Detta datum är ju lite speciellt eftersom att det inte kommer att komma igen på 4 år. Därför är detta ett rätt speciellt inlägg, haha. 
Jag är dålig på att uppdatera jag vet, men jag pallar inte skriva långa jäkla inlägg när jag har massor annat att göra. Pluggandet står mig upp över öronen, jag pallar inte! Snacka knasigt, det har bara gått en vecka sen lovet och själv är man redan skoltrött.. 
Fast igår var vi faktiskt lediga, vilket var skönt. Men inte blev det slappande för det, nejnej. Pluggade massa italienska (prov idag) och historia på kvällen. Men jag tog ett break och åkte och solade lite med grannen min (Tove) :). Haha jag säger då det, den flickan är bra knasig ;) Det var första gången hon solade och där har vi panik xP Men jag fick henne allt lugn, och hon var nog rätt nöjd med sig själv efteråt :D
Sen när vi var på väg hem, åkte vi med martin, toves bror. Han skulle in på elcenter för att höra om hans kamera hade kommit in. Då när tove och jag sitter in tha car och väntar ser jag plötsligt Utter och becca komma förbi. De är ute och rastar utters hund cox. Han är allt för söt :D OCH vet ni vad Jossan hade gjort på hunden ?! Målat honom med sina överstrykningspennor mitt på huvudet xD Den flickan är bra rolig, stackars hund, men han var tydligen rätt nöjd, haha :)

nehe ni nu slutar jag geografin, uppdaterar kanske senare.

over and ouuut
/f. 
Imorgon är det skola igen, urk på burk. Men sånt är livet, man får ta det som det kommer liksom. 
Lovet har i alla fall varit bra. Jag har sovit mycket, träffat alla braiga vänner och bara haft det braa :) Visst hade jag velat hinna träffa lite fler vänner men man kan inte hinna allt . 
Fast nu ska jag berätta något som hände som inte alls var så skoj. Jag berättar detta för att denna vännen blev lite upprörd när jag inte i tidigare inlägg nämnt denna händelse, och jag ber om ursäkt :) 
Ni förstår, i tisdagskväll så var jag, tove och sara + erico hemma hos sara och kollade film och hade det mysigt. Innan på dagen/kvällen hade eric klagat på att han hade väldigt ont i magen men dum som han är lurade han oss och sa att han mådde bra. Så under hela kvällen när vi kollade på filmen så låg han och hade jätteont i magen, vi tyckte att han var lite tyst av sig men trodde typ han var trött eller ngt. Sen på morgonen så skriver han i ett sms att han har spytt och mår jättedåligt men att det inte är någon fara för oss att oroa oss för det smittar inte. När jag ringer till honom låter han väldigt svag och trött. SEN på onsdags kvällen ser jag att jag fått ett sms utav eric där han skriver att han fått åka in till sjukhuset för att det inte gått över. HJÄLP tänker jag och ringer sara och hör om hon vet ngt, men hon har bara hört samma som mig. Sen ännu senar får jag ett sms där han skriver att han har fått ett rum och dropp och väntar på provsvar. Nu känner jag eric så väl att jag vet att han, om man bortser ifrån magvärken, nog hade det väldigt bra och trivdes nog utmärkt där han låg. Eftersom att han älskar sjukhus och snart är undersköterska ;) Sen hör jag inget mer ifrån honom förrens att han ringer på torsdagen och berättar att han har gått ner ca 8 kilo och fått massa vätska(dropp) för han var så uttorkad. Då tyckte jag riktigt synd om honom. 
MEN nu mår han bättre han behöver bara äta upp sig lite igen. Han är nämligen ännu magrare än han var innan. Det är faktiskt riktigt skönt att veta att han är på bättringsvägen, inte skoj att ha vänner eller familj som är sjuka. usch och fy, nu är jag trött på att som har med sjukhus och provtagning att göra. Kan inte alla bara förbli friska ? Det skulle vara så himla bra. 
(eric nu är du väl glad? tänk vad mycket jag skrev om dig ;P )

nehe ni, som sagt nu ska jag sova, eller försöka iaf. Det är ju skola imorgon och efter den blir det ju teorishitet, segt men lärorikt :P Ska bli riktigt skoj att träffa klassen igen :)) spa06 !

