Hejhejhallåhej.
Sitter just nu vid köksbordet och tittar på min engelska C läxa som ligger här så fint bredvid mig. Det är en trevlig liten text om förfallna hyreshus och till det finns då ett antal frågor och annat smått och gott som ska inlämnas imorgon. Frågan som väntar på mig är "Why was the layout of the flats unpopular with tenants?" - det kan ni ju fundera på ett tag, om ni vill. 
Fick även finfin information av morfar nyss som är bra att ha till släktforskningen (: Det är riktigt skoj att få reda på vart man "kommer ifrån". Tillexempel har jag fått reda på att jag har en  gammelmormor som hette Edla Sofia och hon var född Jonsson eftersom hennes pappa hette Jonas.(tänkte att min fina kusin kanske skulle tycka det var intressant att veta^^) . Jag blev lite sur att jag inte blev döpt efter henne istället, för jag tyckte Edla var fiiint, haha.  
Mmmhm, vet ni vad jag sitter och äter på? en nyrostad pågen-macka med ost och till det dricker jag svartvinbärs te, det är gott det!
Jag känner mig down idag, fråga stackars sara som har försökt lista ut vad det har varit med mig under dagen, haha. Förlåt säger jag bara (: Men jag skyller på vädret! Det får mig ja nedstämd på ngt sätt. Men nu är jag rätt nöjd när jag har te och rostad macka, huaha. 

Igår kväll var det kubbspel ute på oknö med sara, rikard och henrik. Jag säger bara det att för allas skull var det nog bra att det blev tre-tre tillslut, haha. Hade varit trist om man blivit ovänner eller ngt liknande.  Sara och jag startade bra, vann första men efter det gick det smått utåt och killarna vann två gånger på rak. MEN sen slog vi tillbaka ! Det blev i alla fall mycket skratt och sånt är ju alltid skoj. 

Neeeheeeeeee, nu måste jag nog tyvärr äta upp min macka och göra klart läxan, uärrrrk på läxor!
ha det finfint! 

over and out 
/f. 
I magen finns en klump som växer sig allt större ju mer jag tänker. 
Skulle så gärna bara vilja kunna skriva ner allt jag känner just nu. 

åh. stanna, snälla?

Somewhere over the rainbow
Way up high
There's a land that I heard of
Once in a lullaby

 

Somewhere over the rainbow
Skies are blue
And the dreams that you dare to dream
Really do come true

 

Some day I'll wish upon a star
And wake up where the clouds are far behind me
Where troubles melt like lemondrops
Away above the chimney tops
That's where you'll find me

 

Somewhere over the rainbow
Bluebirds fly
Birds fly over the rainbow
Why then, oh why can't I?
Some day I'll wish upon a star
And wake up where the clouds are far behind me
Where troubles melt like lemondrops
Away above the chimney tops
That's where you'll find me

 

Somewhere over the rainbow
Bluebirds fly
Birds fly over the rainbow
Why then, oh why can't I?

 

If happy little bluebirds fly
Beyond the rainbow
Why, oh why can't I?

 

 




Hejochhå!
Nu ska det allt bli ett inlägg, haha. Jag har försökt skriva i snart två dagar nu men det har bara inte gått. Eller rättare sagt jag har börjat skriva men så händer alltid något som gör att jag slutar mitt i och går i från datorn x) Men nu så !

Idag är jag otroligt trött, gick och la mig direkt när jag kom hem ifrån skolan, klockan var väl då cirkus kvart över fyra och vaknade av att mamma kom in vid tjugo i sex, haha. MEN jag är fortfarande lika trött O_o 
Men jag gick upp och följde med min mamma till affären och handlade och när vi kom hem stekte jag kebab till oss och så åt vi det med pitabröd, MUMS! Mamma är nämligen lite småsjuk idag så då var jag lite extra snäll, har även hängt upp tvätten (vuxenpoäng till mig ^^huhu) Sen har vi även slappat i soffan och kollat på götakanal 2, otroligt skönt när man är slappis!
Jag hoppas att det är tröttheten som gör att jag känner mig hängig, för jag ska INTE bli sjuk! Det är en sak som är säker. 

