Hejhejhallåå.

Nu är de tre dagars ledighet slut och jag är åter tillbaka i verkligheten. Ska jag vara ärlig så har det gått otroligt snabbt, känns knappt som jag har varit borta. Igår kväll när jag precis kommit hem och satt vid köksbordet och pratade med mamma, så kändes det inte som om jag varit borta, lustigt. 
Men jag har i alla fall varit borta och det har varit JÄTTEbra, helt oootroooligt. Konserten var över förväntan, och visst kan jag hålla med DN:s recensent, de kanske inte stoade och hoppade runt så mycket på scen. Men grejen är väl den att det är inte riktigt deras grej, de är lite mer sådär softa och försöker se lite små coola ut, och jag tycker då allt att de lyckas. Men skitsamma i vad recensenterna säger, jag är i alla fulla fall väldigt nöjd och jag hade super kul. 
Säger bara det, gåshud när hela publiken sjöng med Noel refrängen på "don't look back in anger", det var helt ärligt magiskt.  
Det som var lite sådär småskoj, var att Liam gick av scenen ett antal gånger exempel när Noel körde solo och sådär, och han blev bara lustigare och mer "laid back" för varje gång han kom tillbaka.. man kan ju undra vad han gjorde där ute? haha. 
Måste också säga att förbandet var himla bra de med, Caesars, de där som har gjort alla sommarlåtar, som typ Candy kane och Jerk it out. Hade inte en aning om vilka de var innan jag kom dit, men sen så fort de började spela så blev det jubel och ett AHA ÄR DET DEM! hahah, typiskt mig, är sämst på låtnamn eller bandnamn, känner bara igen låtarna. Men nu vet jag ju iaf. 

Bästa låten: Don't look back in anger eller Lyla tror jag
Bästa känslan; Lyckan och gåshuden 

Mötet med Gustaf, Pär, Elsa och Frida var också hur trevligt som helst. Kändes inte som att det var fyra år sen sist. Supermys med fika och en massa prat, vilket snart måste göras om :) 

Naeh, nu har jag staden och framtiden, och vi håller på att planera en ny del i mönsterås. Jag tänkte rusta upp solhem lite smått, så att det blir lite mer tilltalande. 
Måste nog jobba liiiite nu tror jag.


ha det bra
over and out 
/ f. 
hejdå mönsterås och hej Stockholm,
imorgon ska jag upp dödligt tidigt, nämligen kvart över fyra (!!!!!), det blir till att sova på tåget. Men det positiva med den tidiga uppgången är att vi får en hel dag extra i staden. Sen på onsdag gäller det, då är det dags för Oasis i globen. Hoppas dock aftonbladets recensent hade ludd i öronen eller en dålig dag, för den recensionen var inte direkt munter. Men jag slår vad om att det kommer bli en toppen konsert, jag har ju inte sett dem innan så jag har inget att jämföra med. 

nehe nu ska jag gå och lägga mig tänkte jag så jag orkar upp imorgon, herreguh. men som sagt det blir till att sova på tåget :) Måste ju vara pigg när jag ska möta Gustaf och Elsa för fika, då kan man inte vara sömnig inte. 

men ha det så bra,
så hörs vi på torsdag igen (; 

over and out 
/ f. 


Hejhej hemskt mycket hej 

Nu har vi naturkunskapslektion, och alla jobbar SÅ hårt! (det var en liten lögn) Det är bara, eller jag tror iaf, att det endast är utter, sara och ante som pluggar. Tror att alla andra spelar, skriver blogg, läser aftonbladet, msn:ar eller något annat liknande. Vi är så effektiva i denna klass! Nej men ärligt, vi är flitiga och gör bra ifrån oss i alla fall. Men hur skoj är egentligen anlag och könskromosomer? Huhnej. Min hjärna smälter. 

"vad vill jag egentligen, det har jag funderat på länge, men har inte kommit på något bra svar" - Jossan
Jossan alias rydis och jag sitter här och är jättejättejätte trötta, vilket resulterar i skratt, vilket inte är så positivt bemött av vår käre lärare. Fast jag måste säga att vi kunde inte haft en bättre lärare i detta ämne, för han förstår vår trötthet dessa eftermiddagar och brukar vara rätt rolig, så han är bra han! 

nehe nu bestämde vi oss, "nu klipper vi här" som rydis smart sa 

over and out
/ f. 


konstigt inlägg jag vet ! :O
THE KILLERS KOMMER TILL HULTSFREDSFESTIVALEN !!!!!!!!!! 
satte nästan i halsen när Calle kollade dagens bandsläpp, det var ett riktigt  halleluja moment! 