ha det fiiiiint !
over and out
/f.  
Jag kan bara inte släppa det. . går här och irriterar mig något fruktansvärt!
Det är så irriterande, som ni vet om någon andas väldigt högt eller sitter och slår med foten mot en stol när man själv vill att det ska vara tyst. Jag kan bara störa ihjäl mig på hur denna jäkla person fungerar. Jag har aldrig fattat varför man spelar någon annan och aldrig delar med sig utan vill bara höra av andra hela tiden. Jag har alltid trott att det bara är en yta, att det verkligen finns en riktigt person under allt det där. Men jag har fattat hur det ligger till, det är inget spel utan det är så det är. YTLIGT och IRRITERANDE! 
näe visst kanske dumt att skriva såhär, men ni fattar ändå inte vem det är så det spelar väl ingen roll liksom. Jag är verkligen tvungen att skriva av mig lite..

Sen en annan sak jag stör ihjäl mig på är att jag läste att Britney Spears brände 143 miljoner på 18 månader (!!!) HUNDRAFYRTIOTRE MILJONER, hör hur mycket pengar det är. TÄNK vad de pengarna istället hade kunnat vara till nytta. Tänk på alla som inte har några pengar och där går hon och bara gör av med 143 jäkla miljoner. Det värsta är väl att hon festat upp alla pengarna. Inte kan väl den människan skänkt bort dem iaf ? Men vad vet jag, blev bara chockad och ännu mer irriterad när jag läste det. 
världen är verkligen inte rättvis, medan vissa människor får svälta ihjäl så finns det dem som lever loppan med hur mycket pengar som helst. Ni måste väl ändå erkänna att lite irriterande är det allt? 

nehe ni, detta blev ett rätt kort men irriterat inlägg. 
var bara tvungen att skriva av mig lite som sagt. 
ha det fint!

over and out 
/f. 


haha, bara för att övre delen var så himla negativt hittade jag detta på www.tjuvlyssnat.se
"Lokalbuss, Luleå

Två killar ~17 sitter bredvid varandra på en buss, det är mörkt och snöar kraftigt utanför bussen.
Kille 1 (fundersamt): Alltså, varför snöar det alltid mest under lyktstolparna?" 

 

igen.. Jag fattar inte det, varför kan jag inte skriva på dagtid ? Nehe, jag måste skriva mitt i natten, då jag egentligen borde sova. Jag som borde vara trött, eller jag är nog trött bara jag försöker men iaf, jag som var uppe tidigt idag. Eller tidigt för att vara mig, inte om man jämför med typ utter hon är duktig på att gå upp tidigt :P Men för att vara JAG så var det tidigt, mamma väckte mig kvart i nio och jag var uppe en timma senare. Haha, man behöver väl tid på sig att vakna kanske? Saken var den att jag och Ellen hade bestämt att vi skulle baka vid halv tolv och jag behövde duscha och lite innan så därav den tidiga morgonen. Annars har jag tagit mig friheten att sova ut på lovet :) Det får man faktiskt!
 Vi bakade för övrigt en alldeles utsökt chokladig chokladkaka! Det blev också en massa prat och klädkikande, urtrevligt. Tråkigt att vi inte hinner ses så ofta, men som sagt det ska bli ändring på det :) 
Annars har lovet varit mycket bra. Det har hänt rätt mycket, kalmar förra helgen, sen vårpromenader och filmtittande + en övernattning med mycket prat hos sara. Jag är helnöjd med lovet hittills!  Imorgon blir det familjedag med bowling och kanske bio, mat blir det också inne i kalmar ngnstans :) Det ska bli übermysigt! 
Annars har jag idag sett döden i vitögat eller vad man nu säger xP hahah!  tove, lina och jag var ute och gick, vi bestämde oss för att gå till den nya "snurrgungan" nere i hamnen. Den har typ fyra stora saker som håller den uppe och sen en stor korg som man sitter i. Jag satte mig i korgen och när Tove tröttnade på att putta fart på gungan så ställde sig lina upp och började sätta gungan i gungning. Där sitter jag med benen hängande över kanten och känner hur vi kommer högre och högre och högre och högre och HÖGRE upp i luften! Jag kan ju lova att hela mönsterås hörde mitt skrikande xD Jag trodde att vi skulle dö, hahahha ! Sen om det inte var nog så börjar gungjäklen SNURRA!! Jag tänkte "näe nu jäklar är det kokta fläsket stekt" nu dör vi xP Men efter mycket om och men så sakta den in. Där snackar vi lättnad. hahah, jag var tvungen att sitta kvar ett tag innan jag kunde gå för mina ben skakade så xD höjder+fart+snurrande+en frida = inte bra! 
Jag var rätt lättad efteråt när jag stod på backen vill jag lova. Tove fick sig ju iaf ett gott skratt, det var ju iaf positivt. 
huaja, det var dagens. 