Skolan är igång på riktigt, efter endas två dagar. Känns absolut inte som man haft något sommarlov kan jag lova, men det är skoj och härligt att vara tillbaka på något sätt. Lektionerna är långa men det är riktigt roliga ämnen så det spelar ingen roll (:
Kompisar + bra lärare + roliga lektioner = inte illa alls du!

nehe nu ska jag nog gå och sova tror jag, för jag är trötttrötttrött. 
ha det tipptopp!

over and out. 
/f. 







vet du vem jag tänker på innan jag somnar och när jag vaknar? (:
hejhejhallå.
Kom hem ifrån brännbollsfest i Ramshult för inte så länge sen. Det var riktigt trevligt, kändes som en evighet sen man träffade alla (: Mysigt med traditioner och familjer och vänner som man känt hela livet.
 Ellen och jag blev då lagledare, haha. Skulle välja lag men vi tyckte det var så jobbigt om någon skulle bli sist vald så vi tog till den kända versionen 1, 2,1,2,1,2 osv. . Mitt lag var då lag1 och Ellens lag2. Haha, spännande match med mycket spring och skjut och kast och jag vet inte allt. Och kan ju då stolt säga att mitt lag vann, med 121 poäng mot ellens lag som hade 110, men det var en jämn och rolig match iaf! (: 
Sen blev det massa prat + att vi stod och velade om vi skulle hoppa i poolen eller inte. Jag var väldigt misstänksam mot det eftersom det var getingar precis överallt x) Jag är en sån mes, jag vet! Men sen blev det kyligt så då skyllde vi på det ^^
Sen blev det lite gungning på en rolig gunga, var dock lite rädd att grenen i trädet inte skulle hålla, men den höll :D haha! 
Efter det blev det mat + slagsmål med getingar och flugor och efter det blidde det filmprat och annat skoj och efterrätt (: MUMS på den! 
Sen spelade jag, ellen, louise lite brännboll mot "små"killarna Zacke, Jonas och två till jag inte kan komma på namnet på :O Men killarna är faktiskt inte så små längre, men eftersom att jag är äldre så kommer de alltid vara små för mig, haha. Men det var muy skoj fast vi blev så trötta så vi fick gå och vila sen x) 
Efter lite annat smått sådär så packade mamma, pappa och jag in oss i bilen och åkte hem till lillebror som var hemma på grund av körtelfeber.  
Så nu sitter jag här framför datorn och skriver i bloggen. Har nyssens målat naglarna i en mörk-lila färg som jag nu har insett att den fick mina naglar att se väldigt små ut, vilket gör att fingrarna liknar korvar x) HAHA.

Näe, jag ska nog ta mig en promenad till statoil tror jag och köpa kort till mobilen, eller så ska jag duscha, hmm..
Blir kanske duschen och sen sängen för jag är skittrött om man får uttrycka sig så, men det är sant. 

Huajhej, ni får ha det finfint :)

over and out
/ f. 
I called and I texted. I got us connected.
I’m so sorry I couldn’t be there.. for you.
It wasn’t my choice to be gone.. from you.
I know that I told you I’d be there.
I was a promise.. I still care!
I’m sorry for breaking the promises I wasn’t around to keep.
But the connection was weak!

I know that.. I broke a promise that meant something to you.
And if you were to say, I need you, I would have said it too..

___

åh, jag vet ingenting just nu . 
hjärnan är totalt uppochner. 


det är inte lätt när det är svårt som sagt

Hejsanhoppsan!
Idag är det Torsdag, vilket innebär en aning ångest, för nu är det bara fredag + helg + måndag kvar innan skrället drar igång igen. Plus det att man nu ska satsa helhjärtat på att få till det där körkortet! Visst inte vill jag stressa men insåg också att det skulle vara jäkligt bekvämt att ha det. Så nu blir det teoripluggande för hela slanten!
Jag har kört idag med och det gick riktigt riktigt riktigt bra! (Y) Wiho! Men jag är faktiskt lite stolt, löjligt men sant, men det gick superbra! Förutom ett litet litet motorstop..men jag menar vem får inte det någon gång?

