Med risk för att låta självgod måste jag nog säga att jag är för jäkla bra ibland!
Jag fixar och trixar, det blir så himla bra!

1. Jag fick iväg alla tiderna igår och allt kom ner till Malmö i tid! (händer inte allt för ofta annars tydligen)
2. Jobben var slut för två killar som jobbar här men Jag fixade in dem i tre veckor till på ett annat konto!!! (Y)(Y)
3. Jag har plockat ner allt på kontoret i kartonger och städat undan, så att de kan sanera ordentligt.

Den kursiva är jag mest nöjd med måste jag säga. Tänk vad jag kan, att jag fixade!
Julen är räddad! (haha.)

Sen på tag om något helt annat så fyllde min bästa Sara 20 igår, HURRAHURRAHURRA!
+ att Uttern förhoppningsvis kommer hem idag, om bara flygen från Londonet går som de ska. Håll era tummar!

Nu är det snart dags för lunch och jag ska gå ner och prata med grabbsen. Huhu, är så nöjd med min insats!

Over and out
/ f


wehu!

Tre timmar efter att jag skrivit förra inlägget hände något spännande. Jag satt vid min dator i mitt lilla krypin och kände plötsligt att det luktade väldigt lustigt. Kikade ut bakom skärmen som står mellan mig och Ace-grabbarnas skrivbord och får syn på svart rök.. En jäkla massa svart rök som väller ut ur ventilations-agrigaten som sitter i taket. Jag får panik då näst intill hela korridoren är röklagd, tänker att nu jäklar är det allvar och springer hukandes bort mot dörren. Springer ut i korridoren utanför, som förövrigt var helt rökfri och fattade ingenting då det inte var något brandlarm. Fortsätter springa bort mot pappas kollegor och skriker lite smått hysteriskt att det brinner. Marie kutar ut och kollar in i "min" korridor och ser att den har blivit helt rökfylld. Sen kommer fem vakter och en jäkla massa brandmän, springer upp på taket där det hade börjat brinna i ett fläktrum. Detta resluterade i att alla fick lämna kontoret och sen inte komma tillbaka på hela dagen då röken var giftig. Så gårdagen spenderades i pappas enorma OKG-jacka då jag lämnat min finfina nya jacka, mössa, vantar, väska och allt annat på kontoret. Jag såg ut som ett vandrande tält med kycklingben. Så nu är "min" kontorslänga stängd för sanering, + att det är en massa gifitg rök kvar. Var inne idag och hämtade lite viktiga papper och vakten berättade snällt för mig att här kunde jag inte sitta för då skulle jag bli sjuk. Därför sitter jag nu i ett fönsterlöst litet rum och lär inte få tillbaka mitt kontor på flera veckor, lagom tills jag slutar helt enkelt.
Sörjer min fina jacka, men OKG får stå för kemtvättsnotan, det lär inte bli lätt att få ur all sot och rök ur den. självklart hängde allt precis under där det var som värst. KUL ! får åka in till Kalmar och köpa en provosorisk jacka idag, för i helgen ska jag till Oslo och då kan man inte frysa.

Det var min gårdag.
Kvällen avslutades ganska fint med sällskap från Matilda (jobb), det blev en massa snack och bakning av kladdkaka.

Over and out
/ f.
Nu är det snart jul, tänk bara en och en halv vecka kvar. Jul innebär att jag får träffa folk som jag saknat! Amanda kommer hem på torsdag, Anna är hemma, Uttern kommer på söndag, Sofie kommer nästa vecka, Lojsan kommer på julafton och Emmy och Matildus får jag ha en hel helg med nu i Olso. Det känns himla bra måste jag säga! Vi klubbar glöggkväll så att vi kan uppdatera varandra på allt som hänt. För detta året har varit inst sagt händelserikt på så många sätt för oss allihop. LÄNGTAR!
___________________________________________