Dagens(=nattens) låt
Razorlight - in the morning 

nu ska jag sova för snart ska jag upp igen :D ! 
ha det fint !
over and out
/f. 




.. eller måndag morgon det är bara att välja. Klockan är så mycket som 01.45, men vi har ju faktiskt sportlov så då får man vara uppe sent, haha. Jag är faktiskt helt ärligt väldigt trött för jag sov inte allt för många timmar natten till idag eller igår eller ja vad man nu säger, förvirrande, haha. Lördag till Söndag tillbringades i Kalmar i Erics brors lägenhet tillsammans med Sara, Mackan, Anton och självklart Eric. Medan killarna lagade mat kollade Sara och jag på disneydags och fick flashbacks från barndomen, haha. Det var rikigt mys måste jag säga. Men mitt i pluto fick vi springa iväg till Ica och köpa mer läsk. Vi kom sen på att vi ville ha mera godis men Icas utbud var lite tunt så vi gick över till Konsum istället. Där fick vi låsa in våran coca-cola i ett sånt där fack ni vet med nyckel. För vi ville ju inte bli tvungna att betala för den en gång till xP Mycket smart drag där måste jag säga, man fick till och med tillbaka femman man la i för att kunna låsa O_o hahaha. humor ja. 
Sen kollade vi på melodifestivalen och skrattade mest åt alla kassa bidrag, förutom Sanna Nielsen som var förvånansvärt bra. Skrattade lite åt favoriten Björn Gustavsson, han var dock inte alls lika rolig som i förra deltävlingen. Fast bäst var ändå när han flög iväg, hahah! 
Efter melodifestivalen blev det filmtittande, Se upp för dårarna. Underhållande, ja, men lite seg om man sett den en gång innan. Så Sara och jag diskade undan all disk och kom lagom till "tjocke mhemet", hahah jag lovar att det var dagens ;) tjocke mhemet tjocke mhemet tjocke mhemet xD HUMOR på hög nivå!
Sen vet jag inte riktigt vad vi gjorde men vi drog iaf en sov lite senare. Innan det blev det bråk om vem som skulle sova i mitten av dubbelsängen. Jag fick iaf ge efter och lägga mig mellan anton och erico. Men inte var det slut där inte, nejnej. Jag blev nerslängd till Mackan och Sara  + att kudden flög hej vilt. Sen när alla väl låg där de skulle så somnade alla utan JAG! Jag låg vaken megalänge och lyssnade på när alla sov, haha. Inte allt för skoj, nej. Men rätt udnerhållande att höra vilka knäppa ljud alla gör när de sover. Jag skulle fasen ha spelat in det så ni kunde fått höra, för skoj var det. 
Sen blev det morgon och då drog vi lite singstar till frukosten och sen plockade vi i ordning och sa hejdå till erico som skulle iväg och jobba på sjukhuset. Vi andra vandrade till stationen där vi åkte tåg till blomstermåla och sedan buss hem :) TACK för en trevlig helg!