Jag  drabbades av total lycka för några minuter sedan när min pappa helt plötsligt hittade svenska lantchips i skåpet, haha. Men sen insåg jag också när jag tryckt in halva påsen i munnen (inte riktigt halva kanske, men ni fattar) att jag en dag kommer vakna upp som en stor fettboll! De senaste dagarna har jag ätit kladdkaka med tove, chips med erico och sara + nu chips + ja massor, och sen resten av sommaren ska vi inte ens snacka om. Visst jag menar inte att jag är fet eller något,vet att jag lider av mindre undervikt eller ngt.. men tänker mer på hur det ser ut inuti min stackars kropp.. O_o typ blodkärlen, totalt tillproppade :O urk på burk hahah. 
Det ska ju också då tilläggas att jag nästan inte tränat på hela sommaren :o skäms på mig, jag vet! Men jag ska bättra mig nästa vecka, börja mitt nya liv.  Jag vet jag har sagt samma sak 100 gånger men nu jäklar måste jag!
Kanske om jag orkar, blir det pilates ikväll framför dvd:n ^^ 
Jag håller på att förvandlas till en degklump, helt klart. Jag måste rycka upp mig och kavla ut mig eller ngt sånt, haha. 

musik är för jäkla bra, vet ni det?


nehe nu ska jag nog försöka invadera mina garderober och slänga ut allt jag inte använder och försöka få in de klädesplagg som ligger utslängda över hela rummet. Huh, det blir en kraftansträngning vill jag lova, men med lite musik och ork ska det nog allt gå!

ha det tipptopp!

over and out.
/ f. 
Tänkte bara skriva TACK till min bästabästa älskade kusin Louise som har fixat min bloggdesign :) Du är en stjärna honey! 

shoho!
Nu är ju klockan över tolv så då är det den trettonde, vilket är en onsdag. Klockan är nu 00.36 och jag ska upp cirkus kvart över sju för jag har körlektion vid åtta, mums! 
Jag känner mig faktiskt rätt taggad nu inför körningen, dags att ta tag i det nu! 
Idag brummade jag runt ute i smedby på små landsvägar och körde då som sagt landsväg och kollade in deras järnvägar osv, haha. Fickparkering som inte riktigt blev i en liten ficka som Tobbe(läraren) hade velat, utan jag hittade en stor fin luftig en. Men den passade mig perfekt och den blev bra så alla blev vi nöjda. 
Har även fått testa på att tvärnita i 50km/h och 30km/h, det var fräsigt vill jag lova! Hela bilen skakade inklusive mina ben xD haha. Fick även en av passagerarna att bli åksjuk.. näe men det var inte jag, han var lite känslig för snabba inbromsningar bara, stackarn..Men det gick bra, så även där alla nöjda (Y) perfekt.
Sedan när jag kom hem var klockan cirkus halv fem och då hade jag inte ätit sen klockan elva så min lilla mage skrek typ MAAAT! Efter att jag fått  mig det våldgästade jag Erico (: Alltid lika trevligt måste jag allt säga, haha. 
Jag skrev honom ett litet brev som han la ner i sin packning inför växjö som han ska läsa när han flyttat ifrån lilla mig och alla andra här hemma. BAJS på att han ska flytta säger jag bara! :( 
Vi snackade lite allmänt skit och sen åkte vi massa bil, köpte bland annat chips på staaaatoil (: eller jag köpte chips, guh mina stackars blodkärl x) haha. 
Ännu senare kom lilla sara till oss och då blev det soffmys med snack, vilket behövdes. 

Men nu som sagt sitter jag här i min säng, med pyjamasen på och ska snart sova. Gör jag inte det lär jag ju somna imorgon när jag kör, och då blir nog inte läraren glader på mig. Så ska försöka att inte göra den tabben!

