvart i fem sen gasen i botten mot kalmar. Men det är det lätt värt!
 'Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1' sees the Hogwarts gang traveling to London to battle Voldemort.

Till helgen blir det Sthlm med familjen, vilket ska bli superfun! Queen musikalen 'we will rock you' väntar och en massa shopping och god mat. Härligt! Missar dock finaste Josefines födelsedag och utgång vilket inte är skoj, men det blir lite firande på torsdag och så får vi ta en utgång lite senare.

Nu väntar ODU/IFS och avrapporteringar, funfun!
Over and out
f.

Utåt sett ser allting helt ut. Fasaden hålls uppe.
Men innerst inne, längst in vid kärnan, så rasar det.
Allt man byggt upp raseras och kvar återstår besvikelse och magont.

Jag tror inte att du mår bra,
men du vill inte ha hjälp, that's fine.
Då ligger bollen hos dig,
och jag ber dig snälla, fixa det.

.

over and out
/ f.


love you.


Jag tror mitt huvud exploderar snart. Det är på g jag känner hur det trycker och vill ut där inne.
Stackars Matilda har fått stå ut med mitt gnäll här hela eftermiddagen. Men när inte två alvedon hjälper och inte heller kaffe, vatten eller mat så blir man lite kinkig. Men hon tycker inte det gör något, tydligen så lysssnar hon gärna på mitt gnäll, skönt det.

Jag tror att min älskadebästafinaste kusinfis louiiiiise kommer hem idag (?) Eller så flyger de ifrån Thailandet nu och landar på svensk mark imorgon, är lite osäker. Men saken är att hon kommer hem och jag längtar efter ett samtal ifrån henne. ÅH vad skoj.

Nu stängde matilda ner datorn här, kanske borde göra detsamma. Men klockan är bara halv, ska möta Tanjibanji vid rökrutan runt kvart i.

Dags att ta tag i sitt liv igen!

over and out
/ f.


jag och Ben (haha) kommer inte ihåg vad vi döpte honom till men fin är han!

Tänka bara länka.

http://www.josefinutter.webblogg.se/ (aja, bara för att länken inte verkar fungera så hindrar det ju inte er att kolla in sidan i alla fall!!)

Ni får en bild på teamet med. Så klockrent så klockrent!!
en liten fråga till bara:
vem är det som lämnade en anonym kommentar i förrförra inlägget?
bara så jag vet vem jag ska hålla ögonen öppna för på skype haha
Måndag, ny vecka och betyder slut på helg.
Två timmar kvar av ODU/IFS och mina ögon svider av stirrandet på skärmen.
'Provtryckning av säkerhetsventil i bänk ' den meningen har jag säkerligen skrivit en sisådär 100 gånger idag.

rym med mig i natt .

Helgen har varit superfin. Utgång i fredags och spenderade lördagen som zooombiiie. Träffade finaste Daniel som var hemma i Sverige på kortvisit. Firade en ett år äldre pappa och åt mig mätt som en häst.
Idag är jag trött.trött.trött. Men det får man vara en måndags eftermiddag.

Mitt skrivbord är fullt av inlämnade mobiltelefoner vilket resulterar i att det ser supermegastökigt ut. Jag orkar inte städa. För hemma väntar ett supermegastökigt rum som jag bara måste städa. Halva garderoben ligger i stolen och det är papper överallt. 

jag orkar inte.

En miljon papper kvar.
jisses vad jag klagar, livet är inte direkt hårt men idag känns det tungt.

over and out
f.




HAN ÄR GRYM !!
Finns inte så mycket mer att säga.
Låtarna låtarna låtarna mina damer och herrar, de är som pricken över i'et.
musiken musiken musiken ja den talar för sig själv SÅ jäkla bra!

Wah, helgen är räddad. Lätt . Daniel. Adams. Ray är här för att stanna (Y)

Nu åter till jobbbbbb.
over and out
/ f.

Nu är vi inne i November och jag säger som alltid - TIDEN GÅR FÖR FORT!
Även om jag längtar efter julen så vill jag ändå dra ut på tiden nu innan, när alla förbereder sig inför advent och affärerna börjar skylta. Jag vill dricka glögg och äta lussebullar, sitta och sjunga med till julskivan som går på repeat i vardagsrummet och bara mysa med en massa ljus. Det är nog det jag gillar mest med advent och jul, det är ljus överallt. I decembermörkret lyser adventsljustakar och ljusslingor upp husen och vår lilla köping. Mönsterås blir vackert med ett tjockt snötäcke och juldekorationer, jag längtar! Men vill inte skynda, utan ta vara och suga på karamellen så länge som det går. Jag hatar julgransraskningen och har alltid gjort, för det betyder att allt är över. Därför vill jag njuta så länge som det går och börjar redan nu. Okej, kanske ska låta Allahelgona passera först, men sen är det julmys som gäller!

(Som en liten parantes kan jag även säga att jag nu har jobbet i London och åker väl över någon gång mellasn 17-20 januari !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sofie som är en trogen londonbo ska hålla mig sällskap och jag är så himla glad för det kommer bli så himla bra! (Y)    )



bilden har egentligen ingenting alls med inlägget att göra, men tycker att den är rätt festlig så därför fick den vara med. Jossan och jag i somras, förkrök på min altan (Y)


Nu är det jobbtime igen, snart lunch!

over and out
/ f.