Denna kväll har jag iaf spenderat med min granne och mycket goda vän Tove :D Vi bakade oss en kladdkaka (förvånade?) som vi tro de eller ej slukade xD Sen blev det allsång till programmet singing bee, väldigt underhållande. PLUS att vi kollade in en av våra grannar på www.youtube.com (!!!) Jag säger då det, det finns en hel del underliga människor. Efter det så blev det tjejsnack och musiklyssnande, sånt behövs verkligen :) 

jaha ni nu har ni fått höra om min helg :) Förutom fredagen iofs, men den spenderade jag med först Matilda och sedan Tove :)
nu ska jag dra en sov som eric säger haha =) 
godnatt

over and out
/f. 
HEJ !
Nu har vi historia och ska egentligen läsa om slaget i Danmark 1658. Svenskarna tog sig över lilla och stora Bält, när det var IS på vattnet. 
Jag skriver endast detta inlägg för att båda jossarna(haha) klagade så nu får jag väl bli bättre på att skriva. Men jag försvarade mig med att Sara är ännu sämre än mig på att skriva så det så! Fast bara för att jag skrev det så kommer hon väl uppdatera massor nu xD haha. min vanliga tur. 
Vi(utter&jag) attackerade jossanRs datorskärm med massor av fingeravtryck, hon fick panik och började slå oss xD Fast Anders (lärare) hade redan tryckt in halva sitt finger i min skärm så jag tyckte att någon annan också kunde få ett fetingfingeravtryck mitt på skärmen. så det så. 

jahijahå, nu är det helg vilket är skönt! Och efter helgen är det lov, det är ännu bättre :D SÅ HÄRLIGT! Och imorgon ska jag och sara invadera ericooooooooos lägenhet i kalmar, det ska bli skoj :) Får vi väl se om någon mer häänger med, haha!
Jag är så trött, vilket ni kanske märker på sättet jag skriver, huaja, nu får ursäkta! 

Igår var det alla hjärtans dag, denna kvällen spenderade jag med emmy, simon och hanna i Kalmar. Vi var på teatern "typ kärlek" som annornades av elever ifrån kagg, stagg och jenny. Helt sjukt vad duktiga alla vaaar! Mycket mycket trevlig kväll :) 

nehe ni, jag får skriva mer sen. Knasigt inlägg xP 
slutar nu :D

over and out
/f. 
Ja jag vet jag borde sova, men jag pigg! Jag är alltid pigg när jag egentligen borde vara trött, och jag är trött när jag borde vara pigg. Knepigt men det är så sant som det är sagt (eller i detta fall skrivet).  Jaha ja, tänkte att ni kanske ville veta hur min dag har varit? Den har varit bra, tackar som frågar, haha. 
Dagen började med engelska, där jag tror alla var lite nervösa eftersom att vi skulle snacka allvar med våran lärare. Men jag måste säga att det gick bra, jag är iaf nöjd. Nu ska det bli ordning och reda! 
Sen efter detta väntade den otrooooliiiigt långa och sega håltimman. Utter, Jag och Rydhage for runt lite överallt i skolan och tror att vi till slut hamnade i kafeterian där killgänget var. Jag var faktiskt riktigt duktig och gjorde lite utav min läxa till körkortsteorin som jag inte haft tid till i helgen. 
Sen väntade en kultur och idéhistoria lektion, vi gick igenom massa bilder ifrån rokoko och jag vet inte vad för tider :P Jag var inte så aktiv dels för att jag var trött och sen bara orkade jag inte. Därför blev det ett antal missförstånd när jag väl skulle försöka vara duktig och lägga in en kommentar, kan ju bara säga att det märktes nog väldigt väl att jag inte hade lyssnat så bra xP skitsamma sånt é livet! Efter denna lektion väntade maaat, och också därefter ännu en mega lång håltimma. Jag blev lämnad ensam när sara och utter gick på spanska, men hittade sen Alma och rydhage i bibblan. Där satte jag mig och var otroligt duktig igen och gjorde klart min teoriläxa ;P Sen kollade Alma, jag och Larre på massa fula videos på www.youtube.com . Väldigt trevligt! 
Efter detta var jag passiv rökare i några minuter eftersom jag var snäll nog att följa med larre ut så han slapp stå själv. SEN hade jag turism, mycket trevligt men jag tycker allt att de lektionerna har börjat bli otroooligt sega. Haha, vi gjorde inte så mycket utan jag, utter och josefin nilsson satt och kollade på massa youtube klipp med Björn Gustavsson. Jag tror allt att vi alla tre har en liten crush på honom, huaha. 
Sen cyklade jag hem, frös halvt ihjäl men klarade mig faktiskt. Hemma åt jag lite och vilade upp mig, kollade även lite på matten. Sen efter detta så bar det iväg till körkortsteorin. huaja, där satt man i en och en halv timma och lyssnade på Tobias, som faktiskt är en väldigt bra och underhållande lärare, det måste jag säga. Det är faktiskt en rätt rolig kurs :) Sen har jag pluggat på matten heeela kvällen lång, men inte är jag klokare för det, eller kanske lite ;) 
och nu sitter jag här, nyduschad och klar haha :D 
imorgon ska vi med kulturgruppen till kalmar, vi ska kolla in lustiga kyrkor, slottet och domkyrkan + äta mat på Jenny Nyström-skolan. Sen efter det blir det en tur på stan med Emmy och vid kvart över fem blir det att skaka rumpa och göra piruetter på dansinstitutet :D! 