Ha det tippptopp!
 
over and out
/ f. 



stop waiting, start living. Forget about the past because it's never coming back! 
- neverstore - 
det är inte lätt när det är svårt, vilket är så otroligt sant!
_

Igår var det sista after beachen med det sjukt bra bandet du&jag sjungandes och spelandes! Det blev tjoande, hoppande och sjungande för hela slanten, underbart som alltid. 
Träffade mängder med roliga och bra människor, vilket alltid gillas (: 
Sorgligt dock eftersom att detta riktigt markerar att sommaren verkligen snart är över.. en veckas frihet kvar..suck. haha. (deppigt värre)
Men inga tårar över det nu, för helgen har varit greeaaat! Den börjades i Halmstad hos min bästabästa Louise och avslutades dansandes på Öland med många roliga och bra människor (:
.. 
Det bästa med idag är att min favorit Sara har kommit hem till lilla mönsterås igen efter en veckas utlandsvistelse =D! 
...


jag lyckas då alltid, eller kanske mer lyckas alltid att inte lyckas (?) typ. 








näe nu ska jag sova, körskola imorgon (HAHA) kommer gå rakt åt skogen men jag ska nog klara mig (; 
godnatt!

over and out .
Hellaau på dig bloggen :)
Just nu sitter jag nere på familjens Brermanders nedervåning och tittar på röran som jag och Louise har ställt till med..
Fast det ska tilläggas att vi har varit riktigt händiga och duktiga! Det är nämligen så att vi igår var på IKEA och köpte Louise ett nytt skrivbord, eller Ann, jag, Hanna och Louise var där. Så nu idag har Louise och jag BYGGT IHOP det ! Kan ni tänka er? Är riktigt stolt över att vi fick ihop de där lustiga (men snygga) benen. Det är alltså inga vanliga små ben på hennes skrivbord utan de funkar typ som förvaringsmojs också så de är liksom dubbla med bräder mellan, om ni fattar? Kanske låter lite lustigt men det är himla snyggt. Skivan är i glas och på står det KÄRLEK på all världens språk :) Mycket fint.

Annars har har jag det tipptopp här i Vilshärad, som vanligt. Har gjort både det ena och det andra. Igår var vi ju då på IKEA och sedan var vi ute på KRÄM på kvällen,  vilket var grymt skoj men varmt och svettigt x) DANS blev det massor av, har även fått testa på hur det är att shotta lakritsshott (läs turkiskpeppar vilket är  = STARKT men gott) haha, det var en riktigt rolig kväll :) Det slutade med nattmacka och juice sen hopp i säng runt halv fem tiden.. vilket innebar att vi sov väldigt gott och länge.. så idag har varit en riktig slappardag med lite fototagning på stranden här nere i vilshärad + nu då byggande ^^
Nu väntas tacos och filmtittande.
Ska sluta skriva nu för Louise vill testa sitt nya skrivbord :D

Ha det tipptopp :)
Over and out
/ f.


the kooks - she moves in her own way
Idag är det måndag och det är bara en två veckor och en dag kvar på lovet =/ fy fasen, skolångest? 
Menmen fortfarande sommarlov som sagt. 

Idag har jag mått halvt så det blev till att vara hemma och städa mitt otroligt stökiga rum + packning och muffinsbakande. Det blir upp tidigt imorgon då hanna och jennie kommer och hämtar mig för att sedan köra mot Vilshärad :) Men först skulle vi visst stanna till i kosta-boda och turista lite ^^trevligttrevligt säger jag . 
Just nu sitter jag och väntar på att eriiiicooo ska komma hit och äta muffins, haha. Det blir nog bara en enkel lugn hemmakväll med packning som sagt. 
Kanske någon bra film?

men ni får ha det så braaao :)
over and out
/ f. 