!!!!!!!!!!!!
jag kommer skutta mig igenom hela dagen, ojojojoj. 
lyckan. 


Ville bara säga det, 

over and out. 
/ f. 
Hej igen,
Nu har ännu en vecka sprungit förbi, hinner knappt med. 
Helgen har iaf varit helt okej, I fredagskväll var det först sing star hos Sara med Amanda,Anna,Utter,Jossan,Sofie innan vi begav oss hem till Jonna. Där väntades en massa trevliga människor och det var en riktigt trevlig kväll som gick i dansa-snacka-lekar-dricka(för vissa) mönstret. Det var i alla fall riktigt trevligt! 
Lördagen, vaknade lite sent, åt en supergod frukost med fruktsallad och muy goda mackor. Sedan kom Sara och vi planerade vår idrottslektion som vi ska ha på tisdag vilket jag hoppas kommer gå tipptopp. Efter det på kvällen så drog vi två oss in mot Kalmar där vi skulle träffa några av hennes kompisar. Kan bara säga såhär, det var inte den bästa kvällen, haha. Men som sagt, vi hade i alla fall varandra! (: Den avslutades i alla fall sittandes på Café Corner i cirkus två timmar, vilket i alla fall var trevligt och vi lyckades trycka i oss varsin pommestallrik + en te ^^
Idag sov jag också rätt länge eller till cirkus halv tolv. Sedan ringde Utter och vi beslöt oss för att fara ner mot skolan för att jobba med projektarbetet. Där satt anders(historia/kultur/religions läraren) och gjorde våra prov som vi ska göra i släktforskning, förutom honom så var vi ensamma på hela skolan....trodde vi.. 
Rätt som det är när vi sitter och snackar om ftalater och kläder så börjar det spelas musik. Anders hade redan åkt hem, så vi tyckte det var lite kusligt.. Det var rätt hög musik som spelades och det kom utifrån skolan. Sen rätt som det är upptäcker utter att det är folk vid gradängsalen, och de DANSADE Squardance! hahahaha. Helt stört, mellan klassrummen och under trappan var det massa folk och dansade! INNE i skolan på en söndag klockan fyra. Liiiite mysko. Men det mest mystiska var att vi inte hade sett dem komma in, och vi satt ändå med överblick över ingången och ja väldigt bra överblick, (tegelstensrummet för er som vet). Så frågan är hur de kom in...hoppade de in genom ett fönster? Men det var i alla fall inget skolspöke som spelade musik för oss, haha. Snacka fantasi man kan få när man blir rädd. 
Annars har jag bara varit hemma idag, magen har gjort ont igen, fattar inte vad det är, men det är inget skoj iaf. 

Nehe, nu tänkte jag vara duktig och sova tidigt. Har sovmorgon i morgon men tänkte att jag inte skulle ligga och dra mig utan verkligen komma upp, så jag inte kommer försent :P 

Ha det finfint! 
over and out
/ f. 

hejhejhallå.
Sådär, ännu en dag är förbi. Denna onsdag har spenderats soff/sängliggande med en kudde på magen. Vaknade med megavärk i högersidan, precis som när jag ätit något med mjölk i.. det knasiga är att jag inte gjort det, vad jag kan komma på i alla fall. Så jag har funderat all day long ska jag säga er på vad som kan ha orsakat denna smärta (haha, lät dramatiskt.). Efter ett flertal värkmoment, kom som typ sammandragningar, mycket märkligt just eftersom jag inte kan komma på vad jag gjort, men iaf jag beslöt mig för att ta det lugnt och vara hemma. Hade nog sett lite skoj ut i skolan om jag kommit därr gående i hukande ställning, har nämligen lite problem med att sträcka upp mig, så jag ser ut som en liten tant när jag hasar fram. Simon(lillebror) har också varit sjukis idag, han har mega-röd-svullen-hals, så vi har glott film och sovit i var sitt  hörn av soffan. Blev lite SACT avsnitt vilket fick mig att vilja åka till en stortstad, vilket jag faktiskt snart gör! Den elfte februari flyger itlaienska-klassen mot Rom! Kommer bli så sjukt bra.
Såg också en otroligt bra film, the guardian med Kevin Costner och Ashton Kutcher i huvudrollerna. Den var grrrrymt bra! Väldigt bra slut också, se den om ni inte redan sett den!