nu ska jag åter gen göra ett försök att sova :)
ha det fint !

over and out
/f. 
haha skrattade ju halvt ihjäl mig åt denna underbart roliga dikt, tänkte dela med mig så ni som missade den kan få läsa ;) Den finns också ute på www.youtube.com !

Vad är kärlek? 
När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka
när du fnissar som en liten flicka
När man känner något man can't deny 
when the eagles fly over mountain high
När all oro är som bortblåst och förvunnen
när simba återvänder i lejonkungen
När man bara drar replik för att slippa krångla
min pappa är rik vill du hångla?
Om man spärrar upp sina ögon
och man tittar bak med huvudet ut
då ser man galen ut!
Det hör egentligen inte hit å höra
det är bara en grej man kan göra
När jag dansat med elin en sommarnatt lång
och vi satt på en parkbänk, jag var kär hon drack rom
När elin sa att jag var den vackraste som finns, 
såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans
Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv,
våga chansa och se hur det går,
Vad är fegt, vad är mod, what is löve?
Baby, don't hurt me, don't hurt me no more.
Från en afton som doftar lite VMCA
TACK göteborg ni är kärlek för mig!


BTW så är min blogg under uppbyggnad för er som inte har märkt det xD 
ska ta mig an den när jag pallar :P haha. 
tack för mig
HEJ !
Idag är det torsdag, tänkte berätta det för er som kanske har missat det. Just nu sitter jag uppkrupen i min absoluta favorit soffa och tittar på Dawsons creek. Slutade som vanligt vid tjugo i tolv efter en mycket lång morgon. 
Just nu ser jag en mycket ung och mycket snygg Chad Michael Murray i underkläder och tycker att världen är sådär väldigt orättvist. haha. Men nog om detta, nu ska vi ta ett djupt andetag och bli lite seriös. 

Jag har tänkt väldigt mycket de senaste dagarna.... jag har tänkt på hur snabbt saker och ting egentligen förändras. Hur snabbt saker sker utan att vi egentligen inte riktigt hinner märka det. Eller jo, vi märker det men vi orkar inte göra något åt det. Vi låter bara saker ske när vi egentligen inte vill att de ska göra det. Man tappar saker eller mer rättare sagt personer som man har stått väldigt nära. Fast egentligen står man kanske inte varandra så nära som man trodde att man gjorde om man tappar kontakten så lätt. . . Men så kommer det en dag där ni träffas igen och allt känns bra. Det känns inte som att något har förändrats och man tänker och kanske till och med hoppas på att allt ska bli som innan igen, men man ska inte hoppas man blir bara besviken... Ibland funkar det, man hittar tillbaka till varandra och allt blir jättebra, visst det behöver inte bara bli jobbigt absolut inte. 
Jag har också tänkt på att vissa saker sårar en mer än vad man tror. Man kan blunda och lotsas som att det inte gör något men du känner hur klumpen i magen växer större dag för dag. Att blunda för saker gör det inte bättre. Det är bättre att ta tag i det eller helt enkelt besluta sig för att det inte är någon stor sak och glömma det helt. 
Har du någon gång känt en riktig besvikelse? En sådan som slår en hårt i magen och gör så att det blir svårt att få fram ord eller till och med luft. Det visar sig att saker inte är som du trodde dem var. 
Egentligen orkar jag inte tänka mer, utan jag ska göra något åt saken. Ta tag i det istället,
jag vill inte tappa mer och jag vill inte blunda längre. 

nu är jag trött, som vanligt... blickarna framåt snart är det L O V! 
Matte och italienska tills imorgon. Så snart blir det lite pluggande. 
Nu är Dawsons Creek slut och jag ska sluta skriva. 
Ha det fint! 

over and out
/f. 
Hellau!