Helgen som varit har spenderats i Sthlm tillsammans med Bex, Annie och Tove. Resan började med kaos men blev kalas! (haha). Det är bara att konstatera att man aldrig ska åka med SJ när det är mindre än 5 grader ute. Tågen i Sverige funkar inte när det kommer snö och kyla. Inte heller går de när det är för varmt heller. Lustigt det där, får inte riktigt ihop det men sånt är livet på en pinne. X antal timmar försenade till Sthlm hann vi iaf käka och göra oss i ordning inför idolfinalen. Vi satt nästan uppe i taket vilket ledde till svindel för mig och bex men man vande sig ganska snabbt. Jay var helt klart en värdig vinnare, är lite rädd bara att han hade klarat sig bättre som tvåa. Men han är så pass säker i sin röst att han med säkerhet lär ta sig längre än Sverige, skulle vara synd annars.  Slocknade direkt när vi kom tillbaka till hotellet. Lördagen bestod utav shopping, mat och vin. Lite självmordsbombare på det också. Hamnade mitt i smeten där han sprängt sig, utan att veta vad som hänt så klart. Taxichauffören var helt paff "fan här måste det hänt något allvarligt..." tre polisbilar och fem ambulanser (Y). Men som tur var så gick det ju ändå bra alltihopa, kunde blivit så mycket mer skada.
Kvällen avslutades med pubhäng tillsammans med Emmy och hennes vänner, donken och skratt. Trots att vi inte kom i säng förens efter tre och kanske hade druckit lite för mycket vin så var vi ändå uppe i tid på söndagen och hann med lite hotellfrukost innan avgång. X2000 gick kalasfint men däremot kom inte bussj*veln i Norrköping utan var en timma sen.................. så vid nio trillade vi in hemma. En timma sena. Men nu ska vi kriga mot SJ och ha tillbaka våra pengar (Y).

Gårdagen spenderades sängliggande med mysig migrän. KUL. Men idag är jag näst intill back on track.
Nu ska jag försöka göra lite nytta.

over and out
/ f.
Måndag igen! Hej och hå vad veckorna springer iväg. Nu på fredag är det äntligen dags att inta huvudstaden ännu en gång och helgen ska spenderas med Bexmex, Tove och Annie. Det är idolfinal, shopping, utgång och god mat som står på schemat. Om nu tågen går som vi vill så kommer helgen bli kalasfin!
Nästa helg är det dags för Oslo, det blir till att umgås med två finingar nämligen Matilda och Emmy, längtar! Sen helgen efter är det jul och den ska firas med bästa Bremanders och jag längtar smått ihjäl mig! Det ska bli så himla kul att äntligen träffa kusinfisarna och höra om allt de varit med om under hösten. SEN är det nyår och slut på 2010.  Det är mycket på gång nu och det känns så himla bra! Älskar att ha saker att se fram emot, det gör att veckorna går lite lättare.

Helgen som var har också varit kalasfin. En smått oplanerad utgång i fredags blev hellyckad med mycket skratt och dans till fötterna värkte! I lördags hade jag en halvdag med farmor på köpingen och sen blev det tacos med Tove. Drabbades av paltkoma och somnade på soffan och fick stressa för att inte missa bussen till Kalmar, där hemmafest hos Felicia och Linn väntade. Även den kvällen blev en succé, singstar, vin och otroligt bra sällskap! Avslutade lördagen med en nattbuss där jag blev räddad av Arvid och slapp stå hela vägen hem. Hittade två sovandes killar i sätet bredvid som visade sig vara Mårten och André haha (Y).
Gårdagen spenderades till största del sovandes då två sena utekvällar är lite mycket för min lilla kropp. Mådde dock väldigt bra när jag vaknade men var sjukt trött. Sen blev det panikstädning innan mamma och pappa kom hem ifrån Växjö. Matlagning, promenad, hjälpte farmor och sen film innan sängläge.

Nu MAT!

over and out
/ f.
Hej och hå!
I'm alive och åter back on track. Ute är det runt 8 minusgrader och jag fryser om min högra hand. Tjat och gnat i telefonen med. 1 december och adventsljusstaken lyser i fönstret och snön lyser upp innergården.

Kommer ett inlägg med bilder på snö senare. Lovat Utter detta och då är det bäst att hålla sitt ord.





Bilder tagna av mig för några veckor sedan. Innan snön kom och glädjen över att frosten låg kvar.

wa
ha. Nu blir det en kopp kaffe sen en timma kvar innan hemgång.
Ska försöka träffa några favoriter idag. Känns som en evighet sen sist!

over and out
/ f.