.....ibland undrar man ju.. 
Har ni någonsin känt att det skulle vara skönt att bara få fly ifrån verkligheten ibland? Bara för ett tag få försvinna och slippa vara. Kanske sätta sig på ett plan till ett land där ingen känner igen dig och du bara kan vara. Eller åka någonstans där du bara kan vara dig själv hela tiden, slippa tänka på allt som är hemma, bara då komma bort. 
Jag tror alla behöver få fly ifrån sin egna verklighet ibland, få byta lite miljö, träffa nya människor och bara vara. Det är nyttigt för då tar du vara på det du har här hemma mycket mer sen när man kommer tillbaka. För ibland kan man få nog utav allt som bara är hela tiden. Man måste bryta mönstret lite ibland, det är bra med lite omväxling. 
Det är i alla fall något jag tror. 
________
Åter till min verklighet.
Måste säga att gårdagen eller rättare sagt kvällen var otroligt lyckad. Får tacka Ingrid och Anna för en trevlig fest =)
Det är så härligt att umgås med människor som man inte kan göra annat än skratta med, och igår skrattades det mycket. 
Kunde inte varit mycket bättre än vad det var, så det är tipptopp! 

Idag är jag otroligt seg sitter fortfarande i mjukiskläder.. haha. Ska snart gå in i duschen och sådär tror jag, för jag måste ta mig tiden att träffa Sara som åker till Cypern imorgon =) Hoppas du får en toppen resa sötnos med mycket sol och bad.
Måste och tillägga att världen är bra jäkla liten ibland, eller vad säger du sara ? ;)

Nehe ni nu ska jag duscha, sen blir det en promenad med min finfina sara =) 
Ha det tipptopp!

over and out
/f.


Louise, måste bara säga att jag vet inte vad jag hade gjort om jag inte hade haft dig, du är så sjukt bra på alla sätt. (bara så du vet .) 
Det är heeeeelt sjukt vad tiden går snabbt.. jag vet att jag säger likadant varje gång en ny månad kommer men detta är ju något extremt.... jag menar om bara sjutton jäkla dagar börjar skolan =/ uusch..
Men men innan det ska man hinna med en del till :) Bland annat ett besök i vilshärad vilket jag längtar väldigt mycket efter. Ska bli så skoj att får några dagar tillsammans med bästabästa Louise :)

Igår var det först Öland(Byrum) hela dagen med Mamma, Pappa och Morfar vilket var riktigt mys :) Det blev till att ligga å stenarna och sola all day long.,( eller jag låg visserligen på den lilla strand som finns nedanför dem men iaf,) Det sägs i alla fall att det var sista fina dagen på länge så den tog vi riktigt tillvara på. 
Sen på kvällen efter mycket om och men satte sig Sara och jag oss på våra cyklar och trampade ut till kaffetorpet på Oknö. Där hade nämligen Henke och Tobias 20 års fest vilket var trevligt.  Kvällen blev rätt lugn och sådär trevlig, spenderades till mestadels liggande på en äng för att leta efter lilla karlavagnen  med Dea och Mårten(ibland, han kom och gick lite). Vi hittade massa andra stjärnbilder men den jäklen ville inte komma fram, ackove på den. Sen blev det samtalande om allt mellan himmel och jord, vilket var väldigt trevligt.
Fick också träffa Laris och Lejla vilket var hur länge sen som helst sist, så det var riiiiktigt skoj :) 
Kvällen slutade med cykeltur till saras farmos stuga med sara och andreas stålberg för att lämna cyklarna för att sedan åka med Eriiiico och manne hem :) Efter det blev det en pratstund hemma hos erico vilket alltid är lika trevligt, även om jag inte var så väldigt social och nästan somnade, haha. Jag kommer i alla fall sakna den pojken något enormt när han flyttar.. :(  Kom väl hem runt halv fyra någongång.. och vaknade typ nyss x) 

Ikväll blir det fest hos Ingrid vilket ska bli himla trevligt :) 
Söndag vet jag inte riktigt, kanske dra ihop en tjejkväll med klassens tjejer ? :) 

ne nu ska jag äta ngt för magen kurrar x) 
ha det tipptopp.

over and out.
/ f. 

Måste bara tillägga här att det regnar ute just nu, vilket är en perfekt ursäkt för att få sitta inne och glo film hela dagen :D
Jag gillar faktiskt regn, tycker det är rätt mysigt ^^ (nu vet ni det, onödig infortmation maybe? ) 







(??????????????????????????)