Nu är det onsdag vilket är rätt skönt för då är det bara torsdag (som är den kortaste och bästa dagen på veckan) och Fredag kvar sen blir det helg! Jag har haft många roliga och bra helger nu på sista tiden. På fredag blir det den efterlängtade födelsedagsfesten som Alma står för, vilken jag tror alla ser fram emot! Sen på Lördag bär det av till vilshärad för att fira bästa Louise som fyller 18 på söndag, vilket också kommer bli riktigt skoj :) 
Måste säga att hela denna veckan varit den bästa på länge. Endast historia redovisning idag som gick kanon och sen italienska till på fredag. Sen igår var det friluftsdag, den inleddes med en lektion i afropowerdance, skitskoj! Sen blev det en rundtur på stan, haha lite stressigt men jag tror att vi hann med allt som vi skulle. Sen tog vi lokalbussen ut till giraffen och spelade bowling. Jakob vann, Mårten kom tvåa sen kom Jossan och sist men INTE minst kom jag ;D haha. Det var riiiktigt skoj! Men jag säger det igen, det måste varit något fel på banan, den måste ha lutat xD 
Sen efter det blev det ännu en tur på stan efter det mötte jag Felicia så åkte vi ut till dansen. Guh, vad det var skoj att få komma igång och dansa igen! :)  Haha, fast idag har jag världens träningsvärk, så går det när man är så laaat så att man inte tränar på x antal veckor. Men nu är det på G igen! 

Jahanehe nu ska jag dricka te och sen gå och lägga mig för jag är super trött. 
ha det fiiint.

over and out'
/ f. 
Jag är lite smått dålig på att komma ihåg att blogga.. eller jag har faktiskt tänkt göra det flera gånger i veckan men jag har bara inte orkat. Skolan tar livet av mig! Men nu kommer iaf en rätt soft vecka bara lite redovisning och läxor, det kan jag lätt leva med. Teorilektion imorgon på körskolan också det får jag inte glömma.. Det är liksom inte bara i skolan man får läxor utan även utav våran mycket trevliga "trafiklärare"  Tobias (tror jag att han heter iaf.. ) Fast körkortsteori är iofs en kurs jag valt i skolan så det blir poäng där också alltid ett +. 
Förra veckan var apjobbig.. megaprovet i torsdags gick lättare än jag trodde, men det är väl min specialité att förstora upp ngt alldeles för mycket. MEN det var väldigt mycket att plugga på. faktiskt.  Sen var det geografiredovisningen  och italienska och lite annat också .. Denna veckan blir som jag innan sa lugn, på tisdag är det idrottsdag då ska jag och Utter in till Kalmar och dansa afropowerdance och sen bowla :D Det ska bli riktigt skoj, tradition ju som sagt ;) 
Sen är det bara historia och italienska och det går nog finfint ! 
Helgen har varit bra i fredags spenderade jag kvällen inne hos Tove. Det blev Let's dance tittning och bus med wilson. Sen blev det en låååååååång hejdå kram eftersom att skitungen åkte till Österrike igår. Sen igår var familjen Andersson på bio :) Vi såg National Treasure 2, den var lite lik ettan men absolut värd att se. Senare på kvällen kom Eric förbi ett tag och det slutade med att vi var ute och åkte bil halva natten. Det är så skönt att få prata av sig riktigt ordentligt om allt. Sen idag vaknade jag halv tolv och sen efter det var pappa och jag ute och övningskörde i två timmar :P Sen nu ska jag väl egentligen plugga så jag får väl göra det ... för vid sju är det movietime här hemma med massa dipp och nyttigheter som morot- och gurkstavar + nacho chips ;D 
Nästa helg fyller Louise 18 år och det ska vi klart fira :D Så nästa helg bär det av till Vilshärad :) 
Nehe ni nu måste jag plugga lite kultur&idéhistoria ska skriva om 3432748756728713456325 tavlor och dess motiv, wohoo. .. .

Jag skriver väl mer när jag har tid... haha 

over and out ! 
/ f.