Naeh, sovmorgon imorgon också vilket är rätt skönt (: Hoppas också att magen vill vakna på rätt sida så jag slipper ligga hemma imorgon med. Det är så traukigt att ligga hemma, man missar allt och kan inte träffa kompisarna. Neh, friskis är vad man vill vara! 

Nuuu ska jag snart sova, ska lääsa lite först bara.
Ha det finneeemang! 

over and out
/ f. 


IDAG ÄR DET FÖRRESTEN EXAKT TVÅ VECKOR KVAR TILL OASIS !!! 
ville bara upplysa er alla om detta. 
LYCKA för nu har jag skickat in mitt psykologiarbete, dock försenat men det är i alla fall inne och jag blev riktigt nöjd så det känns mycket bra! Bara engelskan kvar nu att sätta tänderna i, sen är det lugnt ett tag.
Annars är livet finfint för tillfället, skolan är igång igen och man har nästan glömt bort att det nyss var lov. Religion B och Filosofi A är nya lektioner för denna termin och jag ser fram emot båda två. 
I religion B är en uppgift att vi ska fördjupa oss i en sekt som vi sedan ska besöka under vårt besök i sthlm i mars. Mårten, Jag och Jakob ska hälsa på hos scientologerna, ni vet som Will Smith och Tom Cruise är med i ^^ Tvivlar dock på att de besöker Svergie... Men det är iaf en helknas religion, de tror stenhårt på utomjordingar, dels det att det kostar sisådär hurmycketpegnarsomhelst att vara med i. Näe men seriöst så ska det bli riktigt intressant att läsa om det, dock är det en av de farligaste sekterna i världen.. haha ...så får väl se om jag kommer hem ifrån stockholm som hjärntvättad.. 

Annars ska jag snart tillbaka till skolan, haha, jag kan inte få nog (; Näe, så är inte fallet utan Calle och jag ska presentera Samhällsprogrammet för föräldrarna till baaarnen i årskurs niooo. Huajaja, det kan bli rätt intressant. 

Nehe jaha, nu ska jag titta på tv, vilket jag inte gjort på hurlängesomhelst, så det kan jag förtjäna :) 

ha det finnemang! 
over and out 
/ f. 

Hellau,
första inlägget år 2009, inte dåligt det inte. Jeeklar vad tiden går alltså, nu är det knappt sex månader kvar till studenten (!!!!) huuh, men innan det ska det hända en massa annat skoj förhoppningsvis :) Snart är det dags för Oasis i Globen, ska bli riktigt roligt. Sen Rom med Italienska-gänget, Stockholm med spa och spb, balen och studenten. Om jag tyckte hösten gick snabbt kommer väl våren gå ännu snabbare. Det är bara att hålla sig fast och åka med helt enkelt. 

Nyårsafton blev i alla fall riktigt lyckad! Massa skratt, trevligt umgänge, sång och dans, kunde inte önskat mer. Haha, kanske kunde raketerna dock ha funkat som normalt, men annars var allt tipptopp.  TACK alla för en toppen avslutning på 2008 och en toppen start på 2009! :) 
Första dagen på året har dock spenderats sovande och soffliggandes på grund av att jag har åkt på en jäkla förkylning, haha där trodde ni allt jag skulle skriva att det var pga ngt annat ;) Men det är faktiskt förkylt, inget bakfullt alls idag faktiskt. 

Imorgon väntar ansiktsbehandling i Kalmar, ska bli av med alla fula utslag och finnar i ansiktet. Det blir smärtsamt men OJ så bra det blir efteråt (förhoppningsvis) :) Sen på kvällen kanske det blir en liten träff med några kompisar, som står ut med att jag kommer se ut som att jag har glassplitter i hela ansiktet ;)  
Naeh, jag borde nog sova, ska upp tidigt imorgon,
Ha det toppen, och jag önskar er ett gott nytt år fyllt med roliga händelser ! :) 

over and out 
/ f.